Dastanje 2016

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Nexon

Re: Dastanje 2016

Postby Nexon » Fri Mar 11, 2016 2:03 pm

Теби Венди лично Адолф да устане не би ваљао. Је л' си чуо за "Ноћ дугих ножева" 1934? Тада је Адолф убио и похапсио неке своје најоданије људе у уништио јединицу која се тукла за њега на улици-СА, на челу са Ремом. Да не говорим да је пре тога убио лево крило НСДАП, јер су га оптужили да је направио договор са немачком пословном елитом на штету немачког радника, што је тачно. Па је један од писаца програма нацистичке странке, Грегор Штрасер, убијен.

niko wrote:ultras no politica

Ако си ишао или идеш на Радове утакмице, као навијач тог клуба, онда то не важи јер је група од самог почетка била јасно десно орјентисана због чега је имала озбиљне проблеме од самог оснивања. Ти можеш бити панкер или тако нешто(што има међу радовима навијачима, врло мало али има) али када си на трибини на те твоје ставове заборави.

niko

Postby niko » Fri Mar 11, 2016 3:07 pm

idem na Radove utakmice, kad igra protiv Zvezde ;)
bio sam i pre neku godinu kad je Rad gostovao ovamo u Nisu Radnickom, bilo poslednje kolo jesenjeg dela, decembar, ladno, kisa, ali Forsi napravili odlicnu atmosferu paljenjem siptarske zastave, ceo jug sa njima na severu skakao i pevao "ko ne skace taj je siptar", zapad nije, pa smo onda svi zajedno pevali "siptari sa zapada".
ne znam sto sam ovo ispricao, al ajde.

"ultras no politica" ja tumacim ovako: ne podrzavati ni jednu stranku.
a to sto su Forsi svesno u desno mi nekako normalno, zar nisu sve grupe u Srbiji desnicarski orijentisane?

1958

Postby 1958 » Fri Mar 11, 2016 3:51 pm

Sad ces I da govoris o grupi na cijoj si utakmici jednom bio, ljudi na koje se pozivas kazu da te bukvalno ne poznaju, da su te videli jednom u zivotu. Nemoj da se blamiras. A meni se ne obracaj osim ako nisi pristao na ponudu koju sam ti dao. Ovako sedi za kompom I kucaj politicke govore I budi picka kao sto I jesi.
Често одем до на село

njasvi

Postby njasvi » Fri Mar 11, 2016 8:07 pm

:D :D :D samo vi glasajte !?

04 X 1945

Rođaci

Postby Rođaci » Fri Mar 11, 2016 8:12 pm

samo UJEBP

libe

Postby libe » Sat Mar 12, 2016 3:18 am

Јел то Заветници излазе самостално на изборе?

http://zavetnici.rs/?p=5023

Задња два пута дао глас Дверима, као и све разочарали на локалу, у скупштину нису ушли вероватно би се и тамо поделили, и вероватно ћу опет њима глас дати....

Можда чак и Шешељу оде глас, ал кад размислим само колико су ме они пута разочарали, а и програми су мало слабији.

Просто не постоји нека нормална групација људи којој можеш иоле веровати да ће спровести неке реформе, да ће нпр ови фамозни директори јавних предузећа бити бирани на конкурсу, па по заслузи. Нема опозиције, сви на неку причу узимају фотеље да би уживали у истим бенифитима.
_____________________________________________________________________________________
Целим те срцем волим, увек се за тебе борим, најлепши мој си граде, волим те Нови Саде !

brucelee

Postby brucelee » Sat Mar 12, 2016 6:56 am

Misa Vacic je dobio ako se ne varam 50.000 eu,za kampanju protiv Dveri na proslim izborima. Inace sns im je pomogao oko potpisa,imali su bilborde...a ono fazon 200 glasova.A gostovao je Misa kod Djuke skoro svake dve nedelje u emisiji gde je iskljucivo pljuvao Dveri iako ni tada ni sada nisu bili na vlasti niti deo te neke klike.
Meni je taj Misa Vacic toliko smesan lik,onako patuljast,kao pravoslavlje,desnica,stop drogi,a onda padne pola pokreta jer valja.Organizuju mars na Cer kao secanje na Cersku bitku sa sve barjacima,molitvom,a onda svako vece opijanje i orgije.
Isto se secam pre par godina kad su bili ti izbori doveli neku devojku kao portparol i sad zna se da je 1389 dosta toga bazirao protiv homoseksualaca,gej parade i sl,ja naletim na fejs profil portparolke kad ono klinka ne znam da li je imala 18 godina a na profilnoj kako se zvalavi sa drugaricom :mrgreen:

Sto se lokala tice,da li ste normalni...Pa ne bi verovali koga sve ima na lokalu i u kojim su sve koalicijama,tamo definitivno stranke nisu bitne,ljudi odlucuju i to je to. Znam u mestu kod mojih u najvecerm razdoru u stranci u lokalu su na vlasti bili srs i sns,ali to se tamo tako ne gleda,jednostavno tamo su Pera i Zika a ne stranke. Cudi me da to ne znate. Kakva crna u Vranju levica ili desnica ili Prijepolju,to ne postoji na taj nacin.

Najbolje da ce neko naterati komsiju Ziku da ide u koaliciju sa Djoletom jer su desnica,a Zika hoce sa prvim komsijom Perom,ali mu ne daju hahaha.

Malo ono realno sagledajte.

Seselj je vidljivo u dogovoru sa Vucicem,jedva da ga nekad pomene i prozove,a sa druge strane Seki gostuje i ima prostora u svim rezimskim medijima i to velikog prostora pink,happy,informer,studio b...

Rođaci

Postby Rođaci » Sat Mar 12, 2016 10:08 am

svi imaju prostor u medijima, osim Radulovića i DSS/Dveri

rakija_crew

Postby rakija_crew » Sat Mar 12, 2016 10:22 am

Zanimljivo gostovanje Sekija kod Cosica...35 minut odgovara zasto ne napada VP

SAO_Zeljin

Postby SAO_Zeljin » Sat Mar 12, 2016 10:49 am

libe wrote:Јел то Заветници излазе самостално на изборе?

http://zavetnici.rs/?p=5023

Задња два пута дао глас Дверима, као и све разочарали на локалу, у скупштину нису ушли вероватно би се и тамо поделили, и вероватно ћу опет њима глас дати....

Можда чак и Шешељу оде глас, ал кад размислим само колико су ме они пута разочарали, а и програми су мало слабији.

Просто не постоји нека нормална групација људи којој можеш иоле веровати да ће спровести неке реформе, да ће нпр ови фамозни директори јавних предузећа бити бирани на конкурсу, па по заслузи. Нема опозиције, сви на неку причу узимају фотеље да би уживали у истим бенифитима.

Sve skupa 9,74%

1748

Postby 1748 » Sat Mar 12, 2016 11:02 am

@Libe

sto se tice biranja direktora i postavljanja kadrova, u 90% slucajeva sve to ide preko veze/preporuke itd.

I u mnogo razvijenijim zemljama a ne kod nas.
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.

подвала

Postby подвала » Sat Mar 12, 2016 12:39 pm

Није ми јасно како странке "деснице" не могу већ једном да схвате да неће урадити ништа на изборима са причом око Косова, Русије, војног рока и шта ти ја знам чега већ. Једноставно, просечног српског гласача боли туксон и за Косово и за ЕУ и за Русију и за"националне интересе", занимају га лични интереси, тачније економја, паре, лова, како хоћете. Мислим да би много више требали о томе да причају, убеђен сам сутра да се направи референдум: повећање плата свима за 200 евра и признање Косова, да би прошло са бар 80% гласова. Треба се ставити у реално време и на основу тога прикупљати гласаче, а касније, кад дођеш у скупштину и кад се питаш за нешто ради шта треба. Ако је њима циљ чисто пуко прелажење цензуса, онда ок, на правом су путу, а и то је под знаком питања.

brucelee

Postby brucelee » Sat Mar 12, 2016 4:14 pm

Inace,jel skontao neko kako rezimski mediji pink,informer itd najvise napadaju Dveri i DSS,ona Sanda iz Dss-a u nedelju dana 3 puta na naslovnoj strani informera.
Onda Zorana Mihajlovic govori da ako bi ta dosla koalicija na vlast to bi znacilo povratak u 90te ?! mislim koliko to glupo zvuci od onih koju su tih 90tih zaista i vladali,a sa druge strane Dveri tada nisu bile ni u mislima.

To govori samo da ce izgleda stvarno ta koalicija ostvariti zadovoljavajuci uspeh i da se dobro kotiraju,jer nemoguce da se oni najvise napadaju od svih drugih Pajtica,Cede,Tadica,Dacica,Sekija...

svuda.prisutan

Postby svuda.prisutan » Sat Mar 12, 2016 6:35 pm

Rođaci wrote:svi imaju prostor u medijima, osim Radulovića i DSS/Dveri

i Zavetnici

SAO_Zeljin

Postby SAO_Zeljin » Sat Mar 12, 2016 6:47 pm

Dveri su imale one porodicne setnje a zavetnici onih par protesta protiv sporazuma sa nato. I odmah da se izlazi na izbore, Verovatno treba da se naplati tih par dobrih stvari

kopriva

Postby kopriva » Sun Mar 13, 2016 4:41 pm

U Srbiji u poslednjih 20 godina gledamo teske mutljavine na politickoj sceni, i ljude koji su ( uglavnom ) toliko ljigavi da nije ni cudo sto se kod obicnog normalnog gradjanina stvorila ta odbojnost u ucestvovanju u samoj politici. Naravno kroz tih 20 godina stvorio se sistem gde clan stranke mora da bude ulizica, glup i da ima manji iq od onog koga ce jednog dana naslediti. To je slika i prilika danasnjih mladih politickih aktivista (pre svega DS-SNS-LDP- SPS). Ko je lud da deli veliki deo vremena sa takvim ljudima?
Medjutim, za takav razvoj situacije smo i sami krivi. Kurcobolja nas je dovela dotle. Danas mnogi pasivni gradjani totalno nerealno gledaju na politicke igre. Kritike se svode na nivo, ne svidja mi se jer ovaj nosi ruznu kravatu. Ili neko jednom rece, glasacu kada se pojavi stranka koja meni 100% odgovara.
Da ne duzim, hteo sam reci da moramo shvatiti da se stvari u zemlji nece nikada promeniti same od sebe. Nazalost jedini nacin za to je kroz politiku.
Doduse, postoji i gradjanska neposlusnost. Za svaki los zakon, 50 soma ljudi na ulici i neredi u najavi, ali pre ce Toma nauciti engleski nego sto ce se to kod nas desiti.
Tako da mozemo mi da palamudimo koliko hocemo. Jos jednom, stvari se same nece nikada promeniti, pogotovo ne u ovakvom sistemu gradjenom 30 i kusur godina. Ili aktivnost, ili kurcobolja.

SAO_Zeljin

Postby SAO_Zeljin » Sun Mar 13, 2016 10:17 pm

Ladno su Glisic i Canak bili na pinku kod Vucicevica. Izgleda da je uslov za ucestvovanje bili to da ne smeju da pomenu Vucica u negativnom kontekstu. Smesno sta se radi :D

Чачак

Postby Чачак » Mon Mar 14, 2016 4:12 am

Добро је па Глишић више није у Дверима.(Ако мислимо на истог)

Casual 1989

Postby Casual 1989 » Mon Mar 14, 2016 7:03 am

Нисам у ниједној странци, гласаћу поново за Двери.
Велика грешка Заветника што излазе сами на изборе, расипају гласове, чак ми је то мало и сумњиво, сами не могу прећи цензус а да су изашли заједно са Двери-ДСС контам да би заједно имали 7,8% што је ок.

Ultra Sarma

Postby Ultra Sarma » Tue Mar 15, 2016 8:27 am

Veliki pozdrav svima i ne mogu vam opisati srecu sto forum ponovo radi, jebi ga malo kasnim ali bar sad moze normalno da se zivi uz tribina forum :)

Ono sto zelim da kazem, do sad sam glasao za dss. Ovaj put mi je najteze bilo da odlucim posto su najbolje glave iz dss-a otisle, mada se za neke od njih posle ispostavilo da je i bolje sto su otisli kao npr Mladenovic, prodao se za saku para. Svakako mi je najvece razocarenje Nenad Popovic, covek koji je imao dobru pricu ali je sa sns govnarima na istoj listi. dss je imao i ozbiljne greske i ranije, najveci broj izrucenih generala Hagu, doduse dobrovoljno, amnestija za sipterske teroriste iz Preseva, Bujanovca i Medvedje, privatizacija, slabe reakcije na martovske nerede na Kosmetu i proglasenja nezavisnosti CG i Kosmeta... i jos toga da ne duzim... dveri koji su proneverili poverenje ljudi sa protestima, kad god krene da lici na nesto ozbiljno oni prestaju sa organizacijom, zarad para u ns se pocepali, odustali od price o pokradenim izborima i na kraju se najbolji kljucni saradnici poklali...od dss-a i dveri sad postoji 1.dss 2.drzavotvorni pokret 3.drzavotvorni pokret srbije (valjda, posto se i on pocepao)4.Srpska narodna partija 5.Otadzbinski front .6samostalni dss 7.dveri 8.treca srbija 9.glisiceva stranka...ako sam nekog preskocio, a verovatno jesam, ne zamerite... da se izaslo na prosle izbore zajedno to bi bila daleko ozbiljnija prica.. mada setite se samo, to me je najvise i nerviralo ovde na forumu, najvise su se klali izmedju sebe pripadnici dss-a i dveri(najvise), a ni radikali nisu bili nista bolji, kako je moguce ako mi posteni i dobri, pametni navijaci ne mozemo da se dogovorimo, da to urade ova govna od politicara... na kraju se ispostavi da pored svega toga i jos dosta stvari koalicija dveri-DSS je najbolja moguca opcija u ovom trenutku. koliko je to tuzno. Ja cu glasati za tu koaliciju, prelaze cenzus sigurno sto je kljucna stvar, ima dobrih kadrova i sigurno zasluzuju mesto u skupstini. Naravno ostaju i radikali, ali osim Seselja koji nesto cudno smera, ali je za postovanje, ostali u srs su totalni promasaji svi (mozda sem Krasica), zamislite da srs sam bude na vlasti ko bi sve bio ministar, zato nikad ne bi glasao za radikale jer oni nemaju clanstvo nikakvo da vode drzavu, ali su kao vecna opozicija bili dobri, sjajni, pa bi mi zato bilo drago da i oni udju isto.. Takodje mi je totalno neshvatljivo da je neko glasao za dss ili dveri, a sad da hoce za Radulovica.. to je neshvatljiva promena jednostavno.. Evo ja sam posteno poceo, napljuvao sam najvise one za koje cu da glasam, naveo im mane i prednosti(ako jesam usopte) i najiskrenije rekao da su oni najbolji moguci izbor za ovo glasanje, daleko bolji od drugih ili od ne izlaska ili nevazecih listica, to uvek treba napomenuti...

Zivi bili.
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала

Return to “Само опуштено”