Morbid wrote:херц wrote:По мени нема разлике између гледања парова и играња ретардираних глупавих игрица на телефону. Само треба гледати са гледишта да је то радио тим људи и да су сигурно имали и психологе у тиму који су се бавили људском психом и како задржати корисника да то дуже игра иако игрица нема неки смисао и нема краја. Што значи бесмислено тотално, и баш лоше трошење времена. Јебени тетрис је наука за све ове нове јебене игрице, а то деца све виде и од старта имају жељу да се заглупљују тим, а и како неће имати жељу када му ћале пика.
Pa i jeste i nije tako. Prvo zavisi kako ti shvatiš igru. Da li je uključuješ kad imaš vremena ili čim ne radiš nešto bitno.
S druge strane- studirao sam, bio sam aktivni sportista 12 god, posle sporta sam se latio gitare....nisam blejač. ali tebra, ne očekuj da ću u 20 min slobodnog vremena da čitam poeziju, odradim kardio ili učim mandarinski.
Opet ako si pglu i dozvolis igri da zavlada tobom, ni ne treba nikad nista da igras.
Daleko od toga da se sa jos 20tak clanova foruma nisam navukao na online igru pre par godina, ali su to i bile neke godine pre dobijanja porodice.
Opet naravno da cu klincu dozvoliti igrice. Ali ne i mogucnost da se samo time zanima. Nisam nesto u godinama, mada mislim da ti mogu reci-polako sinovac, sve će te to dočekati.
Нисам имао намеру да се мој пост односи на тебе лично а'л тако је испало. Ја сад на све гледам јако црно због експанзије глупости коју нам пружа интернет и немогућност детета (а богами и старијих) да се одупру свему томе, а о заглупљивању током школе не треба ни говорити.
Неко је на форуму давно качио клип који се звао "парадигма образовања" где је укратко објашњено како то све функцинише. Ја само нећу да нам деца постану као ретардирани американци a шансе за тим расту из дана у дан.
Надам се да ће ме све то дочекати и хвала Богу да је тако, мада мислим да је сад најзајебаније одгајити децу јер пусти га у масу постаће дебил, а опет да га изолујеш ни то не ваља.
Ја сам сад отишао широко а'л шта да се ради, понело ме.
Морбиде жив ти мени био и још троје деце направио!