ultrastito wrote:ја сам размишљао да ли да идем на онај први протест, нисам стигао и реко идем на следећи сигурно. кад сам видео сфрј-лгбт-нкпј-нво-хипстер-урбану екипу...у фазону сам буквално, дај тај багер да ја рушим. заправо је циљ протеста заиста нешто за шта вреди излазити на улице или бар један од разлога зашто треба на улице, али кад видим ко представља ту критичну масу...сере ми се.
иста прича за протесте деснице. кад видим ко се ту скупља, није ми добро.
тако да оно...јеби га
Разумем те, није лако бити у снс и ићи на шетње против криминала снс. Када видим како сте се узјогунили на форуму дође ми да шетам са младим ској-евицма.
Србин ухапшен по Интерполовој потерници из Хрватске
С. Ј. МАТИЋ | 06. јун 2016. 15:48 > 21:10 | Коментара: 33
При уласку у Македонију ухапшен Вељко Дујановић. Супруга Гордана: Огорчена сам што нас наши службеници нису упозорили
Ово је баш заређало. Иако је још после оног случаја у ЦГ требало јасно свим људимa рећи који живе у Србији, а налазе се на тим потерницма, да се не крећу изван граница Србије. Али да катастрофа буде поптуна следује:
- На нашу границу смо дошли око 5.15 часова у зору и жена од око 50 година која му је узела пасош и остала документа изашла је из кућице и ушла у управну зграду - прича нам Гордана. - Није је било цео сат. Помислили смо да нешто није у реду са папирима за аутомобил. Кад се вратила, рекла је Вељку: "Све је у реду, можете наставити пут". Међутим, на македонској граници чим му је скенирао пасош, полицајац је отишао у управну зграду и није га било два сата. Ми смо чекали и на крају је Вељко отишао да види шта се дешава. Кад је ушао сазнао је да ће га ухапсити. Вратио се до кола да ми каже и мени је тад позлило.
Дакле, наша гранична полиција је сигурно видела ситуацију на интерполу и пустила човека после сат времена да буде ухапшен на македонској страни. И сада се ја питам: да ли је овај човек свесно жртвован од стране власти за поглавље 23 прикључења еу?!
Ова држава је потпуно институционлно урушена. Нема ниакквог система, кадрови снс су катастрофа, што се може видети по броју преотимања људи из других странака од стране снс.
Ову државу води један човек и када он не размишља о неком проблему, а тога је много проблема, то се све урушава и за то је он крив јер је такав систем поставио до крајних граница, свесно. Још је већа катастрофа што тог човека 24/7 занима рејтинг и медијска манипулација тј. лаж и само је томе максимлано посвећен.