Душевна болница
Re: Душевна болница
mislim da je ne pale, nego samo stoji
skoro sam prošao centrom posle 4-5 godina, ne bih ni primetio da mi drugar nije rekao da stoji stalno
možda Vučko samo zajebava Amere, danas je 11.09.
diverzant
skoro sam prošao centrom posle 4-5 godina, ne bih ni primetio da mi drugar nije rekao da stoji stalno
možda Vučko samo zajebava Amere, danas je 11.09.
diverzant
MARKER wrote:https://www.youtube.com/watch?v=JF8FqhKMrJY&
Nisam skontao na kraju zašto se cereka neandertalac?
(Street Force / Curva Orientale)
Смеје се сам себи због одговора на питање како зна да ће се родити 100 беба више у К. Митровици него прошле године, ретард...
Па лепо каже био је тамо.Сами изведите закључак како зна.
Да није смешно било би тужно...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
- ultrastito
жабац wrote:Па лепо каже био је тамо.Сами изведите закључак како зна.
taj fazon
inace,
NOVOGODISNJA.
RASVETA.
U SEPTEMBRU.
NOVOGODISNJA RASVETA U SEPTEMBRU!
U SEPTEMBRU, NOVOGODISNJA RASVETA!
RASVETA ZA NOVU GODINU, U SEPTEMBRU!
HAHAHHAHAHAHHHAHAAHHAHAAHAHAHAAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHHAHAAHHAHAAHAHAHAAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHHAHAAHHAHAAHAHAHAAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHHAHAAHHAHAAHAHAHAAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHHAHAAHHAHAAHAHAHAAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHHAHAAHHAHAAHAHAHAAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHHAHAAHHAHAAHAHAHAAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHHAHAAHHAHAAHAHAHAAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHHAHAAHHAHAAHAHAHAAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHHAHAAHHAHAAHAHAHAAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHHAHAAHHAHAAHAHAHAAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHHAHAAHHAHAAHAHAHAAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHHAHAAHHAHAAHAHAHAAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHHAHAAHHAHAAHAHAHAAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHHAHAAHHAHAAHAHAHAAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHHAHAAHHAHAAHAHAHAAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHHAHAAHHAHAAHAHAHAAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHHAHAAHHAHAAHAHAHAAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHHAHAAHHAHAAHAHAHAAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHHAHAAHHAHAAHAHAHAAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHA
PA TAKO JE BRE! JEBI BRE RETARDIRANI NAROD U USTA! JEBI BRE!!!!! TRPAJ I JAJA DA STANU!
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Не ваља кад касне са украсима
не ваља кад поране са украсима
српском народу не можеш угодити
не ваља кад поране са украсима
српском народу не можеш угодити
Al' valja kad okite grad u Septembru? 4 meseca ranije
(Street Force / Curva Orientale)
Очито да нема других проблема, па га нервира нг расвета... превише је болан дечак...ав ав кет кет... 

Ocito da grad nema pametnija posla,pa kaci novogodisnju rasvetu krajem leta 

Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Bunite se kad ih sneg zatekne nespremne u sred zime pa oni da ih i NG ne dovede u neprijatnu situaciju 

Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
Бацих поглед на коментаре везане за измене закона о породиљама, онај чувени закон који треба да олакша младим мајкама подизање деце.
https://www.blic.rs/forum/2000-dinara-m ... owsze.html
Коментари се црвене од минуса, армија ботова кликће ли кликће на сваку вест која се негативно коментарише
Коментари се црвене од минуса, армија ботова кликће ли кликће на сваку вест која се негативно коментарише
- lost&found
idemoo wrote:Бацих поглед на коментаре везане за измене закона о породиљама, онај чувени закон који треба да олакша младим мајкама подизање деце.
Jel si ti bio u komi prethodnih par godina i tek se sad probudio ?

Izašao snimak one babe što je ubila investitora. Profi ga je baba uradila.
Samo mi recite da li sam ja lud što je skroz razumem. Jasno mi je da su nama informacije ograničene, dobijemo što pročitamo u novinama, ali ako je lik imao već u prošlosti te nasilne metode, i pretpostavljam da je takav problem i sa njom, i ako je zena dovedena do toga da nema kome da se obrati jer lik ima ledja, jer da nema vec bi bio u zatvoru, šta joj drugo preostaje nego sama da reaguje.
Svađam se sa svima u fazonu svi su ništa nije vredno ubistva, ali sačekaj, zar nije očekivano da ako gaziš po ljudima godinama, da ćeš naleteti kad tad na nekog ko nema šta da izgubi, kao ova bakuta.
Samo mi recite da li sam ja lud što je skroz razumem. Jasno mi je da su nama informacije ograničene, dobijemo što pročitamo u novinama, ali ako je lik imao već u prošlosti te nasilne metode, i pretpostavljam da je takav problem i sa njom, i ako je zena dovedena do toga da nema kome da se obrati jer lik ima ledja, jer da nema vec bi bio u zatvoru, šta joj drugo preostaje nego sama da reaguje.
Svađam se sa svima u fazonu svi su ništa nije vredno ubistva, ali sačekaj, zar nije očekivano da ako gaziš po ljudima godinama, da ćeš naleteti kad tad na nekog ko nema šta da izgubi, kao ova bakuta.
-
čompika wrote:Izašao snimak one babe što je ubila investitora. Profi ga je baba uradila.
Jedna od retkih vesti koja mi je vratila veru u pravdu. Ostaje žal što će robijati, ali učinila je pravu stvar za koju mnogi nemaju muda. Da je češća ovakva reakcija ljudi na njihovo nasilje i oni bi malo smanjili doživljaj.
Пола куће јој било на његовом плацу и он јој рекао да ће да сруши, она га рокнула...
- Bruno Sulak
Мићара wrote:Пола куће јој било на његовом плацу и он јој рекао да ће да сруши, она га рокнула...
Da bas je bilo tako. Kao sto su i oni ljudi iz NS sami sebi srusili zid i mesec dana bili pod vedrim nebom, bilo im dosadno pa hteli da se igraju kampovanja...
Rispekt za babu, da je vise takvih. Malo da se i ove budze zapitaju da li ce i njih neko nahvatati.
- Занемарујем тактику
Мићара wrote:Пола куће јој било на његовом плацу и он јој рекао да ће да сруши, она га рокнула...
Јесте, и радници су сами скочили са градилишта, а изградња Икеа-е је у рангу изградње кинеског зида! БРЖЕ ЈАЧЕ БОЉЕ!
Жалосно је што човека у овој земљи не штити закон, и што је госпођа морала да прибегне оваквој методи. Али с друге стране ни Робин Худ, Јанковић Стојан, Старина Новак нису у легенду ушли пенкалом.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.
А сјајна прошлост је лаж.