Вести
Re: Вести
tako je
ja juče kupio Scandal zbog teksta o nekom klijentu
majko mila, ništa odvratnije nisam čitao godinama
što kaže Radulović, Informer, Studio B i slično nisu novine, niti mediji i s njihovim "novinarima" ne treba razgovarati
s jedne strane, svo to smeće postoji upravo zato što narod zanimaju gadosti o kojima se u tom đubretu piše
ali, kad narodu daš nešto dobro, poput Državnog posla, on će to s oduševljenjem prihvatiti
je l' neko od novinara skupio hrabrost da kaže da je Zvezda Telekom u stvari FMP
nije
pičkice, osim Tegeltije
ja juče kupio Scandal zbog teksta o nekom klijentu
majko mila, ništa odvratnije nisam čitao godinama
što kaže Radulović, Informer, Studio B i slično nisu novine, niti mediji i s njihovim "novinarima" ne treba razgovarati
s jedne strane, svo to smeće postoji upravo zato što narod zanimaju gadosti o kojima se u tom đubretu piše
ali, kad narodu daš nešto dobro, poput Državnog posla, on će to s oduševljenjem prihvatiti
je l' neko od novinara skupio hrabrost da kaže da je Zvezda Telekom u stvari FMP
nije
pičkice, osim Tegeltije
Rođaci wrote:svo to smeće postoji upravo zato što narod zanimaju gadosti o kojima se u tom đubretu piše
Daj narodu,evo daj narodu ovako.Radio ceo dan dva posla sastavio kraj sa krajem do sutra,u kuci svi siti(na svu srecu)sredio se,otvorio krvavo zaradjenu limenku piva da lakse zaspis i uzeo daljinski...
RTS1 drOlja Kovacevic,politicki tolk shoooow
RTS2 nekad je ovde i moglo da se nesto nabode,ali sada su najvece sanse da nabasas na Mirka Alvirovica sto mu dodje kao premija u odnosu na ostalo.Obrazovno naucni program
Pink Gagi j vucicevic ili drolja sa farme pisa po drugoj drolji kunuci se u casni krst da nije drolja ili amidzic sa 4 drolje ili 4 drolje sa 16 amidzica. Zabavni program
B92 vesti .Istrazivacki program
N1 onaj nosati ili insajder ili sienen. Informativni program.
Miomir pisa po nekoj drolji koja se hvali kako je najveca drolja na ovim prostorima.Miomir recituje gorski vjenac,drolja cita oce nas-religijsko-desnicarski program.
Prva Ivan Ivanovic sa nekim hrvatom koji nas voli.Ljubavni program
Ili otvori novine i pogleda naslove tipa Gastozeva kita od 25 santima foto,zmajeva 30 mlohava,cecina leva sisa veca od desne...
Al dobro nas jos i ima kakvi smo...
- ultrastito
под новинаром се подразумева неко ко је непристасан, а не неко ко се скида го на утакмици вољеног клуба који је пуким случајем љути противник клуба који пљује на телевизији.
таблоидизација комплетне јавности, прављење ријалитија од свега, од породичних трагедија до састављања владе, избора и сличних ствари. новинарство у изворном облику више не постоји, ако постоји то је равно статистичкој грешци и такве ретки слушају или читају.
нећу да кажем да су иностране телевизије или новине боље, напротив! иста говна као и наша, можда чак и гора, ако не мисли да то не може...верујте, може!
таблоидизација комплетне јавности, прављење ријалитија од свега, од породичних трагедија до састављања владе, избора и сличних ствари. новинарство у изворном облику више не постоји, ако постоји то је равно статистичкој грешци и такве ретки слушају или читају.
нећу да кажем да су иностране телевизије или новине боље, напротив! иста говна као и наша, можда чак и гора, ако не мисли да то не може...верујте, може!
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
to je i došlo spolja, ništa nije kod nas izmišljeno
u GTA IV Arapin Yusuf dolazi u Liberty City pun keša, vozi zlatan helikopter i hoće da gradi luksuzne zgrade, a na radiju ide reklama za rijaliti "America's Next Top Hooker"
sestre Kardašijan, Džeri Springer i ostala govna
kad je BK puštala Džerija Sprignera, svi smo se krstili (dobro, ne baš svi) i pitali koji je ovo kurac i kako je moguće da to neko gleda
15 godina kasnije, to je maltene jedini profitabilan program
na televiziji ima i Zadnja kuća Srbija, Kvadratura kruga, RTV ima odličan program (ne znam kakvo je stanje od promene rukovodstva i početka letnje šeme)... ja televizor i ne palim, osim kad gledam neki sport, jer sve to može da se gleda i onlajn, ali može i prosečan gledalac da probere, samo što je narod zalepljen za to sranje, pa po ceo dan gleda đubre
u GTA IV Arapin Yusuf dolazi u Liberty City pun keša, vozi zlatan helikopter i hoće da gradi luksuzne zgrade, a na radiju ide reklama za rijaliti "America's Next Top Hooker"
sestre Kardašijan, Džeri Springer i ostala govna
kad je BK puštala Džerija Sprignera, svi smo se krstili (dobro, ne baš svi) i pitali koji je ovo kurac i kako je moguće da to neko gleda
15 godina kasnije, to je maltene jedini profitabilan program
na televiziji ima i Zadnja kuća Srbija, Kvadratura kruga, RTV ima odličan program (ne znam kakvo je stanje od promene rukovodstva i početka letnje šeme)... ja televizor i ne palim, osim kad gledam neki sport, jer sve to može da se gleda i onlajn, ali može i prosečan gledalac da probere, samo što je narod zalepljen za to sranje, pa po ceo dan gleda đubre
-
Jel moze neko ko prati da pojasni koliko ima ovih poglavlja za ulazak u EU?
Jel se zna kad je poglavlje zatvoreno, odnosno da li mogu nova poglavlja da se otvaraju a da nisu zatvorena ona koja su otvorena? I sta je ovo poglavlje 23 i 24 sta se tu ocekuje od nas, jbg ja nista ne kapiram a sere se o tome danima...
Jel se zna kad je poglavlje zatvoreno, odnosno da li mogu nova poglavlja da se otvaraju a da nisu zatvorena ona koja su otvorena? I sta je ovo poglavlje 23 i 24 sta se tu ocekuje od nas, jbg ja nista ne kapiram a sere se o tome danima...
Ma tako je bre,Angela SRPKINJO!!!!
E da smo samo bili pametni cetres prve da ne sviramo kurcu,da smo usli u savez sa njemackom mi bi bili ravnopravni partner sa njima iznad talijana i japanaca,jos bi vladali evropom i svijetom.Nego sviramo kurcu tamo,a vidi se bre da nas oni vole,da su nam pravi prijatelji,ne treba im uzeti za zlo sto su nas par puta malcice bombardovali i tu i tamo ubili ponekog,i majka ponekad udari detetu vaspitni samarcic.
Njemci braca,Svajni zet! Srbija do Bohuma i ercebige ojea!!!
edit. kako ovom spin majstoru nije palo na pamet da joj fotosopom metne sajkacu na glavu?

E da smo samo bili pametni cetres prve da ne sviramo kurcu,da smo usli u savez sa njemackom mi bi bili ravnopravni partner sa njima iznad talijana i japanaca,jos bi vladali evropom i svijetom.Nego sviramo kurcu tamo,a vidi se bre da nas oni vole,da su nam pravi prijatelji,ne treba im uzeti za zlo sto su nas par puta malcice bombardovali i tu i tamo ubili ponekog,i majka ponekad udari detetu vaspitni samarcic.
Njemci braca,Svajni zet! Srbija do Bohuma i ercebige ojea!!!
edit. kako ovom spin majstoru nije palo na pamet da joj fotosopom metne sajkacu na glavu?

Jes vala, čekam da odgledam još to finale parova, pa da mogu već u subotu da odem u banju da lečim ovo malo živaca što mi preostalo. Samo jedno pitanje me tu muči, dal je Zorica gulanferka gurbetskog tipa koja oće da liči na Cecu ili je samo tamnoputa i ružna? Ne mogu da spavam noćima, to pitanje mi se samo vrzma po glavi. Jel' kalaštura ili garaganka, šta je koji kurac? Da se razumemo, Zorica je klasično ciganjsko ime, zar ne? Ko još normalan detetu daje ime Zorica? Samo gan braćo moja, samo gan. Tvrdim.
Ovo neće na dobro da izađe...
- Кудрави Гаучос
Змај вс Гастоз, судар две Србије. Парови су врхунац нашег савременог ТВ програма, Марић краљина, на моменте достиже висине Малнара и Републике Пјешченице. Колики цар треба да будеш па да изведеш да од 20 до 22 причаш са Вождом, а после тога рефлектори иду на Мацу Дискрецију, Тијану Ноутбук, Змаја и екипу, па чаприш с њима. Кретенизам и медијски отпад доведен до апсурда, тражили сте гледајте варијанта.

П.С. Крајина ће све до краја гласати за Змаја!

П.С. Крајина ће све до краја гласати за Змаја!
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
A ovo tek, jebem ti život. Koji način da skapaš, ova budala te izrešetala i još uvek drži pištolj uperen u tebe, a devojka snima.
- Blackadder
Procitaj malo komentare na RT...
https://www.rt.com/usa/349805-philando-castile-police-killing/
Ovo se isto desilo juce....
E moj Bili, kad ja kazem bice rasni rat po Amerikama ti se smejes

Ne potcenjuj moc crnaca ti ljudi su nekad bili robovi
A jos sad kad pevaju, igraju sve zive sportove i oparili se ko zna.. Sto se tice novinarstva parove i farmu sam ja naucio da izbegavam bez problema al onu jadnu pevacicu sto je ubise u Borci nikako. Jebem ti danasnje novinare i za sta se oni prodaju. Kaljaju imena koja su za neki integritet davno i ginuli..

Svaciji prijatelj je niciji prijatelj.
Kad se već piše o ''novinarima''!
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=07&dd=07&nav_category=16&nav_id=1152684
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=07&dd=07&nav_category=16&nav_id=1152684
dok slušamo fank lagano praznimo šank
Prije 2 dana sam prisustvovao hapsenju jednog crnca od strane policije. Prije nego sto je dosla policija lik je pravio neke probleme, kurcio se... i sad dolazi policija i ja kontam da ce nastati lom, jer je crnja bas bio nervozan, pjena mu na usta izlazi. Dolaze 4 policajca prilaze mu i cim mu se prvi policajac obratio povisenim tonom crnja se toliko usrao da je momentalno batalio pricu, cak je onako uplasen sam stavio ruke sebi na ledja i nesto poceo da ih moli. Nevjerovatno kakav je to strah od policije.