Postby FDPP » Sat Dec 17, 2016 4:46 pm
прича није за понос да кажем унапред !
2009 сам био у трипу да возим камион, разбијао се стварно од посла и било лове, цео фазон.
истекла ми регистрација на камиону, и кренем за Ваљево колима код власника јер нисам био превео , да одемо да региструјемо. То је јутро 7 сати..на пола пута сине мени генијална идеја да је регистрација нешто мање од 100 сома а казна 25 сома ивласнику 10так хиљада.Станем поред пута, окренем власника камиона и кажем ја нећу да региструјем возићу овако имам још 3 месеца до краја сезоне ако ухвате ако стигне казна, ја плаћам не трипуј се. Ок ок.( задњи али буквано задњи дан сезоне су ме ухватили на задњој тури ) Ишао сам са два другара ... после тог телефонског разговора са том ловом у џепу свратимо у прву кафану...8 ујутру...дан је био веома дуг...следећа битна сцена приче , одвезао сам неку рибу кући кренуо ка својој то се дешава око 4 ујутру, од њене зграде је низбрдица можда километар и на крају те улице је раскрсница ту је фаст фуд са великим паркингом где цео град клопа после града ...дакле ја сам је оставио и кренуо кући и док сам возио низбрдо заспао за воланом , толико да ни кад сам ударио ја се нисам пробудио , већ тек кад су ме пандури извукли из кола и ставили на ноге...заспао и на крају те низбрдице погодио у један једини стубић који стоји на паркингу и стао...али један једини , да сам отишао метар лево или десно улетео би у масу која чека пљескавицу...ником ништа БОГУ ХВАЛА ! средином хаубе сам ударио у стуб који је ушао једно 20так цм у њу и то је све. ауто стао...фар је излетео и оштетио један ауто који је био паркиран ту...Волим да пијем, а после тога нисам пио једно годину дана ...ни дан данас не возим ауто осим кад морам...Тада ме је само Бог погледао и људе који су били ту било их је десетак ... Дакле шта год мислили, ма колико добро возили и колико пута сте опуштено цирке извозали, један секунд може да промени и твој и животе многих заувек...