Душевна болница

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Космет је Србија

Re: Душевна болница

Postby Космет је Србија » Fri Dec 16, 2016 6:37 pm

1958 wrote:Jel realno da postoji ona traka na instagramu i da se tu kaci hrana, pice, patike, koka kola???

Da li postoje toliko jadni, bedni, umobolni sta vec ljudi koji hoce da pokazu sta imaju svima na netu? A pritom su to toliko zanemarljive stvari... kupio sam patike pre neki dan, jel treba da ih slikam? Imam kola, jel treba da se slikam dok vozim da pokazem drugima da imam? Uvece cu da veceram, da uslikam da pokazem da nisam gladan?

Kakva jebena bolest.

Скоро сам рекао познаници да је болесник зато што качи све то а не качи слику своје каке јер јој само то фали и веруј да се није нимало наљутила... то је болест и не зрачи се више с тим индијанцима.

Tilt

Postby Tilt » Fri Dec 16, 2016 7:00 pm

Sto se te price tice, skoro sam obrisao fejs, izmedju ostalog i zbog toga.

Elem, odem pre tacno godinu dana kod izvesnog, izvikanog, stomatologa u Gajevoj ulici u ns (Pantelić mislim ). Popravka tri zuba - sve ok. Odem pre neki dan na kontrolu i skidanje kamenca na zeninu preporuku kod neke zubarke i pazi sad - ispod sve tri plombe nije dobro odrađen posao i ostao karijes. Pa majku ti jebem.
Da stvar bude jača sestica mrtva (nije dobro odradjen poso) i mora na vadjenje jer ima nekrozu oko zivca. Jebem ti lebac al je smrdelo to kad mi izvadi... Ode zub u tri lepe, koren po koren morase da vade... papreno ti naplati i još te sjebe majmuncina bradata debela

limun

Postby limun » Fri Dec 16, 2016 10:10 pm

Skoro sam se registrovao na forum cisto onako,jer vise citam forum nego sto pisem.
Na zalost moram da se upisem u ovu temu.Sinoc mi je poginuo najbolji drug u saobracajnoj nesreci,pijan je udario u kamion koji je prevozio repu i na licu mesta ostao mrtav,bio je sam u kolima.Decko je ostavio za sobom troje male dece,najstaraije dete je treci razred osnovne skole.Koliko god mozda ovo zvucalo glupo moram da napisem.NE SEDAJTE PIJANI ZA VOLAN BRACO AKO BOGA ZNATE,MAKAR TO BILO I DO PRODAVNICE.

Pogrebnik

Postby Pogrebnik » Fri Dec 16, 2016 11:20 pm

Nemamo druze mi tu kulturu,nebeski narod,dok ne strada neko tvoj mislis da bas tebi nece to da se desi.

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Sat Dec 17, 2016 1:56 am

Ja sam isto pisao pre par dana o tome ovde na temi. A pre neki dan drugar mi opet sedne i pijan vozi i naravni slupa se. Sva sreca pa je bilo po gradu, nije isao nigde van pa je vozio polako i nije mi nista a jebes auto. Jebo sam mu milu mamu debilnu, ne znam sta treba ljudima da se desi, pa da prestanu da voze pijani...

kopriva

Postby kopriva » Sat Dec 17, 2016 2:51 am

Ajd da ne znaju ljudi, nego svaki jebeni dan neko pogine zbog pijane voznje, svaki dan naslovne strane sa tim vestima i ne vredi. Uzas majke mi.

bojan23

Postby bojan23 » Sat Dec 17, 2016 5:26 am

I što je najgore često stradaju ljudi totalno nedužni koje su takođe vozili automobil.
Treba oduzimati vozila, sesti za volan pijan za mene predstavlja svestan pokušaj ubistva.
Pa neke se pametni voze autobusima.
З В Е З Д А Л Е !

Мићара

Postby Мићара » Sat Dec 17, 2016 9:38 am

Све зависи, имаш људи који возе пијани 30 а имаш људи који возе 130... Ови што возе 30 су обично старије особе, а ови 130 су млади дебилни неиживљени животи...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Sat Dec 17, 2016 11:17 am

Brate nema sanse da ce neko sporo da vozi na otvorenom putu. Ja sam imao kretena pijanog koji je isao sporo iz suprotnog pravca i samo uleti majstor u moju traku i direktan sudar smo imali, razjebali smo kola nacisto, da nismo imali jastuke i pojaseve ja mislim da bi obojica mogli ici u tri lepe.

DRINK

Postby DRINK » Sat Dec 17, 2016 11:35 am

''највбоље возим кад сам пијан'' смејурија... Ал' таква нам је сорта... Нажалост.

ZoranKalezic

Postby ZoranKalezic » Sat Dec 17, 2016 12:48 pm

evo jedan klip u skladu sa nazivom teme https://www.youtube.com/watch?v=zk3-5rKx0JE&t=243s
Чије овце тога и планина

друг члан

Postby друг члан » Sat Dec 17, 2016 2:23 pm

Vozila ne,ali trajno treba oduzimati dozvolu bez mogucnosti ponovnog polaganja uz paprenu kaznu i da vidis kako bi se naucili redu
Choose Life

Мићара

Postby Мићара » Sat Dec 17, 2016 2:54 pm

друг члан wrote:Vozila ne,ali trajno treba oduzimati dozvolu bez mogucnosti ponovnog polaganja uz paprenu kaznu i da vidis kako bi se naucili redu

А можда да се направе кола која се пале на алко тест? Сваки пут мораш да дунеш у кључ на пример да би упалио ако ниси пјан?! :D Јебо анштајна каква ми је идеја а?

DRINK

Postby DRINK » Sat Dec 17, 2016 3:06 pm

:lol: :lol: :lol: :lol:

dennycrane

Postby dennycrane » Sat Dec 17, 2016 3:37 pm

to vec ima u svedskoj za gradske autobuse. i onda pred pocetak smene ide zena od jednog do drugog busa i "pali" ga za kolege...

bojan23

Postby bojan23 » Sat Dec 17, 2016 3:40 pm

друг члан wrote:Vozila ne,ali trajno treba oduzimati dozvolu bez mogucnosti ponovnog polaganja uz paprenu kaznu i da vidis kako bi se naucili redu

I sta uzmes mu dozvolu i on sedne u auto bez dozvole i opet vozi i opet popije.

Treba ih slati na časove jedno 6 meseci u protivnom ogromna novcana kazna, a na tim casovima im kao debilima objasnjavati pravila u saobaracaju.
З В Е З Д А Л Е !

Мићара

Postby Мићара » Sat Dec 17, 2016 3:48 pm

dennycrane wrote:to vec ima u svedskoj za gradske autobuse. i onda pred pocetak smene ide zena od jednog do drugog busa i "pali" ga za kolege...

Па уведеш закон ако палиш за другог казна 500еврића, а за оног ко те пријави остаје анониман и добије награду 100е за пријаву ... Па да видим ко ће онда да дува и да пали... Ал не битно одосмо у крајност...

1958

Postby 1958 » Sat Dec 17, 2016 4:10 pm

Niko pijan nije vozio na forumu
Често одем до на село

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Sat Dec 17, 2016 4:16 pm

Brate ja jesam kao klinac i naucio sam na laksi nacin da ne treba, u medjuvremenu mi je poginulo par drugara jer su pijani vozili a neki su bili teze povredjeni. Nije mi jasno da pored svega toga neki drugari i dalje voze pijani. Ja vise necu ni da sedam u auto sa likovima koji voze pijani. Kad odem u drugi grad, iznajmim neki hostel ili privatan apartman za male pare i sutra pici kuci normalan.

FDPP

Postby FDPP » Sat Dec 17, 2016 4:46 pm

прича није за понос да кажем унапред !
2009 сам био у трипу да возим камион, разбијао се стварно од посла и било лове, цео фазон.
истекла ми регистрација на камиону, и кренем за Ваљево колима код власника јер нисам био превео , да одемо да региструјемо. То је јутро 7 сати..на пола пута сине мени генијална идеја да је регистрација нешто мање од 100 сома а казна 25 сома ивласнику 10так хиљада.Станем поред пута, окренем власника камиона и кажем ја нећу да региструјем возићу овако имам још 3 месеца до краја сезоне ако ухвате ако стигне казна, ја плаћам не трипуј се. Ок ок.( задњи али буквано задњи дан сезоне су ме ухватили на задњој тури ) Ишао сам са два другара ... после тог телефонског разговора са том ловом у џепу свратимо у прву кафану...8 ујутру...дан је био веома дуг...следећа битна сцена приче , одвезао сам неку рибу кући кренуо ка својој то се дешава око 4 ујутру, од њене зграде је низбрдица можда километар и на крају те улице је раскрсница ту је фаст фуд са великим паркингом где цео град клопа после града ...дакле ја сам је оставио и кренуо кући и док сам возио низбрдо заспао за воланом , толико да ни кад сам ударио ја се нисам пробудио , већ тек кад су ме пандури извукли из кола и ставили на ноге...заспао и на крају те низбрдице погодио у један једини стубић који стоји на паркингу и стао...али један једини , да сам отишао метар лево или десно улетео би у масу која чека пљескавицу...ником ништа БОГУ ХВАЛА ! средином хаубе сам ударио у стуб који је ушао једно 20так цм у њу и то је све. ауто стао...фар је излетео и оштетио један ауто који је био паркиран ту...Волим да пијем, а после тога нисам пио једно годину дана ...ни дан данас не возим ауто осим кад морам...Тада ме је само Бог погледао и људе који су били ту било их је десетак ... Дакле шта год мислили, ма колико добро возили и колико пута сте опуштено цирке извозали, један секунд може да промени и твој и животе многих заувек...

Return to “Само опуштено”