Postby ElPadrino » Mon Mar 17, 2025 8:30 am
Ja baš mislim suprotno.. Protesti koji na čelu imaju ikone, koji imaju masu nacionalnih zastava, ali prije svega ikona.. Studenti koji dolaze u Beograd na čelu sa ikonom Svetog Save i Patrijarha Pavla, mislim da uz takve "parole" i ona sila odozgo će pomoći tom narodu. Tako da bih ovo sad već nazvao kao neka vrsta srpskih litija.
A poenta priče je, a to se vidi iz svih njihovih poteza, da su oni na vlasti u fazi truleža i raspada.. Zamisli, sve su pokušali i sve im ose obilo o glavu. Samo stvaraju kontra efekte i auto golove. Izvedeš nešto najbolje šta imaš i to ti je onaj ćaci kamp. Ono dno dna i talog ljudski. Pogledaj samo one snimke od Šarovića sa protesta u Jagodini i Sremskoj Mitrovici.. Da li ti ono izgleda kao neka pobjednička stranka ili ponosni pobjednički narod ? Ono sve izgleda kao da je kraj blizu.
I ovaj jadni teroristički napad na svoj narod izgleda kao da je kraj iza ćoška tj. "noć je najmračnija prije zore".
Mislim da je kraj ovog režima, koji će uništiti sam sebe, vrlo blizu, samo je pitanje da li će narod još malo istrajati.
A to da li će se korumpirani ovaj ili onaj probuditi pa početi raditi drugačije, neće još dugo dugo.. Mi smo korumpiran narod. Pa evo kolega pertla sa foruma je iz fazona "Što bi se cimao za papir kad mu može tetka to sredit". To je jednostavno duboko usađeno u naš mentalitet i mi izgleda ne znamo za drugačije. Koga znaš, koga imaš tamo, aj mi završi, mig, bombonjera i viski u kesi, to je kod nas od Turaka pa do danas. Mi jednostavno nismo sazreli da razmišljamo državnički u tom pogledu kao recimo Švabe ili neki takav narod.