Душевна болница

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Morbid

Re: Душевна болница

Postby Morbid » Sun Nov 06, 2016 10:54 pm

1748 wrote:A oni sto pisu amin u komentar ako veruju u boga :)

DA, u moj dom
svaka moja slabost je sigurno prolazna

...a ako ostanem, moraću dalje...

riper

Postby riper » Mon Nov 07, 2016 9:48 am

Mi koji smo pisali na ovoj temi, pretpostavljam da nemamo problem sa fejsbukom, vec sa ljudima i glupostima koje objavljuju, sto nekad zna da podigne pritisak. Fejsbuk je drustvena mreza i kao takva, ona je vrednosno neutralna. Nije ni dobra ni losa, takva je kakva je, a od ljudi zavisi da li ce je koristiti za korisne stvari ili gluposti.

Misim da bi Etoain mogao ovde da napise dobar post o tome kako fejsbuk koristiti u razvoju biznisa, za marketing, dakle u poslovne svrhe. Postoje ljudi koji znaju da izvuku maksimum iz ovoga, ali i iz drugih drustvenih mreza. Pomenuo sam ranije, na fejsu moram zbog posla da imam odredjenu aktivnost. Tu i vidim gomilu gluposti pojedinih onlajn prijatelja, ali fejsbukom ja zavrsim svoj radni zadatak. Dakle nemam revolt prema fejsu, ni instаgramu niti bilo kojoj drugoj mrezi, vec prema ljudima koji svu svoju debilnost pokazuju na taj nacin.

Smatram da je internet kakav danas postoji jedna od boljih stvari koja se dogodila covecanstvu. Mnogi prenebegavaju cinjenicu da na jedan klik imas odgovor na skoro svako pitanje koje te zanima iz bilo koje oblasti. Pre toga izvori informacija su bili dva televizijska kanala, novine i biblioteka. I tu nisi mogao da saznas bilo sta od nekih trivijalnosti do ozbiljnih stvari. Baze podataka su otvorene, na dlanu. I u ovom slucaju, druga je stvar sto mnogi ne vide te neke bitne stvari vec ga koriste na ono sto se smatra glupostima.

Inace da ostanem na temi "Dusevna bolnica", mrzi me da kopam objavu jedne moje internet "drugarice". Devojka dobro izgleda, ali Bog je malo pristedeo na pameti. Uglavnom iz sela se odselila u Nemacku, tamo je peglao neki tamnoputi i napravio joj dvoje dece (video na slikama :D ). Koliko znam sad je razvedena, ali svaki dan gruva nekoliko selfija u raznim pozama sa brdom onih debilnih komentara "preslatka", "ribo", "macko" isl.

Uglavnom pre neki dan je ostavila besan javni status posvecen svima u smislu "ako ti lajkujem sliku ne znaci da sam zainteresovana za tebe, ako ti ostavim pozitivan komentar ne znаci da zelim da ti budem ljubavnica, ako ti uradim ovo i ovo, ne znaci da hocu da ga primam u prdaru (ne bas tim recima ali u tom smislu). I to ne bi bio problem, da taj isti status nije ostavila i na nemackom jeziku. Setio sam se onda jednog priloga na RTSu odavno, u nekom vlaskom selu u istocnoj Srbiji, gde je na ogradi ispred jedne seoske vile (sa sve rimskim stubovima i lavovima) koju su podigli gasterbajteri na nemackom napisano zabranjeno parkiranje. E to je definicija polusveta.

EvoksPGD

Postby EvoksPGD » Mon Nov 07, 2016 10:36 am

ili kad neki indijanac odavde ode preko i dodje posle pola godine ovde i kaže na primer "kako se ono beše kod nas kaže gebrauht" .
Razmačinji stolove, počinje šiz...

http://crno-bela-nostalgija.blogspot.rs/

1748

Postby 1748 » Mon Nov 07, 2016 11:06 am

Postoji nivo iznad.

Urbani studenti stranih jezika tipa engleski, sedne u kafić i naručuje i pita ekipu tipa

''sorry, kako se ono kaže na srpskom?'' :(
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.

EvoksPGD

Postby EvoksPGD » Mon Nov 07, 2016 11:18 am

1748 wrote:Postoji nivo iznad.

Urbani studenti stranih jezika tipa engleski, sedne u kafić i naručuje i pita ekipu tipa

''sorry, kako se ono kaže na srpskom?'' :(

jel mu baba govorila sorry jebo sam ga ružnog.
Razmačinji stolove, počinje šiz...

http://crno-bela-nostalgija.blogspot.rs/

1748

Postby 1748 » Mon Nov 07, 2016 12:52 pm

Yes :lol:

njasvi

Postby njasvi » Mon Nov 07, 2016 1:36 pm

04 X 1945

Brdja

Postby Brdja » Mon Nov 07, 2016 1:51 pm

Što ste vi neki mladi ogorčeni ljudi :-)
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Nov 07, 2016 2:09 pm

U mad, bro? :mrgreen:

bolje nepismeni gastosi nego Pujo Šotka, Neguj mo Srbski jezik, Pomazimo konje Zvonka Bogdana, Ručno izrađeni nakit ili kako već i sve ostalo na taj fazon.

samo GTR, Krcunija, Tole Karadžić Tips i Najo se ladnog gra iz frižidera

prcko

Postby prcko » Mon Nov 07, 2016 2:36 pm

Sve sto si nabrojao, moze komotno u isti kos.

Vinz

Postby Vinz » Mon Nov 07, 2016 3:15 pm

i ne bi me čudilo da sve to pise isti lik, da ne kažem debil :)

Kockalone

Postby Kockalone » Mon Nov 07, 2016 5:15 pm

Antikvaran wrote:Jутрос на послу, пре 7 сати, 202 ми нешто крчала, па пустим неки Радио Београд. Прича лик колика је где температура, па каже "Лозница 22 степена" . Слушам, гледам, не верујем, рекох мора да је нека реприза емисије. Куку леле.

Не знам какав је чији став по питању глобалног загревања, ја сам искрено био у фазону да је све то само сунчева фаза рада, али Леонардо ми је ипак објаснио. Ко има воље, само нека изволи.

Нема везе глобално загријевање са том температуром у Лозници. Температура је била толико због топлог јужног струјања, а тај ефекат људи који прате метео дешавања зову ''фенирање'' . Углавном јак јужни вјетар често зна да проузрокује нагли раст температуре, тога је увијек било и увијек ће бити.

santamarija

Postby santamarija » Mon Nov 07, 2016 5:42 pm

Image

lost&found

Postby lost&found » Mon Nov 07, 2016 5:47 pm

Rođaci wrote:U mad, bro? :mrgreen:

bolje nepismeni gastosi nego Pujo Šotka, Neguj mo Srbski jezik, Pomazimo konje Zvonka Bogdana, Ručno izrađeni nakit ili kako već i sve ostalo na taj fazon.

I Homicide si zaboravio da napomenes da je najbolja serija svih vremena

Antikvaran

Postby Antikvaran » Mon Nov 07, 2016 6:01 pm

vinjakboy wrote:Па нормално да је за понос, у времену када ти риба на журки, уместо броја мобилног, даје контакт на Фејсбуку. Што се мене тиче, нека свако ради шта год хоће, али је у данашње време заиста потребно много снаге и воље да се на тај начин самоизолујеш...

Риба која је на тој таласној дужини заслужује убацивање у посебан фолдер. Ти си тај који може и треба да јој каже "Ако хоћеш да међу нама буде флуида, дај број." : :mrgreen:

Кудрави, подржавам неучешће, дивим се искрено код људи који су испуњени собом толико да немају жељу и потребу за тим ф-буком. Понављам опет, ако се дозира, може да буде корисна ствар и да се шири нека позитивна идеја, дело, шта год- без селфија.

Коцкалоне, хвала на том податку. Мислим да би свакако требало да обратимо пажњу на своје понашање што се тиче ове планете, да не буде после "Идемо на Марс" од древних Ђоганија. :lol:

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Nov 07, 2016 7:20 pm

lost&found wrote:

I Homicide si zaboravio da napomenes da je najbolja serija svih vremena

jes, bravo

i da treba slušati Slejer, a ne Tomu Zdravkovića

Moskri

Postby Moskri » Mon Nov 07, 2016 8:12 pm

Ako si retard kompleksas kome je Zvezda vaznija i bitnija od svega na svetu, a verovatno si ko klinac i navijao za istu, onda su ovo idealne stranice za tebe.

tizlabor

Postby tizlabor » Mon Nov 07, 2016 8:32 pm

santamarija wrote:Image

hehehe mene zviznuli na 63,a 5 minuta ranije ih video tu,i kad sam se vracao sunce neko zasjalo ne videh dobro tablu...i napisu mi na 63...

1748

Postby 1748 » Mon Nov 07, 2016 10:09 pm

Gra je carska stranica, ne znam da li je neko imao prilike da priča sa žiteljima Kljajićeva oni tako pričaju, delimično :lol:

Antikvaran

Postby Antikvaran » Mon Nov 07, 2016 10:32 pm

Кад сте већ код ових казни- на ибарској ме зауставише и рекоше- нема никакве казне од њих или поена, само идем код судије у Раковицу да се нагодимо, позив би требало ускоро да стигне, било је летос . Која је то фора, какве нагодбе, шта траже , како се понашати? Другар рече да ту добијаш забрану и дајеш кинту, али он генерално параноише. Немам прекршаје пре тога.

Фанђо, 78 км на сат. :lol:

Return to “Само опуштено”