Вечити ривали - вести и дискусија
Re: Вечити ривали - вести и дискусија
Liga sampiona bice misaona imenica za nase klubove. Mada kakvi smo, ispali bi i u prvom kolu inter-toto kupa a lozimo se satro nesto i farba se narod. Posle se cude sto su nam udioni prazni, dugovi jos veci itd...I nismo za bolje.
http://www.mozzartsport.com/vesti/direktno-iz-niona-kako-do-lige-sampiona-cetiri-mesta-manje-obracun-koeficijenata-najveca-promena/145447
http://www.mozzartsport.com/vesti/direktno-iz-niona-kako-do-lige-sampiona-cetiri-mesta-manje-obracun-koeficijenata-najveca-promena/145447
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
- Занемарујем тактику
Помиње се да ће победник планиране регионалне лиге ићи директно у ЛШ.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.
pa da dinamo da se ne drka u kvalifikacijama
-
Avanti ragazzi
Re: RE: Re: Вечити ривали - вести и дискусија
axkontra wrote:pa da dinamo da se ne drka u kvalifikacijama
Буквално.
- Занемарујем тактику
Па не одговара нам да се боримо кроз квалификације, не одговара нам да регионална лига даје директног представника, вероватно је најбоље да нам дају позивницу директно за полу финале ЛШ.
...Гладан и крвав је народ мој.
Јел неко стварно верује у то да ће победник неке регионалне лиге ићи директно у ЛШ? Једини разлог форсирања те теме јесу надолазећи избори у Уефи, а с обзиром да сваки глас исто вреди на овај начин се покупи 6 гласова јер ће ови наши дебили да се приме на та обећања
- MentalitaBelgrado
http://www.kurir.rs/sport/fudbal/ekskluzivna-ispovest-alberta-nada-zena-me-varala-s-igracem-partizana-clanak-2437005
док му трпају жену играчи из клуба он се смирује овако
док му трпају жену играчи из клуба он се смирује овако
...нису твоји вуци мртви само вребају...
Није ни чудо што нисмо ни за ле а камо ли лш... 0 чиста од фудбала.
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Очајан дерби. Да их није усрао овај гол мислим да би га и Гробари већ сутра заборавили. Био је ћелави у праву, више су желели победу. Колика је туга овај наш фудбал довољно говори чињеница да су се карте за север и југ продавале на дан утакмице. Усрали су нам једино што је остало од фудбала у Србији.
све то урушавање се прави по мени вештачки...главни циљ и ове власти као и сваке претходне је продаја буд зашто вечитих и нека јадранска лига и све је подређено томе.
Зато је у Звезди Терза, зато у партизану Бјека и Зека глуме смртне непријатеље, зато људи који навијају нпр за Звезду одједном причају ма јебеш домаће првенство јебеш дерби,као да смо сад испали из нба и као да смо ето доживели спортску катастрофу,па ето онда јебеш домаће.
Невероватно ми је толико разочарење звездаша око не уласка у ЛШ,па јеботе тамо нисмо били толико година,као да је то било сасвим реално и очекивано па је дошло до неуспеха... И питам се шта би ми и да смо ушли ЛШ, кад погледам да је Легија пукла 6-0,па ми би тамо губили утакмице нереалним резултатима.
И сад делује безнађе, делује пропаст...и наравно власт која то није смела офишл да ради,одједном креће стидљиво да говори хехе па да је приватизовано било би другачије.
То је резултат.
Зато је у Звезди Терза, зато у партизану Бјека и Зека глуме смртне непријатеље, зато људи који навијају нпр за Звезду одједном причају ма јебеш домаће првенство јебеш дерби,као да смо сад испали из нба и као да смо ето доживели спортску катастрофу,па ето онда јебеш домаће.
Невероватно ми је толико разочарење звездаша око не уласка у ЛШ,па јеботе тамо нисмо били толико година,као да је то било сасвим реално и очекивано па је дошло до неуспеха... И питам се шта би ми и да смо ушли ЛШ, кад погледам да је Легија пукла 6-0,па ми би тамо губили утакмице нереалним резултатима.
И сад делује безнађе, делује пропаст...и наравно власт која то није смела офишл да ради,одједном креће стидљиво да говори хехе па да је приватизовано било би другачије.
То је резултат.
- ultrastito
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Dobro me je Rodjak podsetio, cuci mi fotka u mobilnom vec neko vreme kada sam bio kod ortaka. Tamo bio okacen poster KK Patizan za 2012. godinu (znaci izasao je negde u novembru/decembru 2011,). Lepo crno na belo okaceni sponzori kluba. Pa evo ko je u tom trenutku finansirao prostituciju.

Posto je slika malo mutnija, od onih drzavnih firmi prepoznao sam MTS, NIS, Komercijalna banka, Dunav osiguranje, Lasta, JAT i Voda Vrnjci. Od navedenih drzavnih, ako se ne varam NIS i JAT su bili zesci gubitasi, a ni Lasti nisu cvetale ruze. Uglavnom kada krene da se pricaju bajke kako su bez dinara u dzepu, za saku kikirikija i dva zagrljaja velikog maga igraci igrali, neka neko vidi ovo pa neka proceni koliko je novca moglo da udje godisnje. A kuriozitet je sto su neki od najvecih dugova nastali bas u tom periodu, kada nije bilo kancelara, Covica, i CIA/BIA ekipe da ih urusava.
Tema za razmisljanje, ali zasto bi bilo ko razmisljao o tome kada je bitno sta se dogadja u Zvezdi.

Posto je slika malo mutnija, od onih drzavnih firmi prepoznao sam MTS, NIS, Komercijalna banka, Dunav osiguranje, Lasta, JAT i Voda Vrnjci. Od navedenih drzavnih, ako se ne varam NIS i JAT su bili zesci gubitasi, a ni Lasti nisu cvetale ruze. Uglavnom kada krene da se pricaju bajke kako su bez dinara u dzepu, za saku kikirikija i dva zagrljaja velikog maga igraci igrali, neka neko vidi ovo pa neka proceni koliko je novca moglo da udje godisnje. A kuriozitet je sto su neki od najvecih dugova nastali bas u tom periodu, kada nije bilo kancelara, Covica, i CIA/BIA ekipe da ih urusava.
Tema za razmisljanje, ali zasto bi bilo ko razmisljao o tome kada je bitno sta se dogadja u Zvezdi.
Iste te godine, sponzori KK CZ su bili MTS, Jat Airways, Dunav osiguranje, Lasta i drugi, a taj klub u to vreme nije imao apsolutno nikakve razlike.
Vrlo logično.
Vrlo logično.
Da li su iste godine isti bili sponzori u KKCZ ne znam, ali verujem ti na rec, jer mnogi od vas znaju bolje istoriju i trenutnu situaciju u nasem klubu od nas samih. Razlike ima u tome, kada smo mi dobili sponzore, konacno smo se podigli, krenulo je ka boljem. Vi ste uz te sponzore nabacali dugove. Uz sve to igrali ste evroligu ko zna koju sezonu, prodali ko zna koliko igraca itd itd itd...
pa se vratiš na 2011. godinu
http://archive.org/web/
Razlike svakako ima, jer ste vi imali te sponzore 2011. godine, kad ste bili u debeloj blokadi i buli, pa ste u aprilu 2012. godine predali čuveni UPPR.
http://archive.org/web/
Razlike svakako ima, jer ste vi imali te sponzore 2011. godine, kad ste bili u debeloj blokadi i buli, pa ste u aprilu 2012. godine predali čuveni UPPR.
Rodjo, otvorio sam link, ali nista nisam nasao. Ali dobro, koja je sustina ovog novog razgovora. Ja ne pokusavam da ti kazem da mi nismo imali sponzore, pokusavam da ti kazem da ste ih vi imali, iako danas tvrdite da ste radili na vazduh i vodu. I danas ih imate iako se predstavljate kao usvojeno musavo ubogo dete koje niko ne zeli. Uvek ste imali podrsku. I treba da se zahvalite kancelaru sto je u svojoj mudrosti imao dovoljno milosti da vas spase vas samih
.
I jedno pitanje, jel je definitivno dogovoreno igranje ABA lige ove sezone i kada ona pocinje, ako se uopste igra. Koliko sam skapirao tek pre neki dan ovi imali neki zajednicki sastanak.
I jedno pitanje, jel je definitivno dogovoreno igranje ABA lige ove sezone i kada ona pocinje, ako se uopste igra. Koliko sam skapirao tek pre neki dan ovi imali neki zajednicki sastanak.
igra se ABA liga, izasao raspored, pocinje 29. septembra utakmicom izmedju Cedevite i Buducnosti.
http://www.aba-liga.com/League/Calendar.aspx
http://www.aba-liga.com/League/Calendar.aspx