XXXI Олимпијске игре у Рио де Жанеиру
- gradski_boem
Re: XXXI Олимпијске игре у Рио де Жанеиру

-
Олимпијска курчина ове године изгледа.
auuuu jebote, ja sam mislio da sam pesimista, ali vi ovde zajebaste i Tezvija po pesimizmu.
uzece vaterpolisti zlato, kosarkasi srebro ili bronzu, Spanoviceva uzima medalju, u tekvondou mozemo da se nadamo Milici ali i maloj Tijani... malo li je? malo je jer su oni koji se ne takmice kenjali o 15+ medalja, najgori od svih ministar Vanja, razumem ja da mu je ta boljka presla od velikog vodje, to da prica da smo nenadjebivi, ali brate, ti si bio sportista, znas i samo kako je tesko i nepravedno frljati se takvim procenama.
vaterpolisti u obe ove utakmice pogodili brdo precki i stativa, sudjenje nam takodje ne ide na ruku, bice to bolje, ne brinem za njih, ali sto rece tito, ne bi im zamerio ni da ispadnu u grupnoj fazi.
Gocic je lepo rekao pre pocetka, svi su ovde dosli pre svega da pobede Srbiju, pa tek onda da osvoje medalju, zbog toga kaze da je ovo najteze takmicenje u poslednje 3 godine.
uzece vaterpolisti zlato, kosarkasi srebro ili bronzu, Spanoviceva uzima medalju, u tekvondou mozemo da se nadamo Milici ali i maloj Tijani... malo li je? malo je jer su oni koji se ne takmice kenjali o 15+ medalja, najgori od svih ministar Vanja, razumem ja da mu je ta boljka presla od velikog vodje, to da prica da smo nenadjebivi, ali brate, ti si bio sportista, znas i samo kako je tesko i nepravedno frljati se takvim procenama.
vaterpolisti u obe ove utakmice pogodili brdo precki i stativa, sudjenje nam takodje ne ide na ruku, bice to bolje, ne brinem za njih, ali sto rece tito, ne bi im zamerio ni da ispadnu u grupnoj fazi.
Gocic je lepo rekao pre pocetka, svi su ovde dosli pre svega da pobede Srbiju, pa tek onda da osvoje medalju, zbog toga kaze da je ovo najteze takmicenje u poslednje 3 godine.
- ultrastito
za svoju dusu, na moj racun plivas i na racun drugih poreskih obveznika. $#%^$^**$@$#@(*(%!!!!
http://sport.blic.rs/brazil-oi/stjepanovic-ostaje-mi-da-otplivam-100-metara-za-svoju-dusu/z0bylsg
http://sport.blic.rs/brazil-oi/stjepanovic-ostaje-mi-da-otplivam-100-metara-za-svoju-dusu/z0bylsg
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
-
Ево знам да гомила вас не воли ова 2 имбецила али да не копирам њихове речи...
- Влада Паликућа
Само мушку кошарку пратим, каква женска кошарка Владане и остали небитни спортови. Та борба за што већи број медаља припада великим земљама као што су Кина, Русија, Америка...шта нама значи дал ћемо освојити 2 или 3 медаље, не разумем да то некоме представља сатисфакцију или још горе да се нервира око тога рецимо дал ће Милица Мандић да пребије некога а тотално је неупућен у тај спорт...Ако се деси да ватерполисти одморе од постоља овог пута, и крену негативни коментари онда смо стварно тешки пролуп од народа, што се мене тиче њима је дозвољено на основу старих заслуга да овог пута на рачун пореских обвезника јуре бразилке по Копакабани и обилато користе тих 450.000 кондома...
ovi odvratni klokani biju kao sveti ilija,ali ne moze da se dobije utakmica na prepad.sudije kradu pare iz ikone.teo i bogdan kad se trgnu u drugom poluvremenu satracemo ih
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Ako nekom treba neka pobeda neka zakaze utakmicu sa nekom nasom ekipom ili pojedincem u bilo kom sportu ovde na olimpijadi. Ako odbojkasice veceras puknu, onda je ovo jos jedan katastrofalan dan u Riju.
Inace kosarkasice, ribe vode 18 razlike, sve im ide od ruke i onda stanu. Sada mogu da izadju konacno da love pokemone po Brazilu.
Inace kosarkasice, ribe vode 18 razlike, sve im ide od ruke i onda stanu. Sada mogu da izadju konacno da love pokemone po Brazilu.
Физички нисмо за ову трку, по предиспозицијама. Али опет нас је преломио Бејнс, што је катастрофа, иако смо неколико пута могли да побегнемо али нисмо користили зицере.
- UltrasDoras
Ma nema veze ionako ne pratim košarku tenis vaterpol itd.
Ajmo ivana!!! :p
Ajmo ivana!!! :p
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
-
Štimac, Mačvan i Birčević
Mils nas ubi'!!!! Nadam se da je bio samo los dan, ne znam sta je danas bilo bednije, da l' odbrana, da l' napad.

Olimpijska kurčina za Srbiju.
svaka moja slabost je sigurno prolazna
...a ako ostanem, moraću dalje...
...a ako ostanem, moraću dalje...
Sto se tice odbrane tu se ne radi o losem danu, nasa zastita odbruca je losa, kada se uporedi sa ekipama tipa Australija, Francuska, Amerika naravno, pa i Spanije, mi smo smesni... Teo mora da se krije na nekom igracu, ali kada imas 3 sutera na spoljnim pozicijama, to je veoma tesko, njega i Radulju kada napadaju iz pika, nasa odbrana brzo puca, ako centar iskace, plej na ovom nivou takmicenja ce lako naci resenje, a nasa obrana mora da bude odlicna, ako se kojim slucajem pusta Teo da juri pleja, onda do kurca, a i ako skupljas rizikujes sut, jbg... Mali Joka je na cetvorci isto problem u odbranu u smislu lateralnih kretnji, jednostavno nije Beli... Bogdan ima problema protiv nizih igraca, jbg malo je sporiji, a Nedovic nzm meni je on nekako cudan, on je jedan na jedan odlican, ali kad dodji do nekih preuzimanja, izgubi se, mislim zajebano je verovatno na tom nivao, ko ce ga znati... tako da protiv najboljih ja mislim da nasa odbrana ne moze da stegne, da davi protivnika i to, e sad ako se ubaci Jovke, Markovic, Kalina, Simonovic, opeta sa druge strane nesto ce da trpi... nemam pojma sta je resenje, a i ko da je bitno, nego jednostavno mislim da i ako ispadnemo u cetvrtfinalu nece da bude neko iznenadjenje, bar po meni
Evo i krvati uzese zlato u nekom pucanju. Boli nas kurac, uskoro ce sabor trubaca u Guci, pobedice valjda neki orkestar iz Srbije.
Dok su igrali kosarkasi, bacao sam povremeno pogled na kosarkasice. Gledam trecu cetvrtinu, one sabijaju, u jednom trenutku povedu 18 ralzlike. Onda poslednju cetvrtinu izgube 26:10.
A kosarkasi u poslednjoj cetvrtini primise 33 poena ako se ne varam. Toga ranije nije bilo. Ne znam gde je konkretan razlog ovog poraza, dobro je objasnjenje dao verni. Nadam se da je ovo prolazna slabost. Inace, kako se igra ovaj kosarkaski turnir, sta je potrebno za prolaz dalje i koliko ekipa uopste ide dalje.
Dok su igrali kosarkasi, bacao sam povremeno pogled na kosarkasice. Gledam trecu cetvrtinu, one sabijaju, u jednom trenutku povedu 18 ralzlike. Onda poslednju cetvrtinu izgube 26:10.
A kosarkasi u poslednjoj cetvrtini primise 33 poena ako se ne varam. Toga ranije nije bilo. Ne znam gde je konkretan razlog ovog poraza, dobro je objasnjenje dao verni. Nadam se da je ovo prolazna slabost. Inace, kako se igra ovaj kosarkaski turnir, sta je potrebno za prolaz dalje i koliko ekipa uopste ide dalje.
- ultrastito
dodao bih interesantan podatak da milica dabovic za 3 dana olimpijade ima 42 fotke na instagramu 
sto se tice kosarkasa, nazalost se koncept igre raspao u poslednja 2-3 minuta. nije nam trebao ovaj poraz nikako jer cemo se klati sa francuzima za trece mesto, mada ko zna dokle ce ova australija ovako igrati iako ne vidim ko bi mogao da ih dobije sem amera.
ne znam, nekako traljavo sve to...jedva cekam neke prenose atletike i gimnastike da odmorim mozak i gledam ljude protiv prirode.

sto se tice kosarkasa, nazalost se koncept igre raspao u poslednja 2-3 minuta. nije nam trebao ovaj poraz nikako jer cemo se klati sa francuzima za trece mesto, mada ko zna dokle ce ova australija ovako igrati iako ne vidim ko bi mogao da ih dobije sem amera.
ne znam, nekako traljavo sve to...jedva cekam neke prenose atletike i gimnastike da odmorim mozak i gledam ljude protiv prirode.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
ovo je kao evropska takmičenja naših klubova
sve se nešto nadaš uspehu, da bi ti laknulo kad poispadaju i onda gledaš na miru
sve se nešto nadaš uspehu, da bi ti laknulo kad poispadaju i onda gledaš na miru
- grobarizsrpske
Невјероватан пад у игри и пораз кошаркашица.
Калинић дечко се толико губи у нападу,па то је страшно,мислим да није дао поен у ове две утакмице.
Одбрана нам је го курац,када Тео игра мораш да имаш још неког на кецу да би одиграо одбрану.
А у нападу,нема акција за шут, нема пикенрола,само солирање...
Ваљда ће се поправити до елиминација.
А због Ђоковића сам цео дан надркан,није ми јасно како себи дозволи такво опуштање,
што каже Рипеер,смешка се,кулира и ето ти тајбрејка,кад оно опаааа пушиона!
Одбрана нам је го курац,када Тео игра мораш да имаш још неког на кецу да би одиграо одбрану.
А у нападу,нема акција за шут, нема пикенрола,само солирање...
Ваљда ће се поправити до елиминација.
А због Ђоковића сам цео дан надркан,није ми јасно како себи дозволи такво опуштање,
што каже Рипеер,смешка се,кулира и ето ти тајбрејка,кад оно опаааа пушиона!
Sto napisa neko zaista je fenomen da ljudi odje pljuju djokovica. Aj kapiram nije ti simpatican al cemu pljuvanje po jednom od najvecih sportista svijeta sto je on to uradio da ga narod odje pljuje? Da se ima disciplina ko je najvece govno tu bi kao nacija uzeli zlato bez da se mucimo. Takodje i pljuvanje Djordjevica.. Svi se nesto u sve razumiju a guzicu obrisat ne umiju. Tacno treba se izolovat ugasit net i tv, ne citat novine. Garantujem da ko to uradi u startu ce bit 150% srecniji.