Вести
-
Re: Вести
Ja bih da branim ovog Selakovica,ali on nije ni uhapsen ! jbg !!
-
Drugim recima silikonjara je rekao Srbima budite mirni dok vas šiptari kolju.
-
Докле више да се понижавамо , докле више овај народ има границу ? Сунце ти јебем да ти јебем ....
Космет је Србија !
- Занемарујем тактику
несуна реса wrote:Докле више да се понижавамо , докле више овај народ има границу ? Сунце ти јебем да ти јебем ....
Шта се то десило данас што није било очекивано? Или што се већ није догађало?
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.
А сјајна прошлост је лаж.
Tuzno je sto se narod dolje nada da ce drzava jednom reagovati na ovakve dogadjaje.
Govna u vlasti ovoj i onoj, kako li spavate , da li vam jednom bude zao sudbine naseg naroda ? Sjeme vam se zatrlo.
Govna u vlasti ovoj i onoj, kako li spavate , da li vam jednom bude zao sudbine naseg naroda ? Sjeme vam se zatrlo.
"Вјечна зубља вјечне помрчинe
нит догори нити свјетлост губи"
нит догори нити свјетлост губи"
- Bruno Sulak
Cekaj to je ta famozna ROSU? Ovog nokautiras golim rukama, ovom ispada sarzer, krecu se kao ovce na malo soli, guraju se ne znaju gde ce, pola njih nize od 180cm i sa 70kg, ovaj sto im je valjda glavni bez fantomke sto kao smiruje, taj kao da je leceni alkoholicar. Pa jaci su ovi nasi saobracajci prasinari nego ovi. Al jbg oni imaju logistiku i politika je na njihovoj strani.
Ne ulazim u to da li je režirano, ali normalno je da ih očekuješ, tako da to "tu su" je sasvim dovoljno da svi znaju na šta se misli.
Da smo bogdo mi ovo njima radili, ovako i radi ozbiljna država, razjebe svaki skup gde ti se skupljaju neprijatelji.
Jebo mamu sa metkom u cevi ti njome udaraš po ljudima.
Проблем је што се више секирају они чија је ђедовина даље од Косова, а они чија је ђедовина на Косову тешко планирају да се врате и уопште их више не интересује част изузецима. Ја их лично доста познајем... Проблем је што су први Руси ушли доле јер су директно из БиХ отишли доле када је почело да се кува 97-98 и напустили базу за 20 дана па су ови ушли, ми све нешто очекујемо од њих а никако конкретно да нам помогну са озбиљним средствима а не са 5 зарђалих авиона...
Није битна трепча нити дијаманти, амер направи биткоин и ето му 50 трепчи одједном...
База је у питању, па дај том трампу ту базу ако ћемо тако вратити земљу или крени у рат против истих, није џаба рекао онај жути "не може на 2 столице никако!"
Није битна трепча нити дијаманти, амер направи биткоин и ето му 50 трепчи одједном...
База је у питању, па дај том трампу ту базу ако ћемо тако вратити земљу или крени у рат против истих, није џаба рекао онај жути "не може на 2 столице никако!"
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Прича око Космета је изгубила сав свој смисао, свако има своју истину и причу за њега, једноставно је више свима мука, и жао због њега...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Мићара wrote: ми све нешто очекујемо од њих а никако конкретно да нам помогну са озбиљним средствима а не са 5 зарђалих авиона...
a u stvari ne ocekujemo
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu