Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Чомбе

Re: Вести

Postby Чомбе » Sun Jul 03, 2016 5:10 pm

Како видим ово, како видим оно... сад одједном сви верујете новинским написима, а овамо новинари говна...

варала га у браку, није га варала у браку....као да је битно, имбецил је побио људе и за то нема апсолутно никаквог оправдања па таман да га је варала са целим селом. да је неке правде одрали би га живог и посолили.

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Sun Jul 03, 2016 6:18 pm

Najjače su lobanje koje ovde pravdaju lika a lože se kao pravoslavlje, dža bu. Čovek izrokao 30 ljudi sunce ti jebem a ludaci ga pravdaju, očekujem da neko i sa foruma pripuca u budućnosti.

Nexon

Postby Nexon » Sun Jul 03, 2016 7:43 pm

Потпуно сте у праву, нека убицу реши наше поштено правосуђе, али шта ће бити са оваквима

Александар Вучић: Србија неће одржати референдум о томе да ли ће се придружити ЕУ, без обзира колико постоји иницијатива за то

Ultra Sarma

Postby Ultra Sarma » Sun Jul 03, 2016 11:45 pm

Radi se o tome da li je bio uracunjiv pri tome sto je uradio, a ocigledno nije. Suvise se ograniceno sagledava situacija. Zamisli da te zena vara sa komsijom, izlazi, napija se, zapostavlja dete, maltretira ga, ostavlja bez hrane samog, unistava ti porodicu godinama, svaki dan isto, laze te, ponizava, misli da je pametna, a krajnje nemoralna i neprimerena majka i zena... tako stalno godinama.. ti sa tim stavom polivanje soli na isecenog coveka to ne bi izdrazao ni mesec dana, izubijao bi je ko macku. Sta se pravite fini nesto, covek nije bio uracunjiv pri izvrsenju dela, a ko je krivac za to, treba videti. Combe, razvedes se, to je reci tako lako, ali opet ne gledas situaciju realno, ona takva kakva je prevrtljiva, lazljiva, neodgovorna, pijanica, raspustenica, kako ce da odgaja dete sama, a najverovatnije ce ga dobiti na sudu jer je majka, ona moze naci samo nekog istog takvog, pa ako ona zapostavlja dete, ostavlja ga samog bez hrane, bije bez razloga itd sta ce onda raditi taj ocuh ne smem ni da pomislim. Ovako kad si tu bar mozes da utices na razvoj situacije, sve dok ne puknes od inteziteta ponizavanja, ona skrenes, uzmes kalas, sledece cega se secas je postelja u Lazi... to ti kad sta god izabrao bice lose za tvoje dete, nemas i ne znas kud ces dok se kurva zajebava i jebe sa drugima.

Naravno,ja ne tvrdim da je bas ovako bilo u tom slucaju, najlakse je iseci nekog, treba videti i sta je njega doteralo do tog stanja neuracunjivosti. I da ponovim, zao mi je svi stradalih, pogotovo ovih mladjih pred kojima je zivot bio, smrt ni za koga nije prava kazna, kamoli ova srednjovekovna mucenja koja predlazu oni koji su ovde najglasnijii u osudjivanju ovog zlocina.
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала

ultrastito

Postby ultrastito » Mon Jul 04, 2016 1:08 am

нек се правници огласе, али тренутак кад се окренуо и кренуо ка кући по оружје, што је после резултирало толиким бројем мртвих је аутоматски убиство са предумишљајем. поготово што је лик у току пуцања успео и да промени шаржер.

а то, курва или не...све и да је порнићарка која дневно глуми у 60 генгбенг филмова, да плива у мујсу, ни промил не оправдава лика да је убије. нико нема права да одузме другом живот, то би требало да одавно сви знају, ако ни одакле другде, онда из 10 заповести, ако се већ позивамо на хришћанство.

нема оправдања ни да јој је опалио шамара, а не да направи овакав масакр..
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

SAO_Zeljin

Postby SAO_Zeljin » Mon Jul 04, 2016 1:24 am

Secam se situacije kao klinac gde je lik zbog jednog udarca po nosu otisao kuci i vratio se na igraliste sa nozem i samo je sticaj nekih srecnih okolnosti doveo do toga da niko ne bude povredjen. I nije se radilo o detetu vec o liku od dvadesetak godina.
Takodje znam za situaciju gde je jedan navijac zbog samara isao kuci po pistolj ali da ne zalazim dalje

Jbg ljudi zive pod pritiskom i dobro je da se ovakve stvari ne desavaju cesce

zizou

Postby zizou » Mon Jul 04, 2016 3:16 am

Jedno je sigurno ko trazi djavola taj ce ga i nac'!

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Mon Jul 04, 2016 9:43 am

ultrastito wrote:нек се правници огласе, али тренутак кад се окренуо и кренуо ка кући по оружје, што је после резултирало толиким бројем мртвих је аутоматски убиство са предумишљајем. поготово што је лик у току пуцања успео и да промени шаржер.

а то, курва или не...све и да је порнићарка која дневно глуми у 60 генгбенг филмова, да плива у мујсу, ни промил не оправдава лика да је убије. нико нема права да одузме другом живот, то би требало да одавно сви знају, ако ни одакле другде, онда из 10 заповести, ако се већ позивамо на хришћанство.

Upravo to brate. A mislim da baš sarma najviše ovde pričao o Bogu i Pravoslavlju a za zapovesti mu se jebe baš. Nema opravdanja za ubistvo toliko ljudi, kakva bre kurčeva neuračunljivost, nema opravdanja za ubistvo jednog čoveka osim u samoodbrani a ne sipanja dva okvira po ljudima. Ako je znaš da je najgora na svetu i da ti je loša po dete, idi uzmi dete i beži u drugu državu pod uslovom da nisi lud kao ovaj a ne da sjebeš ovako svom detetu život i gomili drugih ljudi.

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Mon Jul 04, 2016 9:47 am

Занимљива ми је ова појава учесталог насиља над женама које се завршава фатално, скоро да нема дана да се не појави вест да је мушкарац убио жену. Рекао бих да је то последица немоћи мушкараца да обављају своју традиционалну мушку улогу, кастрирани су финансијски, убијени стресом, погледајте само рекламне блокове на спорт клубу или арени, то је врло интересантно на шта се гађа просечни српски мушкарац. Нова кола, ти их желиш, имаћеш их курац, уплати клаџу, има наде, ух, пао си, не мош караш, звекни афричку шљиву, иначе оде женче код оног што има кола, опа, ево га и Кесић председник кућног савета, нуди ти креду да више ниси подстанар, ајд јебајига попи пиво, биће боље, осети укус Прага...
С друге стране жене исто појма немају шта би хтеле њих је тек систем бацио у гомилу ребуса, а углавном су од све њихове борбе за равноправност доспеле на то да нове генерације опонашају курвањске узоре и завршавају с типовима који нису у стању да испрате њихове прохтеве, незадовољне, неснађене...

Да се разумемо, не оправдавам овог лика, поготово јер је побио неке потпуно недужне људе, чисто пишем о целом феномену.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

lider

Postby lider » Mon Jul 04, 2016 9:50 am

Шта значи ово ко тражи ђавола тај ће га и наћи? На кога се односи, јел на ових 5 несрећних душа и 20 рањених није ми јасно?

Обратите пажњу којој навијачкој групи је припадао ?!?
Attachments
image.jpg
image.jpg (129.61 KiB) Viewed 13037 times
image.jpg
image.jpg (193.46 KiB) Viewed 13037 times
image.jpg
image.jpg (171.39 KiB) Viewed 13037 times
ТРАЖИМО ПРАВДУ, АЛИ И ОСВЕТА ЋЕ БИТИ ДОВОЉНА !

Занемарујем тактику

Postby Занемарујем тактику » Mon Jul 04, 2016 12:55 pm

Обавезни психијатријски прегледи за целокупно становништво Србије!
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.

Ultra Sarma

Postby Ultra Sarma » Mon Jul 04, 2016 1:43 pm

Bolesni^od^ljubavi wrote:
ultrastito wrote:нек се правници огласе, али тренутак кад се окренуо и кренуо ка кући по оружје, што је после резултирало толиким бројем мртвих је аутоматски убиство са предумишљајем. поготово што је лик у току пуцања успео и да промени шаржер.

Upravo to brate. A mislim da baš sarma najviše ovde pričao o Bogu i Pravoslavlju a za zapovesti mu se jebe baš. Nema opravdanja za ubistvo toliko ljudi, kakva bre kurčeva neuračunljivost, nema opravdanja za ubistvo jednog čoveka osim u samoodbrani a ne sipanja dva okvira po ljudima. Ako je znaš da je najgora na svetu i da ti je loša po dete, idi uzmi dete i beži u drugu državu pod uslovom da nisi lud kao ovaj a ne da sjebeš ovako svom detetu život i gomili drugih ljudi.

Znaci okrecete moje izjave kako vam odgovara. Ja ne znam koliko puta treba da kazem da za ovo covek treba da odgovara. Vas bas briga sta je dovelo do svega ovoga, vi bi da secete lika i da mu stavljate so, da ga mucite i ubijete, a pominjete neko pravoslavlje i Boga. Vama je resenje da mucki ubijete pocinioaca, a za mene je resenje da se radi na tome da se sto vise sprece takve stvari, intenzivniji rad sluzbe za socijalni rad, novcane pomoci ugrozenima, savetovalista za porodice itd. Ovaj je zasluzio da se do kraja zivota kupa sa 20 psihica u cetiri kvadratna metra koje se naziva kupatilo i da vreme provodi u ludaji. Razlika izmedju vas koji bi ga ubili i njega koji je ubijao nije velika. Ponavljam smrt ni za koga nije prava kazna, pa ni za njega.
I buraz pusti te price ,,mislim da je sarma najvise pricao o pravoslavlju", nema mislim, ili jesam ili nisam, a nisam nista ja pricao o pravoslavlju, sem da bi neki korisnici svima poznati trebalo da prestanu sa stalnim izrugavanjem spc na forumu srpska tribina, iza toga stojim idalje, kad sam ja toliko mnogo pricao o pravoslavlju?

To je to, zavrsavam na ovu temu, jer ocigledno da cu lako postati ,,sledeca meta nezadovoljstva"...
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала

ultrastito

Postby ultrastito » Mon Jul 04, 2016 2:48 pm

cekaj cekaj druze, necemo tako. ne prevrci ono sto sam ja napisao, a to je da je ovo enciklopedijski primer ubistva iz predumisljaja sa sve potencijalnom maksimalnom kaznom od 40 godina koliko propisuje nas zakon.

to seckanje, mucenje, ubijanje...to ja napisao nisam.

hvala
преле

Nexon

Postby Nexon » Mon Jul 04, 2016 4:16 pm

Бела куга у Србији – поражавајућа статистика

Последњи извештај Завода за статистику Републике Србији нам показује катастрофалне трендове у демографском развоју. Бела куга не само да се не успорава, већ је депопулација Србије била најизраженија у претходној години.

„Процењен број становника у Републици Србији износи 7 095 383 у 2015. години. Број живорођених је 65657, док број умрлих износи 103678 лица. Природни прираштај је -38021.“

Од последњих 11 година (2005-2015), претходна година је имала убедљиво најнижи природни прираштај. Просечни природни прираштај у овом периоду је износио -34859.

„Стопа природног прираштаја у Републици Србији износи -5,3‰“. Стопа природног прираштаја је разлика између стопе наталитета и стопе морталитета. Статистички, нема значајније разлике у стопи природног прираштаја у последњих 10 година. Простим израчунавањем долазимо до резултата да је у периоду 2005-2015. године Србија изгубила око 383.000 становника.

„Највећи број деце рађају мајке старости 25‒29 година (20 129 живорођења) и 30‒34 године (19 695), а просечна старост мајке је 29,5 година. У градским насељима, просечна старост мајке је 30,3 година, а у осталим насељима 27,6 година.“ Жене у Србији се све касније одлучују на рађање првог детета. Узроци су сигурно бројни, а један од најважнијих је несигурност у будућност. Тај фактор, уз изразито анти-породичне културолошке трендове, огроман, ауто-геноцидни број вештачких прекида трудноће и лоше економске услове и услове за стицање породичног дома доводе до убрзане депопулације.

„Од укупног број општина-градова (169) у Републици Србији, стопа природног прираштаја у 2015. години позитивна је у само седам општина-градова (Сурчин, Петроварадин, Нови Сад, Сјеница, Прешево, Нови Пазар и Тутин)“.

Удео младог становништва (0-14 година) износи свега 14,4%, док је удео старог становништва (преко 65 година) чак 18,7%. Према подацима Светског економског форума (2011), удео особа старијих од 60 година на глобалном нивоу је порастао са 8% (1950) на 11%, и очекује се да ће тај удео износити 22% до 2050. године.

Старење становништва представља озбиљну социо-економску претњу одрживом развоју. Сасвим је јасно да ће даља депопулација, удружена са старењем становништва, довести до немогућности државе да из буџетских средстава одржава стабилан економски систем, а о економском развоју неће бити ни говора.

Из тих разлога, Српски покрет Двери већ годинама инсистира да је најважнији, приоритетни проблем са којим се Србија суочава, управо проблем убрзане депопулације, познатији као Бела куга. Управо зато ми инсистирамо да све политичке снаге морају бити усмерене ка рашавању овог проблема. Сматрамо да је прави начин за то деловање постављање породичне политике у центар политичког, друштвеног, економског, образовног и културног живота.

Узроци опадајућег фертилитета и депопулације су бројни. Међу културолошке узроке убрајамо културу атомског индивидуализма, убрзану дезинтеграцију брака и престанак веровања у брачне вредности, обезвређивање деце, агресивни феминизам, последице сексуалне револуције, изражени секуларизам и глобални рат против прокреације.

У економске узроке убрајамо пре свега непрепознавање проблема депопулације од стране државе и самим тим одсуство про-породичних стратегија и мера у сфери економије, као што су мере директне финансијске подршке породицама са децом, пореске олакшице за вишедетне породице, субвенције при покретању породичног бизниса, субвенције при куповини породичног дома итд.

Просечна издвајања држава Европске уније за директну и индиректну финансијску подршку породици износи 2,6% БДП-а. Неке државе при том значајно одскачу, као што су Аустрија (3%) и нарочито Мађарска(4%).

Према планираном буџету за 2017. годину, Мађарска планира да издвоји око 890 милиона евра за финансијску подршку породици, а планирају да тај износ 2019. премаши милијарду евра. Мађарска такође омогућава породицама неповратна средства до износа од скоро 32.000 евра при куповини породичног дома, а поред тога породицама са троје и више деце држава такође одобрава кредите са ниским каматним стопама у истом износу.

Од када је Русија увидела да је проблем депопулације приоритетан национални проблем уведене су бројне мере за подстицај рађања, те је Русија не само успела да заустави погубне трендове, већ и да први пут у својој новијој историји оствари природни пораст броја становника.

Поређења ради, укупни расходи за новчану социјалну помоћ породицама у Србији је у 2012. години износио 0,3% БДП-а.

Српски покрет Двери своје политичко деловање посвећује борби за права породице, за побољшање економског положаја породице, за довођење породице у центар националне политике, истовремено се одупирући најезди анти-породичних идеологија. Ако не одбранимо породицу, не можемо се надати решењу проблема Беле куге.

У том смислу, Двери ће у Народној скупштини предложити читав низ мера на националном и локалном нивоу са циљем побољшања материјалног положаја породица са децом и стимулације рађања.

др Немања Зарић

Члан Председништва СП Двери
Савет за породицу и социјална питања

Blackadder

Postby Blackadder » Mon Jul 04, 2016 5:23 pm

http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:613320-Turci-daju-Rusima-bazu-za-borbu-protiv-dzihadista

Да ти кажем 04. jul 2016. 13:59 #4119057

И кад мислиш да греши, схватиш да је победио! Путине, мајсторе!

:D

dzonika

Postby dzonika » Mon Jul 04, 2016 5:47 pm

@ultrastito
У нашем праву не постоји предумишљај, имаш директни, евентуални и умишљај на мах.

ultrastito

Postby ultrastito » Mon Jul 04, 2016 6:54 pm

нисам знао да не постоји, занимљиво.

а шта би онда било ово што се десило? директни?
преле

SAO_Zeljin

Postby SAO_Zeljin » Mon Jul 04, 2016 7:46 pm

A sta ti brate znas o ovom delu osim konacne posledice? Takvi se zakljucci donose na osnovu dokaza a ne na osnovu pisanja tabloida.

mungos

Postby mungos » Mon Jul 04, 2016 8:14 pm

Nexon wrote:Бела куга у Србији – поражавајућа статистика

Последњи извештај Завода за статистику Републике Србији нам показује катастрофалне трендове у демографском развоју. Бела куга не само да се не успорава, већ је депопулација Србије била најизраженија у претходној години.

„Процењен број становника у Републици Србији износи 7 095 383 у 2015. години. Број живорођених је 65657, док број умрлих износи 103678 лица. Природни прираштај је -38021.“

RIK: Pravo glasa u Srbiji ima 6.737.808 birača 8-)

Додај миграцију и разлика је негде -70к

dzonika

Postby dzonika » Mon Jul 04, 2016 8:19 pm

ultrastito wrote:нисам знао да не постоји, занимљиво.

а шта би онда било ово што се десило? директни?

Директни, знао је да је то што је учинио кривично дело, и пристао на то.

Return to “Само опуштено”