Александар Вучић се састао са хрватским удружењем „Вуковар 1991“ и обећао им да ће процесуирати све осумњичене за злочине над Хрватима
Али зато на Србима неће, јер еу нема алтернативу.
Помињара wrote:tizlabor wrote:Jbg ne stigose na exit...al tu su za Gucu svakako...![]()
![]()
![]()
Ја баш не верујем да ће они тек тако ући и шетати Србијом слободно. Ако је реч о трансферу заробљеника волео бих да верујем да ће лежати негде овде, привремено, док им се не изручи казна или шта већ.
Вучко колики год да је пацијент верујем да ипак зна шта ради и да су само депортовани из неког разлога и да ће овде одлежати неко време без икаквих привилегија. Желим да верујем да ово и није толико опасно колико нам се чини, мада у Србији је све могуће.
brucelee wrote:Чомбе wrote:реци да се спрдаш
sto? znam ljude koji su ga napravili i imaju skroz korektnu pricu za sad.
Futurama wrote:Nexon wrote:Зашто мени? Нису вас обавестили у изборном штабу снс да ни Двери нису на власти тамо? Са друге стране очекујем извињење подмлатка снс из тзв. заблудника, због подршке власти која нас свим срцем и телом води према еу, те прави коалиције са лсв, лдп, Зукорлићем...очекујем да се појавите на пинку, као и увек, и званично се извините народу.
Значи #срећа је тралаја само до преласка ценсуза ? Ко би рекао![]()
Центар за евроатлантске студије: Поздрављамо одлуку Вучићеве владе да прихвати бивше притворенике из Гвантанама
Александар Вучић: Предложио сам Додику да потпише ССП са ЕУ
Kit_Karson wrote:Је ли био неко на протестима не давимо београд? Што се тиче те фб странице, видео сам да је није лајковао нико од пријатеља из Београда, већ углавном студенти из унутрашњости. Која скупина људи долази тамо, студентски шљамови, сорошевци, Чмарело и Кесић, обични људи? И шта мислите о оној другој страници Не давимо Србију, је л то снс-ово гласило? Питам јер нисам из Београда, а живо ме занима, јер ми се у овом тренутку чине једнако одвратним и "опозиција" и "контраопозиција".
навијај wrote:а на протест иде шљам.
Kit_Karson wrote:Што се тиче те фб странице, видео сам да је није лајковао нико од пријатеља из Београда, већ углавном студенти из унутрашњости.
Влада Паликућа wrote:Kit_Karson wrote:Је ли био неко на протестима не давимо београд? Што се тиче те фб странице, видео сам да је није лајковао нико од пријатеља из Београда, већ углавном студенти из унутрашњости. Која скупина људи долази тамо, студентски шљамови, сорошевци, Чмарело и Кесић, обични људи? И шта мислите о оној другој страници Не давимо Србију, је л то снс-ово гласило? Питам јер нисам из Београда, а живо ме занима, јер ми се у овом тренутку чине једнако одвратним и "опозиција" и "контраопозиција".
Можеш овде видети каква је то скупина...
Углавном, јако, јако урбана маса.
Не шаљите ми више да позивам народ на протест у суботу
Не позивам ни на бојкот јер је разлог за окупљање у принципу валидан. Све то стоји. Вучић пизда, арапин узурпатор, рушење идитско, стаклене зграде, лоповски уговор, фалусни небодери, ругло града...
Али не пријају ми те смрдљиве лобање, нити ми пријају њихове одвратне организације, нити симпатишем њихове финансијере (има и организација где нема пара зато што су неспособни, ал свакако би гузицу продали) нити ми се свиђа то што се на протесту лапрда о стварима које немају везе са темом окупљања. Не можеш људе давити о фашизму, капитализму, феминизму, равноправности, геј правима па и о партократији ако су дошли на протест који нема везе са тим
(NARAWNO DA IMA WEZE SA TIM, TAKO SE ZAPOCXINJE REWOLUCIJA AV AV AV). Трипуј Владимира Џугашвилија Троцког мами својој са којом живиш у Дечанској.
И немојте ми срати о непостојећим поделама на прву и другу Србију, кад смо се годинама уназад уверили да вас није било на протестима које су можда дотицали и вас, али на којима се окупљало крезубо читалаштво Зоне Сумрака и Србије Данас.
Ово можда не би имало везе са темом да на претходном протесту нисте загледали у људе са националним обележјима као у сотоне и да се неке љигаве вашке нису усуђивале да ти приговоре да ти овде није место ако носиш мајицу купљеној у Отаџбини са принтом МАНАСТИРА. Па предивно брате.
ТОЛЕРАНЦИЈА, ЈЕДНАКОСТ, РАЗЛИЧИТОСТ??? СВАКИ ГРАЂАНИН БЕЗ ОБЗИРА НА ОПРЕДЕЉЕЊЕ ДА ДОЂЕ ДА СЕ ПОБУНИ ПРОТИВ ТИРАНИЈЕ???
Разлози су ми, могуће чак, и ирационални, али ја вас једноставно мрзим.
Баш вас не волим...
Users browsing this forum: No registered users and 41 guests