нуклеарни удар wrote:Радост турцима!
Чему ли се ти радујеш, тамо је било и наших људи?!
Чомбе wrote:Чему ли се ти радујеш, тамо је било и наших људи?!
Мићара wrote:Нуклеарни искулирај ове што имају саосећања са највећим српским непријатељима... Али не треба се ни веселити. Све се враћа све се плаћа.
Нећу никада подржавати дизање недужног народа, на аеродромима концертима итд. То нису терористи то су пичке, али они који подигну зграду нато-а или ун-а или неки муп у непријатељским земљама тада ћу да им скинем капу.
нуклеарни удар wrote:То су такозване 'soft targets'.ја ћу се веселити и радовати јел сматрам да турке треба истребити
Чомбе wrote:Нико овде не саосећа са турцима него се ти радујеш мртвима на неком аеродрому где не мора уопште да буде турака. Ето могли су изгинути сви српски одбојкаши или буљук српских туриста који су преседали на том аеродрому морончино ретардирана. Ти си толико плитак да ниси у стању да разлучиш где могу да страдају турци, а где гомила несретника као колатерална штета у пролазу међу којима и ко зна колико Срба. И наравно јајара као ти сигурно неће да се усуди да оде и дигне у ваздух неке турке, американце или било које друге српске џелате, све што ћеш да урадиш је да кефћеш по интернету.
Druidid wrote:нуклеарни удар wrote:То су такозване 'soft targets'.ја ћу се веселити и радовати јел сматрам да турке треба истребити
Imali smo jednog pre nekih 80 godina koji je heto da istrebljuje nacije. Samo mi objasni na koji se nacin tvoje razmisljanje razlikuje od njegovog ili od ovih bolesnika koji raznose neduzne ljude po aerodromima?
Users browsing this forum: lukabrasi and 31 guests