Вечити ривали - вести и дискусија
-
SAO_Zeljin
Re: Вечити ривали - вести и дискусија
znaci katanac
- B.Centrale
moze bugarin pucista da ima tri jezika i tri stomaka, ali kad ne povedes coveka koji ipak ima iskustva (bio profesionalac ili bozinov) a igraju ti maloletni ljubimci i prevare od talenata, a kraju sve karte bacas na jedan je ilic kapiten, pa kako? gori ste od nas. pakao
bologna centrale
Нешто ми жао и да вас зајебавам колико сте јадни. Ал кад се сетим сезоне купања Кајрат и остале прозивке...нека ипак ћу сачекати да прође Лудогорец. 
sad možemo samo da jurimo pokemone...
Razmačinji stolove, počinje šiz...
http://crno-bela-nostalgija.blogspot.rs/
http://crno-bela-nostalgija.blogspot.rs/
- Grobar do groba
јахач магле wrote:Гробари, ђе се купате?
Dobicete vi kupanje usred lude sume,samo polako.Kako neko olako zaboravi da vec godinama ili ne igra Evropu ili ispadne prvo,drugo kolo,i to od timova slabijih od ovog Zaglebja.Ali dobro,to ste vi,od vas me vise nista bas ne cudi.
Do neba volimo te mi,i pevamo ti svi,da jedini si klub na svetu celom....PFK
Па да и то много слабијих, рецимо да је ономад вредност Кајрата била једно 4 до 5 пута већа од тренутне вредности Заглебја. Ал нема везе, Вучић наместио.
А иначе ви сте ту исту луду шуму два пута избацивали из европе јел тако беше па ће сад да вам буде смешно ако они избаце нас?
А иначе ви сте ту исту луду шуму два пута избацивали из европе јел тако беше па ће сад да вам буде смешно ако они избаце нас?
- Grobar do groba
Da,da,Kairat je veliko ime na fudbalskoj mapi evrope,kojoj vi inace ne pripadate vec duzi niz godina,ali evo sad su vas Vucic,Kokeza i ostala SNS ciganija opet ubacili u nju.Nece mi biti smesno,ali ce mi biti drago svakako.
I kakvo je kupanje u ludoj sumi,imate dobro iskustvo
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
- Grobar do groba
pa kapiram da nije bolje od kupanja u Almatiju ili Odesi sigurno.
Grobar do groba wrote:Da,da,Kairat je veliko ime na fudbalskoj mapi evrope,kojoj vi inace ne pripadate vec duzi niz godina,ali evo sad su vas Vucic,Kokeza i ostala SNS ciganija opet ubacili u nju.Nece mi biti smesno,ali ce mi biti drago svakako.
Познат ко и Заглебје само 4 пута скупљи
izgleda da i Napredak ima budžet do neba
nema napredak budzet neko se zvezdan terzic bas uziveo, ko dete pa ne zna da stane...
04 X 1945
Па што ниси одиграо прелаз кад се уживео? 
A kad smo mi to pobedili u prvom kolu pa se sad iscudjavamo nesto??
i prosle sezone nismo mogli da se sastavimo prvih pet sest kola,pa na kraju plus 50 10 kola pred kraj.
- Grobar do groba
Sad ce da krene SNS masinerija odmah sa obaranjem novih rekorda u SLS Vucicevsko-Kokezinoj ligi,prvo,drugo kolo su uvek jebeni,a onda se budi stub srBstva i krece sa 20+ uzastopnih pobeda(sve regularne i pod konac)
- Кудрави Гаучос
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Re: RE: Re: Вечити ривали - вести и дискусија
Grobar do groba wrote:Sad ce da krene SNS masinerija odmah sa obaranjem novih rekorda u SLS Vucicevsko-Kokezinoj ligi,prvo,drugo kolo su uvek jebeni,a onda se budi stub srBstva i krece sa 20+ uzastopnih pobeda(sve regularne i pod konac)
Taj Kokeza...jel bio na Malti da gleda Zvezdu ili je ipak mozda bio u Poljskoj ?
I sto ovde trosite tastaturu, a niko da odgovori coveku na pitanja na temi srpska navijacka scena ?