Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Kockalone

Re: Вести

Postby Kockalone » Sun Oct 16, 2016 2:33 pm

Мило је на задње изборе изгубио у Никшићу и Подгорици, само што је након избора, куповином одборника успио да сачува локалну власт, док је рецимо у Тивту, који припада Боки разгузио опозицију. Купују се гласови масовно, људима пријете отказима, чак су људе запослене у државним инситуцијама ћерали да иду на предизборне конвенције што нијесу у некој великој мјери радили до сада. Ја сам убијеђен да им је највећа фрка још од времена Мило - Момир, а што се Никшића тиче, 90% сам сигуран да опозиција односи побједу.

Кудрави Гаучос wrote:На 2:10 је део о мајкама које се бахате на рачун своје Државе и како Вучић неће да буде таква маика, ал' погледати све.

Свака му част за ово(мртав сам озбиљан).
Last edited by Kockalone on Sun Oct 16, 2016 2:41 pm, edited 1 time in total.

Nexon

Postby Nexon » Sun Oct 16, 2016 2:40 pm

То је онда позитивно што се тиче излазности.

Са друге стране јако је пуно неправилности а Мило се, као и Вучић у Србији, већ спремио за изборну крађу причом да ће бити нереда после избора.

Активисти Демократског фронта из Бара снимили доказ о куповини гласова за ДПС

http://www.nspm.rs/hronika/aktivisti-demokratskog-fronta-iz-bara-snimili-dokaz-o-kupovini-glasova-dps.html

Nexon

Postby Nexon » Sun Oct 16, 2016 2:48 pm

Kockalone wrote:Свака му част за ово(мртав сам озбиљан).

Не би веровао колико је слагао за Немачку и Србију.

mungos

Postby mungos » Sun Oct 16, 2016 3:44 pm

Nexon wrote:То је онда позитивно што се тиче излазности.

Са друге стране јако је пуно неправилности а Мило се, као и Вучић у Србији, већ спремио за изборну крађу причом да ће бити нереда после избора.

Активисти Демократског фронта из Бара снимили доказ о куповини гласова за ДПС

http://www.nspm.rs/hronika/aktivisti-demokratskog-fronta-iz-bara-snimili-dokaz-o-kupovini-glasova-dps.html

PRAVO GLASA IMA 511.405 GRAĐANA
U odnosu na predsedničke izbore, održane u aprilu 2013. godine, broj građana sa pravom glasa, kojih je tada bilo 511.405, povećao se za 17.412.

Космет је Србија

Postby Космет је Србија » Sun Oct 16, 2016 4:03 pm

ultrastito wrote:ко је госпођица? :mrgreen: може и на пмц теми :mrgreen:

дијана хркаловић

Нико да помене овог шиптарског плаћеника.

http://www.politika.rs/sr/clanak/365632/Sport/Odbojka/Necu-da-nam-reprezentacije-opet-budu-izbacene-iz-sveta

Мићара

Postby Мићара » Sun Oct 16, 2016 4:11 pm

Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Sun Oct 16, 2016 6:19 pm

Kockalone wrote:
Кудрави Гаучос wrote:На 2:10 је део о мајкама које се бахате на рачун своје Државе и како Вучић неће да буде таква маика, ал' погледати све.

Свака му част за ово(мртав сам озбиљан).

Алал му вера, сви су Срби ленштине, треба да се ради, то је спас. Што не каже у ком проценту су Роми међу тим који тако живе од деце? Продаје вам приче о раду јер зна да ће да се појаве такви као ти који ће да "признају" да смо лењ народ, а ја тврдим да смо пре недисциплинован, необразован, и неморалан народ, и да се те особине сваког дана форсирају, од његових прозападних медија и његових људи, рећићу да кад скупиш десет Босанаца и лову за пар недеља имаш кућу под плочом, да радимо по Швабији, по свим могућим ДРЖАВАМА, где смо за то плаћени и колико толико заштићени од бахатости, рећићу да он сам једног дана није радио, а да тај рад није сликање за камере, рећићу да није обезбедио, он и његови партијски сатрапи најосновније услове које функционална држава мора да понуди, да доводи странце који нуде кулук а не посао, да су му лекари, професори, учитељи сведени материјално на пуко преживљавање, рећићу да је његова прича о РАДУ и ПРОТЕСТАНТСКОЈ радној етици мотивациони говор за изгладнелог хрчка поред точка прикаченог на динамо за туђу сијалицу.

Свака му част на томе колко му ја јебем матер за ову изјаву и за целу његову радномотивациону причу.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

ultrastito

Postby ultrastito » Sun Oct 16, 2016 6:25 pm

Кудрави Гаучос wrote:рећићу да је његова прича о РАДУ и ПРОТЕСТАНТСКОЈ радној етици мотивациони говор за изгладнелог хрчка поред точка прикаченог на динамо за туђу сијалицу.

:idea: :idea: :idea:

лик је демагог пар екселанс. ја сам давно рекао људима из моје околине да ко ми нађе зарђао ексер који је овај мрсомуд закуцао за свог радног века, да ћу ја лично тај ексер да исклешем у камену и да ће тај споменик бити виши од авалског торња. неће ме мрзети.

ал ајд, шта ја знам...ја сам само снс бот, што би рекао један упућени нестраначки оријентисан члан форума :mrgreen:
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Nexon

Postby Nexon » Sun Oct 16, 2016 8:15 pm

Уживо праћење догађаја у ЦГ,

Мићара

Postby Мићара » Sun Oct 16, 2016 8:21 pm

Lica koja obezbjeđuju svjedoka saradnika Rajka Kuljaču, obezbjeđivala su i taj objekat, u kojem se u jednoj od soba nalazio i Rajko Kuljača, koji se odmah zaključao.U toj grupi nalazio se i njegov rođak Vojo Kuljača.

Navedena organizovana kriminalna grupa u ovom hotelu vodila je evidenciju birača koji nijesu izašli na izbore, vršila pritisak na birače da izađu na izbore i glasaju DPS, dijelila novac biračima da glasaju za DPS”, saopštile su Demokrate.

Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

tizlabor

Postby tizlabor » Sun Oct 16, 2016 9:13 pm

Koja je matematika da Milo padne?

prcko

Postby prcko » Sun Oct 16, 2016 9:16 pm

Ladno je naredio da se onemoguci Viber i whatsup, a vidim da ne rade ni opozicioni portali. Ima da vlada dok je ziv, ili dok ga Zapad ne pusti niz vodu, uostalom isto kao i nas peder.

навијај

Postby навијај » Sun Oct 16, 2016 9:25 pm

Image

Nexon

Postby Nexon » Sun Oct 16, 2016 9:26 pm

Када би све тренутне опозиционе странке које су наводно против Мила створиле коалицију оборили би ДПС али се то неће десити јер Мило има играче међу њима.

Да поновим оно што сам написао раније данас.

Nexon wrote:
zmijuga wrote:Neko iz Crne Gore da prokomentariše sutrašnje izbore? Jel ima ikakve šanse da padne Milo?

Не мораш да будеш из ЦГ да би схватио шта се дешава из сваког изборног циклуса. Постоји 30-35% људи који су директно везани на ДПС, кроз државну администрацију, здравство, полицију....они и њхови најближи гласају за ДПС јер њихова екзистенција зависи од тога и они редовно излазе јер су мотивисани за то. Нема ту везе да ли Мило иде према Русији, нато...то је суштински небитно за њих. Мило поред тога набаци, углавном крађом и поткупљивањем, око 10% . Са друге стране има своје људе у опозицији и на сваки начин убија у појам остатак људи да не излазе на изборе причама-сви су исти, будале које активира у опозицији по потреби да лупетају глупости, једну такву легенду имамо у Србији који то ради већ 26 година итд. Узгред, Шешељ је изашао на изборе у ЦГ иако су Руси рекли да то не ради јер може сваки глас да одлучује а он нема никакве шансе ни за цензус од 3%.

Ако ти све ово личи на данашњу Србију, апсолутно си у праву јер исти људи раде кампању за СНС и ДПС.

Да ти дам једна пример то је смеће тзв. иформер, који има им црногорско издање. Сви знате како информер у Србији као навлачи за Русе, а погледајте шта раде у ЦГ за Мила,

Image

Иначе, исти Израелац ради кампању за Мила и Вучића а Пинк у ЦГ најстрашније навлачи за Мила.

brucelee

Postby brucelee » Sun Oct 16, 2016 10:01 pm

Pink i Informer su u CG ono sto su i u Srbiji,svim silama uz vodju, ovde uz Vucica,dole uz Mila.

Smesno mi je samo kako Vucicevic koji ovde kao glumi Rusofila i ovde vodi preko Informera kampanju kako Ameri spremaju udare na Vucica pa puta dva mesecno, isto tako u Crnoj Gori to isto radi samo sto tamo Rusi spremaju udar na Mila,gradjanski rat,a opozicija je placenicka od strane Rusa, tamo su Rusi Ameri :mrgreen:

Tragikomicno.

Milo ce nazalost vladati i dalje...jbg tri liste opozicije imaju dva poslanika manje od Mila...Bas sam se ponadao kroz pricu o velikoj izlaznosti...i nije da nije posluzio i Dikic malo da se sigurno Milovi simptazeri grupisu i jos vise angazuju na terenu,lep poklon i lepo smisljeno.

Чомбе

Postby Чомбе » Sun Oct 16, 2016 10:43 pm

Стварно сте оптимисти ако сте се надали да ће Мило пасти на изборима.

brucelee

Postby brucelee » Sun Oct 16, 2016 11:04 pm

Gledam danas Vucko na pinku gura kolica sa jednim covekom invalidom i smeska se, posle proziva domacu lokalnu samoupravu kao nisu navikli da ustaju u nedelju rano,pa jos doda kao nesto su svi pospani nista im se ne radi,kao to je inace i radnim danima pa se nasmesi,ne konta da su to sve njegovi ljudi i da on sve njegove ljude pljuje da bi sebe uzdigao...Pitam se samo za dostojanstvo tih ljudi ili im ono u pauzama kaze ja cu vas malo javno guziti ali ne mislim tako ili su bez ikakve casti i obraza i to sto su u nekoj fotelji zahvaljuju samo njemu pa trpe. Ne kontam.

ultrastito

Postby ultrastito » Mon Oct 17, 2016 12:23 am

чуј где им достојанство...где је достојанство сваког члана, сваке политичке партије после 25 година вишестраначја у србији, тј. век-два-три било какве политике у србији.

тај да има образа, не би био ту где јесте. пошто јесте ту где јесте, онда мора да пуши курац и да ћути и треба да пуши курац и треба овај да га јебе пред свима да га понижава и да сере по њему. да не објашњавам пуно, то овако функционише:

Image
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Џими Заказака

Postby Џими Заказака » Mon Oct 17, 2016 7:11 am

Pitanje za bolje poznavaoce prilika: Jel ovo "pata karta"? (Milo, sve manjine i SD 41 - opozicija svi đuture 40)

Image

brucelee

Postby brucelee » Mon Oct 17, 2016 9:13 am

koliko vidim u nekim drugim projekcijama Milo ima 36 poslanika..namaknuce on vecinu siguran sam,kao sto sam siguran u to da ce neko iz opozicije izdati ako bude trebalo.

Return to “Само опуштено”