Душевна болница
Re: Душевна болница
Imao sam gotovo indenticnu situaciju kod Meljaka (74km, ogranicenje 50), mada to je bilo pre 5 godina. Cini mi se 3 meseca zabrane, 10-20 crvenih i par poena.
Odeš kod sudije, tražiš da ti omogući zaključenje sporazuma o priznanju krivice i odeš u MUP da potpišeš to.
Drugar je imao dva prekršaja, u jednom je prekoračio za 25 u drugom za 50. Za prvi je platio 6000, za drugi 9000, nije mu oduzeta dozvola, a ne sećam se koliko je bodova popio.
@ Moskri
brate opusti se
Drugar je imao dva prekršaja, u jednom je prekoračio za 25 u drugom za 50. Za prvi je platio 6000, za drugi 9000, nije mu oduzeta dozvola, a ne sećam se koliko je bodova popio.
@ Moskri
brate opusti se
Nazalost nema pravila, ja sam isao do rakovice, nagodio se i sve ok, i onda odem kod sudije koja napusi muriju i kaze da je to protivustavno i zvekne mi mesec dana zabrane, ja nevera..dzabe cimanje do rakovice dzaba sve...sve zavisi od sudije, kod nekog prolazi kod nekog ne
- Grobar do groba
Rođaci wrote:U mad, bro?![]()
bolje nepismeni gastosi nego Pujo Šotka, Neguj mo Srbski jezik, Pomazimo konje Zvonka Bogdana, Ručno izrađeni nakit ili kako već i sve ostalo na taj fazon.
samo GTR, Krcunija, Tole Karadžić Tips i Najo se ladnog gra iz frižidera
GTR i Krcunija su dve najidiotskije grupe na FB,jos nazalost ja kao grobar moram to da priznam.Gotivio sam ih na samom pocetku,to moram da kazem,ali se videlo kasnije da te grupe drze neki teski maloumnici koji su fazonu Sajsi MC i omladine LDP-a.
Do neba volimo te mi,i pevamo ti svi,da jedini si klub na svetu celom....PFK
Simptomatično je da obe te stranice valjaju majice,novčanike,leptir mašne..
Choose Life
Grobar do groba wrote:Rođaci wrote:U mad, bro?![]()
bolje nepismeni gastosi nego Pujo Šotka, Neguj mo Srbski jezik, Pomazimo konje Zvonka Bogdana, Ručno izrađeni nakit ili kako već i sve ostalo na taj fazon.
samo GTR, Krcunija, Tole Karadžić Tips i Najo se ladnog gra iz frižidera
GTR i Krcunija su dve najidiotskije grupe na FB,jos nazalost ja kao grobar moram to da priznam.Gotivio sam ih na samom pocetku,to moram da kazem,ali se videlo kasnije da te grupe drze neki teski maloumnici koji su fazonu Sajsi MC i omladine LDP-a.
vec sam pisao o gtr-u, ni ja se ne slazem sa svim postupcima, sa svacim sto napisu, al momci su toliko toga uradili, toliko se puta cimali, toliko toga pokrenuli i ucestvovali da stvarno kapa dole, bilo je promasaja po meni, al dobrih stvari je mnogo vise...
04 X 1945
GTR jeste popustio, ali vređati ih zbog glupe Sajsi nema baš mnogo smisla.
Krcunija je sjajna
Krcunija je sjajna
- Занемарујем тактику
ГТР фамозни борци за слободу, против фашизма, против једноумља, а банују све који у коментарима имају другачије мишљење. А још гори су ми ови климачи главом код ГТР-а, Гробари који до јуче нису ни чули за романтизам, а од свих уметника које форсира ГТР евентуално су чули за Буковског, али су зато ту на свакој објави да коментарима подрже ГТР. И да, јебо их татин ''херој улице'' Бабињо, српски Пирло.
А за Крцунију сам веровао да су мало нормалнији, али подржавање Нађа у ријалитију бијем жену је баш онако јадно. Не занима ме ко је у праву Нађ или његова жена, али тај кепец је низ воду пустио Станоја и Крстајића да би своје миџетско дупе сачувао у фотељи, али ајде да га подржимо, тако смо кул и анти-државни, анти-системски.
А за Крцунију сам веровао да су мало нормалнији, али подржавање Нађа у ријалитију бијем жену је баш онако јадно. Не занима ме ко је у праву Нађ или његова жена, али тај кепец је низ воду пустио Станоја и Крстајића да би своје миџетско дупе сачувао у фотељи, али ајде да га подржимо, тако смо кул и анти-државни, анти-системски.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.
А сјајна прошлост је лаж.
Brate GTR je ipak skup ljudi. Upoznao sam većinu koji su na stranici i fanzinu i od nekih ljudi (mislim na manjinu) mi se prisere jer očigledno da dotični jure lovu, kapiram ja da treba novac za štampanje i sve to ali da u nekim stvarima sa cenama poprilično deru.
Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.
- Kit_Karson
Antikvaran wrote:Фанђо, 78 км на сат.
Брат брату, пре једно 15 година заустави мурија моје и мене у Југу 45, кажу, возили сте 110

-
Rođaci wrote:Odeš kod sudije, tražiš da ti omogući zaključenje sporazuma o priznanju krivice i odeš u MUP da potpišeš to.
Хвала! А данас сам бацио поглед (то је било на оном правцу у Шиљаковцу), нигде нема знака о ограничењу брзине, само забране и престанци забране претицања. Можда и то треба поменути, ваљда имају обавезу постављања знака о ограничењу. Пратио сам од Шиљаковца до Степојевца, знака без.
Spalio bih lokalni dom zdravlja. Jebenih sedam sati čekao zbog dva minuta da otvorim bolovanje. Još oko mene džangrizavi penzioneri i cigani i njihova mladunčad koja ulaze preko reda.
Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.
-
На страну овај заокружени део, јбт. скриншот има десет година ладно.
Takvog zaokruzenog sam ga sacuvao sa JF foruma pre jedno 8 godina 

Boba82 brt
setih se i Struje, bolesne glave foruma

Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Dzojstik mu nije odgovarao.
1748 wrote:Boba82 brt
dje je i šta radi bobo82

Razmačinji stolove, počinje šiz...
http://crno-bela-nostalgija.blogspot.rs/
http://crno-bela-nostalgija.blogspot.rs/
- Grobar do groba
Rođaci wrote:GTR jeste popustio, ali vređati ih zbog glupe Sajsi nema baš mnogo smisla.
Krcunija je sjajna
Ne da su popustili,nego su se nacisto upropastili.Pritom vredjanje nekih javnih licnosti samo zbog toga sto navijaju za Zvezdu je tezak debilizam,da ne kazem sramota(navescu ovde samo primer Ivane Zigon,a ima ih jos).
Do neba volimo te mi,i pevamo ti svi,da jedini si klub na svetu celom....PFK
mislim druze da to gledas veoma povrsno, oni se sprdaju sa svime i svacim sto nema veze sa partizanom, momci se cimaju, pokrenuli su toliko toga, bilo je i promasaja al jbg sta sad dobrih stvari je bilo mnogo vise...
04 X 1945
1748 wrote:Boba82 brt
Struja je bio stogod covek, on je mogao zivog coveka da aploduje, a vi pizdeci danas ne mozete ni torent za valjan office da doturite. Pu jebem vas

Ne stvarno torent neki normalan, neki link, samo mi nemojte davati ove nove papazjanije. skinuh ceo internet nista normalno nisam nasao, iz dzaka punog pizdi ja kurce izvlacim.
Vid ga serbud u kladionici, ha ja.