Neki moj scenario u glavi. Idemo na Laboral u top8. Dobijamo Efes sa vise od 1 razlike, ostavljamo iza sebe Darusafaku, Unikahu, PAO (sve zeleno

Prc

edit: e jebi ga, nije Minhen nego Berlin! Nema ni veze
Cena karata za južnu tribinu iznosi 800 dinara(640 dinara sa popustom), za bočne delove istočne i zapadne tribine 1.200 dinara (940 dinara sa popustom), dok su centralni delovi Istoka i Zapada 1.500 dinara (1.200 dinara sa popustom).
njasvi wrote:e ganci, ganci... a u subotu uvece muk, bas svratih u nedelju na forum i odem na temu da vidim sta ima kad ono nista, sto lepo ne batalite kosarku i gotovo, vidite da vise ni 10 puta veci budzet ne garantuje pobedu...
a za subotu sto dolazi jbg, zahvalite se nasoj sns upravi, oni stvarno dobro rade svoj posao
niko wrote:valjda je ocigledno da sam se ja obratio svinji
njasvi wrote:e ganci, ganci... a u subotu uvece muk, bas svratih u nedelju na forum i odem na temu da vidim sta ima kad ono nista, sto lepo ne batalite kosarku i gotovo, vidite da vise ni 10 puta veci budzet ne garantuje pobedu...
a za subotu sto dolazi jbg, zahvalite se nasoj sns upravi, oni stvarno dobro rade svoj posao
Users browsing this forum: No registered users and 64 guests