Vučić: Nek protestuju, nek pište, samo nek su mirni
Vučić je rekao da ima ljudi koji ne mogu da razumeju da je on "mrtav hladan" po pitanju protesta.
"Nekima se čini, polazeći od sebe, da će neko nervozno da reaguje, da se neko nečega plaši. Ne plašim se, to je demokratska legitimizacija Srbije", rekao je Vučić.
On je rekao da u Srbiji svako može da bira rutu po kojoj će da šeta, te da su i stranci dobrodošli da šetaju, "pište" i rade šta god požele.
brucelee wrote:Смешно ми је и лицемерје,сад видех господина у пинк чарапи,то је лик који протествује против смене у РТВНС,да се разумемо свака власт жели сваки медиј за себе,а поготово оне који су под директном контролом као што је између осталог тв НС у Војводини и кад су жутаћи правили власт наравно су све своје довели,старе посмењивали давали им отказе и слично,сад су ови то исто урадили и сад се диже буна и мотика како је то недемократски,наравно да није,али није било ни 2007 кад је исто урађено и кад су ови што данас протествују на исти начин дошли на чело те телевизије.
Добро ме подсети на ово... чист сепаратизам само што њих има многоооооо мање у главном граду њихове шатро државе Војводине па макар им долазили и ове наказе из главног града неке државе Србије а и они кад у Београд се понашају као да иду у иностранство... класично оно ретардино "ди су наши новци" и "само нек је мени добро" а остала стоко цркните. 16 година су били жути и узели су ко зна шта и вероватно да неће ни одговарати и као они се жале стразбуру... иначе баш сам попиздео кад сам видео да се нека имбецилка фратуцан буни а имала је сома евра званично месечно 5 година а и мртва ладна пре неки дан изјави да се залаже за независно Косово + што ради на факсу и узима ко зна коју кинту како би баш нове новинаре којима предаје правила чистом другосрбијанштином а и тој глупој емисији коју никад нисам гледао смо увек били кривци и никад се није рецимо посветила 17. марту или Олуји. Не знам колико народ разуме Фајгеља и шта мисли о истом али одлично је то овде објаснио... политички сте дошли политички летите и чича мича готова прича но они ко неке пичкице чупла...