Душевна болница

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
čompika

Re: Душевна болница

Postby čompika » Fri Dec 09, 2016 12:32 am

Jeste brate, do vlasnika je, a kad je loš vlasnik pročitaš dva pitbula rastrgla dedu do smrti u Petrovaradinu, a ne dva zlatna retrivera. To su psi koji imaju snagu i mnogo izraženiju tu zversku crtu kada se otrgnu kontroli nego ostale rase.

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Fri Dec 09, 2016 12:42 am

Brate zato sto ih drze mongoloidi. Takvi idioti da drze pudlice, pudlice bi napadale decu po ulici.
Edit: Ja recimo nemam pita, niti planiram da ga ikad imam, vise volim neke druge rase, jednostavno mi je neposteno da se bilo koja rasa tako pljuje zbog vlasnika daunovaca.

CamoSurprise

Postby CamoSurprise » Fri Dec 09, 2016 7:36 am

Ma nebitno je i jebe mi se ko ce sta da gaji, kokera, staforda, pita...ali izveo si psa na ulicu u setnju, a nisi stavio brnjicu...1000 jura kazna, pa ces misliti sledeci put.
Ako si ti blatnjavi od onih koji ovo rade i uz to kupe govna u kesu kad se pas istovari na igralistu gde se klinci igraju - onda svaka cast, ali si u debeloj manjini, jer 95% vlasnika to ne radi.
Za govna isto treba cepati kazne srazemrno tome, ali za brnjicu...posebno kod vecih i agresivnijih pasa...klepati po usima.
Gilajdza RIP

prcko

Postby prcko » Fri Dec 09, 2016 7:37 am

gilajdza wrote:Jebali vas stafordi i pit bulovi!

riper

Postby riper » Fri Dec 09, 2016 11:20 am

Imao sam nekoliko bliskih neprijatnih iskustava sa psima, a od kada sam postao cale, jos vecu averziju imam prema napadima kerova. Bio sam u situaciji da me tokom trcanja jure rotvajler, vucjak i neka dzumara, jer je kretenka koja ih je izvela u setnju opusteno na terenu palila poljugu i pustila dzukele da se odalje. BIlo im zanimljivo dok sam trcao, prvo se zaletela dzumara koja je lajala, a ovo dvoje sa njima. Nisam se nesto uplasio, uspeo sam vucjaka nogom da zavarim u vilicu a njoj sam se najebao majke jer ih je tokom napada onako lagano dozivala, kao dete koje nece da ide kuci nego hoce da ostane da se igra. Nekoliko meseci kasnije na istom mestu ista kretenka iste dzukele plus jedan pit od ortaka kojeg znam. Iste dzukele se zaletele, svi osim pita koji je stajao sa strane i gledao. Mislim da je to jedini put da sam zenskom bicu zapretio u zivotu kada sam joj rekao da cu joj, ako je jos jednom vidim, pobiti kerove i nju odlomiti od batina.

Kapiram da jeste 90 odsto do gazde, ali ipak ima i do kera. Zaista nemam strah da je ispred mene krdo obicnih dzumara, ziveo sam u ulici koja nije imala osvetljenje, gde su se nekoliko kuca dalje u napusteno dvoriste doselili cigani sa kojima uvek ide copor pasa. Kidisali su na svakoga ko je slucajno prolazio tom ulicom, a sreca je sto ulica nije bila prometna. Kada god sam ih video samo se razderem "m'rs!" i bezali su. ALi jednom su kevu moju napali i izujedali, tada sam jedini put pretio komsijama da cu ih pobiti, dok sam odlomio i neke dzukele koje su bile dovoljno drske da se motaju oko dvorista.

Jedini strah koji imam je od pitova i staforda. Jednostavno to su prevelike zveri koje su u 99 odsto slucajeva bezopasne,mozda i bezopasnije od drugih rasa. Ali kada u onom jednom slucaju polude, to je onda strasno. U zgradi u kojoj danas zivim imamo komsije koje imaju staforda. Uvek je u setnji, nikada sa bilo kakvom korpicom ili na povocu. Dodje on da se pomazi, nekad se zaleti pa ne znas sta mu je na pameti. Ali nije prijatan osecaj, posebno ako sam sa detetom.

I neverovatno je koliko se mnogim gazdama drzanje pasa svodi da ga puste da luta pola sata i da apsolutno nista ne ucine osim da ga pozovu par puta. Sopstvenim ocima sam gledao kako lik iz zgrade do moje pusta neko malo pseto, koje dolazi bas u park pun dece, dolazi u onaj bazen sa peskom gde je vec bilo dece, pas kenja i pisa, a gazda opusteno gleda. Onda kada mu je jedna keva jebala majku njemu nije jasno sto se buni. Bukvalno onak pogled i odgovor "pa sta ako sere u pesku". Dakle nije dovoljno sto govno nece pokupiti da se posrao bilo gde drugde, ali da onako opusteno gledas kako kuce kenja gde se deca igraju i to kuce koje ima vlasnika, to je nesto sto dize pritisak.

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Fri Dec 09, 2016 12:20 pm

Ja se slazem sa vama obojicom. Pas ako se pusta sa povodca mora imati jebenu korpu. Ko pusta bilo kog psa bez korpe je idiot. Znaci opet je do vlasnika. Meni je prvom neprijatno kada setam psa a idioti pustaju svoje pse da trce po ulici bez korpe.

Лудак из луднице

Postby Лудак из луднице » Fri Dec 09, 2016 1:41 pm

https://www.youtube.com/watch?v=53ShMZHi7q8

Мигранти из Авганистана ничим изазвани гурнули жену низ степенице, у метро станици у Берлину. Овакве ситуације су свакодневница у целој Европи, а све чешће и у Србији само што се нажалост ретко када документују те ствари. Али не, као што кажу господа с форума, нису мигранти проблем, неће они никога...несрећници који траже парче хлеба.

B.Centrale

Postby B.Centrale » Fri Dec 09, 2016 2:35 pm

Da ti je problem sto je neko gurnuo zenu niz stepenice, pisao bi svakog dana o tome a ne samo kad je imigrant na delu. Ja malopre bio za licnu kartu, ulazi zena s polomljenin nosem, kuka da je komsija s drugog sprata pretukao zbog ventila za radijator. Mora da se doticni preziva Al-hassami i da je iz Damaska.
bologna centrale

B.Centrale

Postby B.Centrale » Fri Dec 09, 2016 2:41 pm

I kako ti znas da su ovi iz Afganistana kad su zandari juce pustili snimak?! Jel nisu mogli da budu Turci, druga/treca generacija? Pise da je na relaciji za Kreuzeberg, nema ih nigde kao tamo.
bologna centrale

Barra Brava

Postby Barra Brava » Fri Dec 09, 2016 5:08 pm

B.Centrale wrote:Da ti je problem sto je neko gurnuo zenu niz stepenice, pisao bi svakog dana o tome a ne samo kad je imigrant na delu. Ja malopre bio za licnu kartu, ulazi zena s polomljenin nosem, kuka da je komsija s drugog sprata pretukao zbog ventila za radijator. Mora da se doticni preziva Al-hassami i da je iz Damaska.

Ево га дечко из центра у епизоди: како сам бранио арапе на форуму од срба који су већа стока од самих миграната

Strada di vita

Postby Strada di vita » Fri Dec 09, 2016 5:20 pm

B.Centrale wrote:Da ti je problem sto je neko gurnuo zenu niz stepenice, pisao bi svakog dana o tome a ne samo kad je imigrant na delu. Ja malopre bio za licnu kartu, ulazi zena s polomljenin nosem, kuka da je komsija s drugog sprata pretukao zbog ventila za radijator. Mora da se doticni preziva Al-hassami i da je iz Damaska.

Da li si ti normalan?

B.Centrale

Postby B.Centrale » Fri Dec 09, 2016 5:25 pm

Ako moze nesto konkretno, da se ne nadvikujemo budalastinama.
bologna centrale

Strada di vita

Postby Strada di vita » Fri Dec 09, 2016 5:46 pm

Kad bude pocelo da se desava masovno u Srbiji,da se napadaju zene i deca,a vec je bilo slucajeva da su napadane nase devojke, verovatno ces i tada braniti te iste migrante jer jelte i medju nama Srbima ima ljudi koji maltretiraju zene? Onda ce verovatno biti prica prvo mi svoje dvoriste da pocistimo pa tek onda da osudjujemo migrante?

B.Centrale

Postby B.Centrale » Fri Dec 09, 2016 6:25 pm

Sljam je sljam, odakle god stigao, kakvog je god kulturnog/intelektualnog pedigrea, seksualnog i verskog opredeljenja, da l' je crn, zut ili beo itd... Isti kurac. A isti kurac je i zrtvama kad dodje do nedela. Da l' je napadac bio Srbin ili Sirijac, zrtvu boli kurac. Crna hronika nam je prepuna svakojakih bolesnika s nasim imenima i prezimenima, i to su mnogo ozbilnija i strasnija dela u odnosu na ono sto imigranti rade, od kojih velika vecina ipak ne pribegava nasilju i kriminalu. Pre neki dan je bila vest da su neki nasi likovi u Vicenci silovali neku ribu, njih cetvorica...I sta sad da radimo? Da kolektivno deportujemo srpsku zajednicu nazad u Srbiju? Ja nisam za to da ne postoji adekvatna kontrola granice i da se Srbija postavlja kao DX prototip od strane Vucica i stranih faktora, ali nisam ni za to da se svako a priori salje nazad i stavlja u isti kos.
bologna centrale

1958

Postby 1958 » Fri Dec 09, 2016 6:38 pm

Brnjica za kera je mucenje kera. Povodac i pas uz nogu ako je "opasan" pa ko nece da prilazi ne mora ili ko ima malu djecu nek ih nauci da ne prilaze. Postoje i javne povrsine za pustanje pasa pa ko voli nek izvoli.
Често одем до на село

DRINK

Postby DRINK » Fri Dec 09, 2016 6:46 pm

1958 wrote:Brnjica za kera je mucenje kera. Povodac i pas uz nogu ako je "opasan" pa ko nece da prilazi ne mora ili ko ima malu djecu nek ih nauci da ne prilaze. Postoje i javne povrsine za pustanje pasa pa ko voli nek izvoli.

Управо тако.

Rođaci

Postby Rođaci » Fri Dec 09, 2016 7:00 pm

1958 wrote:Brnjica za kera je mucenje kera. Povodac i pas uz nogu ako je "opasan" pa ko nece da prilazi ne mora ili ko ima malu djecu nek ih nauci da ne prilaze. Postoje i javne povrsine za pustanje pasa pa ko voli nek izvoli.

a kad krenu trotoaraom Bulevara kroz ljude sa kerom?

ako oće da ga šeta bez brnjice, lepo na livadu, pa nek uživaju

pustinjska lisica

Postby pustinjska lisica » Fri Dec 09, 2016 7:30 pm

Aко хоће људи да се шетају без страха од паса, лепо на ливаду па нек уживају.
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.

марамица маркизет, мене воли цео свет
марамица маркизет, мене воли цео свет

Мићара

Postby Мићара » Fri Dec 09, 2016 7:41 pm

Ја не знам ко ће ратовати тамо против оних болесних фанатика, док они бјеже у ЕУ јебем им сјеме исламско, у оној Сирији више трава не расте наредних 50 година...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

lider

Postby lider » Fri Dec 09, 2016 9:28 pm

čompika wrote:Ovi iz Spartana nastavljaju da briljiraju. Gari, za skoro 4 soma možeš kupiti dva džempera opušteno, 50 posto pamuk, 50 posto jebeni akril.
https://s24.postimg.org/hzoietyx1/debili.png

Ал што си назвао слику :lol: :lol: :lol: Видео сам и ја ово на фејсбуку ал реко ајде да не претерујем испашће да само мени све то делује кретенски...
ТРАЖИМО ПРАВДУ, АЛИ И ОСВЕТА ЋЕ БИТИ ДОВОЉНА !

Return to “Само опуштено”