Спортске вести и занимљивости
Re: Спортске вести и занимљивости
Igrač Kopenhagena, iz Čukaričkog prešao, pojam napadača za debilčinu Mitrovića.
Iz kopenhagena,bio u cuki.mi smo ga trazili ali na njegovu srecu ode u dansku
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Rođaci wrote:evo kaže Muslin "idemo u dobrom raspoloženju u Moldaviju"![]()
![]()
![]()
ko je ovaj Pavlović?
Pa o tome pricam, ovde ne treba vise da se analizira igra, vec izjave, koje predstavljaju mentalni sklop ovih mentola. A kako su najavili Muslinovu eru nakon onih par prijateljskih sa podjednako jadnim reprezentacijama "novi vetrovi duvaju", "novi pocetak" i ostale picke materine. A ispade da je svaka utakmica repriza. Majstori za neuspeh. Irci koji su kurcina od reprezentacije, bez problema izvuku remi. Napasite se kurca i u Moldaviji bogalji raspali.
- ultra mentalitet
Najbolji veceras igrac je bio Zoran Bambi Tosic, jer nije igrao.
Od ostalih debila Gudelj i Milivojevic 200 pogresnih pasova. Kakve zicere promasujemo, ni ne treba da pobedimo.
Iz Moldavije kad dodju treba ih sacekati sa dobro poznatom parolom
Od ostalih debila Gudelj i Milivojevic 200 pogresnih pasova. Kakve zicere promasujemo, ni ne treba da pobedimo.
Mitrović je zanimljiv samo zato što je budaletina, zato što je jak i zato što se trudi
ali ljudi ga vole zato što je borben
to još nije pokazao u reprezentaciji, doduše
izjave su standardno maloumne
uglavnom, treba im jebati mater i to je to
Re: RE: Re: Спортске вести и занимљивости
ultra mentalitet wrote:Najbolji veceras igrac je bio Zoran Bambi Tosic, jer nije igrao.
Ne zaboravi Vukovica.
Secam se pre kako je neko pisao ovde dobar tekst o tome kako treba da se zabrani fudbal u svakom pogledu. Slazem se u potpunosti sa tim. Uvek isto, uvek se kao nesto lozimo. To je to sad, sad ili nikad, najjaci smo..... i uvek ko sljiva u balegu. Preusmeriti sav novac od fudbala ka drugim sportovima a fudbal ostaviti na amaterskom nivou. Ruku na srce ni ovako nije daleko od tog nivoa.
Rođaci wrote:Mitrović je zanimljiv samo zato što je budaletina, zato što je jak i zato što se trudi
problem je sto mitrovic nije odigrao zvanicnu utakmicu ove sezone ili jeste nesto sitno
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
jeste, ali se odmah povredio
Kibiców wrote:Pitanje za ove poznavaoce APR-a, bez zajebancije.
Parma, Rendzers i tome slicni klubove koji sada opet funkcionisu kako su oni pravno definisani? Jesu to isti klubovi koji su i bili, dakle 100%? Kako je to regulisano? Ako su novi klubovi kapiram da oni dugovi su otisli u nepovrat i da potrazioci ih nikada ni nece naplatiti?
Gledam danas na netu Parma 10 000 u trecoj ligi. I kakav je Bog Lukareli! Nekako mi deluje da jedino Italijani imaju tu emotivnu zilu. Toti, Lukareli, donekle i Del Pjero.
Po onome što sam čitao to je novi klub, a isto to i kaže i lik koji je advokat i koji je bio potpredsednik kluba.
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2816759/Donald-Findlay-says-Rangers-new-entity-establish-s-history-tradition.html
Postoje i drugačija mišljenja.
Uglavnom, ako se to stvarno desilo, tj. ako je prodata samo imovina, a ne udeli/akcije ili šta već u pravnom licu koje je bilo vlasnik Rendžersa, onda je to potpuno nov klub, a poverioci ono što nisu naplatili od love koju je novi vlasnik imovine starog pravnog lica platio neće naplatiti nikad.
Vikipedija kaže ovako:
The Rangers Football Club Ltd,[1] previously called Sevco Scotland Ltd, is a limited company[2] based in Glasgow. It was formed in 2012 to replace[3] The Rangers Football Club Plc (which was subsequently renamed RFC 2012 plc), incorporated in 1899,[4] which went out of business and entered liquidation procedures on 14 June 2012.[5] Having purchased the business, goodwill[6][7] and assets of The Rangers Football Club Plc,[8] including Rangers FC and the all-seated 50,987-capacity Ibrox Stadium in south-west Glasgow, several players agreed to have their contracts transferred to the new company.
Dakle, potpuno drugo pravno lice. To što igra na istom stadionu, ima isti grb i iste dresove ne znači i da je u pitanju isti klub.
Trofeji se ne mogu prenositi, istorija se ne može preneti.
Trudim se da te skapiram. Nema ovo veze sad sa kkcz, drugo nesto razmisljam. Ok, hvala.
Moldavija je jaka. Svi igraju fudbal. Prognoziram 1-0 za uvijek nezgodnu Moldaviju.
Kibiców wrote:Trudim se da te skapiram. Nema ovo veze sad sa kkcz, drugo nesto razmisljam. Ok, hvala.
Ma jasno da nema, nisam ni mislio na to.
Спортске вести и занимљивости
Na šta je spao naš fudbal kolektivno da nemamo polu sposobnog napadača. Znajući naš skor protiv ovih "sovjetskih" ekipa, bilo bi iznenađenje da dobijemo Moldaviju. Dobro da nismo izgubili.
Poslednjih pat minuta sam morao da prevedem u kolima i pustim radio da odslušam do kraja. Kad komentator poče da se dere na Rajkovića da je ludak (bukvalno tim rečima), da zbog ovog poteza ima nedovoljnu ocenu... Kako se lik iznervirao, strašno. Nikad nisam čuo da se tako otvoreno vređaju igrači haha.
A Pavlović... Odakle početi. Možda nisam objektivan, ne znam, ali ja njega kao i Stojiljkovića ne bih pozvao u reprezentaciju koliko god dobre igre pružali. Pre bih igrao bez napadača. 2 drveta koja su bukvalno bili balvani i bljesnuli po malo par utakmica, dali par golova slučajno i odoše preko. E sad Stojiljković i nije loš u Bragi a Pavlović je tek prešao, videćemo. Ali ja ne mogu da vam opišem koliko sam živaca izgubio nervirajući se zbog ta 2 idiota na utakmicama Čuke.
A Pavlović... Odakle početi. Možda nisam objektivan, ne znam, ali ja njega kao i Stojiljkovića ne bih pozvao u reprezentaciju koliko god dobre igre pružali. Pre bih igrao bez napadača. 2 drveta koja su bukvalno bili balvani i bljesnuli po malo par utakmica, dali par golova slučajno i odoše preko. E sad Stojiljković i nije loš u Bragi a Pavlović je tek prešao, videćemo. Ali ja ne mogu da vam opišem koliko sam živaca izgubio nervirajući se zbog ta 2 idiota na utakmicama Čuke.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
Konacno sam video da grizu. Pre su gresili pa jos bez bez volje. Ovo veceras mi je draze nego da smo ih preko kurca dobili 1-0 na penal
svaka moja slabost je sigurno prolazna
...a ako ostanem, moraću dalje...
...a ako ostanem, moraću dalje...
Ми у овој групи можемо да добијемо сваког али нажалост и да кикснемо због мањка самопоуздања и концетрације. Играчи то морају да схвате и да уђу у рутину против разних Ираца, Велшана и алпских скијаша.
Коначно смо преокренули резултат и то је позитивно, само још мало више храбрости и концетрације.
Коначно смо преокренули резултат и то је позитивно, само још мало више храбрости и концетрације.
Brdja wrote:Poslednjih pat minuta sam morao da prevedem u kolima i pustim radio da odslušam do kraja. Kad komentator poče da se dere na Rajkovića da je ludak (bukvalno tim rečima), da zbog ovog poteza ima nedovoljnu ocenu... Kako se lik iznervirao, strašno. Nikad nisam čuo da se tako otvoreno vređaju igrači haha.
Pokušao dva puta nekim svojim driblinzima da pređe protivničke napadače, na našu sreću nekako je uspio, ali ako ovako nastavi ne piše nam se dobro. Stojketa na gol bagro!
- ultrastito
ја се смејао мом ћалету кад ми је мртав озбиљан пре једно 10ак и више година рекао да треба забранити фудбал у србији и да полиција добије овлашћење да пуца у главу сваком грађанину малолетном или пунолетном који шутне било шта на улици, од конзерве до лопте.
јебо им свима пас матер, ову групу би завршили први клинци испред зграде, а не набеђени сплаватори. још ложење, ево стигли златни орлићи сад ће бити до јаја. хоће курац! још горе!
СРАМОТА ЈЕ ДА СЕ НЕ ПРОШЕТАМО КРОЗ ОВУ ГРУПУ!
јебо им свима пас матер, ову групу би завршили први клинци испред зграде, а не набеђени сплаватори. још ложење, ево стигли златни орлићи сад ће бити до јаја. хоће курац! још горе!
СРАМОТА ЈЕ ДА СЕ НЕ ПРОШЕТАМО КРОЗ ОВУ ГРУПУ!
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
-
svuda.prisutan
Ma najbolje da stavi 10 odbrambrenih.... Eeeej, napadas sa jednim napadacem???!!! Postavio taktiku kao Juventus, samo sto mi nemamo taj vezni red. Kostic najvise pokazao!!! Ali dzaba, golman nam je cirkus, Stojkovica na gol, pa nek mu cigani zvizde do sutra.
Рајковић скроз несигуран, јако лоша испуцавања. Играмо кући против Ирске са два задња везна, а један нападач.Кад дође Матић истерати и Миливојевића и Гудеља и само њим играти плус још један офанзивни. Напад ће вероватно бити бољи док се Митровић мало стабилизује са здрављем. Рукавина ме пријатно изненадио морам да признам. Оно што је позитивно је да смо хтели да играмо,боримо се.Покушавамо да одиграмо нешто а не само да напуцавамо
Choose Life