Ја пишем срПски, али имам једно питање за тебе јесмо ли ми Српи или Срби? Како то објаснитиМићара wrote:Једно је звучност, а друго писменост.
И врло је јасно, барем оном који је писмен, када се ставља "п" а када "б"...

Ја пишем срПски, али имам једно питање за тебе јесмо ли ми Српи или Срби? Како то објаснитиМићара wrote:Једно је звучност, а друго писменост.
И врло је јасно, барем оном који је писмен, када се ставља "п" а када "б"...
Изронио град кнеза Часлава!
На падинама Орловине изнад Малог Зворника откривени су остаци градова старих 1.400 и 1.000 година. Археолошка истраживања показују да је уз литице Дрине град из византијског периода у време цара Јустинијана један од већих на подручју Србије, а зидине утврђења, неколико векова су млађе и потичу из преднемањићке Србије. Општина Мали Зворник улаже у откривање и заштиту историјског и културног наслеђа.
Верица Танасић, археолог из Малог Зворника, каже да је капија из времена Јустинијана, што је византијски период, то јест из шестог века, док је бедем из времена кнеза Часлава, то јест из српског периода, односно деветог века.
Das Wendische Museum, niedersorbisch Serbski muzej,[1] ist das zentrale Museum zu Kultur und Geschichte der Sorben/Wenden in der Niederlausitz und befindet sich in der Stadt Cottbus.
Bruno Sulak wrote:Opet se ovaj povampirio...
Синдикат wrote:Призвали га фирмаши...
Да нису комунизам измислили српски сељаци и радничка класа?
SAO_Zeljin wrote:Ti decko pojma nemas o srpskom seljaku. Srpski seljak zna svaku svoju medju, svaku svoju sljivu, svaki cokot vinove loze i svako svoje drvo u sumi. Nema tu nista zajednicko osim muke seljacke. A komunizam su ovde izmislili lelemudi, losi majstori i potomci onih seljaka koji su sve prokockali i propili pa nista svoje nisu ni imali i onda bili u tripu da sve treba da bude zajednicko i da treba da se oduzima od onih domacina koji su generacijama sticali.
Users browsing this forum: No registered users and 30 guests