E sad, ljudi ne zanosite se. Ja sam digo ruke od ''razgovora'' sa njima. Neka lepo postave ovo za bilo koju godinu, za bilo koji period, za bilo sta,.... pa mozemo da pricamo.
Према подацима које је изнео Човић, клуб је у последњих пет година одвојио 9,5 милиона на накнаде за играче првог тима, а тренери су у претходних пет сезона укупно коштали клуб милион и 200.000 евра.
Прошлогодишњи тим, који је остварио велики успех и уз две титуле и пласман у четвртфинале Евролиге, вредео је 2,5 милиона евра бруто, а најскупљи играч био је Квинси Милер са годишњом платом од 400.000 долара.
Делегати су током Изборне скупштине сазнали и да ће приходи од Евролиге у наредној сезони бити незнатно већи у односу на прошлу, а то је новчани приход од 200.000 евра као загарантована сума и 37.000 за сваку победу у првој фази такмичења. У случају пласмана међу првих осам тимова клуб би од сваке победе приходовао 70.000 евра.
Црвена звезда је у претходних пет сезона приходовала 3,1 милиона евра од продатих улазница, 2,2 милиона евра од обештећења за играче и 1,6 милиона евра од ТВ права
Dajte nesto:
kolko je kostao Mekejleb, koliki je prihod od ulaznica, koliki je prihod od F4, koliki je prihod od transfera,....
-Crno-beli su navodno postigli dogovor vredan 800.000 evra sa timom iz Atine za Marica,
-Murić će prve sezone u crno-belom timu inkasirati sumu od 150.000 evra, druge 25.000 više, a treće 200.000.
-a za Mekejleba, koji bi verovatno igrao za daleko manji novac od svoje realne vrednosti, trebalo bi izdvojiti bar 20.000 evra mesečno. ovo je informacija kada je trebalo da se vrati
-Krajem novembra 2013. poslao sam Partizanu dopis u ime igrača u kojem tražimo 120 hiljada umesto 240 hiljada evra. Odgovor nisam dobio. Jaka je kasnije odlučio da želi samo 38.000 evra (plus troškove). Podsetimo da je Duško Vujošević raskinuo ugovor sa moskovskim CSKA i da je on tražio i dobio ono što mu je bilo zagarantovano ugovorom. Sada se Klobučaru osporava da traži ono što mu ne pripada. Dvostruki moral.
-Fenerbahče će Partizanu uplatiti čak milion evra na ime obeštećenja, pošto je Bogdanović imao još tri godine ugovora sa crno-belima
Evo izvukao sam nesto. Dajte ljudi nesto pa da se razgovara ako vec ocete.