@hajka
Sto si obrisao post?

DRINK wrote:Te macke... Prokleta stvorenja... Sinoc me je napala jedna, a pre toga nisam verovao da to moze da se desi.. Elem, vracam se iz grada odvaljen, oko 3,4 ujutru ulazim u moju ulicu kad ono macka stoji nakostresena i gleda u mene, ja udarim nogom o beton mislim da ce da pobegne, kad ona mrtva ladna se zalete na mene, i zastane na pola metra od mene i ja opet nogom o pod i ona skoci, ciljala lice, oci, da nisam bio onako odvaljen izvukla bi deblji kraj, ovako ja prosao sa ogrebotinama po saci,al sam je zapamtio, bogu hvala pa sam nekako odbranio oci... Zajebana situacija bila skroz
Azili i gradske sluzbe, da ne kazem gradska veterina. Prijavis im da si pronasao mace (kao sto jesi) I da hoces da ga udomis (kao sto I hoces). Onda od njih zauzvrat dobijes gratis sterilizaciju a mozda i cipovanje. Ako si bas voljan da je odrzis u zivotu kupi i tabletu protiv crevnih parazita i sipaj joj nesto protiv buva. Imaju neka ulja, za vrat im se nakapa, gde ne mogu da lizu i dirajutizlabor wrote:Meni je pre 5-6 meseci pred gajbom sacekalo mace. Ja hteo da je oteram u tri lepe,medjutim deca najala na zivot...vidi kako je slatka,dusa mala bla bla bla....
Sad nemogu bez nje jebo joj pas majku. Aj recite mi za to sterilisanje da bar nemam problema da udomljavam macice.
Users browsing this forum: No registered users and 45 guests