Вести
- kajzersoze
Re: Вести
Кудрави Гаучос wrote: за три шупе у БГ
pa što opet tri šupe, kad uopšte nije reč o tome?
ispada da bi degenerični Stefanović i Vučić bili do jaja kad bi nalupatli ove što protestuju, a to što su suspendovali državu i prava građana u centru Beograda je nešto za šta treba da nas boli kurac
- kajzersoze
Re: RE: Re: Вести
Rođaci wrote:Кудрави Гаучос wrote: за три шупе у БГ
pa što opet tri šupe, kad uopšte nije reč o tome?
ispada da bi degenerični Stefanović i Vučić bili do jaja kad bi nalupatli ove što protestuju, a to što su suspendovali državu i prava građana u centru Beograda je nešto za šta treba da nas boli kurac
Postavlja se pitanje zašto ta ekipa koja organizuje proteste oko toga nije organizovala proteste za mnogo ozbiljnije stvari. Još jedna u nizu obojenih revolucija , zna se iz čije kuhinje.
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist
https://sr-rs.facebook.com/srpskedveri/ ... 946674666/
Ефендија Мурат Вучићоглу има да објави џихад на деране из Двери због овога изнад само да заврши са спашавашњем добрих радикала од злог 'Ага, које је већ преко новости спасавао 3 пута на насловној страни у претходних 6 месеци, то се изгледа поклапа са часним хатишерифима јавности које честити ефендија Мурат Вучићоглу добија сваког дана.
Ефендија Мурат Вучићоглу има да објави џихад на деране из Двери због овога изнад само да заврши са спашавашњем добрих радикала од злог 'Ага, које је већ преко новости спасавао 3 пута на насловној страни у претходних 6 месеци, то се изгледа поклапа са часним хатишерифима јавности које честити ефендија Мурат Вучићоглу добија сваког дана.
- Kit_Karson
Опет, по ко зна који пут, све ово око тих протеста неодољиво подсећа на "грађанску иницијативу", центар за антиратне делатности и све оно што се дешавало пре 20 и кусур година. Само фали Милан Младеновић да се повампири и устане другосрбијанска либерална жгадија и вечити студенти, па ај да протестујемо, ми смо кул... Пратио сам на тњитеру кад је био задњи ваљда протест у низу, тамо половином октобра, колико се расписала Бојана Маљевић, испскам јој сисе баш. Потписујем да нико од тих курчевих елитиста не би гађао зграду владе изметом, као што то ради обичан народ у Француској кад протестује за права тих истих радника и сељака, за које се ова гамад шатро бори.
- B.Centrale
Sta koji kurac Milan Mladenovic? Kakva je on metafora za drugosrbijance i sl. pacove?
bologna centrale
- Kit_Karson
B.Centrale wrote:Sta koji kurac Milan Mladenovic? Kakva je on metafora za drugosrbijance i sl. pacove?
Чист осећај, иде ми уз њих. Не заборави оно дизање два прста увис, "турим ти киту" и "не рачунајте на нас". Волео бих да се уверим да није тако, ал не иде
- B.Centrale
Ne moze tebra on u taj kos. Decko je iz drugog vremena kad je BG i dalje imao duha u sebi, kad su sve ove generacije sto se danas potucaju po svetu i dalje bile tu, kad jos uvek nismo potonuli u ovoj meri kao danas, jedna potpuno druga dimenzija u kojoj se zivelo. Mene taj njegov fazon nikada nije interesovao, ali ne ide da se stavlja u isti kos s ovim danas... Drugo vreme, drugi ljudi, drugi svet.
bologna centrale
1958 wrote:Chips wrote:1958 wrote:Sent from Zadar and Sibenik.
Ај и ти на твитер ил се спусти доле у крај па тамо забављај друштво.
Sto tebra ne mogu ovde, jel sve zauzeto?
Не тебра, већ зато што си се овде већ доказао и узео титулу смарача године.
Кајсерсозе из чије кухиње ови протести долазе? Често чујем како им се приписује да су плаћени па ме занима од кога? Мислим, могу да претпоставим али ми је чудно јер је управо код тих ишао премијер и помогао им у кампањи за избор америчког председника.
На крају ће бити да су у питању све исте фигуре, и да је само питање који крај исте батине хоћемо.
Кудрави брате, јел могуће да навијач на навијачком форуму даје плус политичару ако би овај послао да неку групу грађана полиција пребије?
Ултрастито, имаш на сликама се види и застава Републике Србије на протестима.
Pips, Chips, i snuff videoclips
-
stara pizda
Ma mi smo bre kurtoni najveci na ovoj planeti, treba svi na ulice da izadjemo i da se kolektivno samoubijemo... Ljudi lepo skontali da ne treba ratovati sa nama, nego malo potkupiti govna na odredjenim funkcijama i onda mogu ko i sa nasim kurvetinama po emiratima i dubai-u da kenjaju po nama (u bukvalnom smislu) i jos da uzivamo! Nemojte se nervirati bez veze, sve su nas razjebali postali smo totalno nemocni i niko nece izaci na ulicu jer nema ko da povede svi su pod nekom vrstom kontrole 
- Влада Паликућа
Chips wrote:Кајсерсозе из чије кухиње ови протести долазе? Често чујем како им се приписује да су плаћени па ме занима од кога? Мислим, могу да претпоставим али ми је чудно јер је управо код тих ишао премијер и помогао им у кампањи за избор америчког председника.
На крају ће бити да су у питању све исте фигуре, и да је само питање који крај исте батине хоћемо.
Из исте кухиње долазе, јер се ствара слика у јавности да постоји власт са ''великим стратегом Муратом'' на челу и једина опозиција у лику неолиберала, грађана из друге Србије, нво...а једни и други на истој мисији, узајамно делују. Па онда мало Информер помене циа, фби, долари из иностранства за стварање хаоса, а екипа из Данас-а, Коракс, Кесић, Њуз нет, утицајни твитераши врате лоптицу у туђе поље и оплету по неграђанској крезубој Смрдији, ботовима, сендвичима, цртају патку повезују се и уједињују блок за преузимање власти кад мурату истекне рок. У таквој консталацији снага изостаје простора за трећи пут, медији су приклоњени горе поменутим, а затворени за све неподобне. Извукли су поуке из владавине Тадића, када му се супроставио огроман и неконтролисан део државе, проценили ситуацију, направили СНС, сад имамо ову каљугу коју контролишу и нека нам је Бог у помоћи.
- kajzersoze
Кајсерсозе из чије кухиње ови протести долазе? Често чујем како им се приписује да су плаћени па ме занима од кога? Мислим, могу да претпоставим али ми је чудно јер је управо код тих ишао премијер и помогао им у кампањи за избор америчког председника.
Погледај ко су оранизатори , неколико НВО сектора , разни "новинари" и урбани ликови , колико год се премијер трудио да се прикаже као верни кер Запада другосрбијанци му не верују , не виде га као свог вођу , ни Запад му не верује јер их пар пута није послушао , а највише им смета што нису уведене санкције Русији. Да су националисти попушили причу са паткицом , протести би добили скроз другу димензију и имали би нови 5. октобар. На срећу НВО пичкице не могу покренути ништа на улици без подршке патриотске Србије.
https://www.facebook.com/nedavimosrbiju/videos/

Погледај ко су оранизатори , неколико НВО сектора , разни "новинари" и урбани ликови , колико год се премијер трудио да се прикаже као верни кер Запада другосрбијанци му не верују , не виде га као свог вођу , ни Запад му не верује јер их пар пута није послушао , а највише им смета што нису уведене санкције Русији. Да су националисти попушили причу са паткицом , протести би добили скроз другу димензију и имали би нови 5. октобар. На срећу НВО пичкице не могу покренути ништа на улици без подршке патриотске Србије.

The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist
Re: RE: Re: Вести

Željko Stanetić ili Stanešić.
Liberalni šljam iznovog sada. Vojvodjanski kulturni centar.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
svaka moja slabost je sigurno prolazna
...a ako ostanem, moraću dalje...
...a ako ostanem, moraću dalje...
Slusam jutros na prolece u Srbiji istovremeno predsjednicki i parlamentarni izbori. Jasne su pokvarene namjere kriminalca i izdajnika sa usnama, zna da njegov kandidat nema sanse, a ovako hoce ipak sebe kod retardiranog naroda da isturi. Nevjerovatno. Da ima ko sto nema opozicije to ne bi moglo promoci. Prvi karakter diktature jesu izbori svake godine.
- ultrastito
Chips wrote:Ултрастито, имаш на сликама се види и застава Републике Србије на протестима.
моја грешка, извињавам се, требао сам написати да хоћу да видим ИСКЉУЧИВО заставу републике србије! свака друга застава, застава неког покрета-идеје-нво-странке је НЕПРИХВАТЉИВА! јер, понављам, НЕЋУ да било ко више моје присуство на било ком протесту искоришћава за самопромоцију.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
- Кудрави Гаучос
Chips wrote:1958 wrote:Chips wrote:
Ај и ти на твитер ил се спусти доле у крај па тамо забављај друштво.
Sto tebra ne mogu ovde, jel sve zauzeto?
Не тебра, већ зато што си се овде већ доказао и узео титулу смарача године.
Кудрави брате, јел могуће да навијач на навијачком форуму даје плус политичару ако би овај послао да неку групу грађана полиција пребије?Замисли људи звали полицију да изађе јер их НН лица лишавају слободе и задржавају/везују мимо њихове воље без легитимисања а полиција неће да изађе на интервенцију, и онда још треба аплаудирати томе који би полицију послао да пребије ове који се буне против те неправде? Ниђе везе. На страну шта ко мислио о протестима, и какви се све ту ликови мотају.
Ултрастито, имаш на сликама се види и застава Републике Србије на протестима.
Па матореј, то друштво би у 90% случајева подржало сваки вид репресије над навијачима. Ал' ово са симболом паткице је стварно хит, ладно постоји неки фолдер на неком компу у ком се чувају ти симболи "револуција." Мало песница, мало боје, паткица, ај могли би паткицу за БГ, одрадила је у Сао Паолу посао... Циркус.
http://www.politika.rs/sr/clanak/356425/Plovi-patka-preko-Atlantika
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Сутра референдум у Италији о уставним променама које се тичу горњег дома парламента. Ако се изгласа "не" то ће вероватно значити пад актуелне владе пошто је премијер Ренци најавио оставку у том случају. То значи да ће владу вероватно направити анти европске снаге које тренутно имају око пола бирачког тела по неким проценама.
Помињу враћање лире и шутирање евра а касније можда и иступање из уније. У сваком случају нова прилика за цепање ЕУ и занимљиво поподне за све непријатеље огавног Брисела. После "брегзита" ово би могло да значи задњи ексер у ковчегу ЕУ.
У то име!
Помињу враћање лире и шутирање евра а касније можда и иступање из уније. У сваком случају нова прилика за цепање ЕУ и занимљиво поподне за све непријатеље огавног Брисела. После "брегзита" ово би могло да значи задњи ексер у ковчегу ЕУ.
У то име!
Имам три кера, два су различита а један је исти.