Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Пађене

Re: Вести

Postby Пађене » Sat Jun 04, 2016 10:36 am

Само нешто да кажем за форум тј да питам?

Да ли је могуће да су они( американци,ватикан курци палци сви српски душмани) толико паметни, да сад они крејирају ову савамала револуцију? Ми не знамо где ударамо таман се сложили да је вучић издајник, овакав онакав и сад као идемо против њега кад оно њега нападају НВО и те неке групације које се плаћају душманским парама.

Постоје три варијанте:

Варијанта 1.
Вучић се отима американцима,ватикану,еу и душманима и неће да слуша и сад оће да га јебу и организују ове буне.

Варијанта 2.
Не могу више да нас зајебу са варијантом 1 (јер смо већ једном попушили тај фазон) па су унапредили то на већи ниво па имају неки нови план како ће навести српски народ на танак лед

Варијанта 3.
Ау заборавио сам шта је оно варијанта 3 ал углавном није добро.

Сума сумарум супер су и барјаци и пароле полунавијачки фазон ал који су то људи на сликама са розим фантомкама, педерским заставама, петокракама итд. То је тако изваљен фазон управљања масом за неке циљеве да можеш узети те главне људе и мало видети о чему су раније причали и одма ти све буде јасно. Наравно има и сиротих докоњака који су ту нашли да искажу свој бунт њих је повукла идеја а сами су иструмент.

Image

Пађене

Postby Пађене » Sat Jun 04, 2016 1:11 pm

Варијанта 2. је уствари надоградња варијанте 1. и то као идемо револуција а у ствари каналишемо незадовољство и шетамо са паткицом.

Варијанта 2 имплицира да је вучић по мери душмана.

Е сад ко ће га знати шта је углавном не би ме чудило да испадне да ови страначки дебили, напредњаци које сматрамо ментолима испадну овај фазон

Image
Last edited by Пађене on Sat Jun 04, 2016 1:26 pm, edited 1 time in total.

bilipiton

Postby bilipiton » Sat Jun 04, 2016 1:12 pm

Image

brucelee

Postby brucelee » Sat Jun 04, 2016 9:04 pm

Moje misljenje jeste da Vucic i dalje jeste covek zapada i da bez zapada ne bi ni dosao na vlast i bez promene svog stava i misljenje ne bi ni bio na vlasti. Medjutim,mislim da sa druge strane imaju oni zelju da ga ipak malo spuste na zemlju da ne pomisli da moze bez njih i da je to jedan od razloga sto se organizuju ti i takvi protesti. Pritom mozda ce upravo rezultat takvih protesta odnosno pretnji kroz te proteste biti ulazak nekog iz DS u vlast (Ceda,Tadic,Canak...)

1958

Postby 1958 » Sun Jun 05, 2016 8:40 am

Ti degenerici mogu samo da se setaju, dzabe im kad su picke obicne, hipsteri, pedjeri, nvo, satro urbani... oce da skinu vlast, oce neku revoluciju promenu sta vec, a nemaju pokusaj tuce... na protestima za paradu, Karadzica, Mladica, Kosmet itd se pekao zanat, a ne na tviteru.
Често одем до на село

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Sun Jun 05, 2016 10:08 am

Опозиција за пожелети, исто као и разноразни заветници и чувари пресветог србског пламена и жезла цара Лазара на "десници", кад их 90 % Србије види помисли да пичкоусти и није толико лош. Има ови протести и у НС, бране РТ Војводине, гомила лгбт југословенштура и комуњара, јебене вегуње најобичније. Чуј протест за ту Савину малу, ко год да је та риба, лик распродао пола Србије, направио рекордне дугове, пристао да не омета улазак Косова у међународне организације, а око овога протест. То друштво пичкоустог мрзи јер им смрди на Србију, јер колики год да је издајник тај кретен је прва српска или боље речено нејугословенска власт, а за њих сунце излази у Загребу. Спољна политика коју он води им је сјајна, не буне се кад дође ММФ, или Меркелова, не пада им на памет. Ал' кад неко дирне Савину малу.. Е ту повлаче црту.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Космет је Србија

Postby Космет је Србија » Sun Jun 05, 2016 10:17 am

1958 wrote:Ti degenerici mogu samo da se setaju, dzabe im kad su picke obicne, hipsteri, pedjeri, nvo, satro urbani... oce da skinu vlast, oce neku revoluciju promenu sta vec, a nemaju pokusaj tuce

Зипа ово шаренило и много на к иде сво то генерално жуто, плаво, наранџасто не само код њих... и баш овакав пост хтедох написати одавно ал никад времена наћи али стварно су ортаћи ко из цртаних филмова или ти за повраћку. Моја апсолутна теорија је да они то раде из разлога да би уствари сами себе промовисали како су они шатро бунтаџије а уствари их боли она ствар јер и сами знају да са викањем и писањем смешних парола нема ништа.

Image

reziser

Postby reziser » Sun Jun 05, 2016 10:43 am

Кад видим какве су се нво скупиле,каква југоносталгичарска екипа,какви"грађани света","космополите",какве"интелектуалне громаде",какви"аналитичари и борци за права којечега и којекога"дође ми закупим и ја неки багер и срушим још пар уџерица не би ли их још више рабеснео.Приметна је појава,да људи поново наседају на исти финту,као и трагичног 5-ог октобра.Па како не видите ко стоји иза свега??Јасно је свакоме ,са два грама мозга,да је екипа из снс-а злочиначка,настала издајом,пуна конвертита,и са становишта српског националног интереса неприхватљива,али добро браћо погледајте ко је са друге стране барикаде.Са друге стране је анационална,антисрпска,пројугословенска,псеудограђанска,нато пешадија.Останите мирни не наседајте,највећа победа националиста биће НЕМЕШАЊЕ.Нека се удаве у сопстевним говнима.

Futurama

Postby Futurama » Sun Jun 05, 2016 11:53 am

reziser wrote:Кад видим какве су се нво скупиле,каква југоносталгичарска екипа,какви"грађани света","космополите",какве"интелектуалне громаде",какви"аналитичари и борци за права којечега и којекога"дође ми закупим и ја неки багер и срушим још пар уџерица не би ли их још више рабеснео.Приметна је појава,да људи поново наседају на исти финту,као и трагичног 5-ог октобра.Па како не видите ко стоји иза свега??Јасно је свакоме ,са два грама мозга,да је екипа из снс-а злочиначка,настала издајом,пуна конвертита,и са становишта српског националног интереса неприхватљива,али добро браћо погледајте ко је са друге стране барикаде.Са друге стране је анационална,антисрпска,пројугословенска,псеудограђанска,нато пешадија.Останите мирни не наседајте,највећа победа националиста биће НЕМЕШАЊЕ.Нека се удаве у сопстевним говнима.

Да ли уопште постоје националисти у Србији ?
Ови шарени шта год мислио о њима могу да се удруже и организују а национална или патриотска опција је у Србији данас толико поцепана и компромитована да поцепанија и компромитованија не може да буде .
Можда оваква врста протеста највише одговара власти како би испала националнијом у односу на шарене...

Nexon

Postby Nexon » Sun Jun 05, 2016 12:10 pm

На београдском аеродрому ухапшен мајор Ранко Џелајлија
04/06/2016 | 20:54 | Извор: СРНА |
Мајор Војске Републике Српске Ранко Џелајлија ухапшен је данас на београдском Аеродрому према Интерполовој потјерници коју је за њим расписала Хрватска због наводног ратног злочина, изјавио је Срни директор Документационо-информационог центра "Веритас" Саво Штрбац.

Јер еу нема алтернативу...
Last edited by Nexon on Sun Jun 05, 2016 12:16 pm, edited 1 time in total.

Nexon

Postby Nexon » Sun Jun 05, 2016 12:12 pm

reziser wrote:Кад видим какве су се нво скупиле,каква југоносталгичарска екипа,какви"грађани света","космополите",какве"интелектуалне громаде",какви"аналитичари и борци за права којечега и којекога"дође ми закупим и ја неки багер и срушим још пар уџерица не би ли их још више рабеснео.Приметна је појава,да људи поново наседају на исти финту,као и трагичног 5-ог октобра.Па како не видите ко стоји иза свега??Јасно је свакоме ,са два грама мозга,да је екипа из снс-а злочиначка,настала издајом,пуна конвертита,и са становишта српског националног интереса неприхватљива,али добро браћо погледајте ко је са друге стране барикаде.Са друге стране је анационална,антисрпска,пројугословенска,псеудограђанска,нато пешадија.Останите мирни не наседајте,највећа победа националиста биће НЕМЕШАЊЕ.Нека се удаве у сопстевним говнима.

Први сам овде критиковао те који су шетали али између њих и Вучића нема никакве разлике што се тиче правца Србије. Ти исти су ћутали и радовали се када је Вучић издавао КиМ у Бриселу, тада су га подржавали а сада хоће устанак.
Ово је сукоб на истој страни, као 8. седница Савеза комунисте.

ultrastito

Postby ultrastito » Sun Jun 05, 2016 5:32 pm

ја сам размишљао да ли да идем на онај први протест, нисам стигао и реко идем на следећи сигурно. кад сам видео сфрј-лгбт-нкпј-нво-хипстер-урбану екипу...у фазону сам буквално, дај тај багер да ја рушим. заправо је циљ протеста заиста нешто за шта вреди излазити на улице или бар један од разлога зашто треба на улице, али кад видим ко представља ту критичну масу...сере ми се.

иста прича за протесте деснице. кад видим ко се ту скупља, није ми добро.

тако да оно...јеби га
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

tizlabor

Postby tizlabor » Sun Jun 05, 2016 9:40 pm

reziser wrote:Са друге стране је анационална,антисрпска,пројугословенска,псеудограђанска,нато пешадија

Znaci ista ko i sa prve strane,znaci jebali smo cvorka,jebali smo jeza,jebali smo krmka,jebo nas pas da nas jebo.

Neka se prica povela predzadrugom danas,a predzadrugom se uvek povedu kvalitetne price,i jedan stariji gospodin nakon verovatno treceg piva iz druge gajbe rece jednu veoma pametnu stvar.
"Nama Srbima je jedina nada da Crnogorci smaknu Mila i da on trazi politicki azil u Srbiji,i da mu ga ove jajare odobre a on da im uvali tako sto osnuje stranku i pobedi na izborima u Srbiji!"
Na moje pitanje zasto Milo jebote zivot,dobio sam kvalitetan odgovor:
"ZATO"!
I dopunu istog...
"Ako ne uspe sa Milom nadati se necemu slicnom kod siptara na Kosovu,pa da udomimo Tacija on bi nas iscupo 100%,sposoban covek vidi se,ne bas ko Milo,ali sposoban sigurno".

Nexon

Postby Nexon » Mon Jun 06, 2016 11:55 pm

ultrastito wrote:ја сам размишљао да ли да идем на онај први протест, нисам стигао и реко идем на следећи сигурно. кад сам видео сфрј-лгбт-нкпј-нво-хипстер-урбану екипу...у фазону сам буквално, дај тај багер да ја рушим. заправо је циљ протеста заиста нешто за шта вреди излазити на улице или бар један од разлога зашто треба на улице, али кад видим ко представља ту критичну масу...сере ми се.

иста прича за протесте деснице. кад видим ко се ту скупља, није ми добро.

тако да оно...јеби га

Разумем те, није лако бити у снс и ићи на шетње против криминала снс. Када видим како сте се узјогунили на форуму дође ми да шетам са младим ској-евицма.

Србин ухапшен по Интерполовој потерници из Хрватске
С. Ј. МАТИЋ | 06. јун 2016. 15:48 > 21:10 | Коментара: 33

При уласку у Македонију ухапшен Вељко Дујановић. Супруга Гордана: Огорчена сам што нас наши службеници нису упозорили

Ово је баш заређало. Иако је још после оног случаја у ЦГ требало јасно свим људимa рећи који живе у Србији, а налазе се на тим потерницма, да се не крећу изван граница Србије. Али да катастрофа буде поптуна следује:

- На нашу границу смо дошли око 5.15 часова у зору и жена од око 50 година која му је узела пасош и остала документа изашла је из кућице и ушла у управну зграду - прича нам Гордана. - Није је било цео сат. Помислили смо да нешто није у реду са папирима за аутомобил. Кад се вратила, рекла је Вељку: "Све је у реду, можете наставити пут". Међутим, на македонској граници чим му је скенирао пасош, полицајац је отишао у управну зграду и није га било два сата. Ми смо чекали и на крају је Вељко отишао да види шта се дешава. Кад је ушао сазнао је да ће га ухапсити. Вратио се до кола да ми каже и мени је тад позлило.

Дакле, наша гранична полиција је сигурно видела ситуацију на интерполу и пустила човека после сат времена да буде ухапшен на македонској страни. И сада се ја питам: да ли је овај човек свесно жртвован од стране власти за поглавље 23 прикључења еу?!

Ова држава је потпуно институционлно урушена. Нема ниакквог система, кадрови снс су катастрофа, што се може видети по броју преотимања људи из других странака од стране снс.
Ову државу води један човек и када он не размишља о неком проблему, а тога је много проблема, то се све урушава и за то је он крив јер је такав систем поставио до крајних граница, свесно. Још је већа катастрофа што тог човека 24/7 занима рејтинг и медијска манипулација тј. лаж и само је томе максимлано посвећен.

Nexon

Postby Nexon » Wed Jun 08, 2016 1:00 pm

Двери неће бити део нове Владе, aли су предложиле Александру Вучићу конкретна решења за заустављање банкарске пљачке и заштиту презадужених породица, саопштено је из овог покрета након консултације са премијером.
Председник Двери Бошко Обрадовић је истакао да Српски покрет Двери не жели да буде део Владе која наставља погубни пут у ЕУ и НАТО, али да су спремни да конструктивним предлозима укажу на неопходне промене у породичној, социјалној, економској и културној политици.
Посебно је мандатару указано да је у његовом претходном мандату на челу Владе у потпуности занемарена породична политика, које се није дотакао у експозеу 2014. С обзиром да живимо у држави која демографски нестаје, у којој 40.000 људи више умре него што се роди на годишњем нивоу, Двери су мандатару предложиле формирање Министарства за бригу о породици и стављање борбе против беле куге међу државне приоритете нове Владе - саопштиле су Двери.

10 тачака Двери за будућност Србије

https://dveri.rs/clanci/10-tacaka-dveri-za-buducnost-srbije

Такође је предат предлог зa побољшање стања у српским финансијама и банкарству:

Image

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13312632_1028175063925789_5807831437422738082_n.png?oh=1a315f9258b616f2ca4087b686cb4aad&oe=57CB2D25

Image

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13312632_1028175063925789_5807831437422738082_n.png?oh=1a315f9258b616f2ca4087b686cb4aad&oe=57CB2D25

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13413044_1028174977259131_3933716165649654174_n.png?oh=b9177c3c231d610d24ed943b5aea19ac&oe=57D47797

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13407318_1028174940592468_2206512419945344717_n.png?oh=6b9b3e431040351e8aaa065edf1ecf5e&oe=58072F61

Image

mungos

Postby mungos » Wed Jun 08, 2016 10:54 pm

1. зашто само политичара и тајкуна? Постоји закон о пореклу имовине који се никада неће спроводити засигурно.

2. мислим да је и ова мера тотално неизводљива данас када су домаће фирме маргинализовано, довело би до повећања цена робе из увоза. Да не говоримо како би то прошло у овом протекторату и какве би заушке бриделе и то не од Швабе или неког озбиљног, већ од кроасана, словенаца и сличних распада. Далеко боље решење би било фаворизовање различитих области и привремене забране увоза ради фаворизовања и подстицања фаворизованих области где домаћи производ може бити компетентан.

3. прогресивно опорезивање баш и нема смисла ако би се клепили само најбогатији. Имало би ефекат само још веће утаје. Ако је пак слично скандинавским примерима онда има и смисла, али ми је то више политика левице (праве мислим, не ове домаће).

4. овај програм мислим да већ има (само на годину дана), уведен неколико месеци пред изборе како би се лажно повећала запосленост и мало легализовала сива зона. Треба увести подстицај за запошљавање људи из јавног сектора у приватном.

5. подстицаји овим "глупостима" пре науке, ит сектора и још 100 пречих ствари...па не знам који би израз употребио

Ово претходно у вези банака је неозбиљно и коментарисати када се нема основна ствар потребна да се са њима улази у коштац, а то је држава. А тим презадуженим боље да саветују да се наоружају, скупљају и пале извршитеље.

Ретко глуп програм, не само што је неизводљив и врло површан, већ чак није ни популистички.

нуклеарни удар

Postby нуклеарни удар » Thu Jun 09, 2016 10:19 am

Добра акција у Тел-Авиву

niko

Postby niko » Thu Jun 09, 2016 11:20 am

a sta ima po Zagrebu?

Return to “Само опуштено”