Занимљиве слике и клипови

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
савабјан

Re: Занимљиве слике и клипови

Postby савабјан » Mon Jul 18, 2016 10:51 pm

А тек овај други клип где лик објашњава да се северњача не види од сунца. ХАХАХАХАХа. Ако будем икад имао пара, купићу авион као Милан Поповић и отићи до краја света да паднем.

Имаћемо ја и мој џукац још пуно посла.

Мићара

Postby Мићара » Mon Jul 18, 2016 10:52 pm

Није џукац него пас...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

савабјан

Postby савабјан » Mon Jul 18, 2016 10:55 pm

Извини Мићаро јебига, излетело ми.

савабјан

Postby савабјан » Mon Jul 18, 2016 11:08 pm

Али после се питају што људи прскавају у мозгу, еј јеботе. Дође баја и преко интернета објасни зашто се распада космологија, а људи томе живот посвете. Годинама раде, прате, пишу претпоставке које покушавају да докажу, и онда се нађе један чамуга и паметњаковић из Аустралије, који серу о земљи како изгледа. Јебем вам матер, окачите научне радове, доказе конкретне, а не неке претпоставке. Најјаче што ће се наћи барем 5 дебила који ће да прсну јер немају појма ништа о овоме шта ови дебили горе причају, а мислиће да знају, или шта већ. Не треба ни да се баве људи стварима о којима немају појма, а на које људи животе потроше да би их разумели, изучили. Или брате узми књиге у руке, купи телескоп, продај кућу, иди у природу и посвети се томе, или ћути и иди циркај пиво са другарима.
Милутине Миланковићу, сиђи са неба и побиј багру.

MentalitaBelgrado

Postby MentalitaBelgrado » Mon Jul 18, 2016 11:18 pm

дивни људи, дивни...

...нису твоји вуци мртви само вребају...

савабјан

Postby савабјан » Mon Jul 18, 2016 11:23 pm

Ево, ако ово није довољан доказ да је земља округа, ја не знам.

http://frontal.rs/index.php?option=btg_novosti&idnovost=43483

https://sh.wikipedia.org/wiki/Beringov_prolaz

Дакле, имаш део земље, на који можеш да одеш и фотоапаратом да сликаш копно 55 миља далеко, и након тога да одеш на другу страну и са друге стране да сликаш место одакле си сликао тло на ком сада стојиш.

MentalitaBelgrado

Postby MentalitaBelgrado » Mon Jul 18, 2016 11:46 pm

па и на сликама земље као диск је иста удаљеност

Image

xaxaxa које болести и затупљивање мозга
...нису твоји вуци мртви само вребају...

савабјан

Postby савабјан » Mon Jul 18, 2016 11:51 pm

Да али ту ако кренеш на другу страну,пашћеш са антартика у провалију. јебига. :mrgreen:

Мићара

Postby Мићара » Mon Jul 18, 2016 11:51 pm

савабјан wrote:Ево, ако ово није довољан доказ да је земља округа, ја не знам.

Дакле, имаш део земље, на који можеш да одеш и фотоапаратом да сликаш копно 55 миља далеко, и након тога да одеш на другу страну и са друге стране да сликаш место одакле си сликао тло на ком сада стојиш.

А јес глуп онај Колумбо... :mrgreen:

савабјан

Postby савабјан » Mon Jul 18, 2016 11:54 pm

Нисам се лепо изразио, извини Мићаро, јебига.

Седнеш у кола, одеш до Лисабона, из Лисабона авијоном на Аљаску па сликаш другу страну. А онда можеш и препливати тамо, из дркања чисто. Јебига.

Druidid

Postby Druidid » Tue Jul 19, 2016 12:38 am

Sto rece covek ljudi zivote posvete astronomiji i astrofizici i onda dodje jedan camuga koji kaze, e ljudi znate sta zemlja nije okrugla :D

Далтон

Postby Далтон » Tue Jul 19, 2016 8:09 am

Чиме се ти дете заглупљујеш и рушиш теорије неког небитног типа који је извалио глупост да ни сам не верује у то што прича а и нас овде заболи курч... за то. И за Аљаску и твог кера што једе мачке после поноћи.
(Street Force / Curva Orientale)

савабјан

Postby савабјан » Tue Jul 19, 2016 12:54 pm

Далтон wrote:Чиме се ти дете заглупљујеш и рушиш теорије неког небитног типа који је извалио глупост да ни сам не верује у то што прича а и нас овде заболи курч... за то. И за Аљаску и твог кера што једе мачке после поноћи.

Браво, испао си паметан, интелигентан и одрастао.

херц

Postby херц » Tue Jul 19, 2016 1:22 pm

Тако сам и мислио, чим неко не свира како мора одма се затупљује, троши богу дане, шта ти дечко радиш цццц итд.

Ни ја не верујем да је Земља равна али зашто је проблем дискутовати, јел могуће да су људи толико навикли да пуше приче како им ови кажу, ок тако је много лакше функиционисати и не оптерећујеш се глупостима као што ви кажете али је некад толико болно повероватни у неке бљувотине да ето из неког разлога кренеш мало истраживати првенствено зато што је то занимљиво.

Па јбт кроз нашу историју смо видели да то што "они" причају нема везе са везом ал џаба када иако посумњаш у нешто биваш окружен људима који агресивно говоре како то није тако и како је то све срање јер онда испада да је све лаж. Прво, ја када видим да неко тако безобразно брани нешто одмах сумњам у истину тога. Што се тиче клипова где су људи показали 200+ претпоставки за равну Земљу још нико ми није дао ни један доказ да је Земља лопта. Од малена те бомбардују са јебеним глобусом, све је глобално, где год се окренеш ту су лоптасти симболи пичке материне. Ево нека ми неко објасни како магнет може бити лопта, живо ме занима. Опет вам кажем дискутујемо о овоме, ако вам смета и утиче на вашу интелигенцију не морамо више ни реч рећи о овоме.

Мићара

Postby Мићара » Tue Jul 19, 2016 2:07 pm

Image

Image

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Tue Jul 19, 2016 2:19 pm

Што се тиче личног искуства, довољан доказ ми је посматрање брода који иде ка или од пучине. Као клинац сам пуно времена провео у Бару, и искрено мени је онај призор прилично уверљив доказ :)

Ал ајд да мало обрнемо причу. Рецимо да је Земља диск- шта то импицира. Да би прорачуни кретања сунца по небу били барем налик на реалне, потребно је да је Сунце милијардама пута ближе Земљи и исто тако много мање. У науци постоје методе да се одреди начин на који једна звезда производи топлоту, и то су нуклеарни процеси који у тим размерама не могу да се остваре. Данас доста добро разумемо производњу нуклеарне енергије, и на тај начин смо побили пар стотина хиљада људи, и осветлили велики број аутопутева у Француској. Даље, појам гравитације је потребно потпуно редефинисати. Објашњење које се даје, је да се Земља креће "на горе" са сталним убрзањем 9.81, то аутоматски значи да то чине и Сунце и сва остала небеска тела, што даље по Њутновим законима значи да је на њих примењена сила, јер да би се тело кретало равномерно убрзано, на њега мора деловати нека сила. Каква је то сила која читав Свемир гура са 9,81 метара у секунди на горе, кроз читаву вечност? И у односу на ШТА? Дакле, за овај један пасус теорија о равној Земљи је већ посвађана са пола познате науке, али то ни изблиза није крај. Ако се тело непрекидно и вечито убрзава, а то цео свемир по овој теорији чини, оно би достигло брзине изнад оних које смо ми измерили, а то је брзина светлости у вакуму (да ли сад опет, У ОДНОСУ НА ШТА?), опет рушимо читаву научну доктрину. Њутн, Ајнштајн, Хајзенберг, све саме будале и слуге у великој теорији завере која служи да се... да се уради јебено шта?! Да се ваљају глобуси?

А с друге стране, гледаш трајект Бар- Бари, и не наљутиш се ни на једног научника.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

херц

Postby херц » Tue Jul 19, 2016 2:39 pm

Па сунце и јесте ближе, ево погледај ову слику (као пример наводим ову слику да би лакше објаснио на коју појаву мислим) и реци ми зашто ови зраци који се пробијају кроз облаке падају под тако јаким углом ако је сунце удаљено као што смо учили у школи. Са те раздаљине сунчеви зраци би ударали под много мањим углом јер је даљина у питању и сноп је много већи.

Па мислим да је Тесла говорио да је гравитација велика глупост, исправи ме ако грешим.

Ово за пучину и бродове би могао овако објаснити, није у питању скроз раван диск, ипак он има неку закривљеност, бар тако ови кажу.
И ја немам проблем са тим да ли ћу се скењати ако се нешто сазна што би утицало на психу и да ме то оптерећује типа "јао шта нам раде мајку им јебем" могу само да се одушевим и будем фасциниран тиме колико су нас лагали. :mrgreen:

Image

Return to “Само опуштено”