Тема за све и свашта
Re: Тема за све и свашта
Највероватније чим ти ни у другом тел. не даје знаке живота.
SAO_Zeljin wrote:E jes pink ima strasne emisije pa to je cudo jedno![]()
upravo je isla jedna sa ciganima koji su se sporili cija su deca
sou
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Мислим кад се пинк спомиње у било ком контексту мора у душевну болницу, ово је нереално шта људи раде... 

Џими Заказака wrote:Prvo disklejmer: Svestan sam da moje pitanje nije baš najlegalnije i razumem administraciju ako odluči da ga obriše.
E, sad: Molio bih da mi se u inbox jave ljudi koji mogu da mi pomognu da dođem do Rick Simpson ulja (RSO), potrebno mi je za olakšavanje nuspojava hemoterapije za ćaleta. Kad kažem "mogu da pomognu" mislim na bilo koju informaciju koja bi me približila tom proizvodu,
Hvala unapred.
Имаш сајт The health cure/ Homeopathic Treatment из холандије је уље ,ја сам узимао преко њих ,значи нису преваранти проверено ...можеш да прелисташ ,погледаш неке клипове ,можеш и да их контактираш видиш шта како ... јефтинји су него овако на улици а и као знаш колико чега има у томе . Можеш да листаш и наш сајт ирка и ту има свега да се упознаш шта и како,како се користи итд. ,то су ти ови што се боре за легализацију ...
Ако те занима нешто детаљније пошаљи пп,да не пишем овде пошто и зидови имају уши

По мени најбоља је опција да купиш уље у некој земљи у којој је легализовано и ђе знаш шта купујеш. Ја сам мојој покојној мајци купио код једнога типа из града, 5 грама сам платио 350 еура и то је било у прољеће прошле године. Тај човјек који ми је то продао се и сам лијечио и излијечио канабисом, па сам се водио тиме да није преварант, а иначе већина јесу тешки преваранти. Да ли је његов канабис био прави нијесам 100% сигуран, као што никад не можеш бити сигуран са тим типовима људи. Мени је мајка била у тако лошем стању да сам га купио само да бих јој ублажио болове тих задњих дана и пар дана кад је користила била је мирна. Дан данас ми је жао што нијесмо пробали канабис кад је била у добром стању. Кад је тумор у питању треба човјек све да проба јер никад не знаш шта може помоћи човјеку да се излијечи.
Долази ли неко из ЈуЕсЕј у скорије време?
ТРАЖИМО ПРАВДУ, АЛИ И ОСВЕТА ЋЕ БИТИ ДОВОЉНА !
- јахач магле
Re: RE: Re: Тема за све и свашта
lider wrote:Долази ли неко из ЈуЕсЕј у скорије време?
Можда Сплићо.

...Сијају звезде као очи конобарице...
- Bruno Sulak
Donosi makserice @Raketi 

- lost&found
DH_raketi, da budemo precizni 

- Bruno Sulak
Da, da, imao na avataru ono pile sto smrce koku 

Кум Жоржо wrote:Da nema ko da prodaje karte za Balaševića?
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
16700 karata je brzo otislo
ne ulazeci u pricu kakav je balasevic kao lik
on i sinan jedini rasprodaju koncert bez reklame
ne ulazeci u pricu kakav je balasevic kao lik
on i sinan jedini rasprodaju koncert bez reklame
- Џими Заказака
Samo jako i Kockalone, obojici hvala na odgovoru.
Bilo je dosta razmišljanja ovih dana šta i kako, istraživanja, čitanja, slušanja... Za sada smo se odlučili za prirodne preparate iz manastira Ravanica, znam lično čoveka kome je to radilo posao, pa ćemo dalje videti.
Bilo je dosta razmišljanja ovih dana šta i kako, istraživanja, čitanja, slušanja... Za sada smo se odlučili za prirodne preparate iz manastira Ravanica, znam lično čoveka kome je to radilo posao, pa ćemo dalje videti.
Aj obraza vam, ako imate nekog ko poznaje nekog ko bi prodao dvije karte javljajte.
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
Vidim sad kod Ivanovića reklamiraju neki do jaja burek u Pančevu. Ima sa kolenicom, slaninom, piletinom itd... ali nisu rekli adresu... pa ako neko zna...
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
lider wrote:Долази ли неко из ЈуЕсЕј у скорије време?
Писао сам ти у инбокс. Ја се враћам 15ог Јануара и у Србији сам до Марта па опет назад. Јави шта треба.
(Street Force / Curva Orientale)
Brdja wrote:Vidim sad kod Ivanovića reklamiraju neki do jaja burek u Pančevu. Ima sa kolenicom, slaninom, piletinom itd... ali nisu rekli adresu... pa ako neko zna...
Milosa Obrenovica 31
Hvala
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
- ultrastito