Светско првенство - Русија 2018

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Brdja

Re: Светско првенство - Русија 2018

Postby Brdja » Fri Jul 06, 2018 12:14 am

@rođaci, ja se prvi ne slažem sa njegovim stavom ali jbt dečko napiše svoje mišljenje i 15 njih odmah skače sa pričom kako njega treba da bude sramota i upljuvali se da mu dokažu da greši.

A ne znam odakle vama uopšte da ja ne volim Srbiju? Pa ja se ovde konstantno svađam sa velikim patriotama koji ne idu na reprezentaciju a puna usta Srpstva.

@karamba, da su te roditelji vaspitali da ne razgovaraš tako sa nekim samo zato jer nemate isto mišljenje bilo bi bolje. Ti znaš da li sam ja nekada bio nacionalista? Ja sam uvek voleo i voleću Srbiju ali je ljubav prema svojoj zemlji jedno a nacionalizam ima šire značenje.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

Brdja

Postby Brdja » Fri Jul 06, 2018 12:16 am

@Kudravi, šta ja to trebam da shvatim kad odrastem? Da trebam da volim svoju zemlju? Već je volim. Da učim decu da mrze nekog? Niti ja mrzim nekog niti ću tako učiti svoju decu.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,

pustinjska lisica

Postby pustinjska lisica » Fri Jul 06, 2018 12:18 am

И треба да скачу, јер је срамота да један Србин уопште размишља да навија за хрватску, а камоли да то јавно изјављује. И то на форуму српских навијача, који би требало да имају бар промил националне свести.

Јбт, овај форум се полако претвара у Б92 из својих "најславнијих" дана.
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.

марамица маркизет, мене воли цео свет

Rođaci

Postby Rođaci » Fri Jul 06, 2018 12:19 am

Brdja wrote:@rođaci, ja se prvi ne slažem sa njegovim stavom ali jbt dečko napiše svoje mišljenje i 15 njih odmah skače sa pričom kako njega treba da bude sramota i upljuvali se da mu dokažu da greši.

pa ako navija za Lovrena, onda sigurno greši
ni ja ne mrzim Hrvate, niti mislim da su svi ustaše, ali podržavati likove poput Lovrena nije normalno ako si Srbin

Brdja

Postby Brdja » Fri Jul 06, 2018 12:26 am

Ma B92 forum? Pa gde ste veliki Srbi kada se ovde pljuje Pravoslavlje? Gde ste kada se pljuje reprezentacija? Gde ste kada se podržava komunizam? Gde ste kada treba da se osude nedela jednog Srbina protiv drugog? Ili ste Srbi samo po potrebi?
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,

Karamba

Postby Karamba » Fri Jul 06, 2018 12:40 am

Brdja wrote:@rođaci, ja se prvi ne slažem sa njegovim stavom ali jbt dečko napiše svoje mišljenje i 15 njih odmah skače sa pričom kako njega treba da bude sramota i upljuvali se da mu dokažu da greši.

A ne znam odakle vama uopšte da ja ne volim Srbiju? Pa ja se ovde konstantno svađam sa velikim patriotama koji ne idu na reprezentaciju a puna usta Srpstva.

@karamba, da su te roditelji vaspitali da ne razgovaraš tako sa nekim samo zato jer nemate isto mišljenje bilo bi bolje. Ti znaš da li sam ja nekada bio nacionalista? Ja sam uvek voleo i voleću Srbiju ali je ljubav prema svojoj zemlji jedno a nacionalizam ima šire značenje.

Roditelji su me vaspitali baš kako treba. Da sam protiv rata, mržne, i kvazi nacionalizma, samo što sam ja još odlučio da gazim ovakve moralne gmizavce kao što si ti. Ja sam ovakav bio i pre 10 godina kada nisam radio, i sada kada radim za 24 hiljade mesečno gde mi svaki mesec kada podmirim račune ostaje 400 dinara iliti 3 ipo evra dnevno za klopu i društveni život. A ti si od nacionaliste, nakon prve ino plate i švapskog tapšanja po glavi, okrenuo ploču i počeo da pljuješ po onome što si juče sam bio, i da deliš moralne i životne lekcije.

Nemaš ti mišljenje, plitak si ko potok. Pravi mentalitet malog urbanog ljaksea koji kada vidi svetlo većeg grada misli da je prvi baja sela ili kraja. Znam ja dobro ko je kakav i šta je ko pričao. Radi ovaj forum dobrih 15 godina i nije Beograd Njujork da se ne zna ko je kakav i šta je ko radio.

Čuj ovo, krivi ljudi što kažu onom polupanom da je debil jer navija za one što bi bacali bombe i gonili srpsku bandu preko izvora. Koja tuga jebote

Brdja

Postby Brdja » Fri Jul 06, 2018 12:44 am

To što ti nešto ponavljaš ne znači da je istina. Ako ne znaš da čitaš vrati se u predškolsko. Nema potrebe da ti ponavljam ako sam nešto već napisao. To što si ti retardiran pa ne možeš da shvatiš neke stvari, to nije moj problem. Ako imaš nešto lično, imaš privatne poruke pa mi se možeš obratiti.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,

pustinjska lisica

Postby pustinjska lisica » Fri Jul 06, 2018 12:49 am

Brdja wrote:Ma B92 forum? Pa gde ste veliki Srbi kada se ovde pljuje Pravoslavlje? Gde ste kada se pljuje reprezentacija? Gde ste kada se podržava komunizam? Gde ste kada treba da se osude nedela jednog Srbina protiv drugog? Ili ste Srbi samo po potrebi?

Нема их, сви постали ЕУропејци па пљују православље и српство, а воле комунизам, братство & једнство, а Србије се сете само за време великих такмичења и репрезентације.
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.

Karamba

Postby Karamba » Fri Jul 06, 2018 12:50 am

Brdja wrote:To što ti nešto ponavljaš ne znači da je istina. Ako ne znaš da čitaš vrati se u predškolsko. Nema potrebe da ti ponavljam ako sam nešto već napisao. To što si ti retardiran pa ne možeš da shvatiš neke stvari, to nije moj problem. Ako imaš nešto lično, imaš privatne poruke pa mi se možeš obratiti.

Šta lično, kakve privatne poruke kada lupetaraš preko foruma i ne postojiš van njega? Ti ćeš nekome neke lekcije da daješ i praviš se pametan. Nastavi da se proseravaš i kiseliš po internetu, ko te jebe.

Brdja

Postby Brdja » Fri Jul 06, 2018 12:55 am

Hahaha ne postojiš van interneta.... Carski. Toliko si retardiran da samo vrtiš 3 rečenice u krug. Očigledno nisi sposoban za više.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,

Karamba

Postby Karamba » Fri Jul 06, 2018 1:19 am

Brdja wrote:Hahaha ne postojiš van interneta.... Carski. Toliko si retardiran da samo vrtiš 3 rečenice u krug. Očigledno nisi sposoban za više.

Šta si i kakav si, za tebe su dve reči dovoljne. Moralni gmizavac. I ti i onaj polupani Opie-e koji se nije pravio takva pametnica seka persa onomad u Pragu, ali mu je zato sada rusko sunce udarilo u glavu i njegovim pegavima u Marseju, pa mu je to otvorilo oči i promenio ploču. Ko bi lud navijao za Ruse?

Terajte se u kurac idioti i ne trujte omladinu.

Чомбе

Postby Чомбе » Fri Jul 06, 2018 1:57 am

Брђо класичан си сероња који контрира само да би контрирао. Плус просипаш класичну гастос причу како би сви ми да можемо отишли напоље као да је отићи напоље у домену научне фантастике,а ти си у најмању руку Тесла па је теби ето успело, а ми смо сви дебили. И сад су сви који не воле или можда и мрзе хрвате затуцана сиротиња, а ти си неки еманциповани добростојећи гастос и пар метара у њемачкој су ти отворили очи. :)

Нити сви имамо амбиције да идемо напоље, нити је нормално да навијаш за вековне душмане. На крају крајева боли неког курац да ли ти навијаш за усташе али ако то већ напишеш (ти или било ко други) сасвим је природно и да те неко напуши курцем јер ето има такво мишљење а ово је форум који служи размени мишљења па се још и зове српскатрибина па ту обитава већином затуцана српска сиротиња. ;)

Занемарујем тактику

Postby Занемарујем тактику » Fri Jul 06, 2018 2:34 am

Коцка је убоо суштину. Ради се о национализам покупљеном уз вутру и пиво, а такав ће или заувек остати иконографија, убит заклат фазон, БМК цар и никад неће прерасти у племениту љубав према својој нацији или ће се угасити. Што се мене тиче увек је боље да се угаси него да остане јефтини вашарски национализам.

И да, зашто навијање против хрватске репрезентације одмах повезујете са мржњом према свим Хрватима?

И још нешто да изјавим за дневник. Само ови гастоси немој да причају о затуцаности и просвећености. Јер сигурно се нису просветили читајући Платона, слушајући Вердија у Миланској скали или посећујући Британски национални музеј већ им је врхунац просвећености понека инострана фукса коју су појебали за ситан новац.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.

1958

Postby 1958 » Fri Jul 06, 2018 3:33 am

Ma i vi ste ludi, kad moze gigo komunjara da ovde ljubi titu u bulju i da ispira mozak sa onim komunjarskim sranjima moze i ovaj da drka na ustase. kad je krenulo, sto zaustavljati.
Често одем до на село

kocka

Postby kocka » Fri Jul 06, 2018 6:03 am

Brdja wrote:Reci ti meni... zadovoljan čovek, ispunjen ljubavlju prema porodici i okružen istom, onaj ko ne razmišlja svaki dan da li će sutra imati da prehrani porodicu... Da li će se takav čovek zamarati nacionalizmom?

Па ваљда се тај твој гладни човек када је гладан замара тиме како да се прехрани ?! А не национализмом ?

Ти или овде тролујеш, или ти фали елементарне логике, да не кажем да си глуп.

Далтон

Postby Далтон » Fri Jul 06, 2018 7:41 am

Ne samo što ćemo da navijamo za njih, nego će se i proslaviti pobeda uz Tomsona na kraju. Ajmo do finala!! Gazi Ruse cigane
Last edited by Далтон on Fri Jul 06, 2018 7:50 am, edited 1 time in total.
(Street Force / Curva Orientale)

Brdja

Postby Brdja » Fri Jul 06, 2018 7:50 am

Mnogo vas je pa me zaista mrzi da svakome odgovaram posebno pa ću odgovoriti u globalu a ko shvati, shvatio je. Kao prvo, ako neko nema isto mišljenje kao vi, naučite se da ne vređate sagovornika već da argumentovano odgovorite. Mogu i ja da na svaku uvredu vratim ali nema poente jer će onda sve ovo biti obrisano od strane admina. Kao drugo... Zbog čega ste vi svi zapeli gastos, Nemačka i sl.? Gde sam ja u ovoj priči spomenuo bilo šta od toga? Ako vam je to jedini argument onda je bolje i da se ne javljate. Već sam pisao da ja već neko vreme idem tamo-vamo ali da živim u Srbiji. Ne znam koliko puta trebam da ponovim da bi neki ljudi to shvatili. Jebe mi se za Hrvate samo mi je zasmetalo što su odmah svi veliki Srbi na internetu a kada treba da se dokaže to srpstvo većina je tada manja od makovog zrna. Zašto sam rekao da je nacionalizam za gladne ljude? Pa zato što je nacionalizam na ovim prostorima dosta ekstreman. Loženje na menjanje granica, na ratove, na mržnju prema celim narodima itd. Svaki normalan, ispunjen čovek u svim pogledima će gledati uvek pre da sačuva svoju porodicu nego da vodi ratove. Kada je čovek gladan i nezadovoljan mnogo ga je lakše ubediti u neke stvari a to smo više puta videli u mnogo primera. Nego je najlakše napujdati nekoga ko je gladan i nezadovoljan. Nekoga ko ne zna da misli svojom glavom. Vama niko ne brani da volite svoju zemlju, ja je prvi volim ma šta vi pričali sada ovde. Ali je razlika između ljubavi prema svojoj zemlji i bolesnog nacionalizma kakav se propagira na ovim prostorima.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,

Nikodije

Postby Nikodije » Fri Jul 06, 2018 7:51 am

Meni je nacionalizam najlepse osecanje koje jedan covek moze da ima. To sto kod nas ima pogresno tumacenje i losu konotaciju to je do medija i glupih ljudi. Mene su Hrvati proterali samo zato sto sam Srbin, pobili deo familije od 40 tih do 90tih godina, sve oduzeli i sada da me neko u centru Beograda pita za koga cu da navijam izmedju Rusije i kroasana? Oterao bi ih u pm.

Brdja

Postby Brdja » Fri Jul 06, 2018 8:08 am

Nikodije wrote:Meni je nacionalizam najlepse osecanje koje jedan covek moze da ima.

Vidiš koliko su ljudi različiti. Meni je najlepše osećanje koje čovek može da ima ljubav prema svojoj porodici.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,

bojan23

Postby bojan23 » Fri Jul 06, 2018 8:18 am

Машите поенту, не ради се овде о национализму или мржњи, већ о здравом разуму, да навијам за земљу која олују слави као национални празник, која констатно шиканира и оно мало Срба који су у њој остали, толики бескичмењак не могу бити ни у лудилу.

Ево пре неки дан другарица каже иде у Хрватску на море почетком августа, реко таман стижеш на прославу Олује, она преврну очима и креће стандардна прича мене политика не занима, истау причу су ми причали и за концерт Мерлина. Нама као народу фали једна здрава доза самопоштовања и солидраности.
Last edited by bojan23 on Fri Jul 06, 2018 8:24 am, edited 1 time in total.
З В Е З Д А Л Е !

Return to “Само опуштено”