Тема за све и свашта
Re: Тема за све и свашта
Nisam backup-ovao,a i taj drugi je obrisao,znaci da ne pokusavam?
Molossi wrote:Nisam backup-ovao,a i taj drugi je obrisao,znaci da ne pokusavam?
Nemoj dzabe.
Koliko grad Beograd odvaja za trudnice, ona naknada, šta li je već. Čemu se trudnica može nadati?
Боловима на порођају.
Re: RE: Re: Тема за све и свашта
Imas tabelu na nekom zenskom forumu, nisam siguran koji je. Ali drzava daje jednako svima plus grad daje posebno. Sve zavisi od grada, ali negde je ako recimo porodilja radi ne dobija nista.
Sto se drzave tice ovako je nesto:
za prvo dete oko 35 000
za drugo dete oko 24x6000
za trece dete oko 24x11000
................
mada od nove godine kazu da se to povecava ali ukida se povracaj PDV-a.
Sto se gradova tice mislim da je Jagodina najjaca po tom pitanju!
Sto se drzave tice ovako je nesto:
za prvo dete oko 35 000
za drugo dete oko 24x6000
za trece dete oko 24x11000
................
mada od nove godine kazu da se to povecava ali ukida se povracaj PDV-a.
Sto se gradova tice mislim da je Jagodina najjaca po tom pitanju!
Jel moze nekim programom da se pravilno konvertuje iz pdf u word?
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Ne. Uvek će biti brljotina.
- Кудрави Гаучос
Brdja wrote:Jel moze nekim programom da se pravilno konvertuje iz pdf u word?
ABBYY FineReader ти је солидан, скини негде с торента инсталацију, мада је пипаво, увек има фајлова који ће да побрљаве, поготово ако су комбинована писма.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
- dennycrane
zavisi od fajla... abbyy radi ocr. sto je malo ozbiljnija stvar...
Ma sve zivo sam pokusao i nece, nije bio klasican word dokument pre prebacivanja u pdf. Vidim da Adobe reader pro ima opciju editovanja fajlova ali mi se ne kupuje za ovo malo. U principu mi ni ne treba u wordu, treba mi samo da editujem pdf fajl.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
ja za to koristim ovaj sajt
https://www.pdfescape.com/windows/
obrišem šta treba, pa menjam
jeste pipavo, ali može da se uradi nešto
https://www.pdfescape.com/windows/
obrišem šta treba, pa menjam
jeste pipavo, ali može da se uradi nešto
Probao, ne odgovara mi ni to. Jel moze od negde da se skine Acrobat Pro DC?
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Nema veze, zavrsio sam. Prebacio preko zamzar sajta u jpg, promenio u Paintu i opet vratio u pdf. Hvala svima.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
- dennycrane
ja se sad setio da majkrosoftov ofis lens valjda radi ocr sa slika. i besplatan je. ali nisam ga nikada koristio, pa ne znam bas kako sljaka...
Gde je najpovoljnije iznajmiti auto u Beogradu ili okolini?
Излете ми на фејсбуку страница Спартан па реко да поделим утиске. Јел могуће да неко толико потенцијалне муштерије сматра за овце, свака друга реченица на сајту хвале сами себе. Избаце слику јакне од 30.000 и као одма већ распродато, јел могуће да неко верује у то није ми јасно.
Погледам линк странице "лојални купци" и тамо ти ако купиш одређен број ствари дају картицу па имаш предност при резервацији ствари
па јеботе ко је ту луд, имаш као обичне смртнике који резервишу и вип купце преко реда, али ПРЕДНОСТ ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈИ
Реално то нема нигде у свету. Онда има неколико картица ко ће све похватати али нека ултра мега гига картица ти даје следеће погодности да цитирам "куповину невероватних производа произведених у малој серији а који ће бити доступни само вама путем тајног линка."
Еј не обичних него невероватних производа и још у малој серији и доступни само са том ултрамегагига картицом и преко тајног линка. Јел ово нека зајебанција, која мала серија па свима је зарада на првом месту а видео сам и на другим местима као ограничена количина бла бла бла... само да те навуку да купиш као док није нестало. А не да неће нестати него се штанцује одма ново али на сајту увек пише остало још пар комада итд. И на крају тајни линк, тајно друштво, ви сте одабрани да будете тај који ће добити тајни линк, дај кога боли курац за то јел само мени све то смешно до зла бога или сам ја луд а све ово нормално.
Тамо где се представљају, поставићу слику, прво као нема квалитетне мајице па су ето они морали да окупљају тим "стручњака" да нам свима отворе очи квалитетом. Вероватно нису ни чули за Војводство и Хорус... затим које то мајице добро стоје по пристојној цени, какве су то мајице (наравно сем Спартана
) и ово да немају конкуренцију. Који нарциси, само ми, само наши производи и нико други не постоји. И јел им производи стварно миришу благо и прелепо', има ли неког да то потврди?
Гаранција на квалитет је 2 године ма шта год то значило, а питање је јел се уопште добија фискални рачун и јел имају пријављену радњу пошто на сајту нема никаквих информација па не знам како онда мисле да им људи нешто рекламирају, све на реч? Ма важи...
И не знам ни сам што сам све ово писао а занимала ме је ова кутија за јакну каква је пошто пише да је у свету невиђено, какво је то осмо светско чудо, дал је поседује неко да нам колико толико пренесе утиске у контакту са нечим невиђеним у свету??? И ако има неко да се исталимо по 15.000 динџи, мени невиђена кутија а вама јакна пошто је све заједно свега 30 сома а већ је распродато тако да сигурно вреди купити...
Погледам линк странице "лојални купци" и тамо ти ако купиш одређен број ствари дају картицу па имаш предност при резервацији ствари

Еј не обичних него невероватних производа и још у малој серији и доступни само са том ултрамегагига картицом и преко тајног линка. Јел ово нека зајебанција, која мала серија па свима је зарада на првом месту а видео сам и на другим местима као ограничена количина бла бла бла... само да те навуку да купиш као док није нестало. А не да неће нестати него се штанцује одма ново али на сајту увек пише остало још пар комада итд. И на крају тајни линк, тајно друштво, ви сте одабрани да будете тај који ће добити тајни линк, дај кога боли курац за то јел само мени све то смешно до зла бога или сам ја луд а све ово нормално.
Тамо где се представљају, поставићу слику, прво као нема квалитетне мајице па су ето они морали да окупљају тим "стручњака" да нам свима отворе очи квалитетом. Вероватно нису ни чули за Војводство и Хорус... затим које то мајице добро стоје по пристојној цени, какве су то мајице (наравно сем Спартана

Гаранција на квалитет је 2 године ма шта год то значило, а питање је јел се уопште добија фискални рачун и јел имају пријављену радњу пошто на сајту нема никаквих информација па не знам како онда мисле да им људи нешто рекламирају, све на реч? Ма важи...
И не знам ни сам што сам све ово писао а занимала ме је ова кутија за јакну каква је пошто пише да је у свету невиђено, какво је то осмо светско чудо, дал је поседује неко да нам колико толико пренесе утиске у контакту са нечим невиђеним у свету??? И ако има неко да се исталимо по 15.000 динџи, мени невиђена кутија а вама јакна пошто је све заједно свега 30 сома а већ је распродато тако да сигурно вреди купити...
- Attachments
-
- 12.jpg (147.67 KiB) Viewed 11546 times
-
- Untitled-1.jpg (187.18 KiB) Viewed 11546 times
ТРАЖИМО ПРАВДУ, АЛИ И ОСВЕТА ЋЕ БИТИ ДОВОЉНА !
Pa vidiš kako dobro stoji liku sa slike, samo još treba da si u treningu 
Ma šišanje ovaca, ali legitiman preduzetnički potez, lepa prezentacija, pucaju na tu neku kao ekskluzivnost, prestiž i onda odvale i cenu.
Problem je samo što sem kroja nemaju ništa, dizajn je katastrofa. A bolju jaknu je furao brat Džo što je ispred pijace valjao devize pre 10 godina.
Poslednjih godina kako sam imao kontakta sa ljudima koji proizvode i kroje tekstil, kao i sa štamparijama, i kada čuješ koje su nabavne cene majica, dukseva, jakni (i to sve domaća proizvodnja), kao i cene štampe, zamrzeo sam sve te izvikane domaće brendove koliko su halavi. Ajde da ti imaš nešto da ponudiš originalno, nego najgori kič štampaš na majici kojoj je nabavna cena smešna, i to onda valjaš kao neku ekskluzivnu robu, ajde marš tamo...

Ma šišanje ovaca, ali legitiman preduzetnički potez, lepa prezentacija, pucaju na tu neku kao ekskluzivnost, prestiž i onda odvale i cenu.
Problem je samo što sem kroja nemaju ništa, dizajn je katastrofa. A bolju jaknu je furao brat Džo što je ispred pijace valjao devize pre 10 godina.
Poslednjih godina kako sam imao kontakta sa ljudima koji proizvode i kroje tekstil, kao i sa štamparijama, i kada čuješ koje su nabavne cene majica, dukseva, jakni (i to sve domaća proizvodnja), kao i cene štampe, zamrzeo sam sve te izvikane domaće brendove koliko su halavi. Ajde da ti imaš nešto da ponudiš originalno, nego najgori kič štampaš na majici kojoj je nabavna cena smešna, i to onda valjaš kao neku ekskluzivnu robu, ajde marš tamo...
Lideru to ti se zove aušvic
gde te neko maltene tera da odmah kupiš, ograniči te sa vremenom ili količinom (akcija traje do tad i tad, još malo pa nestalo), i da ako se potencijalna mušterija nećka da se odluči na kupovinu.
Uvek se nađu ljudi sa pitanjem ko naseda na te gluposti, ko kupi, jednostavno takvih ljudi ima pun kurac. Da ih nema, ne bi se brendovi oglašavali na te načine.

Uvek se nađu ljudi sa pitanjem ko naseda na te gluposti, ko kupi, jednostavno takvih ljudi ima pun kurac. Da ih nema, ne bi se brendovi oglašavali na te načine.
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Kad neko krene sa tim luksuznim srpskim odevnim predmetima i nenormalnim cenama (a cena i materijal kina) odmah se setim:

i u zadnjih par godina, mada ne znam da li postoje jos

Magovi prevare

i u zadnjih par godina, mada ne znam da li postoje jos

Magovi prevare

Често одем до на село
Lider, хорус и војводство умеју да оману са квалитетом. Рецимо војводство мајица Гаврило Принцип квалитет го курац. Од тад ништа њихово не купујем. Од хоруса узео две мајице квалитет исто жешћи курац, док су им рецимо бермуде ок.