Душевна болница
Re: Душевна болница
obrisali su to smeće zato što su kačili sadržaj za koji nisu imali dozvole
verovatno fotografije, Srbin ne razume da je to nešto što je zaštićeno pravima autora
verovatno fotografije, Srbin ne razume da je to nešto što je zaštićeno pravima autora
- B.Centrale
čompika wrote:Sadržaj je po meni bitniji od forme, pa i u pisanju. Imaš gomilu književnika, istorijskih ličnosti, koji su sa time imali poteškoća ili ih je jednostavno boleo kurac.
Dostojevski je verovatno najpoznatiji primer u svetskoj knjizevnosti.
bologna centrale
-
1958 wrote:Nisi ni ti nesto pismen, al dobro mozda nisi nacionalista
Upravo tako, ja sam beli suprematista.
Zato što je rak za mozak
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Dzojstik mu nije odgovarao.
suburban rebel wrote:1958 wrote:Nisi ni ti nesto pismen, al dobro mozda nisi nacionalista
Upravo tako, ja sam beli suprematista.
bolji je crni
Често одем до на село
Мислим да нисам довољно урбан да ми Дневњак буде смешан. Поготово шта сам данас гледао Прави фудбал, па онда се зајебао и погледао ово.
- ultrastito
колико сам разумео, то је екипа тарзаније. генерално, тарзанија ми иде на курац још од текста у којем су споменули покојног зорана вујовића, тотално беспотребно и у најмању руку бљутаво. покушао сам да им објасним да то не треба да раде, ал су узвратили још једном прозивком и одустао сам, јер би следећа реченица било питање адреса, број телефона или шта већ па би о томе попричали очи у очи.
да се вратим на тај дневњак...по мени, тотални промашај, тј. ајд..98% је промашај, 2% има материјала. превише глуматања и агресивног наметања "е смешан сам, е! види опсовао сам е! смеј се! е!". претпостављам да су циљна група студенти у домовима који по сваку цену покушавају да се асимилију у урбане турбане.
да се вратим на тај дневњак...по мени, тотални промашај, тј. ајд..98% је промашај, 2% има материјала. превише глуматања и агресивног наметања "е смешан сам, е! види опсовао сам е! смеј се! е!". претпостављам да су циљна група студенти у домовима који по сваку цену покушавају да се асимилију у урбане турбане.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
- Кудрави Гаучос
Дневњак су Курсаџије за несвршене студенте. Хумор један кроз један, чешаћемо јаја, глумићемо редакцију таблоида, ај сад смо политичари, глуми да си покварен, ахахахаха, скеч. Та тарзанија је у почетку имала стварно добрих текстова, касније су почели да личе на хрпу недојебаних квазиинтелектуалних балаваца који серу о дувању траве и аналном сексу као о светом гралу, и који су уз сву своју шупљост постали и врло безобразни и претенциозни, где се могло видети како реагују на своју "популарност" и ту су ми се онако.. баш смучили.
Колики нпр. надувени унтол мораш да будеш па да саставиш овакав текст.
http://www.tarzanija.com/pavle-vuisic-najbolji-srpski-glumac/
Колики нпр. надувени унтол мораш да будеш па да саставиш овакав текст.
http://www.tarzanija.com/pavle-vuisic-najbolji-srpski-glumac/
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
njasvi wrote:
Јел ово нека зајебанција да простиш?
Nakon 10ak godina zvanicnog zivota u gradu,juce se vratio na Zlatibor.
Sinoc keva pustala trubace,matori se zapio,deca i zena odusevljeni,dolazio komsiluk da pozeli dobrodoslicu....
....jutros usto docekalo me pola santima snega da me pozdravi jebem li mu krvavu majku u picku!!!
Sinoc keva pustala trubace,matori se zapio,deca i zena odusevljeni,dolazio komsiluk da pozeli dobrodoslicu....
....jutros usto docekalo me pola santima snega da me pozdravi jebem li mu krvavu majku u picku!!!
- CamoSurprise
Za sneg ne brini, deca su starija, predstavi im grtalicu kao novu igracku ili im reci da prave sneska i tvrdjavu od snega ispred ulaza i sa tatinih kola. 
Ajd nek je sa srecom, pa polako...

Ajd nek je sa srecom, pa polako...
Gilajdza RIP
Ulica "Gospodara Vucica" je dobila ime po kome? 

-
Vojskovodji iz prvog i drugog ustanka. Probaj traziti na guglu, ima zanimljivih tekstova o njemu.
-
tizlabor wrote:Nakon 10ak godina zvanicnog zivota u gradu,juce se vratio na Zlatibor.
Koja si ti legenda

-
Radim prodaju robe za firmu iz Krusevca i porucim tu robu pre nekog vreme i trebao sam jutros rano da prosledim sleper krajnjem kupcu kom staje proizvodnja ako ne dobije ujutro robu. Od juce se maltretiram da to stigne na vreme. Organizujem transport da se to tovari sinoc u 12, medjutim nesto se izjalovilo i roba ce biti spremna tek u 5 ujutro sto meni niko nije rekao. U medjuvremenu vozacevoj zeni je pozlilo i on sinoc u 12 odlazi iz Krusevca i ostavlja kamion tamo. Nadjem ja nekako drugog vozaca koji ce to voziti i on kaze bice tamo u 10 a dolazi u 12, ovi u medjuvremenu zaturili robu u magacinu i ne mogu da je nadju do 5, sada ga je na putu uhvatila kisa a njemu se elektromotor brisaca pokvario juce. Zamislite kroz koju ja psihicku torturu prolazim od strane kupca i kako ja njemu ovo sve da ispricam a da ne pomisli da ga zajebavam? Ovakve stvari mi se svaki put desavaju kada mi je nesto hitno, nikada kada nije zurba.