Тема за све и свашта

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Чомбе

Re: Тема за све и свашта

Postby Чомбе » Wed Nov 09, 2016 12:38 pm

weekend offender wrote:da li neko zna kako kako da skinem tj downloudujem video koji je postavljen na fejsu? neki program nesto?

http://bfy.tw/2Qs0

weekend offender

Postby weekend offender » Wed Nov 09, 2016 4:48 pm

hvala brate :mrgreen:

ultrastito

Postby ultrastito » Sat Nov 12, 2016 1:47 am

има ли ко неки линк за adobe dreamweaver, ал' да ради. скинуо 15 и 17 и каринтијанс, ћене да инсталира све га јебало!!!!

хвала
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

херц

Postby херц » Sat Nov 12, 2016 7:32 pm

pertla wrote:Koji je najbolji poker sajt za neki opusteni sit n go

ПокерСтарс по броју играча ал на свим бајиновима су регулар играчи. Има од 180 играча, 90 играча, 45 играча и мање. Ал играј то као забаву јер ће те појести ови регови. Буди што више тајт. ♠♣♥♦

прекидач

Postby прекидач » Sun Nov 13, 2016 4:48 pm

Jel zna neko kako da izbrisem instagram nalog sa fejsbuka, tj da ne budu povezani?

1748

Postby 1748 » Sun Nov 13, 2016 10:02 pm

Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.

UltrasDoras

Postby UltrasDoras » Mon Nov 14, 2016 9:00 pm

jebem ti nebo ljudi ima godina, dve, kako vodim borbu sa mravima prokletim, ne samo ja, već čitava zgrada. pa to je užas jedan. prokleta ortopedija se otvorila u prizemlju i kako su renovirali to i kako bruse svaki dan nekakve govnave gipseve tako ovi mali gadovi bježe prema gore i ja sam prvi na udaru, jer sam na 1. spratu. komšije kažu da je i kod njih nepodnošljivo. ne možete zamisliti koliko sam se u zadnje vrijeme najeo samo mrava. u kuhinji ništa živo ne smiješ ostaviti, samo frižider. aj i to, al kad sam počeo ih po krevetu, jastuku nalaziti, gdje spavam, pa majku vam jebem... ima li kakvog lijeka, ovako prirodnog, ili bar da ih držim podalje od kreveta.. znam da ne mogu sam u ovu borbu :D, to se mora sa svim stanarima dogovorit

smrt mravima
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS

lost&found

Postby lost&found » Mon Nov 14, 2016 11:35 pm

uh , imao sam i ja muke s tim... ono sto je interesantno, da sam ih uglavnom vidjao kod kreveta, mnogo vise nego u kuhinji. Probaj da oribas pod jabukovim sircetom, ili ako imas tepih onda bar delove kreveta. Jbg, smrdece malo u pocetku, al meni je donekle pomoglo

čompika

Postby čompika » Mon Nov 14, 2016 11:41 pm

uzmi one tortice, to oni odnesu u koloniju i svi pomru

pertla

Postby pertla » Tue Nov 15, 2016 9:18 am

Image
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

Desnoruki levak

Postby Desnoruki levak » Tue Nov 15, 2016 9:42 am

I ja sam imao problem sa žutim mravima pre par godina, pokušao par "domaćih" lekova koji nisu dali rezultate i na kraju pozovem one eksterminatore, dođe čovek, poprska ćoškove po celom stanu i nestadoše ko rukom odnešeni.

Чомбе

Postby Чомбе » Tue Nov 15, 2016 12:09 pm

Desnoruki levak wrote:I ja sam imao problem sa žutim mravima pre par godina, pokušao par "domaćih" lekova koji nisu dali rezultate i na kraju pozovem one eksterminatore, dođe čovek, poprska ćoškove po celom stanu i nestadoše ko rukom odnešeni.

Ваистину. Све друго је чисто срање, креде, јабуково сирће и остали ''проверени'' рецепти...чисто свирање курцу.

Мићара

Postby Мићара » Wed Nov 16, 2016 11:16 am

Није баш све, ако нађеш одакле излазе слободно кашикицу соли проспеш ту и више никада неће доћи... Јер не могу да се крећу преко соли угину одмах...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

čompika

Postby čompika » Wed Nov 16, 2016 3:19 pm

ma kakva so, ne jebu živu silu, jebe im se tačno za so :mrgreen: probavao hiljadu puta

UltrasDoras

Postby UltrasDoras » Wed Nov 16, 2016 5:32 pm

ma i ja sam probavao so, kurčeve kore od voća i još nekakve hemikalije, bole ih kurac :D nema neg zvati istrebljivače
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Wed Nov 16, 2016 6:20 pm

čompika wrote:ma kakva so, ne jebu živu silu, jebe im se tačno za so :mrgreen: probavao hiljadu puta

Ja sam kupio neko sranje kao torta izgleda, valjda se zove zamka za mrave. Dodju na to i pocnu da jedu i nose tamo gde se svi skupljaju, pa potruju se svi. Meni je stvarno pomoglo. Ja sam posle toga imao slican problem sa bubasvabama, kada se iselila jedna komsinica i useljavali novi stanari a drugi stan koji je bio neko vreme prazan poceli da sredjuju tu zubnu ordinaciju. Odjednom bubasvaba po stanu katastrofa, jedva sam ih se resio. Po celom jebenom stanu sam sipao neki prasak da ih potamanim, ali znaci gde god sam stigao, ja sam prasio. Na kraju i kada sam ih pobio sve, ostavio sam prasak na nekim mestima jos dva meseca, zlu ne trebalo.

Kibiców

Postby Kibiców » Thu Nov 17, 2016 8:24 am

Kad vec pisete o insektima. Pre neku noc dok sam spavao udje mi buba mara u uvo. Ljudi kakva je to paranoja,na kraju sam isao u hitnu da mi isperu to!

Grobar do groba

Postby Grobar do groba » Thu Nov 17, 2016 9:44 am

Kibiców wrote:Kad vec pisete o insektima. Pre neku noc dok sam spavao udje mi buba mara u uvo. Ljudi kakva je to paranoja,na kraju sam isao u hitnu da mi isperu to!

Hahahaha,brate to nije nista veruj mi.Meni je pre jedno nedelju dana,isto tako oko 3,4 ujutru,stonoga pokusala da udje u uvo.Taman me uhvatio lep san bio,i trgnem se odjednom samo,i udarim se po uvetu refleksivno i kako sam je udario prepolovim je na pola na sred uveta,znas koja sok scena,popizdeo sam bio posle,jedva sam se opet uspavao :D
Do neba volimo te mi,i pevamo ti svi,da jedini si klub na svetu celom....PFK

EvoksPGD

Postby EvoksPGD » Thu Nov 17, 2016 3:39 pm

Kibiców wrote:Kad vec pisete o insektima. Pre neku noc dok sam spavao udje mi buba mara u uvo. Ljudi kakva je to paranoja,na kraju sam isao u hitnu da mi isperu to!

kad vec pisete o insektima tvoj avatar me istripovao masu puta :mrgreen:
Razmačinji stolove, počinje šiz...

http://crno-bela-nostalgija.blogspot.rs/

Чомбе

Postby Чомбе » Thu Nov 17, 2016 4:16 pm

EvoksPGD wrote:

kad vec pisete o insektima tvoj avatar me istripovao masu puta :mrgreen:

:mrgreen:

Image

Return to “Само опуштено”