Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
prcko

Re: Вести

Postby prcko » Wed Aug 08, 2018 1:49 pm

Image

Skroz realni Djuka. :mrgreen:

Sevastopole

Postby Sevastopole » Wed Aug 08, 2018 1:53 pm

Nikodije wrote:Ma da Uefa mafija Kosovo je Srbija. 8-)

A kako ti gledas na to sto navijace drze na kojekakvim spiskovima, maltretiraju ih po gradu, oduzimaju automobile i drze na granicama po nekoliko sati zbog tog stava nema podele i vruce jeseni?

Bole te kurac iskreno

SickOfItAll

Postby SickOfItAll » Wed Aug 08, 2018 2:13 pm

Никодије, од којих си ти? Чисто да видимо колико је опозициона твоја трибина...

Nikodije

Postby Nikodije » Wed Aug 08, 2018 2:34 pm

Zna se ko je naredio i ko forsira tu pricu. Zao mi sto je tamo na severu 95% ljudi ispravno. Pa vi ste jedna od najacih ekipa i grupa u Evropi. Pa nece valjda bunu da povedu divlja telad iz Valjeva. A to ciji sam necu da odgovaram svaki put kada napisem i dirnem u osinjak.
Terali ste Slobu, Djindjuvu, Kostunicu, Borisa ali zvalu jok. I onda ti meni pises o hapsenjima i granicama i kolima dok ti vodeci ljudi grupe grade beograd na vodi. Mislim nista licno samo eto to je na zalost cinjenica. Ostale ekipe i grupe necu da spominjem vecina je u kurcu i njihove parole ili stavovi nemaju jacinu na zalost. A na grobare sa Juga necu da trosim tastaturu. Samo sto ne masu sa zastavom sns na tribini.

brucelee

Postby brucelee » Wed Aug 08, 2018 2:40 pm

Nikodije wrote:Zna se ko je naredio i ko forsira tu pricu. Zao mi sto je tamo na severu 95% ljudi ispravno. Pa vi ste jedna od najacih ekipa i grupa u Evropi. Pa nece valjda bunu da povedu divlja telad iz Valjeva. A to ciji sam necu da odgovaram svaki put kada napisem i dirnem u osinjak.
Terali ste Slobu, Djindjuvu, Kostunicu, Borisa ali zvalu jok. I onda ti meni pises o hapsenjima i granicama i kolima dok ti vodeci ljudi grupe grade beograd na vodi. Mislim nista licno samo eto to je na zalost cinjenica. Ostale ekipe i grupe necu da spominjem vecina je u kurcu i njihove parole ili stavovi nemaju jacinu na zalost. A na grobare sa Juga necu da trosim tastaturu. Samo sto ne masu sa zastavom sns na tribini.

Север 3 највеће текме ове сезоне качи оно што се не свиђа властима, твоја трибина у том смислу не постоји. Наравно свако од нас би волео да то буде јаче или овако или онако, али репресија је огромна и није то баш тако да неко данас може тек тако да изнесе став.

Nikodije

Postby Nikodije » Wed Aug 08, 2018 2:57 pm

Sever kaci ono sto se ne svidja vlastima? Tu nisi u pravu. Sever kaci tacno ono sto se svidja vlastima u ovom trenutku. Neko je pustio buvu kako bi moglo doci do podele, odnosno da Srbija uzme sever kosova i tu krece odlucna borba da se to spreci. Medjutim realnost je sledeca niti Srbija moze da uzme jedan metar Kosmeta niti je to realna opcija. A zvalo ima upravo ono sto je zeleo izgovor da eto on je jedva uspeo da uzme sever i spasi sto se spasti moze ali eto narod i crkva su protiv toga i zato ako sutra izgubimo sve nemojte mene kriviti, ja sam dao sve od sebe ali protiv stava naroda(delije i druge razne organizacije) i crkve nisam mogao. I dodje jesen i kraj price.

Bunt

Postby Bunt » Wed Aug 08, 2018 3:00 pm

Nikodije wrote:Sever kaci ono sto se ne svidja vlastima? Tu nisi u pravu. Sever kaci tacno ono sto se svidja vlastima u ovom trenutku. Neko je pustio buvu kako bi moglo doci do podele, odnosno da Srbija uzme sever kosova i tu krece odlucna borba da se to spreci. Medjutim realnost je sledeca niti Srbija moze da uzme jedan metar Kosmeta niti je to realna opcija. A zvalo ima upravo ono sto je zeleo izgovor da eto on je jedva uspeo da uzme sever i spasi sto se spasti moze ali eto narod i crkva su protiv toga i zato ako sutra izgubimo sve nemojte mene kriviti, ja sam dao sve od sebe ali protiv stava naroda(delije i druge razne organizacije) i crkve nisam mogao. I dodje jesen i kraj price.
Aj ne seri Poaro

Ultra Sarma

Postby Ultra Sarma » Wed Aug 08, 2018 3:03 pm

Cisto da se podsetimo da podela nama ne odgovara. Da vecina Srba zivi juzno i da je tamo skoro pa sve sto nam je bitno.
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала

brucelee

Postby brucelee » Wed Aug 08, 2018 3:10 pm

Nikodije wrote:Sever kaci ono sto se ne svidja vlastima? Tu nisi u pravu. Sever kaci tacno ono sto se svidja vlastima u ovom trenutku. Neko je pustio buvu kako bi moglo doci do podele, odnosno da Srbija uzme sever kosova i tu krece odlucna borba da se to spreci. Medjutim realnost je sledeca niti Srbija moze da uzme jedan metar Kosmeta niti je to realna opcija. A zvalo ima upravo ono sto je zeleo izgovor da eto on je jedva uspeo da uzme sever i spasi sto se spasti moze ali eto narod i crkva su protiv toga i zato ako sutra izgubimo sve nemojte mene kriviti, ja sam dao sve od sebe ali protiv stava naroda(delije i druge razne organizacije) i crkve nisam mogao. I dodje jesen i kraj price.

кењаш претерано... Циљ власти јесте подела, односно да Србија добије Север Косова и да то представи као огромну победу...Читај медије, читај шта ставља информер на насловној, читај шта прича Дачић, читај шта говоре политичари.

Отац Сава Јањић игуман из Дечана је изашао у јавност да је подела издаја већине српског живља јужно од Ибра и притом је објаснио шта Србија све има јужно и добио је насловну страну у информеру и куриру да је страни плаћеник, страни агент и да ради за ЦИУ... Према томе не знам како си могао да дођеш до закључка да противници поделе и предаје Косова и Метохије раде за власт, када пролазе кроз сито и решето од стране медија блиских власти.

Nikodije

Postby Nikodije » Wed Aug 08, 2018 3:25 pm

Da li neko stvarno veruje da bi siptari dali za zelenim stolom i ulicu na Kosmetu a kamoli nekoliko opstina? Nasi moraju da priznaju Komset i to je to. Sve ostalo je upakivanje, skretanje paznje. Crkva i ostali rade u interesu ove vlasti. Kao sto je zvalavi sebi napravio opoziciju tako i sada kreira javno mnjenje u saradnji sa medijima i ostalima. Sve je ovo dobro smisljeno. A mozda ja samo lupam gluposti.

SAO_Zeljin

Postby SAO_Zeljin » Wed Aug 08, 2018 3:33 pm

Aj da cujemo sa koje tribine si ti i da cujemo koji je njen stav po pitanju Kosmeta

ultrastito

Postby ultrastito » Wed Aug 08, 2018 3:37 pm

Image

shomi brate, ti li si? :mrgreen:
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

MARKER

Postby MARKER » Wed Aug 08, 2018 3:42 pm

brucelee wrote:Отац Сава Јањић игуман из Дечана је изашао у јавност да је подела издаја већине српског живља јужно од Ибра и притом је објаснио шта Србија све има јужно и добио је насловну страну у информеру и куриру да је страни плаћеник, страни агент и да ради за ЦИУ... Према томе не знам како си могао да дођеш до закључка да противници поделе и предаје Косова и Метохије раде за власт, када пролазе кроз сито и решето од стране медија блиских власти.

Image

Био сам докон, па сам послушао Боснића и отишао на https://wikileaks.org и куцао Сава Јањић. Има штошта да се прочита...

bojan23

Postby bojan23 » Wed Aug 08, 2018 3:45 pm

A da cigani nisu dizali parole ili radili koreografije vezano za Kosmet, onda bi bilo ciganske pičke ne smeju da se usprotive vučiću.
Obrni, okreni uvek se nađe dlaka u jajetu, nisu Delije sveci i bezgrešna tribina, al nekad se stvarno preteruje.
З В Е З Д А Л Е !

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Wed Aug 08, 2018 4:22 pm

Nikodije wrote:Da li neko stvarno veruje da bi siptari dali za zelenim stolom i ulicu na Kosmetu a kamoli nekoliko opstina? Nasi moraju da priznaju Komset i to je to. Sve ostalo je upakivanje, skretanje paznje. Crkva i ostali rade u interesu ove vlasti. Kao sto je zvalavi sebi napravio opoziciju tako i sada kreira javno mnjenje u saradnji sa medijima i ostalima. Sve je ovo dobro smisljeno. A mozda ja samo lupam gluposti.

У принципу се слажем са целим уписом минус све осим последње реченице.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Далтон

Postby Далтон » Wed Aug 08, 2018 4:27 pm

Brateeee. Niko je rekao neke činjenice i delom je u pravu. Šta napadate čoveka toliko? Da nije opet neko rekao ono što ne želite da čujete pa po običaju kidaj-lomi samo da bude onako kako Vam odgovara? Pričaj Niko, reci šta misliš i kakvo je tvoje viđenje i rešenje ovog dole.
(Street Force / Curva Orientale)

јахач магле

Postby јахач магле » Wed Aug 08, 2018 4:34 pm

Прозива Цигане по ко зна који пут, све зна и у све је упућен, само не зна да напише за кога навија, иако су га више пута људи лепо питали.
...Сијају звезде као очи конобарице...

Далтон

Postby Далтон » Wed Aug 08, 2018 4:38 pm

:lol: :lol: :lol:

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 9821097815

@jahač, to sam primetio. Malo preteruje s tim ali što se tiče ostalih stvari u vezi KiM, i nije da nije u pravu. Da je iscenirano sve ovo što se dešava mislim da i ptice na grani već znaju. Da Kosovo do jeseni ide - svako od nas to zna, jedino nam preostaje da se nadamo da će žvalava somina nešto pametnije da uradi.
(Street Force / Curva Orientale)

Nikodije

Postby Nikodije » Wed Aug 08, 2018 4:57 pm

Nisam clan zadnjih 7 godina ni jedne ekipe i ne idem na stadion. Tako da u ovom trenutku i na ovu temu totalno je nebitno za koga navijam i ciji sam clan bio. Mada ovde na forumu ljudi znaju za koga navijam. Odgovarao sam vise od 5 puta na isto pitanje i boli me kurac da se ponavljam. Ovo sto pisem za Kosmet je istina i mozda je nekima tesko to da prihvate ali to je njihov problem.

друг члан

Postby друг члан » Wed Aug 08, 2018 5:26 pm

Mene samo zanima,jer si mi pisao za koga navijas, kako ti znas ko ciganima i sta naredjuje? Imas informaciju od nekog koju nema 99.99% tribine,ili nagadjas?
Nije tacno da se nije napusavo vucic direktno. Sad sto vi ocekujete da neko sa megafonom ili mikrofonom povede protiv vucica,pa da završi kao grobari svojevremeno u slučaju brankice to je vaš problem
Choose Life

Return to “Само опуштено”