Misa Vacic je dobio ako se ne varam 50.000 eu,za kampanju protiv Dveri na proslim izborima. Inace sns im je pomogao oko potpisa,imali su bilborde...a ono fazon 200 glasova.A gostovao je Misa kod Djuke skoro svake dve nedelje u emisiji gde je iskljucivo pljuvao Dveri iako ni tada ni sada nisu bili na vlasti niti deo te neke klike.
Meni je taj Misa Vacic toliko smesan lik,onako patuljast,kao pravoslavlje,desnica,stop drogi,a onda padne pola pokreta jer valja.Organizuju mars na Cer kao secanje na Cersku bitku sa sve barjacima,molitvom,a onda svako vece opijanje i orgije.
Isto se secam pre par godina kad su bili ti izbori doveli neku devojku kao portparol i sad zna se da je 1389 dosta toga bazirao protiv homoseksualaca,gej parade i sl,ja naletim na fejs profil portparolke kad ono klinka ne znam da li je imala 18 godina a na profilnoj kako se zvalavi sa drugaricom
Sto se lokala tice,da li ste normalni...Pa ne bi verovali koga sve ima na lokalu i u kojim su sve koalicijama,tamo definitivno stranke nisu bitne,ljudi odlucuju i to je to. Znam u mestu kod mojih u najvecerm razdoru u stranci u lokalu su na vlasti bili srs i sns,ali to se tamo tako ne gleda,jednostavno tamo su Pera i Zika a ne stranke. Cudi me da to ne znate. Kakva crna u Vranju levica ili desnica ili Prijepolju,to ne postoji na taj nacin.
Najbolje da ce neko naterati komsiju Ziku da ide u koaliciju sa Djoletom jer su desnica,a Zika hoce sa prvim komsijom Perom,ali mu ne daju hahaha.
Malo ono realno sagledajte.
Seselj je vidljivo u dogovoru sa Vucicem,jedva da ga nekad pomene i prozove,a sa druge strane Seki gostuje i ima prostora u svim rezimskim medijima i to velikog prostora pink,happy,informer,studio b...