друг члан wrote:Au matori,ti si dobro otišo

друг члан wrote:Au matori,ti si dobro otišo
fedayn wrote:А јебига не размете ви то...Ти прави ''Делија'' ниси да се не лажемо,Лост и Фаунд светски путник такође није прави навијач Партизана...После се чешите и питајте шта је то КПРФ на кравати Ратка Младића и какве он има везе са овом партијом.Постоји нека екипица клинаца која фура Ђенерала Дражу на северу,а поред Младићева шапка...а поред петокрака ужаааасссс...а онда једна друга (тј. трећа група ''зајебаних момака екстремене деснице'' из БГ) шаље Младићу некаква писма љубави у Хаг...зна чика Федајин све.Али ви немате појма ни шта причате,ни шта певате и шта качите на ограду.О Војсци Републике Српске,ЈНА и мобилизацијама да не причамо....![]()
"Crvena zvezda nije samo fudbalski tim, to je ideologija, filozofija i nacionalni simbol. Crvena zvezda je čuvar srpskog identiteta i pravoslavlja", izjavio je Terzić za "Le Monde".
Ako uzmemo da jeste ovo izjavio,sve do trenutka kad pominje pravoslavlje je apsolutno tačno
Далтон wrote:@compika.
Tako je i džile komunjara pisao svojevremeno. Umeo je da guši nekim temama kojima niko nije davao značaj ali se barem pisalo i imalo štošta pročitati. Čak sam mislio da je Fedayn neka vrata dziletovog klona ali mi je rekao dečko da nije. (Iako i dalje mislim da to jesi ti džile)
Pucaj i piši Fedaine, ima nas koji čitamo ma koliko god se ne slagali sa tom ideologijom komunizma. Nekad se uvek nešto novo sazna a ukoliko je to u okviru vesti ili ideoloških prepucavanja.
Далтон wrote:@compika.
Tako je i džile komunjara pisao svojevremeno. Umeo je da guši nekim temama kojima niko nije davao značaj ali se barem pisalo i imalo štošta pročitati. Čak sam mislio da je Fedayn neka vrata dziletovog klona ali mi je rekao dečko da nije. (Iako i dalje mislim da to jesi ti džile)
Pucaj i piši Fedaine, ima nas koji čitamo ma koliko god se ne slagali sa tom ideologijom komunizma. Nekad se uvek nešto novo sazna a ukoliko je to u okviru vesti ili ideoloških prepucavanja.
Users browsing this forum: No registered users and 44 guests