Вести
- Blackadder
Re: Вести
@ prcko verovatno, meni je to bilo zanimljivo jer je protes izbio zbog povecanja cene prevoza,i pljas ubise dva pandura.. Ljudi su ozbiljni a ne ko mi, ovaj bus plus placka vec par godina a mi nista....(nekazem da treba da se ubijamo medjusobno ali makar protes neki
)
Naletim sad slucajno:

Naletim sad slucajno:
Као да је вучке знао за пресуду, маму му намазану... Да га је изручио, а ови ослободили, испао би јаје, изгубио би солидан број гласова на изборима. Овако је вучке те гласове сачувао, а Шешељ ће због ослобађајуће пресуде да добије који глас више, обојица имају разлог за радовање.
- Blackadder
Заиста је Воја растурио Хаг, сваку му част на 12 година борбе ! Нисам очекивао ослобађајућу пресуду обзиром ко је доноси и ово је заиста лепа вест . Надам се да ће још неки Србин издржати и жив изаћи одатле. Н
Што се политике тиче, време ће показати да ли је ова пресуда донета тек тако или има нешто иза свега. Мене је Воја својим понашањем убедио да нема веће амбиције од уласка у парламент и изигравања опозиције. Нисам сигуран да не би пристао да подржава и неку владу без активног учешћа у њој.
Сви актери на нашој политичкој сцени су компромитовани и време је за неке нове снаге а ја ту видим Заветнике као носиоце неке будуће антиглобалистичке и националистичке борбе .
Што се политике тиче, време ће показати да ли је ова пресуда донета тек тако или има нешто иза свега. Мене је Воја својим понашањем убедио да нема веће амбиције од уласка у парламент и изигравања опозиције. Нисам сигуран да не би пристао да подржава и неку владу без активног учешћа у њој.
Сви актери на нашој политичкој сцени су компромитовани и време је за неке нове снаге а ја ту видим Заветнике као носиоце неке будуће антиглобалистичке и националистичке борбе .
- UltrasDoras
sve mi ovo izgleda kao, da se sportski izrazim, kompenzacija sudija 

"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
- ultrastito
са једне стране лепа вест да је хаг коначно некога и ослободио, са друге стране...кад се деси нешто лепо или добро, увек има нека сумња шта стоји иза тога. за лоше ствари извалиш шта је у позадини, за добре...јако тешко.
у сваком случају, срећна му слобода и надам се да ће је искористити на прави начин.
у сваком случају, срећна му слобода и надам се да ће је искористити на прави начин.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
-
Ovo u Hagu je verovatno neki napad na Vucica jer mislim da Seselj tesko da je sklopio neki dil, mada... politika je cudo. Ma koliko se razlikovali u nekoj ideologiji Seselj i Vucic imaju isto neko biracko telo (onaj zestoko nepismeni deo, uz duzno postovanje obrazovanim likovima kojih svakako ima mada u velikoj manjini) i zato mislim da na ovaj nacin zapad zeli da oslabi Vucica. Iako je radio bas onako kako mu je zapad nalagao zapadu ne odgovara lider sa velikom podrskom.
- нуклеарни удар
мислим да су браћа руси заслужни за овакву пресуду .Воја цар ,усташе и балије у шоку и неверици.непроцењиво
Не вјерујем да Руси имају и 1% удјела у томе. Једноставно, готово сви људи који се разумију у право, а пратили су суђење сматрају да их је Војвода просуо тамо. Могли би он њега осудити, измислити нешто, али им је боље овако, Шешељ је њима тотално небитан лик, није имао никакву функцију, ништа. Овим можда смекшају утисак код народа о трибуналу, могу рећи ево пуштен Готовина, Орић итд, али пуштен је и Шешељ, није сваки Србин осуђен, а овамо осуде Караџића и Младића, њима је то најбитније. Ако осуде творце Републике Српске за геноцид слободно могу рећи да је и РС таква, и држаће то као кец у рукаву. Први пут кад Додик или неко из РС почне да таласа, да шурује са Русима( а колико видим то Додик ради) ови ће то искористити и покушаће да укину РС, тога ме је највише страх. Највећа грешка је што су њих двојица испоручени Хагу, јер муслимани само то чекају да њих двојица буду осуђени за геноцид и онда почиње напад.
- Blackadder
Kockalone wrote:Не вјерујем да Руси имају и 1% удјела у томе. Једноставно, готово сви људи који се разумију у право, а пратили су суђење сматрају да их је Војвода просуо тамо. Могли би он њега осудити, измислити нешто, али им је боље овако, Шешељ је њима тотално небитан лик, није имао никакву функцију, ништа. Овим можда смекшају утисак код народа о трибуналу, могу рећи ево пуштен Готовина, Орић итд, али пуштен је и Шешељ, није сваки Србин осуђен, а овамо осуде Караџића и Младића, њима је то најбитније. Ако осуде творце Републике Српске за геноцид слободно могу рећи да је и РС таква, и држаће то као кец у рукаву. Први пут кад Додик или неко из РС почне да таласа, да шурује са Русима( а колико видим то Додик ради) ови ће то искористити и покушаће да укину РС, тога ме је највише страх. Највећа грешка је што су њих двојица испоручени Хагу, јер муслимани само то чекају да њих двојица буду осуђени за геноцид и онда почиње напад.
Mozda da, mozda ne...

http://novosti.rs/vesti/naslovna/dosije/aktuelno.292.html:598293-Rogozin-cestitao-Seselju-Cestitam-pobedu-mom-drugu
- Ultra Sarma
Jos ce haski tribubal da ispadne sud pravde. Vise je sad nego ocigledno da je Vucic potreban zapadu zbog promene ustava i stlolice za Kosovo u un u narednom mandatu, a za to je potrebna kontrolisana nacionalna opozicija u vidu Sekija.. ja lud nisam da poverujem da u hagu ima pravde bilo kakve vec je u pitanju iskljucivo interes zapada da Seki bude na slobodi. A da, i taj interes sigurno nije da se oslabi najveci poslusnik zapada ikad Vucic, ne nasedajte na njegovo manipulisanje da zapadu ne odgovara da on ima sto vecu podrsku, njima to itekako odgovara inace bi odma prosao kao Tadija...
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала
ви убисте Дражу ђенерала
Рогозин је отпадник који је примљен у Јединствену Русију после издаје да ради неке курирске и прљаве послове. Оригинална странка Рогозина је Родина која је разбуцана пошто је Рогозин 2004 учествовао у Наранџастој револуцији 2004 у Кијеву. То је прва про-западна револцуија у Украјини, ова из 2013-14 је друга. Тада је Рогозин стајао са Јулијом Тимшенко и сличним у Кијеву против интереса Русије, био велики критичар Путина. Од 2004-06 ће му чике из Кремља обајснити неке ствари...
- Blackadder
@Ultra Sarma Iskren da budem to sam prvo primetio : Toma presidente, Vucke premijer a Seki okuplja opoziciju (koliko vidim opozicije jace nema) i drzi pod kontrolom...sah-mat ...
P.S. Nexone nebitna je stvar jel otpadnik ili ne on je potpresednik ruske vlade...
P.S. Nexone nebitna je stvar jel otpadnik ili ne on je potpresednik ruske vlade...