Skroz realni Djuka.

Nikodije wrote:Ma da Uefa mafija Kosovo je Srbija.
Nikodije wrote:Zna se ko je naredio i ko forsira tu pricu. Zao mi sto je tamo na severu 95% ljudi ispravno. Pa vi ste jedna od najacih ekipa i grupa u Evropi. Pa nece valjda bunu da povedu divlja telad iz Valjeva. A to ciji sam necu da odgovaram svaki put kada napisem i dirnem u osinjak.
Terali ste Slobu, Djindjuvu, Kostunicu, Borisa ali zvalu jok. I onda ti meni pises o hapsenjima i granicama i kolima dok ti vodeci ljudi grupe grade beograd na vodi. Mislim nista licno samo eto to je na zalost cinjenica. Ostale ekipe i grupe necu da spominjem vecina je u kurcu i njihove parole ili stavovi nemaju jacinu na zalost. A na grobare sa Juga necu da trosim tastaturu. Samo sto ne masu sa zastavom sns na tribini.
Aj ne seri PoaroNikodije wrote:Sever kaci ono sto se ne svidja vlastima? Tu nisi u pravu. Sever kaci tacno ono sto se svidja vlastima u ovom trenutku. Neko je pustio buvu kako bi moglo doci do podele, odnosno da Srbija uzme sever kosova i tu krece odlucna borba da se to spreci. Medjutim realnost je sledeca niti Srbija moze da uzme jedan metar Kosmeta niti je to realna opcija. A zvalo ima upravo ono sto je zeleo izgovor da eto on je jedva uspeo da uzme sever i spasi sto se spasti moze ali eto narod i crkva su protiv toga i zato ako sutra izgubimo sve nemojte mene kriviti, ja sam dao sve od sebe ali protiv stava naroda(delije i druge razne organizacije) i crkve nisam mogao. I dodje jesen i kraj price.
Nikodije wrote:Sever kaci ono sto se ne svidja vlastima? Tu nisi u pravu. Sever kaci tacno ono sto se svidja vlastima u ovom trenutku. Neko je pustio buvu kako bi moglo doci do podele, odnosno da Srbija uzme sever kosova i tu krece odlucna borba da se to spreci. Medjutim realnost je sledeca niti Srbija moze da uzme jedan metar Kosmeta niti je to realna opcija. A zvalo ima upravo ono sto je zeleo izgovor da eto on je jedva uspeo da uzme sever i spasi sto se spasti moze ali eto narod i crkva su protiv toga i zato ako sutra izgubimo sve nemojte mene kriviti, ja sam dao sve od sebe ali protiv stava naroda(delije i druge razne organizacije) i crkve nisam mogao. I dodje jesen i kraj price.
brucelee wrote:Отац Сава Јањић игуман из Дечана је изашао у јавност да је подела издаја већине српског живља јужно од Ибра и притом је објаснио шта Србија све има јужно и добио је насловну страну у информеру и куриру да је страни плаћеник, страни агент и да ради за ЦИУ... Према томе не знам како си могао да дођеш до закључка да противници поделе и предаје Косова и Метохије раде за власт, када пролазе кроз сито и решето од стране медија блиских власти.
Nikodije wrote:Da li neko stvarno veruje da bi siptari dali za zelenim stolom i ulicu na Kosmetu a kamoli nekoliko opstina? Nasi moraju da priznaju Komset i to je to. Sve ostalo je upakivanje, skretanje paznje. Crkva i ostali rade u interesu ove vlasti. Kao sto je zvalavi sebi napravio opoziciju tako i sada kreira javno mnjenje u saradnji sa medijima i ostalima. Sve je ovo dobro smisljeno. A mozda ja samo lupam gluposti.
Users browsing this forum: No registered users and 28 guests