Душевна болница
Re: Душевна болница
Sakupljači sekundarnih sirovina 1/1.
Космет је Србија wrote:Ево за тебе који си правник или приправник? Већина је видела ово па реци ти мени рођо јел овде продавачица испала далабу и нема никаквог основа за кд?
sitna prevara, rekao bih
Rođaci wrote:Космет је Србија wrote:Ево за тебе који си правник или приправник? Већина је видела ово па реци ти мени рођо јел овде продавачица испала далабу и нема никаквог основа за кд?
sitna prevara, rekao bih
Krivično delo utaja iz člana 207 KZ.
U slučaju da ne priznaš izvršenje krivičnog dela morao bi da se veštači snimak sa kamera, a to je jako opipljiva tema...
- Ultra Sarma
Znam dosta beskucnika igrom slucaja i svi imaju isti problem. Prilaze im pijanci dok spavaju, sutnu nogom u glavu pa pobegnu, klinci im pisaju po jedinom cebetu, kradu stvari i bacaju okolo, tuku ih bez razloga i prozivaju, maltretiraju.. evo poslednji sa kojim sam pricao je za nedelju dana tri puta pretucen i to ozbiljne batine. Uglavnom se sve to desava dok spavaju i ne mogu da isprovociraju nikog.. e sad zasto je to tako mozemo da nagadjamo, ali da smo kolektivno u kurcu sa mozgom to stoji, a stoji da ce biti jos gore i da generacije koje dolaze su vise nego izopacene, nenormalne, nepostuju nikog i nista i nemaju nikakav osecaj ni za koga i ni zasta, a kamoli za beskucnika, bolesnog mucenika, sirotinju.
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала
ви убисте Дражу ђенерала
само јако wrote:
http://www.kurir.rs/planeta/zbog-greske ... ak-2588515
Sest metara robije za 2 miliona zelembaca... Sta bi sa onim smajlijem sto se klanja?

A ti micune se vracas klecavim nogicama za pisljivih 6 'iljadarki

stubzajdi wrote:Rođaci wrote:Космет је Србија wrote:Ево за тебе који си правник или приправник? Већина је видела ово па реци ти мени рођо јел овде продавачица испала далабу и нема никаквог основа за кд?
sitna prevara, rekao bih
U slučaju da ne priznaš izvršenje krivičnog dela morao bi da se veštači snimak sa kamera, a to je jako opipljiva tema...
stav 5?
ne znam baš, pre bih rekao da je član 210. KZ u vezi sa članom 208. stav 1.
ali ne bavim se krivicom, pa nemam pojma kako ide u prakso
- B.Centrale
Rođaci wrote:http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=12&dd=14&nav_category=16&nav_id=1210119
sunce ti jebem
Влада Паликућа wrote:axkontra wrote: па се поставља питање ко то у 6 разреду може да буде напољу у по ноћи.
цигани
sta bi ludak dao da su imigranti, ne smem ni da pomislim. svrsavanje u najavi
bologna centrale
Moram u ovu temu.
Danas je 16 godina od kako su ubili Harisa Brkića.
Danas je 16 godina od kako su ubili Harisa Brkića.
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Може ли се са ове временске дистанце макар претпоставити ко га је убио ?
Re: RE: Re: Душевна болница
Ultra Sarma wrote:Znam dosta beskucnika igrom slucaja i svi imaju isti problem. Prilaze im pijanci dok spavaju, sutnu nogom u glavu pa pobegnu, klinci im pisaju po jedinom cebetu, kradu stvari i bacaju okolo, tuku ih bez razloga i prozivaju, maltretiraju.. evo poslednji sa kojim sam pricao je za nedelju dana tri puta pretucen i to ozbiljne batine. Uglavnom se sve to desava dok spavaju i ne mogu da isprovociraju nikog.. e sad zasto je to tako mozemo da nagadjamo, ali da smo kolektivno u kurcu sa mozgom to stoji, a stoji da ce biti jos gore i da generacije koje dolaze su vise nego izopacene, nenormalne, nepostuju nikog i nista i nemaju nikakav osecaj ni za koga i ni zasta, a kamoli za beskucnika, bolesnog mucenika, sirotinju.
Covjecanstvo je u kurcu od kad postoji ne samo sad. Savremene tehnologije sada samo omogucavaju da se vijest brze siri.
Уништена привреда, уништено све, уништена држава, лопови на власти, војске нема, полиција корумпирана, тотални хаос, а тих бескућника ће све више и више да буде...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Rođaci wrote:stubzajdi wrote:Rođaci wrote:
sitna prevara, rekao bih
stav 5?
Da bi se radilo o prevari morala bi da postoji prevarna namera, koju obojica nisu imali. Kupovali su nesto/menjali pare, i druga strana im je dala nesto sto im ne pripada...Najzivlja situacija utaje je nalazak tudjeg novcanika na ulici iz koga se moze utvrditi kome pripada...
mungos wrote:Sakupljači sekundarnih sirovina 1/1.
stubzajdi wrote:Rođaci wrote:stubzajdi wrote:Krivično delo utaja iz člana 207 KZ.
stav 5?
Da bi se radilo o prevari morala bi da postoji prevarna namera, koju obojica nisu imali. Kupovali su nesto/menjali pare, i druga strana im je dala nesto sto im ne pripada...Najzivlja situacija utaje je nalazak tudjeg novcanika na ulici iz koga se moze utvrditi kome pripada...
aaaa ma da da, svakako, ja mislio na to koje je kd ova žena izvršila
izvinjavam se
- Ultra Sarma
Pa sta bi, na kraju je ipak dzabe vracao pare ,,klecavim nogama" sto neko rece? To sto je uradio dobro delo i nije neka uteha da se ne lazemo 

Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала
ви убисте Дражу ђенерала
Jel realno da postoji ona traka na instagramu i da se tu kaci hrana, pice, patike, koka kola???
Da li postoje toliko jadni, bedni, umobolni sta vec ljudi koji hoce da pokazu sta imaju svima na netu? A pritom su to toliko zanemarljive stvari... kupio sam patike pre neki dan, jel treba da ih slikam? Imam kola, jel treba da se slikam dok vozim da pokazem drugima da imam? Uvece cu da veceram, da uslikam da pokazem da nisam gladan?
Kakva jebena bolest.
Da li postoje toliko jadni, bedni, umobolni sta vec ljudi koji hoce da pokazu sta imaju svima na netu? A pritom su to toliko zanemarljive stvari... kupio sam patike pre neki dan, jel treba da ih slikam? Imam kola, jel treba da se slikam dok vozim da pokazem drugima da imam? Uvece cu da veceram, da uslikam da pokazem da nisam gladan?
Kakva jebena bolest.
Често одем до на село
Немој се секирати...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Meni ovi, što rade sve ovo, što je 1958 nabrojo nisu jasni. Kao jedem u tom i tom lokalu to i to.Pijem espreso i cedjenu u lokalu X. Čak sam hteo jedno vreme da slikam tanjir pasulja,kafu i rakiju kuci,sok od zove,namazano dzema na hleb i da kačim po fb,al sam iskuliro i te sto to kace pobriso ili stavio da ih ne pratim
Choose Life
- Кудрави Гаучос
Врло је једноставно, све то што се качи по друштвеним мрежама је покушај да се допаднеш и још важније, да привучеш пажњу, на крају крајева велики део живота сваког човека то јесте, хтели то да признамо или не. И овај упис је такав донекле, као и сви остали. И ту тачно видиш шта ко код себе највише вреднује, и мисли да треба да истакне. Неко качи слике деце, неко корисне или занимљиве линкове, неко сере (као ја на пример), неко качи где је био, неко шта је купио, неко шта једе.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Naleteo sam pre neki dan na jednu zajebanciju na netu, pa me podsetilo na ovu prepisku. Piramida je Maslovljeva hijerarhija potreba, psihologa koji je poređao na hijerarhijsku lestvicu čovekove potrebe. Jebiga, ljudi žele potvrdu internet raje da im je dobro, da su lepi, uspešni, pametni, da su se snašli. Ne razlikuje se to mnogo od klasičnog hvalisanja kada nije bilo interneta i aplikacija, ljudi su uvek želeli da pokažu ono što imaju ili što su postigli kako bi dobili potvrdu okoline. Samo što je sada to na dva klika, slikaš i postaviš na instagram, i što ljudi koji možda to ne bi ranije radili, kontaju isto da to tako treba jer svi tako rade.