Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Kockalone

Re: Вести

Postby Kockalone » Mon Oct 17, 2016 10:05 am

Са мањинама и СДом има већину, јер баш су мале шансе да нека од мањина уђе у разговор са опозицијом, мада тешко да би се и опозиција договрила међусобно. Синоћ је Ранко Кривокапић(СДП) рекао да они могу разговарати са грађанском опозицијом(Кључ и Демократе) али наравно ту није рачунао ДФ, па је лако закључити све и да опозиција има већину, да би баш тешко то ишло. Проблем је што Ранко оће да се питање о Натоу донесе у скупштини, док су Кључ и Демократе за референдум, мада контам да би се са њима и могао договорити. Тада настаје проблем у облику ДФа који је 100% за референдум и вјероватно кад би они били власт тај референдум не би могао проћи, али опет то је све врло нереално, јер као што рече Кривокапић, државе чланице Натоа редом ратификују тај протокол о уласку Црне Горе и то је већ завршен посао, али дијелу народа није јасно и постоје странке које палињају народу са причама о томе. Јуче је било климаво Милу, сву силу су практично употријебили да би извукли овај 41%. Куповина гласова, притисци, довођење великог броја муслимана и цигана из иностранства да гласају, а колико им је фрка била показује и оно намјештено хапшење и сва она глупа прича која иде уз то. По мени тешко да могу изгурати још 4 године. Кад се уђе у Нато више неће моћи да продаје причу о угрожености државе, а и он служи западу за то, тако да је питање само оће ли годину више или мање остати на власти.

Nexon wrote:
Kockalone wrote:Свака му част за ово(мртав сам озбиљан).

Не би веровао колико је слагао за Немачку и Србију.

Не подржавам говор због поређења са Њемачком, већ зато што је 90% овога гола истина, јер видим да је истина ситуација горе код вас као и ође. Људи који имају 30 година старости, а примају социјалу, људи који по 20,30 година примају социјалу, код нас су увели да жене које роде троје ђеце имају пензију и још хиљду ствари на које државе бацају паре. То је све једна обична рупа без дна у коју колико год да сипаш биће мало. Ја сам сигуран да то ниђе у свијету нема, осим у земљама ђе и даље владају паразитско - комунистички системи.

Tatanka

Postby Tatanka » Mon Oct 17, 2016 10:33 am

Milo + BS + SD + HGI + Albanci = 41. Nema ni jedne mogucnosti da Milo ne uzme vecinu. BS - Bosnjacka stranka, SD - Milovi igraci koji bi prvi u zatvor zavrsili da padne vlast, HGI - hrvati.. Albancima da opstinu tuzi, SD i BS po jedno ministarstvo i svi srecni.. HGI ce ispusiti najvjv jer su Kotor izgubili pa sad oni ne mogu makar gradonacelnika nekog da dobiju.. + je vrlo moguce da Demokrate gube jedan mandat i on ide DPS-u..

Opozicija - 40 ili 39 mandata i to je to.. jedina varijanta nekakva prelazna/manjinska vlada gdje BS pristaje na neke nove izbore ili tako nesto al' mrka kapa..

Zanimljivo je da je DPS izgubio Podgoricu, Herceg Novi,Kotor i Budvu a u Baru i Niksicu pata-pata ali ipak za eventualno jedan mandat DPS ima vise a na kraju dobili izbore..

Jos je najgore sto ce 0.5% hrvata da odlucuje o 99.5% posto naroda.. Naravno i to je Milo odlicno odradio jer je 0.7% cenzus za manjine al' eto ti ga de za Hrvate je 0.35%..

Lokalni su bili samo u Kotoru i Budvi tako da je to jedina dobra stvar ovih izbora..

Izvukao je i ove izbore, sad ima 4 godine da ocisti sve svoje poslove i da se povuce da ga niko ne hapsi..

Blackadder

Postby Blackadder » Mon Oct 17, 2016 10:48 am

Kockalone wrote:Не подржавам говор због поређења са Њемачком, већ зато што је 90% овога гола истина, јер видим да је истина ситуација горе код вас као и ође. Људи који имају 30 година старости, а примају социјалу, људи који по 20,30 година примају социјалу, код нас су увели да жене које роде троје ђеце имају пензију и још хиљду ствари на које државе бацају паре. То је све једна обична рупа без дна у коју колико год да сипаш биће мало. Ја сам сигуран да то ниђе у свијету нема, осим у земљама ђе и даље владају паразитско - комунистички системи.

A jel ima negde u svetu da kad radnica zatrudni dobije otkaz?

Чомбе

Postby Чомбе » Mon Oct 17, 2016 11:24 am

Још горе, кад се запошљава потпише бланко отказ који активирају кад саопшти да је трудна.

Мићара

Postby Мићара » Mon Oct 17, 2016 3:10 pm

Колико мораш бити умно оболела особа да напишеш овакав пасус о трудницама... Недо Бог да налетим у животу на оваквог лика у животу очи би му извадио...

http://www.njuz.net/policija-savladala-opasnu-trudnicu-koja-je-ispred-vlade-srbije-htela-da-aktivira-porodaj/
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Мићара

Postby Мићара » Mon Oct 17, 2016 3:15 pm

И ја сам исто...

Почео пичкоусти и труднице да вријеђа крв му јебем, ионако имамо преко 100.000 абортуса годишње...

Image
Last edited by Мићара on Mon Oct 17, 2016 3:17 pm, edited 1 time in total.

Чомбе

Postby Чомбе » Mon Oct 17, 2016 3:17 pm

Мићара wrote:Колико мораш бити умно оболела особа да напишеш овакав пасус о трудницама... Недо Бог да налетим у животу на оваквог лика у животу очи би му извадио...

http://www.njuz.net/policija-savladala-opasnu-trudnicu-koja-je-ispred-vlade-srbije-htela-da-aktivira-porodaj/

Мићара побогу...њуз нет, сатиричне вести. :mrgreen:

Мићара

Postby Мићара » Mon Oct 17, 2016 3:24 pm

Нисам знао јбт, лудило, први пут сад видо овај њуз луди...

Opie

Postby Opie » Mon Oct 17, 2016 9:38 pm

Hahahhaahqh .... buahahahhahaha....umirem... caroMi care
ex-Pop Djujic

zizou

Postby zizou » Mon Oct 17, 2016 10:01 pm

Hahahhaha Micara legenda. Inace redovno na fb-u njuz neta kad objavr tekst u komentarima pisu ljudi koji ozbiljno to shvate. Uglavnom 40+ haha

brucelee

Postby brucelee » Mon Oct 17, 2016 10:15 pm

Мићара wrote:

И ја сам исто...

Почео пичкоусти и труднице да вријеђа крв му јебем, ионако имамо преко 100.000 абортуса годишње...

Image

Ruku na srce nije to izjavio...ima ceo snimak,neko je umetnuo porodilje a pricao je o korisnicima socijalne pomoci.

Sto se tice onog sto je izjavio kako je u Nemackoj to rigorozno i kako su u Srbiji visedetne porodice u mnogo povlascenijem polozaju nego u Nemackoj i da kao bolje da ne koristimo njihov princip,to je takva debilana... ima neki lik Avganistanac ima fazon 10oro dece i primaju mesecno oko 30.000 eura u toj istoj Nemackoj.

Kockalone

Postby Kockalone » Mon Oct 17, 2016 10:46 pm

Blackadder wrote:A jel ima negde u svetu da kad radnica zatrudni dobije otkaz?

Нијесам упућен, вјероватно да у нормалним земљама нема, али то никакве везе нема са оним што сам ја горе написао, осим ако се слажеш са мном да су обије ствари лоше. Ти социјални случајеви су рупа без дна и колико год да му даш њему је мало. Умјесто да улажеш у некога ко има перспективу, ти дајеш неком паразиту паре. Ја на пример имам лика са којим се повремено дружим, брат има 33 године, жену, троје ђеце и неће да ради, јер му је испод нивоа да ради за 300 еура кад скоро те исте паре добије од социјале, плус што има милион бенефиција, типа струју плаћа у пола цијене, док рецимо моја породица је редовни платиша од памтивијека и имамо само 10% попуста. Даље, од те социјале добија на јесен неке пакете сухомеснатог, нешто као зимница, ђеца добијају бесплатно пакета за нову годину, мислим да имају некад и бесплатна љетовања, а све то на рачун људи који плаћају порез. Таквих случајева је мали милион, или типа ради, али неће да се осигура, јер ће изгубити социјалу. Код нас су ође измислили и пензије за мајке са троје и више ђеце. Жена роди 3 ђетета, и ако има 15так година радног стажа има скоро 350 еура, а ове без дана радног стажа имају скоро 200. То ниђе у свијету нема! И после им не ваља Мило :mrgreen:
Last edited by Kockalone on Mon Oct 17, 2016 10:52 pm, edited 1 time in total.

Чомбе

Postby Чомбе » Mon Oct 17, 2016 10:47 pm

ima neki lik Avganistanac ima fazon 10oro dece i primaju mesecno oko 30.000 eura u toj istoj Nemackoj.

Куд не рече раније да идем да јебем по Немачкој. :mrgreen: Јел се рачуна и донирање сперме?

Nexon

Postby Nexon » Tue Oct 18, 2016 2:03 am

Немам речи шта је урадио Вучић да би погурао Милу јуче. Сада је јасно који је план Вучића и запада за Србију.

Image

Узгред, видећемо како ће се муслимани поставити у ЦГ. Имају они сукоб са албанцима око неке могуће општине плус ће се видети шта Турци сугеришу. Колико сам чуо, усташе су гомилу гласова добили у Подгорици, штеловање. Видим да су ДФ-СДП-Кључ-Декократе рекли да не признају изборе због наводног државног удара, то је 39-40 посланика и можда чак већина у укупном бирачком телу. Питање је да ли чекати муслиманe или одмах кренути у протесте.

То што је Мило добио по Васојевићима је кривица и Србије јер оставља тај сиромашан крај без икакве помоћи и охрабрења иако је уз границу са Србијом.

Видим да се тек сада кренуло са причом око конзулата у Беранама.
Last edited by Nexon on Tue Oct 18, 2016 2:15 am, edited 1 time in total.

Nexon

Postby Nexon » Tue Oct 18, 2016 2:14 am

Istok

Postby Istok » Tue Oct 18, 2016 1:58 pm

Nexon wrote:Немам речи шта је урадио Вучић да би погурао Милу јуче. Сада је јасно који је план Вучића и запада за Србију.

Image

Узгред, видећемо како ће се муслимани поставити у ЦГ. Имају они сукоб са албанцима око неке могуће општине плус ће се видети шта Турци сугеришу. Колико сам чуо, усташе су гомилу гласова добили у Подгорици, штеловање. Видим да су ДФ-СДП-Кључ-Декократе рекли да не признају изборе због наводног државног удара, то је 39-40 посланика и можда чак већина у укупном бирачком телу. Питање је да ли чекати муслиманe или одмах кренути у протесте.

То што је Мило добио по Васојевићима је кривица и Србије јер оставља тај сиромашан крај без икакве помоћи и охрабрења иако је уз границу са Србијом.
Видим да се тек сада кренуло са причом око конзулата у Беранама.

Prica oko konzulata u Beranama je stara i propala je onog momenta kad je Srbija odlucila da isti bude otvoren u Herceg novom, jer jbg ljepse se brckati na moru. Sto se tice protesta, od toga nece biti nista, ni u najavi toga nema, niti se to moze ocekivati od Krivokapica, Milica udbasa i Lekica polumrtvog. Front je za to vazda raspolozen, ali nema snagu, a ni siru podrsku.

U sustini, ovdje u Cg kad je opozicija u pitanju, radi se samo o borbi za drugo mjesto, jer je prvo zanavijek rezervisano za DPS, pa se lazni opozicionari vode razmisljanjem - svaka medalja sa Olimpijade je dobra. Dakle, govnarima je samo stalo do mandata i do nove 4god poslanickog mjesta, i redovnih 1500-2000e. I ne samo to, nego 2 mandata obezbedjuju nacionalnu penziju od 1200e, cime se resava egzistencija dozivotno.

Nijednom opozicionaru nikada palo na pamet nije, da poslije izbora podnese ostavku, pa nece ni sada. Sto se DF-a tice, skrcali su ogromne novce i to nisu opravdali. Zastrasujuce izgleda podatak da je Milo preuzeo vlast 1989 i da ce vladati bar do 2020godine, 31godinu, jos jedan mandat i izjednacava se sa Josipom Brozom Titom. Suma sumarum, u ovoj prokletoj zemlji, od uvodjenja visestranacja i tih laznih izbora, pobjednika i vlast odlucuju muslimani, koga oni glasaju taj vlada. Ovo sto si pomenuo o Srbiji i Vasojevicima, si u potpunosti u pravu, ali ovo sto mi prolazimo sa Djukanovicem od 97'godine vas u Srbiji tek ceka sa Vucicem.

Nexon

Postby Nexon » Tue Oct 18, 2016 4:34 pm

Демократски фронт: Спремни смо да подржимо мањинску владу остатка опозиције како би се развластио ДПС

Ово би требало да омогући коалицију СДП-Кључ-Демократе, питање сада остају Бошњаци. Довољна су три месеца прелазне владе без ДПС, само три месеца, да ДПС падне за 15-20% у бирачком телу као СПС после 5.10.2000. или жути после 2012. СПС је баш то доживео после 5.10.2000.(савезни избори) на изборима за Скупштину Србије у децембру 2000.

Nexon

Postby Nexon » Fri Oct 21, 2016 9:15 pm

Шта ћемо са криминалцима и „борбом против корупције“ др Стефановићу?

Почетком октобра 2016. године Српски покрет Двери упозорио је грађане Србије на потенцијалну могућност да више од 584 хектара земљишта у власништву (што чини 11% територије општине Медвеђа) и имовину Агроиндустријског комбината „Лесковац“ Д.П. у стечају из Медвеђе, купе тајкуни блиски владајућем режиму, албанским новцем и касније га, уз провизију, уступе стварном власнику.

На основу доступних података, директор Агенције за лиценцирање стечајних управника у Београду, због подигнутих тензија у јавности и изнетих чињеница Српског покрета Двери, које су се потврдиле као истините, а на препоруку БИА – проценом безбедносних ризика по Републику Србију, обуставио је продају ДП у стечају АИК „Лесковац“ у Медвеђи.

Можемо бити поносни на урађено. Међутим албански пројекат „Економске окупације општине Медвеђа“ и стварања тзв. „Источног Косова“ није завршен. У наредних неколико недеља ће се решавати судбина рудника Леце и рехабилитационог центра у Сијаринској бањи чији су ресурси, такође под будним оком сумњивог албанског капитала и криминалаца у државном врху Републике Србије.

Српски покрет Двери, овом приликом указује јавности Србије да у оквиру „пројекта стварања Источног Косова“ највећи безбедносни ризик и опасност по грађане Србије, представља чињеница да је уз свесрдну помоћ још увек активних полицијских службеника у општини Медвеђа и Министарства унутрашњих послова Републике Србије, више хиљада лица албанске националности рођених на Косову и Метохији пријавило пребивалиште у општини Медвеђа, кршећи при том одредбе Закона о пребивалишту и боравишту грађана Републике Србије.

Поменута лица албанске националности су одмах након добијања пребивалишта, добила биометријска документа Републике Србије – личне карте и пасоше, а након добијања биометријских докумената пунолетна лица албанске националности су уписана у бирачки списак општине Медвеђа, као и војну евиденцију Војске Србије. На тај је начин драстично промењен однос стварног и фиктивног броја становника српске и албанске националности у општини Медвеђа и отворене бројне безбедносне претње.

Народни посланици Српског покрета Двери су 11.10.2016. године у Скупштини Републике Србије постављањем посланичких питања премијеру Александру Вучићу, министру полиције Небојши Стефановићу и директорима Безбедносно-информативне и Војно-безбедносне агенције затражили потврду изнетих чињеница. Нажалост, поменути још ћуте, а у покушају да проблем реше, припадници Министарства унутрашњих послова, наишли су на тренутно непремостив проблем – своје људе у афери и организован криминал у својим редовима.

Трагедија што овакве ствари Двери морају да раде.

Rođaci

Postby Rođaci » Fri Oct 21, 2016 9:36 pm

Rudnik Lece je vrlo zanimljiva tema. Bio sam tamo, bolje da nisam.

Return to “Само опуштено”