Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Кудрави Гаучос

Re: Вести

Postby Кудрави Гаучос » Thu Oct 17, 2019 8:33 am

Image
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Rođaci

Postby Rođaci » Thu Oct 17, 2019 12:08 pm

ladno diskutujete sa Mićarom, pa vi niste normalni
Amerikanac lepo izmislio ignore dugme, koristite ga

Мићара

Postby Мићара » Thu Oct 17, 2019 12:09 pm

Опет се офираш... јебо те американац...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

čompika

Postby čompika » Thu Oct 17, 2019 12:18 pm

Ok ajde ovako.
Rat u krajini, zavrsen akcijom oluja, proterano cetvrt miliona Srba sa vekovnih ognjista i teritorija na kojima su generacije zivele, izgubljena teritorija, sad je skroz u sastavu RH.

Rat u bosni - U jednom trenutku vojska RS pod svojom komandom ima 74% teritorije BiH, odbija se vens-ovenov plan 93' ako se ne varam, i nakon pada krajine je usledila zdruzena ofanziva, hrvata i muslimana, gde se gubi dosta teritorije, gde se banjaluka tresla jer je postojao ozbiljan rizik da i to padne, pa je na kraju RS spala na nekih 48% teritorije BiH, bar je sacuvan entitet.

Rat na kosovu, nakon intervencije vojnih i policijskih snaga, nato je planirao bombardovanje prvo na jesen 98', pa ipak odlozio za prolece 99', gruvali nas 78 dana, kumanovskim sporazumom se povukla vojska i policija i dosta naroda, i narednih godina je drzava srbija jednim pa drugim briselkim sporazumom davala sve vise ingerencija pristini, a sve manje pokazivala prisutvo na kosovu i metohiji. Doslo je do toga da danss albanci imaju skoro sve sto ih cini drzavom, sto je po maksu veberu - teritorija, vlast, narod, svidelo se to nama ili ne.

Sta sam ja slagao? Na te tri teritorije su nam samo ostali srbi u RS, ali i oni lagano beze u srbiju na studije i lagano se RS prazni, da ne pricam sta se desava narodu na kosovu i juzno od ibra. I gde sam ja sad ispao zena i crnom i marinika,sta je ovde laz? Ili ste vi oni nojevi sto zabadaju glavu u pesak i prave se ludi, i dok ova jedna jedina Srbija koju imamo lagano izumire na svim nivoima, vi sanjate dusanovo carstvo, i karlovac karlobag granice. Tamo vise Srba nema, manite se sad velike Srbije i dajte prvo ovu nasu Srbiju da prvo spasimo da ne izumremo, jer smo nacija sa prosekom godina 42 ili 43, jedna od najstarijih nacija evrope. A vi me zovite zbog ovoga i 6osrbijancom ako hocete, samo mi pokusajte argumentima oboriti ovo sto sam rekao, a ne da na mojih par desetina recenica odgovarate sa: daj sklanjaj ove druosrbijance, pedere i zene u crnom bre... dajte kontraargumente i dokazite da sam slagao, ovako ispadate pomalo smesno, da ne kazem Mićara style.
Odjavljujem se.

idemoo

Postby idemoo » Thu Oct 17, 2019 1:43 pm

https://www.blic.rs/biznis/vesti/novi-d ... ve/txge6xw

Мало блокираш град, мало ти држава купи нов ауто од 15к евра, и тако

idemoo

Postby idemoo » Thu Oct 17, 2019 1:43 pm

https://www.blic.rs/biznis/vesti/novi-d ... ve/txge6xw

Мало блокираш град, мало ти држава купи нов ауто од 15к евра, и тако

ElPadrino

Postby ElPadrino » Thu Oct 17, 2019 2:58 pm

@čompika

Brate po pisanju se dalo primjetiti da si normalan momak, zar je moguce da se pecas na micarine price ?

Pa on je pravi primjer jedno prosjecnog naseg tzv. "Djudje" ili "Lole" - glup, lakovjeran, kratkovidan, zaboravan, zustar, jak na rijecima, lako zapaljiv, alkoholicar + kockar.

I ti pokusavas takvom nesto objasnit ?

P.S. Naravno sada ide ono cuveno " ma napusi se ti kockaru k jajaro jedna", izvini Mico. :mrgreen:

друг члан

Postby друг члан » Thu Oct 17, 2019 3:38 pm

Кудрави Гаучос wrote:Image

Вратио се кудрави. Узми бурек у Виолети :mrgreen: на мој рачун
Choose Life

Мићара

Postby Мићара » Thu Oct 17, 2019 5:19 pm

čompika wrote:Ok ajde ovako.
Rat u krajini, zavrsen akcijom oluja, proterano cetvrt miliona Srba sa vekovnih ognjista i teritorija na kojima su generacije zivele, izgubljena teritorija, sad je skroz u sastavu RH.

Добро ово знамо сви, шта хоћеш да ти кажем ја на то?

Rat u bosni - U jednom trenutku vojska RS pod svojom komandom ima 74% teritorije BiH, odbija se vens-ovenov plan 93' ako se ne varam, i nakon pada krajine je usledila zdruzena ofanziva, hrvata i muslimana, gde se gubi dosta teritorije, gde se banjaluka tresla jer je postojao ozbiljan rizik da i to padne, pa je na kraju RS spala na nekih 48% teritorije BiH, bar je sacuvan entitet.

Добро и ово знамо сви и шта ја или ти ту можемо да променимо?

Rat na kosovu, nakon intervencije vojnih i policijskih snaga, nato je planirao bombardovanje prvo na jesen 98', pa ipak odlozio za prolece 99', gruvali nas 78 dana, kumanovskim sporazumom se povukla vojska i policija i dosta naroda, i narednih godina je drzava srbija jednim pa drugim briselkim sporazumom davala sve vise ingerencija pristini, a sve manje pokazivala prisutvo na kosovu i metohiji. Doslo je do toga da danss albanci imaju skoro sve sto ih cini drzavom, sto je po maksu veberu - teritorija, vlast, narod, svidelo se to nama ili ne.

И ово сви знамо и какве то везе има самном?
Sta sam ja slagao? Na te tri teritorije su nam samo ostali srbi u RS, ali i oni lagano beze u srbiju na studije i lagano se RS prazni, da ne pricam sta se desava narodu na kosovu i juzno od ibra. I gde sam ja sad ispao zena i crnom i marinika,sta je ovde laz? Ili ste vi oni nojevi sto zabadaju glavu u pesak i prave se ludi, i dok ova jedna jedina Srbija koju imamo lagano izumire na svim nivoima, vi sanjate dusanovo carstvo, i karlovac karlobag granice. Tamo vise Srba nema, manite se sad velike Srbije i dajte prvo ovu nasu Srbiju da prvo spasimo da ne izumremo, jer smo nacija sa prosekom godina 42 ili 43, jedna od najstarijih nacija evrope. A vi me zovite zbog ovoga i 6osrbijancom ako hocete, samo mi pokusajte argumentima oboriti ovo sto sam rekao, a ne da na mojih par desetina recenica odgovarate sa: daj sklanjaj ove druosrbijance, pedere i zene u crnom bre... dajte kontraargumente i dokazite da sam slagao, ovako ispadate pomalo smesno, da ne kazem Mićara style.
Odjavljujem se.

Да људи иду, иду. Ко је спомињао Душаново царство и карловац ја нисам. Него сам набио владавину жутих и коштуна и осталих гњида које се лагано шетају по Београду а измасакрирали су народ...

Не знам шта ти конкретно тражиш од мене, ја сам написао да си само у старту погрешио тако што си износио аргументе женевсе конвенције а они нас гађали уранијом и касатним бомбама и ти овде оправдаваш то што људи коју су стварали Реп. Српску заврше ко задњи злочинци и итд. Није је Додик стварао 100%. Али зато купује авион јбг.

А ти шпанац мене не познајеш, него доносиш закључке на основу овде мојих зајебанција и писања. У сваком случају ме сврби лево јаје шта је твој закључак о мени. ;)

Batke

Postby Batke » Thu Oct 17, 2019 6:02 pm

Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.

фикрета

Postby фикрета » Thu Oct 17, 2019 6:08 pm

ulazak u pricu sa bosancetom je kao da drkas na film sa trandzama
kalina fazon
svrsices,ako se potrudis
ali posle skapiras koji mi je ovo trebalo

Bunt

Postby Bunt » Thu Oct 17, 2019 6:35 pm

Кудрави Гаучос wrote:Image

Tapsem u Marko Djuric transu.... Kudravi Srbine!

Мићара

Postby Мићара » Thu Oct 17, 2019 7:26 pm

фикрета wrote:ulazak u pricu sa bosancetom je kao da drkas na film sa trandzama
kalina fazon
svrsices,ako se potrudis
ali posle skapiras koji mi je ovo trebalo

Теби вода на уста иде када називаш србе из БиХ мусавим босанцима. У сваком случају босанац има 1 ђете и друго на путу, и ради ко коњ.Док ти кукаш на систем београђанине што растеш у солитеру и улазиш опет самном у неки конфликт а сам си написао да ти не треба....

Brdja

Postby Brdja » Thu Oct 17, 2019 7:51 pm

Rođaci wrote:ladno diskutujete sa Mićarom, pa vi niste normalni
Amerikanac lepo izmislio ignore dugme, koristite ga
Taman da se pobiju on i Nekson čije ime to dugme da dobije. Samo dok ih niko ne citira sve je super.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

Мићара

Postby Мићара » Thu Oct 17, 2019 7:59 pm

Све отишло у курац... :mrgreen:
Не вреди писати.
Абрака дабра хокус покус нестаде мићара и не написа ништа више овде... :lol: збогом жохари!

Desnoruki levak

Postby Desnoruki levak » Thu Oct 17, 2019 8:14 pm

Takođe bih iskoristio ovaj momenat da izrazim svoju nevericu da iko ko je više od 2 minuta na ovom forumu može da se raspravlja sa mićarom...Klasično dete kreten. Dali mu malo internet da se igra.

фикрета

Postby фикрета » Fri Oct 18, 2019 9:17 am

retardima iz mts-a
u martu je puko program evidencije naplate
krili su mesecima,da ne pukne bruka
sad salju ljudima nekakva dugovanja iz februara,marta...

scampia

Postby scampia » Fri Oct 18, 2019 5:36 pm

фикрета wrote:retardima iz mts-a
u martu je puko program evidencije naplate
krili su mesecima,da ne pukne bruka
sad salju ljudima nekakva dugovanja iz februara,marta...

Da da. Meni je negde u to vreme bila uvazena molba da mi smanje racun dva meseca kao neka promocija (kao sto su obecali kad je sklopljen ugovor) i kada sam dosao nisu imali pojma kako to da mi regulisu i lik mi rekao da je sve otislo u kurac da ne moram ni da placam naredna dva racuna i da niko nece biti iskljucivan.
Samo sto je to bas potrajalo, a i naravno nece sigurno ici na njihovu stetu nego ce sad po korisnicima da udare.

čompika

Postby čompika » Fri Oct 18, 2019 8:24 pm

da, čuvajte račune jebiga. Ja sam sva sreća 4 meseca koje im po njihovoj evidenciji "dugujem" platio svojevremeno preko ebankinga, lik mi ladno rekao ako nemaš isečke moraćeš ponovo da uplatiš, ne može naše računovodstvo sada da trazi te uplate na slepo?!

Rođaci

Postby Rođaci » Fri Oct 18, 2019 11:06 pm

mogu da ga sisaju, i te kako bi morali da traže, inače bi morali da vraćaju stečeno bez osnova kad bi platio ponovo

Return to “Само опуштено”