XXXI Олимпијске игре у Рио де Жанеиру
-
svuda.prisutan
Re: XXXI Олимпијске игре у Рио де Жанеиру
Karakašević je pobedio onog kineza iz Australije
- lost&found
jel ide prenos basketa na rts i ako moze link za to ? (po mogucstvu link sa nasim prenosom)
riper wrote:Gospodja Svajnstajger klasika, igra ko slina, ispala je od Spanjolke. Doduse to je mozda i jedina nasa sportiskinja koju odavno ne dozivljavam kao nasu, tako da me boli kurac sto je ispala.
-
Космет је Србија
херц wrote:
Играј и победи је за ово песметина... не разумем кој мој се више бламирају са тим другачијим правцима.
Иначе први дан показује да стварно заостајемо много мада не мора да значи али никад ми нећемо схватити колико је разлика између ОИ и осталих такмичења.
П.С. Пре неки дан сам мало листао по појединим америчким спортистима и не могу вам описати какви су то препуцани ликови... нема велике разлике између америчких кошаркашица и пољских хул група. Јебену ивану шпановић цимају 3 пута у једном дану иако то није ни дозвољено а да ли су ове наркоманке икад биле на провери чисто сумњам.
- MentalitaBelgrado
Ана Ивановић глупа ко курчина
...нису твоји вуци мртви само вребају...
nego da kazem koju o mojoj ljubimici iz mladjih dana
ana vec odavno ne igra tenis, ona je postala manekenka, igra na kartu lepote a tenis je vec odavno ne interesuje, i dalje dobija odlicnu lovu za reklame a i ima vec dosta sponzorskih ugovora koje samo otaljava... a i dobro se udala
inace "posto nemam pametnija posla" bilo mi zanimljivo da saznam ko ima vise love ona ili svajne, ima on duplo vise, njegovo bogastvo se procenjuje na 200 milki a njeno na 100 (jbt 100 milki ne secam se kad je zadnji put uspela da dodje do cetvrtfinala a kamoli nesto osvojila)
inace bila je ogromni talenat, imala je sve i mogla je da vlada tenisom jer sem serene zenski tenis je go ku..c (tako bar kazu oni koji se razumeju
) al jbg cim su krenuli momci, izlasci, provodi, osetila penis - batalila je tenis !
iako teniski u glavi je duplo golo i psihicki je nula, na nivo jednog pubertetlije koji ako krene da gubi unervozi se i preda unapred a ako krene da vodi uplasi se pobede pa izgubi, ovako privatno kapa dole, maksimalno iskoristila svoju lepotu, svoje nevino lice, potpisala milionske sponzorske ugovore, ugrabila kapitena nemacke repke i sad ladi pi...u putuje i zajebava se... evo stigla je i do brazila da skokne

ana vec odavno ne igra tenis, ona je postala manekenka, igra na kartu lepote a tenis je vec odavno ne interesuje, i dalje dobija odlicnu lovu za reklame a i ima vec dosta sponzorskih ugovora koje samo otaljava... a i dobro se udala
inace "posto nemam pametnija posla" bilo mi zanimljivo da saznam ko ima vise love ona ili svajne, ima on duplo vise, njegovo bogastvo se procenjuje na 200 milki a njeno na 100 (jbt 100 milki ne secam se kad je zadnji put uspela da dodje do cetvrtfinala a kamoli nesto osvojila)
inace bila je ogromni talenat, imala je sve i mogla je da vlada tenisom jer sem serene zenski tenis je go ku..c (tako bar kazu oni koji se razumeju
iako teniski u glavi je duplo golo i psihicki je nula, na nivo jednog pubertetlije koji ako krene da gubi unervozi se i preda unapred a ako krene da vodi uplasi se pobede pa izgubi, ovako privatno kapa dole, maksimalno iskoristila svoju lepotu, svoje nevino lice, potpisala milionske sponzorske ugovore, ugrabila kapitena nemacke repke i sad ladi pi...u putuje i zajebava se... evo stigla je i do brazila da skokne

04 X 1945
-
Космет је Србија
Мислим да је девојка тотално небитна да би се било каква реч написала о њој јер одавно је и смара да се осећа као наша држављанка. Видим да је окачила слику нашег пасоша кад је ушла у бразил али мислим да ју је болео к да се цима око неког већег резултата. Што кажеш можда никад и није била у рију а и успут да каже да је репка за њу овер енд аут... мислим добро је да смо дочекали да коначно и то каже а не да игра преко к како би испунила норму за ои. Одавно и њу и јј не готивим мада је џеј некако више приврженија држави мада после оног са клинтоном рецимо немамо о чему да причамо. Е да али стварно је нула риба искрено као и све тенисерке и мислим да ју је овај оженио маркетиншки и само ће у скорије време да пукне наслов да је јкра. Рецимо одбојкашице су за њу и што се тиче лепоте а и понашања невероватне па их зато и нема нигде и наравно да су без кинте а и можда их боли пичка да се цимају како би наватале неког бумбара јер је скромност имати у овом сјебаном времену претешко. И свака им част што су пребиле ове тупаве жабарке јутрос.
zmijuga wrote:riper wrote:Gospodja Svajnstajger klasika, igra ko slina, ispala je od Spanjolke. Doduse to je mozda i jedina nasa sportiskinja koju odavno ne dozivljavam kao nasu, tako da me boli kurac sto je ispala.![]()
Hehehe, mogu samo da kazem, veliki mozgovi isto misle. Moj hejt za Anu Ivanovic je poceo davno pre nego sto je postala frau Svajnstajger. Pizdeo sam jer je nakon svakog njenog poraza, stavljala onaj fejk osmeh koji je vezbala sa PR timom i rekla da je to za nju veliko iskustvo. Pizdeo sam sto se nikada nije potrudila da makar odglumi neki patriotizam. Furala je pricu da je trenirala u praznom bazenu i pricu o bombardovanju, jer takve price vole mediji.
A onda kada je kosovu priznata nezavisnost, mnogi nasi sportisti su davali prilicno dobre izjave. Svi su bili u fazonu da je to nelegalno i nelegitimno, da je za njih Kosovo Srbija,ali da ce oni da nastave da se za Srbiju bore na terenu (parketu, gdegod). I sto se mene tice nista vise od toga i nije trebalo da se kaze, ne moraju sportisti da vode visoku politiku, ali su se o toj temeljnoj stvari svi jasno i glasno izjasnili. Ali tadasnja gospodjica Ivanovic je na pitanju stranog novinara odgovorila da se ona ne razume u politiku. Onda je novinar ponovio pitanje, rekao je sta su rekli sportisti pre nje, ali ona je opet ponovila da se ona ne razume u politiku.Pa mater ti jebem slepacku nije te pitao za rast cene aluminijuma na Filpinima da prokomentarises, vec te je pitao kako se osecas sto su oteli jedan deo tvoje zemlje. Ali njen PR tim joj je savetovao da se ona ne izjasnjava kako ne bi gubila fanove sirom sveta i tako se Ana Svajnstajger eks Ivanovic ne razume u ocepljenje Kosova,iako rado pominje pricu kako je prezivela bombardovanje i trenirala u praznom bazenu.
Da ne govorim o famoznoj slici sa bilom klintonom. Mnogi nasi ostrasceni internet navijaci i dalje, kada ona i jelena jankovic izgube, podsecaju na tu sliku, da je to karma za sve kasnije poraze. Sto je najgore,od te slike,one nisu imale vise nikakve uspehe. Ali ajde, svakome je moglo da se dogodi da se ne snadje u trenutku pa da odbije poziv za slikanje. Ali je ta slina nakon toga napisala da je joj je bila cast slikati se sa bivsim americkim predsednikom. Jelena Jankovic je makar mudro cutala, ali ovo govno slinavo je moralo nesto da prokomentarise.
Na vrh svega, Ana Ivanovic nije nikakva nadpicka.Jeste lepa devojka,ali nije jebena vila Ravioila. Nju je spasilo sto je teniserka,a u tom sportu se takmice retko ruzne ribe, tako da bilo ko, ko lici na nesto, smatra se lepoticom.
Sustina je u tome da ja mogu po prvi put da priznam da je jebeni Andjus u pravu i da delimo isto misljenje o doticnom govnetu od teniserke
Jasna Sekaric nije na Olimpijadi?
Nije, obezbedila je normu, ali su njeni rezultati u vlasništvu saveza, pa je savez poslao nekog umesto nje. Isto tako je i ona u London otišla a nije ispucala normu, pa je otišla umesto nekoga.
Eto ponovo se ispostavlja tacnom prica da nasi olimpijadu shvataju kao ekskurziju u srednjoj skoli. Do jaja Rio,Kopakabana,kurve,gudra jeftina ko paradajiz u septembru,drka 20 dana o tudjem trosku...
Moze o Djokovicu da se kaze sto sta,ali nemoze da mu se ospori da je pojam profesionalca. Doso u olimpijsko selo,video da je ko na vasaru u Guci...aj zdravo odo ja da se spremam slikajte se sa Mutom Nikolicem i Dabovickama...
Moze o Djokovicu da se kaze sto sta,ali nemoze da mu se ospori da je pojam profesionalca. Doso u olimpijsko selo,video da je ko na vasaru u Guci...aj zdravo odo ja da se spremam slikajte se sa Mutom Nikolicem i Dabovickama...
Hahahahhaha bukvalno ta prica... Slikajte se sa Mutom i Dabovickama hahahahahaha
Kosarkasice ce takav kurac da popuse, siguran sam..
Kosarkasice ce takav kurac da popuse, siguran sam..
Mа ко јебе тенис и олимпијаду. Него, јел има госпођица швабица неки приватни порнић? Неки хом мејд.
(Street Force / Curva Orientale)
Re: RE: Re: XXXI Олимпијске игре у Рио де Жанеиру
čompika wrote:Nije, obezbedila je normu, ali su njeni rezultati u vlasništvu saveza, pa je savez poslao nekog umesto nje. Isto tako je i ona u London otišla a nije ispucala normu, pa je otišla umesto nekoga.
Na koliko ona OI je isla? 5-6?
Od kada znam za sebe Sekaricka i OI idu zajedno. Malo mi cudno sad.
- ultrastito
tizlabor wrote:Eto ponovo se ispostavlja tacnom prica da nasi olimpijadu shvataju kao ekskurziju u srednjoj skoli. Do jaja Rio,Kopakabana,kurve,gudra jeftina ko paradajiz u septembru,drka 20 dana o tudjem trosku...
реално !!!
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Kad vidim ovu milicu dabovic povrace mi se odmah
A ova druga što je Žuća prca ti je baš drago čeljade? 
-
svuda.prisutan
Ona nije dobro medijski ispracena kao Mica.