Углавном данас игра наша Звезда, Земља је за Земљане

Пс. веровао или не, зраци са слике су паралелни.
херц wrote:Па мислим да је Тесла говорио да је гравитација велика глупост, исправи ме ако грешим.
Кудрави Гаучос wrote:Па да, диск је, али баш није скроз диск, и тако за сваку појаву имају ново ад- хок објашњење, које сјебе три теорије, и служи само за тај случај. Ја сам увек за то да се у све сумња, али треба разграничити шта је потпуно невезано мозгом, и не трошити много времена на такве приче. Пре сам спреман да дискутујем с неким на тему да ли живимо у симулацији, него на причу о равној Земљи, свака расправа на ту тему дужа од пет до десет минута значи да је неко бандоглав и полуобразован, или су сви пјани.
Углавном данас игра наша Звезда, Земља је за Земљане
Пс. веровао или не, зраци са слике су паралелни.
херц wrote:
lost&found wrote:kad procitas razmisljanja nekih ljudi ovde, Vucic i ne deluje kao sokantan izbor nasih gradjana
Далтон wrote:lost&found wrote:kad procitas razmisljanja nekih ljudi ovde, Vucic i ne deluje kao sokantan izbor nasih gradjana![]()
![]()
Хаха.. па ја не могу да верујем које глупости сам прочитао на последње две стране од људи за које никад не бих рекао да ће тако нешто изјавити. Воимјаоца
rizzler wrote:izgleda da su sjebali kickass torent
Users browsing this forum: No registered users and 52 guests