Тема за све и свашта

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
ultra mentalitet

Re: Тема за све и свашта

Postby ultra mentalitet » Thu Jan 04, 2018 5:07 pm

Da li neko koristi pripejd broj? Nebitno mi je da li je mts ili telenor. Interesuje me koja je najbolja opcija za neki internet dodatak ili neka tarifa. Treba mi net preko telefona samo na nekoliko dana mesecno

Мићара

Postby Мићара » Thu Jan 04, 2018 8:42 pm

Користим ја mts XL 1600дин мјесечно без телефона, 100GB сваки мјесец, не можеш потрошити...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Чомбе

Postby Чомбе » Thu Jan 04, 2018 11:44 pm

То је ваљда постпејд Мићара.

Мићара

Postby Мићара » Fri Jan 05, 2018 4:21 pm

А да да извинте'...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

fedayn

Postby fedayn » Fri Jan 05, 2018 4:36 pm

ultramentalitet uzmi obicnu mts karticu,na *100# kad ukucas imas vazdan opcije vezane za minute,sms i izmedju ostalog i internet.Tu kad udjes na internet imas ponude tipa da ti skine 100 din za 48h interneta po max brzini,imas i za 7 dana za 200din itd..

Swallow

Postby Swallow » Fri Jan 05, 2018 6:51 pm

fedayn wrote:ultramentalitet uzmi obicnu mts karticu,na *100# kad ukucas imas vazdan opcije vezane za minute,sms i izmedju ostalog i internet.Tu kad udjes na internet imas ponude tipa da ti skine 100 din za 48h interneta po max brzini,imas i za 7 dana za 200din itd..

Svaka kartica ima različite promocije, dok sam koristio pripejd za 200 dinara sam mogao da pričam i šaljem poruke do besvesti kao i net da koristim dok ne crknem i to ne socijalni net za fejsbuk i sl, već sam mogao da visim na tjubu do besvesti i nikada nisam mogao da ga potrošim, ali sa druge strane znam i ljude koji nemaju ni približne ponude, ali taj moj broj je star preko 15 godina pa sam nešto kapirao da na osnovu toga imam takvu uslugu, šta znam...Uglavnom šta god da dobije neko nije loše.

ultra mentalitet

Postby ultra mentalitet » Sat Jan 06, 2018 12:42 pm

Zivi bili!

Kibiców

Postby Kibiców » Mon Jan 08, 2018 11:12 pm

Imam problem sa pustanjem filmova na racunaru. Generalno videa. Od skora recimo na BS kao da je usporeni snimak. Isto je i kada pustim preko KMP. VLC moze donekle ali posle 15-20 minuta filma krene da zamrzava sliku, pa nesto pobrljavi i to sve traje minut-dva pa se vrati na staro. Pa prodje desetak minuta i tako u krug.
Racunar je acer, amd athlon II X2 processor M300 (2.0 GHz), 4 GB ram memory......

Particija D je skoro puna ako ima to ikakve veze. Racunar sluzi za gledanje filmova i brdo nekih stvari cuvam tu. Dakle nije za neki posao namenjen.

Ima li ko pojma o cemu je rec? Graficka?

Очајник

Postby Очајник » Tue Jan 09, 2018 12:11 pm

Da nisi slucajno skinuo 2K film, ili 4K film, ili mozda one sa X265? Nz, bubam mozda, znam da mi ti prave probleme kad pustam preko fona uvek, a nekad i na kompu.

Kibiców

Postby Kibiców » Tue Jan 09, 2018 12:23 pm

Очајник wrote:Da nisi slucajno skinuo 2K film, ili 4K film, ili mozda one sa X265? Nz, bubam mozda, znam da mi ti prave probleme kad pustam preko fona uvek, a nekad i na kompu.
Ma nije to. Instalirao sam novi BS pre jedno mesec dana pa nesto presabiram da je od tada. Naso sam na netu da neki codak treba da instaliram ili kako se vec zove ali niko sa sigurnoscu ne pise da je to to. Moram da probam. A obrisao sam BS ali i na ostalim kada pustim isto je. Koliko sam shvatio kada sam instalirao BS nesto je sa njim bilo sto smeta kada se pusti snimak. Treba to da nadjem u rcunaru i obrise. Aj tako da se izrazim, nisam nesto IT recnikom potkovan.

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

го се купај

Postby го се купај » Tue Jan 09, 2018 12:24 pm

Kibiców wrote:Imam problem sa pustanjem filmova na racunaru. Generalno videa. Od skora recimo na BS kao da je usporeni snimak. Isto je i kada pustim preko KMP. VLC moze donekle ali posle 15-20 minuta filma krene da zamrzava sliku, pa nesto pobrljavi i to sve traje minut-dva pa se vrati na staro. Pa prodje desetak minuta i tako u krug.
Racunar je acer, amd athlon II X2 processor M300 (2.0 GHz), 4 GB ram memory......

Particija D je skoro puna ako ima to ikakve veze. Racunar sluzi za gledanje filmova i brdo nekih stvari cuvam tu. Dakle nije za neki posao namenjen.

Ima li ko pojma o cemu je rec? Graficka?

брале пробај да инсталираш медиа плејер класик ако га немаш па преко њега да пустиш
био ми комп на сервису код једног маторог хакера и пушта ми матори неке филмове великог квалитета слике (не сећам се дал 2к,4к, да те не слажем) и то на неком плаћеном програму за гледање филмова (наводно су сви ови што ми користимо ГОМ, ВЛЦ, БС,КМ ПЛЕЈЕР ГОВНА) и тих пар филмова што ми је провртео су због великог квалитета сецкали, баговали. И каже лик а погледај ово и пусти га преко медиа плејер класика (оног говнета што је долазило са сваким виндовсом пре) и филмови су шљакали беспрекорно. Од тад ја користим само њега и нисам имао проблема.

Kibiców

Postby Kibiców » Tue Jan 09, 2018 1:23 pm

Nasao sam da treba da instaliram K-Lite Mega Codec Pack. Odradio sam to i za sada je ok. Videcu posle 3-4 sata rada racunara kako ce se ponasati. Hvala vam!!

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Tue Jan 09, 2018 1:35 pm

Ладно и мени баговао БС јуче, није се то дешавало раније никада. И то баш да не може муви да се гледа, на пар разних фајлова. Прешо на ВЛЦ, мало је слабији на том конкретном видеу био контраст, али радило ко сат.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Jan 09, 2018 2:55 pm

meni GOM baguje sa zvukom, kao da fale neki kanali

Ђексара

Postby Ђексара » Tue Jan 09, 2018 3:15 pm

Pot player je majka svih plejera.

CREW pg

Postby CREW pg » Tue Jan 09, 2018 9:11 pm

Ekipo, moze li preporuka za proizvodjace tekstila ( majice) ? Da rade sivenje majica, vez i stampu u paketu ?
Takodje, ako znate nekog radi kaiseve ?
Moze i na pp.
"Вјечна зубља вјечне помрчинe
нит догори нити свјетлост губи"

Занемарујем тактику

Postby Занемарујем тактику » Sat Jan 13, 2018 12:29 pm

Помињали сте овде оне мајсторе што продају шверцоване телевизоре? Где им је природно станиште? :mrgreen: Има ли нешто у Нишу или околним градовима.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.

Чомбе

Postby Чомбе » Sat Jan 13, 2018 12:51 pm

Купујемпродајем.цом имаш и нових и половних и сви шаљу курирским службама.

1748

Postby 1748 » Sat Jan 13, 2018 12:52 pm

Kad sam kupovao tv pre nekih 3 godine +- na kupujem prodajem sam kucao marku televizora koja me zanima i odma su iskakali ti likovi koji idu u Mađarsku i donose ovamo.

DOnese ti na kuću, udari pečat sa datumom na kutiju od tv-a i nju treba da čuvaš jer ti je ona garancija. Važi dve godine, on ti dođe na kuću odnese tv u servis u Bg i vrati ti nazad.

Tako je tad bilo ne znam kako je sad.
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.

Занемарујем тактику

Postby Занемарујем тактику » Sat Jan 13, 2018 1:03 pm

Хвала момци!
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.

Return to “Само опуштено”