Тема за све и свашта
Re: Тема за све и свашта
Meni su sve vojvodstvo stvari koje sam uzeo u odličnom stanju, dosta sam uzeo novih, ali i polovne koje sam uzimao se nisu raspale. Za njihove i za otadžbina stvari dinar nisam zažalio što sam dao.
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Mass Psychology keva
- dlanovi_grla_dlanovi
Rođaci wrote:Mass Psychology keva
Све од Стрита је екстра, 5 мајица Масс Психо и дукс сам узео од њих, нема замерки. Исто тако отаџбина је квалитет, док сам узео 3 мајце иПалеее (Хорус), једна је супер али се после прања истегли, док су ове све штампа лошији квалитет.
Rođaci wrote:Mass Psychology keva
Одличне су. 33а исто одличан квалитет. Отаџбина је ок али су им модели са неким минијатурним рукавима, а и некако све личе једна на другу.
Ја имам пар дуксева Хорус и одлично су се показали, мајице исто.
Ево за оне који нису до сада чули и видели имају и Руси сасвим пристојан бренд "Mother Russia"
https://fightwear.ru/futbolki.html?mf=mother-russia
Узео ове две мајице и одличног су квалитета.

Ево за оне који нису до сада чули и видели имају и Руси сасвим пристојан бренд "Mother Russia"
https://fightwear.ru/futbolki.html?mf=mother-russia
Узео ове две мајице и одличног су квалитета.

ТРАЖИМО ПРАВДУ, АЛИ И ОСВЕТА ЋЕ БИТИ ДОВОЉНА !
Lerdi kakav si influenser
elem, ne rade mi linkovi ni ka sajtu ni ova 2 ispod

elem, ne rade mi linkovi ni ka sajtu ni ova 2 ispod
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Лидеру како си куповао, јел шаљу за Србију?
Gde da uzmem neke normalne farmerke,a da je neka pristupacna cena?
There's blood on the streets and the streets are ours.
-
1958 wrote:Kad neko krene sa tim luksuznim srpskim odevnim predmetima i nenormalnim cenama (a cena i materijal kina) odmah se setim:
Цене су им енглеске буквално јер их и праве тамо са чајном. Лонсдале мајице су и код нас треш, само су као тамо прављене исто вероватно кинеским говнима, мада ево моја већ 2 дине се држи добро за разлику од осталог шкарта рецимо америчког. Чуди ме да Хаџија подржава те зајебанције мада чујем да му је то ортак по циганској страни а нек се мало баци на снимање албума јер није одавно, боље би му било јер сам оседео откад их нема.
Re: RE: Re: Тема за све и свашта
Scum wrote:Gde da uzmem neke normalne farmerke,a da je neka pristupacna cena?
Šta podrazumevaš pod pristupačnom cenom?
Pa do 3000-3500 max da budu
There's blood on the streets and the streets are ours.
Scum wrote:Pa do 3000-3500 max da budu
Имаш у Њујоркеру по тим ценама, евентуално можда пар стотина скупље...
Scum wrote:Pa do 3000-3500 max da budu
Том тејлор тренутно има неки попуст 50% на нову колекцију. Са 5 сома на 2.5.
Gde? Njihove su odlične, išao bih da pogledam šta ima, njihove su vrhunske.
- Лудак из луднице
Otvorio se neki soping centar u borci, ima i radnja tom tejlor. Popust neki golem ima, al kapiram samo zbog otvaranja. Ja nasao farmerke za 2300, i neki djemper za 1600 . Al kapiram da vam je Borca daleko 

Космет је Србија wrote:1958 wrote:Kad neko krene sa tim luksuznim srpskim odevnim predmetima i nenormalnim cenama (a cena i materijal kina) odmah se setim:
Цене су им енглеске буквално јер их и праве тамо са чајном. Лонсдале мајице су и код нас треш, само су као тамо прављене исто вероватно кинеским говнима, мада ево моја већ 2 дине се држи добро за разлику од осталог шкарта рецимо америчког. Чуди ме да Хаџија подржава те зајебанције мада чујем да му је то ортак по циганској страни а нек се мало баци на снимање албума јер није одавно, боље би му било јер сам оседео откад их нема.
Ovde se to sije
Често одем до на село
Rođaci wrote:Gde? Njihove su odlične, išao bih da pogledam šta ima, njihove su vrhunske.
Па требало би да је у свим њиховим радњама.
- chester_perry
1958 wrote:Ovde se to sije
Nije se sve silo ovde, sad verovatno da. Ja imam duks, dzemper, kaput i majicu, sve vrh kvalitet sem majice koja je ispod proseka. Duks je posebno dobar, star vec pet godina, ako uzmem u obzir za koju cenu sam uzimao te stvari, skroz korektno.
U Cara Dušana ima neki Lazaro butik, oni prodaju farmerke koje su se meni odlično pokazale, Conto Bene. 2.900din. Nedeljom taj lik dođe na NBG buvljak, ima farmerke i malo fensi pantalone. Jako dobro su urađene.