weekend offender wrote:da li neko zna kako kako da skinem tj downloudujem video koji je postavljen na fejsu? neki program nesto?
http://bfy.tw/2Qs0
weekend offender wrote:da li neko zna kako kako da skinem tj downloudujem video koji je postavljen na fejsu? neki program nesto?
pertla wrote:Koji je najbolji poker sajt za neki opusteni sit n go
Desnoruki levak wrote:I ja sam imao problem sa žutim mravima pre par godina, pokušao par "domaćih" lekova koji nisu dali rezultate i na kraju pozovem one eksterminatore, dođe čovek, poprska ćoškove po celom stanu i nestadoše ko rukom odnešeni.
čompika wrote:ma kakva so, ne jebu živu silu, jebe im se tačno za soprobavao hiljadu puta
Kibiców wrote:Kad vec pisete o insektima. Pre neku noc dok sam spavao udje mi buba mara u uvo. Ljudi kakva je to paranoja,na kraju sam isao u hitnu da mi isperu to!
Kibiców wrote:Kad vec pisete o insektima. Pre neku noc dok sam spavao udje mi buba mara u uvo. Ljudi kakva je to paranoja,na kraju sam isao u hitnu da mi isperu to!
EvoksPGD wrote:Kibiców wrote:Kad vec pisete o insektima. Pre neku noc dok sam spavao udje mi buba mara u uvo. Ljudi kakva je to paranoja,na kraju sam isao u hitnu da mi isperu to!
kad vec pisete o insektima tvoj avatar me istripovao masu puta
Users browsing this forum: Bolesni^od^ljubavi and 57 guests