Вечити ривали - вести и дискусија
Re: Вечити ривали - вести и дискусија
Дај јеботе ако не можемо Лудушуму да прођемо чему се онда надамо каквим евро куповима ? Најбоље да нам је дошао неки тим с Гибралтара можда би онда били задовољни... Играј те мушки јебем вам матер без икакво респекта према посраном бугарском клубу па ко што понесе...
- ultrastito
звучи смешно, али тренутно тај лудогорец за наш фудбал је манчестер јунајтед. два пута узастопно су избацили партизан (који није био слабији од нашег тима сад ако ме сећање добро служи) плус су направили фине резултате у лш као дебитанти. имају пара, имају брдо странаца...биће баш зајебано.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
zizou wrote:Дај јеботе ако не можемо Лудушуму да прођемо чему се онда надамо каквим евро куповима ? Најбоље да нам је дошао неки тим с Гибралтара можда би онда били задовољни... Играј те мушки јебем вам матер без икакво респекта према посраном бугарском клубу па ко што понесе...
Slazem se sa ovim...medjutim ima ljudi koji su presrecni sto smo dobili Bugare bez Bugara u timu i koji ne kontaju da to nije tim sa Gibraltara,a opet imamo i ljude koji kukaju kao da su ocekivali neke Farane.
Dakle neka zlatna sredina,da li ce biti lako nece,da li moramo moramo.
Bice itekako zajebano,ali dobro imamo sansu svakako. U svakom slucaju su oni u maloj prednosti bar 55:45%,koliko znam imaju isti uigran tim vec dve tri sezone i samo se pojacavaju, a mi smo doveli 27 igraca.
Ja mislim da je bugarima svanulo kad su nas izvukli. Ta luda suma vec neko vreme jebava klubove sa ovih prostora (groblje to najbolje zna). Dakle neka bude sto se kaze umereni optimizam a ne neosnovana euforija.
-
Casual 1989
Дај цигани јел могуће да већ кукате? Већ поредите Лудогорец са Манчестером јбт. Шта сте се усрали? Хоћете да уђете у ЛШ да играте против Бајерна, Ситија, Јувеа итд а жалите се што морате да прођете Лудогорец ?! Шта ви немате пара и брдо странаца? Можете да доведете кога год хоћете, мањају се бре правила због вас и опет не ваља. Знам ја да би ви најрадије да играте против ОФК-е у квалификацијама за ЛШ и да ваш тренутни генерални секретар (то тренутни траје годину дана) намести 7+ или прелаз а можда и оба истовремено, ал јбг мораћете да се ознојите овог пута.
Link za veceras???
svaka moja slabost je sigurno prolazna
...a ako ostanem, moraću dalje...
...a ako ostanem, moraću dalje...
Morbid wrote:Link za veceras???
Nema potrebe
Често одем до на село
Гробари јел ишао неко од вас у Разград на гостовање?
- Desnoruki levak
Nema potrebe da se zavaravamo, bugari će nas ugaziti...trenutno su mnogo ozbiljniji klub i u mnogo boljoj formi su. Ono sinoć protiv veseljaka sa Malte je bilo tragično loše, po meni čak i gore nego utakmica tamo.
- ultra mentalitet
Jebacemo bugare uvek smo ih jebali
Koji bugari, nemaju dva njihova u ekipi, mada smo i mi tanki sa srbima heheh.
Da su bas bugari u pitanju lako bi mi njih sjebali.
Da su bas bugari u pitanju lako bi mi njih sjebali.
З В Е З Д А Л Е !
Шта знам лоше смо играли али опет имамо реновиран тим скроз. Јуче је стартовало пет играча од прошле сезоне Кахриман, Катаи, Доналд, Ибањез и Вијеира... Све је могуће и лопта је округла. 
bilipiton wrote:Шта знам лоше смо играли али опет имамо реновиран тим скроз. Јуче је стартовало пет играча од прошле сезоне Кахриман, Катаи, Доналд, Ибањез и Вијеира... Све је могуће и лопта је округла.
Брате боље да уђемо у меч као ундердог, зна се одлично како смо пролазили кад смо се курчили, као ми смо величина и дође тресне нас нпр Каират неки...
све ће бити добро само да се испоштује договор из свлачионице
Још су тешке ноге од припрема. 
Utegnuce Grof crnce samo polako
Sinoc u startnih 11 je bilo 7 stranaca, i to ako Kataija i Kahrimana racunamo kao Srbe, a diskutabilni su.
Istok wrote:Sinoc u startnih 11 je bilo 7 stranaca, i to ako Kataija i Kahrimana racunamo kao Srbe, a diskutabilni su.
Pa?