Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Космет је Србија

Re: Вести

Postby Космет је Србија » Tue Jun 28, 2016 5:45 pm

Што неко рече пре неки дан да је све то једна велика зајебанција и чиста промоција другосрбијанства читај педеризма...

Vučić: Nek protestuju, nek pište, samo nek su mirni

Vučić je rekao da ima ljudi koji ne mogu da razumeju da je on "mrtav hladan" po pitanju protesta.

"Nekima se čini, polazeći od sebe, da će neko nervozno da reaguje, da se neko nečega plaši. Ne plašim se, to je demokratska legitimizacija Srbije", rekao je Vučić.

On je rekao da u Srbiji svako može da bira rutu po kojoj će da šeta, te da su i stranci dobrodošli da šetaju, "pište" i rade šta god požele.

brucelee wrote:Смешно ми је и лицемерје,сад видех господина у пинк чарапи,то је лик који протествује против смене у РТВНС,да се разумемо свака власт жели сваки медиј за себе,а поготово оне који су под директном контролом као што је између осталог тв НС у Војводини и кад су жутаћи правили власт наравно су све своје довели,старе посмењивали давали им отказе и слично,сад су ови то исто урадили и сад се диже буна и мотика како је то недемократски,наравно да није,али није било ни 2007 кад је исто урађено и кад су ови што данас протествују на исти начин дошли на чело те телевизије.

Добро ме подсети на ово... чист сепаратизам само што њих има многоооооо мање у главном граду њихове шатро државе Војводине па макар им долазили и ове наказе из главног града неке државе Србије а и они кад у Београд се понашају као да иду у иностранство... класично оно ретардино "ди су наши новци" и "само нек је мени добро" а остала стоко цркните. 16 година су били жути и узели су ко зна шта и вероватно да неће ни одговарати и као они се жале стразбуру... иначе баш сам попиздео кад сам видео да се нека имбецилка фратуцан буни а имала је сома евра званично месечно 5 година а и мртва ладна пре неки дан изјави да се залаже за независно Косово + што ради на факсу и узима ко зна коју кинту како би баш нове новинаре којима предаје правила чистом другосрбијанштином а и тој глупој емисији коју никад нисам гледао смо увек били кривци и никад се није рецимо посветила 17. марту или Олуји. Не знам колико народ разуме Фајгеља и шта мисли о истом али одлично је то овде објаснио... политички сте дошли политички летите и чича мича готова прича но они ко неке пичкице чупла...

Nexon

Postby Nexon » Tue Jun 28, 2016 6:15 pm

brucelee wrote:Naravno...ko spori to ? Samo zapadu trebaju ljudi do odredjene granice,kada vide da su odradili za njih posao oni ih ruse i kreiraju ovakve stvari.

Слажемо се да су снс основали исти.

Хоће ли Вучић сада да се одрекне Бриселских споразума? Иако је почињена већ огромна штета, што видимо кроз спортске организације.

Од осталих вести

КиМ: Албанци каменовали и бацили молотовљев коктел на Србе који су се враћали са Газиместана - двоје повређених

brucelee

Postby brucelee » Tue Jun 28, 2016 7:07 pm

ne verujem,ali sam siguran da zapad ne staje tu i da je ovo nacin kroz ove proteste oko savamale da se uzda pritegne ili pak promovise neko drugi ko ce biti bolji u ispunjenju toga.

Nexon

Postby Nexon » Tue Jun 28, 2016 7:28 pm

Тог којег промовишу је у политици промовисао Вучић када је ушао у владу као министар привреде 2013.
Елем, да више не загађујем дневном политиком, има и позитивних ствари, можда је ово боље за тему изнад о хуманитарној помоћи, мада тамо људи стављају када се тражи помоћ, па нећу да то тамо реметим.

У Видовданској хуманитарној акцији Српског покрета Двери, породици одликованог јунака са Кошара, Новици Спасићу из Бојника, ратном војном инвалиду са седморо деце направљена, допремљена и уграђена комплетна столарија за кућу.

Акцију су спровеле Двери уз подршку Горана Медаковића, предузетника и члана покрета Двери из Панчева, који је донирао комплетну столарију, транспорт и уградњу. Подршку акцији својим присуством дао је Љубинко Ђурковић, пуковник и командант одбране Кошара, који није заборавио своје војнике за разлику од државних институција.

„Држава недовољно брине о ратним херојима и учесницима ратова 90-тих и зато у континуитету спроводимо акције да би статус ратних војних инвалида и учесника отаџбинских ратова законски био уређен. За Видовдан наредне године планирамо дефиле учесника ратова и ратних хероја 90-тих испред Народне скупштине да покажемо да ти људи постоје и да држава мора да води рачуна о њима“, истакао је мр Предраг Митровић, члан Председништва Двери и учесник ратова 90-тих.

tizlabor

Postby tizlabor » Tue Jun 28, 2016 8:23 pm

Panzram wrote:
tizlabor wrote:A sto setaju ovi dobri ljudi?

Pa dokoni brate moj. Znaš kad bi se ja iscimao čak u centar grada da prošetam 10 kilometara? Pa nema šanse, ne idem ni u Košutnjak a ne u mrtvi centar. Jedino što njima ide u prilog je ta zdrava šetnja, a i kontam da su mnogi od tih bili sasvim mala dječica kad je bio studenstki protest 1996. pa su valjda slušali te priče kako je to bilo tad mnogo dojaja, pa njih ufatio bedak što su tad bili u kolicima, pa kao daj bar sad da nadomeste, i tako. Uglavnom niko od moje raje ne pohodi ovaj skup, osim eventualno burazera koji to korsiti da bi prošeto ćeru, a pošto sam u masi video još dosta mladih roditelja s decom kontam da je to taj kont, kao lepo vreme, djelomice lepi ljudi, sve šareno, veselo, pa ajmo svi na ulice, cirkus medrano na otvorenom, zabava za sve, ma svaka dobija.

E to sam i ja konto...fazon protestvovali su matori,strikan,teco devedesetih...ujak upozno ujnu na protestima u dvaes devetom...pa kao ajmo i mi...

Samo im neko nije objasnio da je to bilo mnogo drugacije,da se tada na proteste nisu vodala deca nego ekipa iz kraja naourzana do jaja,da se nisu nosile patkice,portiklice i bebi flasice,vec kokteli i kamenice.

...al jebiga tad narod boleo kurac dal ce ga privedu da otkunta cetresosmicu u stanici pa da opet juri ulicama,a sada juri da otplati kredit...

...sjebani smo.

нуклеарни удар

Postby нуклеарни удар » Wed Jun 29, 2016 12:14 am

Радост турцима! :lol:

Futurama

Postby Futurama » Wed Jun 29, 2016 10:02 am

Прође Видовдан а " патриоте " мудро ћуте, нема никаквих скупова, влада још није формирана а нико не би да се замера...

Nexon

Postby Nexon » Wed Jun 29, 2016 11:09 am

Мислиш, где су премијер и председник на Парастосу на Газиместану? Пошто је доста људи тамо било, где и треба, чак је и престолонаследник тамо био али највишег државног врха нема.
Узгред, има активности, ено Шешељ се глупира по снс таблодима, Двери имају неке своје акције...Што се тиче заветника, 1389 и сличних, то се активира када Вучић хоће.

Nexon

Postby Nexon » Wed Jun 29, 2016 11:26 am

Има апсолутну већину у Скупштини, а владе нема више од 2 месеца након избора.

1. Nova vlada 8. juna

V. MIJATOVIĆ | 04. maj 2016.

Vučić će u rekordnom roku saopštiti imena u svom timu. Posle skupštine SNS biće poznati ministri

2. СНАЖНА СИМБОЛИКА: Србија на Видовдан добија нову владу, спремна и кадровска решења?!

21.јун 2016.

3. Nova Vlada će biti formirana do 3. jula
21.06.2016.
Autor teksta:Beta

4. Formiranje vlade se možda ponovo odlaže

Beta | 24. 06. 2016

5. Javnost će biti obaveštena tri dana pre formiranja
VUČIĆ: Vlada kad budem mogao da je
formiram, svakako pre 17. avgusta

Ultra Sarma

Postby Ultra Sarma » Wed Jun 29, 2016 12:56 pm

Nista cudno, od kad on vlada mi smo uvek u nekim formiranjima vlade, izbornim kampanjama i nekim rekonstrukcijama... ali konstantno od 2012 do sad, tri put formira vladu, tri izborne kampanje i dve rekonstrukcije... on nas uvek drzi u nekom strahu od zutih kako je ranije bilo. a kod zutih izdajnika je bar dinar bio jaci, manja nezaposlenost, veca kupovna moc, manja zaduzenost, funkcionisale su nase institucije na Kosovu, Srbi nisu terani na izbore koje organizuje republika Kosovo, ko sad sto je slucaj, nije bilo granicnih prelaza ko sada, jos je ubacio Zukorlica(ej svi znamo ko je i sta) u vlast koji nije imao bas dobre odnose sa Tadicem... Canka(!) je zadrzao u Vosi.. sporazum sa nato paktom, gej parada prvi put u Srbiji uspesno organizovana, Miskovic oslobodjen, Kosmajac, Saric, nikad gori kadrovi u vladi, sve debili, njegov buraz hara gradom... identicnu politiku vode samo im je nacin kao malo drugaciji..klasicni poslusnici zapada bez imalo brige za srpske nacionalne interese. Vucic jednostavno ne moze da bude zlato u ondostu na bilo koga, moze samo u najmanju ruku da bude podjednako los ali je i to veliko pitanje...
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала

H-30

Postby H-30 » Wed Jun 29, 2016 2:53 pm

Ko je ovaj napucani gadni bradonja sto kaze da skromno zivi, a samo nekoliko kadrova ranije izlazi iz neko skupog dzipa? Nevjerovatno je da ga toliki broj ljudi prati, cini mi se da sve sto radi je da se promovise. Kazu da su nastali kao navijacka grupa koja prati reprezentaciju, zna li neko na kojim su to utakmicama oni navijali?

http://www.prva.rs/web-tv/info/exploziv/25912/exploziv---28062016.html
незнам

навијај

Postby навијај » Wed Jun 29, 2016 3:11 pm

То су Србска Част дебили, ишли су против Албаније и на још неке, не иду више.

Futurama

Postby Futurama » Wed Jun 29, 2016 3:32 pm

Nexon wrote:Мислиш, где су премијер и председник на Парастосу на Газиместану? Пошто је доста људи тамо било, где и треба, чак је и престолонаследник тамо био али највишег државног врха нема.
Узгред, има активности, ено Шешељ се глупира по снс таблодима, Двери имају неке своје акције...Што се тиче заветника, 1389 и сличних, то се активира када Вучић хоће.

Све ми се чини да нема велике разлике између набројаних , неки се активирају а неки пасивизирају ( попут јучерашњег дана ) по потреби власти...

Barra Brava

Postby Barra Brava » Wed Jun 29, 2016 3:34 pm

H-30 wrote:Ko je ovaj napucani gadni bradonja sto kaze da skromno zivi, a samo nekoliko kadrova ranije izlazi iz neko skupog dzipa? Nevjerovatno je da ga toliki broj ljudi prati, cini mi se da sve sto radi je da se promovise. Kazu da su nastali kao navijacka grupa koja prati reprezentaciju, zna li neko na kojim su to utakmicama oni navijali?

http://www.prva.rs/web-tv/info/exploziv/25912/exploziv---28062016.html

Екипа шале и разоноде

H-30

Postby H-30 » Wed Jun 29, 2016 3:48 pm

Odakle su?
Cini mi se da ih ima dosta iz dijaspore, to mi je nekako i razumljivo da se na takve debile loze ovi sto su rodjeni na strani i cio zivot tamo zive, ali da imaju toliko sljedbenika u Srbiji, a cini mi se i u Srpskoj, to mi je bas zabrinjavajuce.
незнам

niko

Postby niko » Wed Jun 29, 2016 4:01 pm

prvo brate da ti cestitam sto si uspeo da ne saznas za njih do sad :lol:

Boki selfi je iz Nisa, a mene najvise cude ovi bajkeri, ne mogu da verujem da matori ljudi mogu da padnu na tu pricu, ostalo su uglavnom klinci, a nedavno im se pridruzio i momak koji je u Nisu poznat pod nadimkom Drogi, recimo da je skoro svako od '80. do '90. godista cuo za njega ili ga zna licno, a onima koji nisu culi za njega je dovoljan nadimak da shvate da je to jedan ugledni Srbin :mrgreen:

Вини Џонс

Postby Вини Џонс » Wed Jun 29, 2016 4:34 pm

На старом форуму је била расправа о њима, било је и овде неколико њихових чланова. Сећам се да су имали званичну интернет страницу (не знам да ли је још у функцији) где се могло регистровати и изабрати да ли ћеш бити члан прве екипе, симпатизер, навијач. Да не говорим о томе да су се сликали за фејс, набили фантомке и означили се колективно :lol:

H-30

Postby H-30 » Wed Jun 29, 2016 4:52 pm

Hahaha ima li jos ta opcija, ja bih izabrao da budem clan prve ekipe :D

Evo jedan od komentara sto sam naletio na fejsbuk stranici "Dnevna doza Bojana Oilića" :

klinac iz kraja kojeg su tukli svi zivi a on uvek zvao starije da ga brane. Onda je resio da bude zajeban i otiso u Svajcarsku i naravno pao. Kad se vratio istetovirao Arkana i posto mnogo zajeban. Otiso na jednu jedinu utakmicu protiv Albanije i to na Istok! A o vojsci da ne pricam...radio ko ugovorac 6 meseci. Ugovor nije produzen,razlog psiholog ga oborio. Dalje necu da pisem. Ne znam samo ko gura ovakve likove i ko ih uzdize i finansira posto od dukseva tesko se zivi. Sere mi se vise!!!
незнам

svuda.prisutan

Postby svuda.prisutan » Wed Jun 29, 2016 5:19 pm

Image

ciganstura

Postby ciganstura » Wed Jun 29, 2016 6:14 pm

али има их 30-40000 ... чим је онај БИА новинар Почуча ту, јасно је. Чини ми се да су имали притупнице на интернету...Против Албаније су били на Истоку до ЈУга, чини ми се да су се код Храма скупљали, мени изгледају смешно и оно некад ме срамота што се за њих везује термин навијач уопште. :oops:
Сви ми дугујемо себе некој деци, будимо потомци, да би били преци!

Return to “Само опуштено”