Душевна болница

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Bolesni^od^ljubavi

Re: Душевна болница

Postby Bolesni^od^ljubavi » Thu Nov 03, 2016 2:00 pm

Ali ljudi meni je neverovatno koliko ima tih tupana koji pisu to amin. Pre neki dan vidim neka status "ako verujes u Sv. Petku napisi amin" i morao sam da udjem da vidim komentare koji je bilo preko 5 hiljada. Tu bre nije bio ni jedan komentar tipa alo jebem vam mamu glupavu, nego amin do amina.

EvoksPGD

Postby EvoksPGD » Thu Nov 03, 2016 3:15 pm

"bas si porastao i jako si lep pozdravi svoje"

tetka teča zajednički profil
Razmačinji stolove, počinje šiz...

http://crno-bela-nostalgija.blogspot.rs/

Rođaci

Postby Rođaci » Thu Nov 03, 2016 3:18 pm

plus cela ekipa sa slavama i ostalim praznicima

CrazySupporter

Postby CrazySupporter » Thu Nov 03, 2016 3:33 pm

Sve je to mala maca u odnosu na instagram...

Rođaci

Postby Rođaci » Thu Nov 03, 2016 3:44 pm

da ne zaboravim motivacione poruke imbecilne

čompika

Postby čompika » Thu Nov 03, 2016 3:52 pm

i motivacione statuse, pesnike i pisce u pokušaju, dnevne doze lepog.
a instagram stories, sačuvaj bože...
nemam pojma, meni je fejsbuk na početku bio skroz kul, ljudi su i pisali nekad nešto, bila je zajebancija. a sad je samo neki fazon postavi selfaču, stavi u opisu neku zajebanu rečenicu, ma užas jebeni. Sva verovanja, ideje, ideologije, poruke su se svele na baci slidžu, lajkuj, šeruj.

najjače mi bilo pre neki dan kad sam video lika, kao trenira nešto i slika pre i posle. Lik ladno postavio sliku sebe kad je imao 5 godina i sada kao nešto u treningu, i ide neki tekst trud volja ovo ono... zaplakati za dušama napaćenim

Мићара

Postby Мићара » Thu Nov 03, 2016 3:59 pm

Најјачи граф што сам видо је у Никшићу поред неке теретане, "Види ону пичку што се набилдова..." :mrgreen:
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Gomorrah

Postby Gomorrah » Thu Nov 03, 2016 4:01 pm

Nista nije iritantnije od fraza koje jedni drugima pisu kvazi fudbalercici na instagramu kad komentarisu slike jedan drugom (ko ima drugare koji treniraju fudbal zna o cemu pricam), tipa: (,,znas me brate moj") , ( ,,ti se pitas'' ), (,,doktore fudbala'') , (,,brate ti mozes kako hoces"), (,,magijo fudbalska")...
To kad vidim pozelenim...

Vinz

Postby Vinz » Thu Nov 03, 2016 4:15 pm

TI SE PITAŠ hahahaahhhhah

najjače mi kad slikaju slavski sto, postavljeni tanjiri itd, i opis slike IZVOLITE :)

prcko

Postby prcko » Thu Nov 03, 2016 4:25 pm

Zaboravili ste ono kad se od sutra Viber i Whatsup naplacuju, pa kad krenu da stizu poruke...

Rođaci

Postby Rođaci » Thu Nov 03, 2016 4:38 pm

meni FB služi za vesti
nagomilao sam brdo stranica tamo i pratim sve na jednom mestu

hajdovano brdo ljudi, zajebi

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Thu Nov 03, 2016 4:45 pm

Juce vidim stavi drugarica ribi komentar "lepotice" a ova napise "ko mi kaze". A stariju rodbinu ne prihvatam za prijatelje, ako je neko dosadan brisem momentalno, uopste me ne zanima tudje misljenje o meni. Sve vise me nervira fejsbuk, sto neko rece gore ranije je bilo zanimljivo, sada hvatam sebe kako se svakodnevno nerviram citajuci, dok ja napisem nesto svakih mesec dana, ako i toliko.

weekend offender

Postby weekend offender » Thu Nov 03, 2016 4:46 pm

unfollow je keva, budes kulturan ne izbrises coveka/ribu ali ti ne izlaze njihove objave na fejsu.

niloas

Postby niloas » Thu Nov 03, 2016 4:56 pm

prcko

Postby prcko » Thu Nov 03, 2016 5:19 pm

Ima jedna odlicna South park epizoda, cini mi se You are geting old, ili tako nesto. Generalno sto smo stariji to nam sve vise stvari idu na karu. Socijalne mreze, muzika, ljudi , price, itd, jos kad na sve to dodas Srbiju dobijemo armiju dzangrizavih ljudi koji bi ujedali. Jedini spas je neki kvalitetan ventil, inace do kur...

CamoSurprise

Postby CamoSurprise » Thu Nov 03, 2016 8:01 pm

EvoksPGD wrote:"bas si porastao i jako si lep pozdravi svoje"

tetka teča zajednički profil

Ahahahahaha, brate...sjajno! :lol:
Burazer od tetke prica za jednu zajednicku nasu tetku...sve vesti i objave na FB komentarise, ali kaze vrhunac je bio na vest o tome da Isidora Bjelica ima rak...tetkin komentar prvi - Ne daj se Isi! :mrgreen: :lol:
Razmisljao sam jedno vreme da se registrujem na taj FB samo zbog igrica, ali sam i od toga odustao.
Sa rodbinom iz inostranstva - skajp i viber i dve grupe na viberu, pa mi i to bude mnogo nekad.
Gilajdza RIP

Kibiców

Postby Kibiców » Thu Nov 03, 2016 8:12 pm

Ja to sa fejsom dozivljavam ovako.
Na pocetku je to islo postavljale se slike i pisali statusi........vremenom oni sto su kacili slike presli su na instagram a oni sto su pisali otisli na tviter. Iz svega toga fejs je ostao u kurcu.
Mene recimo iritira ono ''samo 2% ljudi je primetilo....'' , ''ovo niko nije znao'' , ''nekada je bio....a sada niko ga ne bi prepoznali'' ..... znate vec na sta mislim.

riper

Postby riper » Thu Nov 03, 2016 9:09 pm

Fejs moram da koristim zbog posla. Da nije toga ni sam ne bih znao za mracnu stranu nekih svojih prijatelja i rodbine. Osim onih koji svakih 15 minuta izbacuju neke mudre izreke velikih umova, a u zivotu dalje od farme nisu videli, izuzetno me nerviraju objave rodbine sa sitnom decom.

Neki rodjaci tako objavljuju slike njihove dece skoro iz minuta u minut. Ko da gledas prenos uzivo iz njihovog zivota. Objave fotku sa komentarom "sada smo ustali", pa "sada smo se umili", pa "sada smo kakili", pa "sada smo istresli sline iz leve nozdrve", pa "sada smo krenuli u vrtic" i tako vrte ceo dan svaki dan. I naravno milijardu komentara njihovih vernih pratilaca.

Da, par komada rodbine ima na fejsu i dalje svoju sliku u bojama francuske zastave jos od napada na onaj Sarli Ebdo. Horor film. Nama ne treba slava, svadba i sahrana da se posvadjamo, dovoljno je da ih vidim na fejsu i da pozelim da ih ne vidim u skorije vreme.

lost&found

Postby lost&found » Thu Nov 03, 2016 9:22 pm

:lol: :lol:

poslednjih par postova vrh. Iznervirao sam se i sam, iako FB nemam vec nekoliko godina, al tacno znam o cemu pricate. Gasite ljudi to sranje, realno.

Gomorrah

Postby Gomorrah » Thu Nov 03, 2016 9:31 pm

Ima i onih likova sto zapale preko pa promene ime na fejsbuku, ne bude vise npr. Stojan Stojic nego Stojan Linc ili Dragan Wien...

Return to “Само опуштено”