Вести
-
Sevastopole
Re: Вести
Mene recimo mnogo nervira sto Sprski nacionalisti misle da ce im svanuti za godinu dve tri...ne bitno. I sto misle da stizu bolja vremena. Al sta da radimo svakog po nesto nervira. Pri tome, odrastaju generacije koje u procentima verovatno jedno 80% zabole za teme koje su nama od presudnog znacaja.
-
No al calcio moderno
Neće svanuti, ali biti protiv ovih trenutnih je trenutno nešto najpatriotskije.
-
Sevastopole
No al calcio moderno wrote:Neće svanuti, ali biti protiv ovih trenutnih je trenutno nešto najpatriotskije.
To cu da te pitam za jedno 5 godina da dodjes u bilo koji deo Srbije odaberi sam po zelji, da uradis grafit Ratko Mladic-Srpski heroj. Meni ne treba da gledam visu politiku, samo ovo bih te zamolio da uradis, nista vise. Neka to bude tvoj patriotiski cin za sva vremena, pa da vidimo kako ce to proci. Ako ti nije problem. Ne znas sta pises, a hoces da guras nos i da odredjujes sta je najpatriotiskije kao da svaki dan setas ulicama Srbije, kao da svaki dan sedis sa 5 vrsta ljudi i grupacija, pa znas sta jeste a sta nije patriotski. Vidis kako lako klasifikujes i jasno znas sta je trenutno najpatriotiskije a ja ti odgovaram najprostijim jezikom razmuljivim da mnogo lako mozes da proveris to kroz izvesno vreme.
-
Sevastopole
rodney wrote:Naravno da odrastaju, kad vide da ko god se busao u grudi nacionalizmom je ispao najveci izdajnik
100% je to. Kad ih vidim obucene kako jesu, cujem sta pricaju, nema druge nego da su zbog ovog digli ruke.
-
Sevastopole
Najzajebanije je kad kupis price i informacije a pojma nemas sta je u realnosti. Nisi nigde bio, prisustvovao maltene nicemu, al znas ko je ko i za svakog imas iskreirano misljenje ko da ti je rodjeni brat.
-
No al calcio moderno
Sevastopole wrote:To cu da te pitam za jedno 5 godina da dodjes u bilo koji deo Srbije odaberi sam po zelji, da uradis grafit Ratko Mladic-Srpski heroj. Meni ne treba da gledam visu politiku, samo ovo bih te zamolio da uradis, nista vise. Neka to bude tvoj patriotiski cin za sva vremena, pa da vidimo kako ce to proci. Ako ti nije problem.
Pa mislim ipak i nadam se da do toga neće doći. Za mene će svakako uvek da bude heroj, ispravan i za ponos što ne bih mogao reći za neke druge iz tog njegovog perioda. Klasifikujem jebi ga.
-
Sevastopole
To ces intimno u sebi misliti i ljubomorno ces cuvati za sebe. Ko ima oci, usi, zivi ovde, i hoce da cuje i vidi, ne treba mu da gleda ni instagram ni n1 ni informer da bi razumeo najprostije stvari koje naslucuju kako se krecu stvari u buducnosti. Bazicne stvari za koje ljudi misle da se podrazumevaju i da ce se uvek podrazumevati.
A to klasifikovanje ti je klasicno ispran mozak na centrifugu kad neces da prihvatis ono sto jeste istina a dolazi i sa one toliko omrzene strane. Ja prihvatam i sa jedne i druge strane i dobre i lose stvari, ali ti recimo sanse nema da prihvatis nesto sto kad kazes evo stavi u dzep ovaj papir na kome pise da su 1 plus 1...2...i izvadi taj papir za par godina i videces da ce to da pise. Ti ces reci da ce pisati da ce tada zbir tih brojeva biti 3.
A to klasifikovanje ti je klasicno ispran mozak na centrifugu kad neces da prihvatis ono sto jeste istina a dolazi i sa one toliko omrzene strane. Ja prihvatam i sa jedne i druge strane i dobre i lose stvari, ali ti recimo sanse nema da prihvatis nesto sto kad kazes evo stavi u dzep ovaj papir na kome pise da su 1 plus 1...2...i izvadi taj papir za par godina i videces da ce to da pise. Ti ces reci da ce pisati da ce tada zbir tih brojeva biti 3.
Sevastopole wrote:[100% je to. Kad ih vidim obucene kako jesu, cujem sta pricaju, nema druge nego da su zbog ovog digli ruke.
Verujem da u Beogradu jeste tako i znam na koje otprilike mislis, ali ako ces po oblacenju da cenis ljude onda samo opravdavas one sto kad vide navijaca odmah kazu "ma to je caci" kao one dve devojke koje si pominjao. (Iako znamo da je ova vlast potpuno ukrala navijacku ikonografiju, sto je dodatno ogadilo navijanje mladima)
Takodje verujem i da si prosao unutrasnjost Srbije uzduz i popreko, ne znam koliko si imao prilike da posedis u gradovima i da duze obitavas, ali bar sto se tice tih povrsnih stavki koje si nabrojao je dosta drugacije.
-
Sevastopole
Svako gleda po onome sto vidi. Ja znam da u Beogradu neko cetku na Srpsku trobojku nije smeo da stavi, nije smeo ni kuci da lezi i da zamislja to, a da se to danas desava na svako malo. Iz tog stanja izvlacim gomilu drugih zakljucaka i jako je prosto. Ne treba ni digitron ni da si non stop na vestima. Samo zdrava logika. A prioriteti mladjih razmazenih se u mnogome razlikuju od prioriteta ratne i posle ratne dece. I to nema nikakve veze sa time da se oni ugledaju na nekoga, oni ni ne znaju da postoje ti, ne interesuje ih ta tema, nije im u malom mozgu da pricaju to kad se negde vide.
Ti mladji razmazeni o kojima govoris su verovatno bas to sto si pomenuo- svako gleda po onome sto vidi. Toga verovatno ima dosta po Beogradu, jer iz ove perspektive a verujem da i drugi to mogu da potvrde, Beograd trenutno deluje kao posebna drzava. To znaci da ti nemas kontakt sa prosecnim Srbinom skoro uopste, sto i jeste posledica toga da se u Beograd ide zbog para, otud i ta razmazenost o kojoj govoris. Realno, cinjenica je da mi i dalje zivimo u bedi sto se malo teze vidi iz Beograda.
Evo ti recimo primer bas tome sto si rekao da svako gleda po onome sto vidi, pa me demantuj jer si svakako bolje upucen. Iskreno reci da li je veci procenat mladjih koji dolaze na utakmice iz unutrasnjosti ili iz Beograda? Nemam bilo kakvu zlu nameru, jer ja mislim da je opet veci broj mladjih iz unutrasnjosti, a to bi i dokazalo ovo sto pricam.
Ono sto ja znam iz kontakta sa tim klincima (ja sam iz ove generacije koju nazivas posleratnom) je da su itekako zainteresovani za navijanje, cak i vise za neke patriotske stvari, citaju interesuju se vise nego sto su neki iz tih ratnih i posleratnih citali o nasoj istoriji, vec su vise uzvikivali parole, tetovirali manastire i druge stvari koje su samo povrsni patriotizam/nacionalizam.
Evo ti recimo primer bas tome sto si rekao da svako gleda po onome sto vidi, pa me demantuj jer si svakako bolje upucen. Iskreno reci da li je veci procenat mladjih koji dolaze na utakmice iz unutrasnjosti ili iz Beograda? Nemam bilo kakvu zlu nameru, jer ja mislim da je opet veci broj mladjih iz unutrasnjosti, a to bi i dokazalo ovo sto pricam.
Ono sto ja znam iz kontakta sa tim klincima (ja sam iz ove generacije koju nazivas posleratnom) je da su itekako zainteresovani za navijanje, cak i vise za neke patriotske stvari, citaju interesuju se vise nego sto su neki iz tih ratnih i posleratnih citali o nasoj istoriji, vec su vise uzvikivali parole, tetovirali manastire i druge stvari koje su samo povrsni patriotizam/nacionalizam.
-
Sevastopole
Sve sto hoce da se propederise trci u Beograd cim pre, i Beograd je primio gomilu skarta iz drugih gradova, ali Beograd je cetvrtina Srbije, sto nije mali uzorak. Itekako ima kvalitetnih ljudi koji su dosli u Beograd, ali mnogo je vise ovih drugih. Kao sto rekoh, nije mali uzorak i mislim da je prilivom kojecega, poljuljani Beograd se jos vise izgubio.
I u takvom gradu i dalje obitava nacionalizam, vide se tragovi koji treba da se vide, ali se i vidi i oseca uticaj ovog ludila, koji pocinje polako ali sigurno da pokazuje pravo lice. Osokolila ih je situacija, vidi se da su se ponadali da dolazi njihovo vreme. Nije to samo za ovo pitanje, to su nerealne scene nekakvih zborova, gde se skupljaju ljudi po krajevima, ne znam sta im ne smeta sve.
Daleko je to sve otislo, niko ne polepi ovo vise, ali i dalje ostaje utisak da se situacija menja drasticno na gore jer misle da dolaze promene gde ce konacno moci....pa 1001. stvar koja se kosi sa stavovima onih za koje recimo ja mislim da jesu patriote i nacionalisti.
I u takvom gradu i dalje obitava nacionalizam, vide se tragovi koji treba da se vide, ali se i vidi i oseca uticaj ovog ludila, koji pocinje polako ali sigurno da pokazuje pravo lice. Osokolila ih je situacija, vidi se da su se ponadali da dolazi njihovo vreme. Nije to samo za ovo pitanje, to su nerealne scene nekakvih zborova, gde se skupljaju ljudi po krajevima, ne znam sta im ne smeta sve.
Daleko je to sve otislo, niko ne polepi ovo vise, ali i dalje ostaje utisak da se situacija menja drasticno na gore jer misle da dolaze promene gde ce konacno moci....pa 1001. stvar koja se kosi sa stavovima onih za koje recimo ja mislim da jesu patriote i nacionalisti.
-
No al calcio moderno
Kad ljudi vide da nacionalnu priču(doduše onu kafansku) propagira informer i onaj najveći sljam, mnogima će to da se ogadi.
I da, zaboravio sam ti reći, kada dodjem napisaću na Bgd na vodi Ratko Mladić heroj da iritiram one narko dilere, kurve i ostali šljam koji dole obitava.
I da, zaboravio sam ti reći, kada dodjem napisaću na Bgd na vodi Ratko Mladić heroj da iritiram one narko dilere, kurve i ostali šljam koji dole obitava.
Sevastopole wrote:Sve sto hoce da se propederise trci u Beograd cim pre, i Beograd je primio gomilu skarta iz drugih gradova, ali Beograd je cetvrtina Srbije, sto nije mali uzorak. Itekako ima kvalitetnih ljudi koji su dosli u Beograd, ali mnogo je vise ovih drugih. Kao sto rekoh, nije mali uzorak i mislim da je prilivom kojecega, poljuljani Beograd se jos vise izgubio.
Apsolutno se slazem za prvi deo sto se tice Beograda, ali sto se tice ovog da je neke osokolila situacija tu nam se misljenja razilaze. Stvar je u tome sto tu dolazimo do one cuvene podele na prvo i drugosrbijance. Tebi je nejasno kako neko moze da oskrnavi bilo sta sto ima srpsku trobojku na sebi, a evo vlast je sebe poistovetila sa drzavom pa pravi nalepnice "Srbija pobedjuje", iako mi na proslo pitanje vezano za mladje narastaje nisi odgovorio, moram da postavim opet pitanje ko tu zapravo skrnavi srpsku trobojku vlast ili onaj ko im odlepljuje tu nalepnicu? Da se razumemo odmah, u potpunosti se slazem za ono sto si pricao kada se to odnosilo na grafit "Kad se vojska na Kosovo vrati".
Dakle, odredjena grupa ljudi misli da zbog svojih nekih ubedjenja ona ima vise prava na ovu zemlju ili da vise/bolje voli ovu zemlju od druge grupe ljudi. Ne uzima se obzir mogucnost da i taj drugi isto voli svoju zemlju samo je vidi drugacije ili na drugom mestu. Odmah da se ogradim, da po svojim ubedjenjima i stavovima ne pripadam grupi koju bi ti nazvao drugosrbijancima, ali se trudim da ih razumem.
Isto tako sto se tice ljudi koje smatramo patriotama/nacionalistima, po meni je recimo mnogo bolja i lepsa slika patriotizma kad vidim sliku ovog klinca sto je uhapsen za rusenje ustavnog poretka kako drzi knjigu o Voji Tankosicu, nego recimo nekog tamo celavog lika (bivseg sarp skinsa) koji ima istetovirane krstove i hram kako pali siptarsku zastavu. Tu se mozda razlikujemo, a sto se tice tog dela u proslom upisu sam dodao jos jedan pasus koji verovatno nisi video jer si mi odgovorio pre nego sto sam ga dodao.
-
Sevastopole
No al calcio moderno wrote:Kad ljudi vide da nacionalnu priču(doduše onu kafansku) propagira informer i onaj najveći sljam, mnogima će to da se ogadi.
Sta je Informer? Jel se ista razlikuje od N1? Ja ne vidim nikakvu razliku. Ovi su ti element za skidanje vlasti, a ovi su ti bukvalno policijsko obavestajna oglasna tabla, jer ne ide bas da predsednik izlazi i pusta snimljene neke levicare kako pricaju da ce ne znam sta da rade i ne znam sta jos sve. Dakle, obe televizije su napravljene jedna da napada vlast, druga da je brani. Sad, ko zeli, taj treba da raspodeli informacije koje cuje na obe strane i izvuce ono sto misli da je istina. Uhvatili se svi informera a N1 niko da pomene. N1 bukvalno uziva veci ugled nego SPC tako mi se po nekad cini.
Oni kad izgovore laz, jaca je nego kad 3 televizije izgovore istinu. I to tako ide vec mnogo dugo. Da ne zalazim sad u to sta je laz sta istina itd...bas mnogo ima i za jedne i druge da se prica. Ali sustina je jedno. Ako vlast, rezim, kako god...zna da oni tamo preko puta...N1, Nova, sport klub, direktno, danas, vreme, nin...rade da, po njihovom ubedjeju ruse drzavu zbog stvari koje oni karakterisu kao udar na drzavu...pa naravno da ce da se vodi bespostena borba i da ce da se pojavljuju informeri i ostali koji ce da pariraju kako tako ovome. Ja znam recimo koliko N1 doneo "srece" nasoj tribini i nema sta dalje da razmisljam.
Znam kako gledaju na stvari, na desetine puta do sad su skinuli masku kada smo mi u pitanju i otvoreno bez uvijanja stavili do nanja prvo gde nas svrstavaju a onda i sta misle o stvarima koje mi radimo a vezane su za nacionalne interese. Da zadjemo sad u to sto ni jedna konferencija za stpamu recimo Dejana Stankovica ne moze da prodje bez "sportskih" pitanja koja odisu politikom na pederski i podmukao nacin, da i kada pobedimo Evropski tim sa 5-1 tebi sport klub pise kako Terza otvara sampanjac posle pobede a Zvezda u dugovima...ovako mogu do utorka da pisem a sad je petak...ima ljudi kojima je savreseno jasno sta je to N1 u stvari i cela ta agenda koju oni propagiraju. To je nekadasnji B92. Kada cujem nekog da kaze "Stankela" ja znam odakle je to pokupio a on nesvesno to izgovori. To ti je kao da je neko nesto pokupio pre 15 godina sa B92 i koristio tu frazu a nacionalno je svestan i vuce na tu stranu. Ludilo mozga.
Sto se tice grafita, pozdravljam i jedva cekam da okacis sliku, ali grafit sa pozadinom i farbom uradjen, da ako dodje murija das licnu kartu jer smatras da je to istina i nemas razloga za brigu jel tako? Inace i prica "Beograd na vodi" mi je isto ludilo. Ja zivim ovde i ne znam sta je problem u tim zgradama? Ova N1 propaganda je jos onda pre 10 i vise godina uspevala da izvuce 20000 ljudi na ulicu da setaju protiv izgradnje ovoga sto sad postoji. Meni kao nekom ko je rodjen ovde, je nerealno sta ljudi sve pricaju i kako konstruisu stvari. J
a ne znam sta mislis ko li zivi u "Moskov sitiju" recimo? Pisci i svestenici? To dok jos nisu imali afere koje imaju, njima je posao da se bune bukvalno za sve, pa su tako u tim povorkama bile i neke nesrecne arhiktete i ko zna ko sve vec iz cistih pobuda nasankani. Kad u nekom trenutku vidis da ti levicari predvode kolonu, tek onda shvatis gde si ti u stvari. Teraju ljude da ne smes da kazes da ne vidis nista lose u tome sto se Beograd razvija, znas koliko me boli kurac da se plasim da kazem da je "Djilasov most" dobar za Beograd, toliko se "plasim" da kazem i da mi je sve izgradjeno skorz ok i da nemam nista protiv toga.
Ali, ljudi vecinski dobiju tu porciju dal na poslu u okruzenju, dal preko tv a, gde bukvalno i ako mislis da je nesto dobro, cuvas u sebi da ti ne bi opalili zig po sred cela da si ne znam sta. Znas koliko me zabole kurac za to? Ja gledam onako kako vidim sta se desava pred mojim ocima, gledao sam tako i pre 30 i 20 i 10 godina, tako i danas gledam.
-
Sevastopole
rodney wrote:Apsolutno se slazem za prvi deo sto se tice Beograda, ali sto se tice ovog da je neke osokolila situacija tu nam se misljenja razilaze. Stvar je u tome sto tu dolazimo do one cuvene podele na prvo i drugosrbijance. Tebi je nejasno kako neko moze da oskrnavi bilo sta sto ima srpsku trobojku na sebi, a evo vlast je sebe poistovetila sa drzavom pa pravi nalepnice "Srbija pobedjuje", iako mi na proslo pitanje vezano za mladje narastaje nisi odgovorio, moram da postavim opet pitanje ko tu zapravo skrnavi srpsku trobojku vlast ili onaj ko im odlepljuje tu nalepnicu? Da se razumemo odmah, u potpunosti se slazem za ono sto si pricao kada se to odnosilo na grafit "Kad se vojska na Kosovo vrati".
Dakle, odredjena grupa ljudi misli da zbog svojih nekih ubedjenja ona ima vise prava na ovu zemlju ili da vise/bolje voli ovu zemlju od druge grupe ljudi. Ne uzima se obzir mogucnost da i taj drugi isto voli svoju zemlju samo je vidi drugacije ili na drugom mestu. Odmah da se ogradim, da po svojim ubedjenjima i stavovima ne pripadam grupi koju bi ti nazvao drugosrbijancima, ali se trudim da ih razumem.
Isto tako sto se tice ljudi koje smatramo patriotama/nacionalistima, po meni je recimo mnogo bolja i lepsa slika patriotizma kad vidim sliku ovog klinca sto je uhapsen za rusenje ustavnog poretka kako drzi knjigu o Voji Tankosicu, nego recimo nekog tamo celavog lika (bivseg sarp skinsa) koji ima istetovirane krstove i hram kako pali siptarsku zastavu. Tu se mozda razlikujemo, a sto se tice tog dela u proslom upisu sam dodao jos jedan pasus koji verovatno nisi video jer si mi odgovorio pre nego sto sam ga dodao.
Ne znam dal si realan kad pises o tome da neko skrnavi zastavu, pa logo Sns stranke je trobojka samo oborena. U ovom prljavom ratu ti se tripujes da oni koriste drzavu, a jok pustice ovima sto pricaju da Vojvodina treba da se odcepi ili ovima da treba da zaboravimo Kosovo da rade sta god hoce, a ovi ce da paze da ne naruse necija osecanja?
Nemoj da zajebavas ovi izvlace osnov skolce iz klupa, u srednjoj skoli se trazi od roditelja dece koji imaju po 15 godina da se da saglasnost da mogu da idu na proteste...ostrascen si mnogo i ne pada ti na pamet da gledas stvari obostrano a kao trudis se. Nisi realan, ne sagledavas stvari neutralno nego si ostrascen do koske i sad pokusavas da pricas nekim tonom kao razumes ti nesto drugo. Veruj mi, na kilometar se oseti ko razume ko ne, a ko glumi. Sto se tice razumevanja drugosrbijanaca, da bi postojao neki balans u drustvu, mora da postoje i oni koji ih uopste ne razumeju, inace ako bi se svi trudili da ih razumemo, jebali bi nas do sad.
Ja se ne tripujem da oni koriste drzavu, oni to stvarno rade. Sa druge strane, reci mi molim te ko je izjavio da studenti zele da otcepe Vojvodinu i da odustanu od Kosova? Taj narativ mozes da cujes samo na informeru i od predstavnika vlasti. Besmisleno je to sto pises koliko i njihova demagogija.
Sto se tice N1, informisi se malo i videces da u unutrasnjosti Srbije SBB uopste nema ponude niti moze biti instaliran kao operater umesto mts-a, osim u Beogradu i Novom Sadu. Da pratim sta pricaju obe strane pratim, ali ako pratis N1 kao sto kazes onda znas da oni bas i ne idu uvek uz dlaku studentima, narocito kada isticu neke nacionalne simbole ili urade nesto za nacionalnu stvar, vec vise ovoj proevropskoj opoziciji.
Stavise, studenti su sto se tice Kosova rekli samo da ce postovati Ustav, a znamo sta u njemu pise. Kad si se vec dotakao Kosova i ocuvanju istog od strane ove "patriotske" vlasti i njihovih satelita. Pre nekoliko dana sam bas tebi na ovom podforumu postavio pitanje, ali je administracija obrisala upis. Branio si Milana Radojicica ovde, pa sam hteo da te pitam gde je ta junacina sad kad Srbi koji su ucestvovali u njegovim akcijama fasuju dozivotne robije?
Sto se tice N1, informisi se malo i videces da u unutrasnjosti Srbije SBB uopste nema ponude niti moze biti instaliran kao operater umesto mts-a, osim u Beogradu i Novom Sadu. Da pratim sta pricaju obe strane pratim, ali ako pratis N1 kao sto kazes onda znas da oni bas i ne idu uvek uz dlaku studentima, narocito kada isticu neke nacionalne simbole ili urade nesto za nacionalnu stvar, vec vise ovoj proevropskoj opoziciji.
Stavise, studenti su sto se tice Kosova rekli samo da ce postovati Ustav, a znamo sta u njemu pise. Kad si se vec dotakao Kosova i ocuvanju istog od strane ove "patriotske" vlasti i njihovih satelita. Pre nekoliko dana sam bas tebi na ovom podforumu postavio pitanje, ali je administracija obrisala upis. Branio si Milana Radojicica ovde, pa sam hteo da te pitam gde je ta junacina sad kad Srbi koji su ucestvovali u njegovim akcijama fasuju dozivotne robije?
-
No al calcio moderno
Ja nemam problem da se Bgd razvija, naprotiv, ali imam problem da neko uzme državno zemljište i radi privatne kombinacije i obrće pare i bogati se na tome.
Od tog bgd na vodi obični ljudi nemaju nikakvu korist, imaju samo ovi što su se nakrali i pokrali državu na razne načine.
Što se tiče N1, niti ih pratim niti ih gledam, a ovo za Vojvodinu isto ne znam da je iko izjavio od ovih studenata i te njihove strane.
Od tog bgd na vodi obični ljudi nemaju nikakvu korist, imaju samo ovi što su se nakrali i pokrali državu na razne načine.
Što se tiče N1, niti ih pratim niti ih gledam, a ovo za Vojvodinu isto ne znam da je iko izjavio od ovih studenata i te njihove strane.
-
Sevastopole
rodney wrote:Ja se ne tripujem da oni koriste drzavu, oni to stvarno rade. Sa druge strane, reci mi molim te ko je izjavio da studenti zele da otcepe Vojvodinu i da odustanu od Kosova? Taj narativ mozes da cujes samo na informeru i od predstavnika vlasti. Besmisleno je to sto pises koliko i njihova demagogija.
Ma tripujes se veruj mi. Pre je koriste ovi sto su uspeli da udju i ucionicu osnovne skole i da pristiskom decu izbacuju na ulicu. Najbolje da neki osmak ili sedmak zna sta se desava. Kad to vidis onda nema pravila vise, ne postoje jednostavno, udara se ispod pojasa jer vidis sta radi druga strana. Sto se tice "studenata", daj da vidimo vise plan i program i te ljude. Ja ne znam jel Zaklina Tatalovic student? Jel Jovo Bakic student? To ti je onaj sto sa kamiona pljuje Patrijarha a jedno 10000 ljudi mu aplaudira. To su ti "nacionalno svesni", nasa buducnost. Rekao sam vec na par mesta, i ovde cu. Ne kaze se dzabe da bi bio mator i iskusan, moras prvo da budes mlad i glup. Mozes ti da imas sve desetke, za ovo je potrebno malo vise od toga. Da si zivotno nacitan, a ne da mamlazu jednom aplaudiras kada izgovara sta izgovara i nije to jedina sporna stvar ima ih gomila.
Sto se Radojcica tice, rekao sam ti i prosli put. Od mene ima postovanje za to sto je bio negde gde mozda nije morao, jer metkovi kad zvizde oko glava ne znaju da prepoznaju ko je ko. Ovako kakav je on i sta je, to ne zelim da se udubljujem previse u to, a verujem da znam dosta vise od tebe, ali nisam njegov advokat niti bilo sta. Vreme ce da pokaze, bice vas sramota sve koji ljude iz Banjske zigosete, koji su probali nesto sto je prosto pa nezamislivo da uradis. Ali kad ides srcem, kad pregore sve lampice, kad nemas gde vise u nazad, onda se desi sta se desi. Ali polako, videces i sam sta ces misliti o svemu tome za par godina.
-
Sevastopole
No al calcio moderno wrote:Ja nemam problem da se Bgd razvija, naprotiv, ali imam problem da neko uzme državno zemljište i radi privatne kombinacije i obrće pare i bogati se na tome.
Opet vi studenti....daj bre uozbiljite se malo.