Спортске вести и занимљивости
Re: Спортске вести и занимљивости
nije ni ovo , nastaviće da igraju na dva fronta
svakako će opet da osvoje kurac, kao i svake godine
svakako će opet da osvoje kurac, kao i svake godine
dennycrane wrote:eh, kad bi bajern bio nemacka zvezda...
Navikla zvezda da urinira po bavarcima u sred minkena,cak i ova engleska
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
- Kit_Karson
Ливерпул полако постаје Реал по одвратности. Кад видим ову тројицу напред, као неке девојчице, двојица се клањају, трећи избељује зубе. Само провлаче неку патетику кроз тај њихов тим. Те велика љубав, огромна традиција, не разумеш ти то бајо, Ливерпул је то, необјашњиво. Одакле толика поплава Ливерпулових навијача задњих 10-15 година? Због Истанбула?
LIverpul je uvek imao ogromnu armiju navijača širom sveta jer su osvajali sve i svašta, bar ja stičem takav utisak za ovih 30ak godina života. Istanbul je samo bio gas da se još više ljudi isprimaju na njih, meni su uvek nekako bili antipatični, valjda zbog tog drkanja na njihovu himnu
Mora se priznati da iz godinu u godinu igraju sve bolje, po meni ih je švaba odlično naštimao.
Mora se priznati da iz godinu u godinu igraju sve bolje, po meni ih je švaba odlično naštimao.
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
-
Врховна команда
Због Истанбула, због копа, химне клуба, има неки шмек па ето...Не волим их нити нити их симпатишем да се разумемо али разумем људе који воле те клубове са душом попут Јунајтеда, Ливерпула, Арсенала, Дортмунда, Јувентуса, Милана, Интера, Валенсије, Ајакса, итд...
Sportski pozdrav
Juve bas ima dusu

Igrao sa drugom PES. Izgubio.
možda su i imali neku dušu pre 20+ godina, kad smo ih zavoleli, al sad su se svi pretvorili u fabrike para kojima je jedini cilj da priviku kartice Azijata i Amera
nedavno sam čitao da postoje ideje o tome da se LŠ igra vikendom, a domaće lige radnim danima, pošto jebeni Azijati ne mogu mnogo da gledaju preko nedelje zbog različitih vremenskih zona, a pošto ih nacionalna prvenstva zanimaju manje nego evropska takmičenja, razmatra se takvo kuplungovanje
pas mater
plus ona priča oko super lige koju bi igralo dvadesetak evropskih klubova, zato što nisu baš zadovoljni kad ispadnu od manjih timova ili kad moraju da idu u neke Beograde, Zagrebe i Minskove, pa bi se najradije udružili tako da mogu da maksimiziraju profit koji će da dobijaju od Kineza i jenkija i da stalno igraju derbije
fudbal je postao đubre zbog svega što ga okružuje i u šta se pretvorio
nema pet zaista simpatičnih igrača, sve sama gamad i pičkice
nedavno sam čitao da postoje ideje o tome da se LŠ igra vikendom, a domaće lige radnim danima, pošto jebeni Azijati ne mogu mnogo da gledaju preko nedelje zbog različitih vremenskih zona, a pošto ih nacionalna prvenstva zanimaju manje nego evropska takmičenja, razmatra se takvo kuplungovanje
pas mater
plus ona priča oko super lige koju bi igralo dvadesetak evropskih klubova, zato što nisu baš zadovoljni kad ispadnu od manjih timova ili kad moraju da idu u neke Beograde, Zagrebe i Minskove, pa bi se najradije udružili tako da mogu da maksimiziraju profit koji će da dobijaju od Kineza i jenkija i da stalno igraju derbije
fudbal je postao đubre zbog svega što ga okružuje i u šta se pretvorio
nema pet zaista simpatičnih igrača, sve sama gamad i pičkice
Ima li ko kakvih informacija o prelasku NBA sa SK-a na Arenu? I sta bi moglo u kontra smeru?
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Kibiców wrote:sta bi moglo u kontra smeru?
Domaci fudbal i basket na naprednjacki O2.
To je nesto drugo, mislio sam na SK?
-
Врховна команда
Kibiców wrote:Ima li ko kakvih informacija o prelasku NBA sa SK-a na Arenu? I sta bi moglo u kontra smeru?
Ништа од тога.
Odrastao sam na italijanskoj ligi, i skoro svako iz ekipe je imao svoje ljubimce tamo. Bukvalno smo znali napamet sve igrace iz serie A, imena stadiona, imena navijacke grupe, trenere. Lozili se na parmu, milan, lacio, romu, sampdoriju, fiorentinu...za nijansu sam vise osecao ljubav prema svom srpskom klubu, nego prema zabaraskom. Al onda napunis 16 godina, odlozis dres tog kluba u orman i ne lozis se da si batistuta, vijeri i birof kad das gol.
Fascinantno mi je koliko u Srbiji,( jebe mi se za bugare, ustase-bosance-makedonce i ostale crnogorce), koji imaju preko 20 godina, drka kurceve na engleske klubove, a kod nas navija za zvezdu i partizan kad udju u evropu ili za svoj lokalni klub kad oduzme bodove ovim dvoma. Posebno odvratni su liverpulci. To hipstersko-moderno navijastvo, te trule price o kopu i najjacoj himni nasvjet, to rivalstvo kao izmedju njih i mancesterovaca(koji su za nijansu manje bedni) je retko iritantno. Skoro niko nikad nije otisao da odgleda njihov voljeni klub sa ostrva uzivo, niti ce verovatno, al zato ga obozavaju na fejsu i u komentarima, u kladionici i dok pricaju sa svojom ribom koja pojma nema o fudbalu.
Kapiram ja i da je nas fudbal bedan i da se namesta i da zvezda i partizan ovo ono i sve. Kapiram i da ima retkih ljudi koji se stvarno i dalje loze na neki strani klub, al ovolika navala ovih modernih tupana koji nisu nikad ni sutnuli loptu, a svrsavaju na veliki mancester je prejadno
Fascinantno mi je koliko u Srbiji,( jebe mi se za bugare, ustase-bosance-makedonce i ostale crnogorce), koji imaju preko 20 godina, drka kurceve na engleske klubove, a kod nas navija za zvezdu i partizan kad udju u evropu ili za svoj lokalni klub kad oduzme bodove ovim dvoma. Posebno odvratni su liverpulci. To hipstersko-moderno navijastvo, te trule price o kopu i najjacoj himni nasvjet, to rivalstvo kao izmedju njih i mancesterovaca(koji su za nijansu manje bedni) je retko iritantno. Skoro niko nikad nije otisao da odgleda njihov voljeni klub sa ostrva uzivo, niti ce verovatno, al zato ga obozavaju na fejsu i u komentarima, u kladionici i dok pricaju sa svojom ribom koja pojma nema o fudbalu.
Kapiram ja i da je nas fudbal bedan i da se namesta i da zvezda i partizan ovo ono i sve. Kapiram i da ima retkih ljudi koji se stvarno i dalje loze na neki strani klub, al ovolika navala ovih modernih tupana koji nisu nikad ni sutnuli loptu, a svrsavaju na veliki mancester je prejadno
-
Bolesni^od^ljubavi
Hahahaha Zalgiris brate kao da sam ja pisao!
Што се чудиш, навијаш за оно што можеш да видиш на тв или нету, мој кумић од 8 година репује све у 16 песме о ибри,месији и роналду сваку реч зна.Људи немају Арену, домаћи фудбал не постоји могућност да гледаш ни да ваља,сви сретни када омогуће код куће да видиш евро утакмицу звезде и партизана.Немам арену и ћао, морам да седнем у кладионицу да би то гледао, а шта ће деца друго да гледају енглески фудбал има тата гледа на тв,па гледаш и ти.И што се чудите да су стадиони празни да се смањује број навијача, када се не ради маркетинг да то буде другачије.Друга прича је што је фудбал благи ужас,што се намешта на 1001 начин и што се не ради уопште на томе да се остали уздигну поред два вечита па пар сезона и звезда и партизан да буду у блату ко сад партизан. Да дају упутство судијама да им макисмално отежавају јебига досадно је ово, 10 година Ја, 10 година Ти, али неко други да проћарда круг квалификација за лш,наравно то је утопија и неће да се икада деси.
pa ljudi uzimaju SK da bi gledali Engleze, Špance, NBA i ostalo, niko neće Arenu, iako jedino ona prenosi JSL i ABA, a i LŠ utorkom i sve ostale utakmice osim one koju RTS dobije sredom i Italijane
ja to ne kapiram, em ne možeš da gledaš domaće klubove, em svi ti Englezi i Španci i NBA mogu da se gledaju preko strimova i sa mnogo boljim komentatorima od onih koje ima SK
sad su imali odlične pakete, stiže i optika, ubace ti i televiziju i mobilni i fiksni u paket, ne ograničavaju da preko neta možeš da gledaš samo preko SBB interneta...
jebeš SK, sve što oni puštaju ima na internetu u HD-u, čak i Evroliga kod Rusa
ja to ne kapiram, em ne možeš da gledaš domaće klubove, em svi ti Englezi i Španci i NBA mogu da se gledaju preko strimova i sa mnogo boljim komentatorima od onih koje ima SK
sad su imali odlične pakete, stiže i optika, ubace ti i televiziju i mobilni i fiksni u paket, ne ograničavaju da preko neta možeš da gledaš samo preko SBB interneta...
jebeš SK, sve što oni puštaju ima na internetu u HD-u, čak i Evroliga kod Rusa
Najgori su novopeceni celzijevci 
Srbi ne vole fudbal,srbi vole uspeh,spektakl,cirkus,da to sljasti,vole kladionicu.
Grci,italijani,englezi,nemci,spanci...svi vole fudbal neuporedivo vise nego mi, juznu ameriku da ne spominjem.ko je jednom bio na utakmici preko zna o cemu pricam.na inter-milan obicni navijaci na zapadu padaju u nesvest kad je sansa,celu utakmicu su kao u transu,a mi tripujemo nas derbi kao da je nenadjebiv
@axkontra
Bar 10 puta sam objasnjavao za arenu,polaris medija iz nisa ima opciju da ti instaliraju tanjir i samo 5 kanala arena sporta,a ostaje ti sbb redovno
Srbi ne vole fudbal,srbi vole uspeh,spektakl,cirkus,da to sljasti,vole kladionicu.
Grci,italijani,englezi,nemci,spanci...svi vole fudbal neuporedivo vise nego mi, juznu ameriku da ne spominjem.ko je jednom bio na utakmici preko zna o cemu pricam.na inter-milan obicni navijaci na zapadu padaju u nesvest kad je sansa,celu utakmicu su kao u transu,a mi tripujemo nas derbi kao da je nenadjebiv
@axkontra
Bar 10 puta sam objasnjavao za arenu,polaris medija iz nisa ima opciju da ti instaliraju tanjir i samo 5 kanala arena sporta,a ostaje ti sbb redovno
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
pertla wrote:Najgori su novopeceni celzijevci
Истина.
И није само тако у фудбалу.
Да ли се сећа неко оног тениског турнира у Београду?
Трибине су увек биле празне осим када је Ноша играо. И то су се сви смарали по трибинама јер везе са тенисом немају него су дошли да буду сликани.
И ван спорта је тако, уметност, политика све је тако.
Види нешто на МТВ и мисли да је то тренд или тако треба.
Опако приземно схватање свега, целог света.
Што је најгоре од свега тако размишљају и они које воде ову земљу.
pertla wrote:Najgori su novopeceni celzijevci
@axkontra
Svaka cast to je to. Mislim da si bas ti ranije napisao da Srbi ne vole sport oni vole pobede (pobednike), tako nesto. I to su u pravu a ako nisi napisao, ko god da jeste, u pravu je.
Inace Telenor mi dao neku aplikaciju gde metar dana mogu da gledam NBA utakmimce besplatno. Nisam je jos probao samo sam je instalirao, ne stizem da je proverim zbog posla.
Не могу Срби да гледају фудбал као Италијани и Енглези јер су Италијани и Енглези створили фудбал он припада њиховим културама и њиховом поимању света, док је фудбал међу Србе увезен, они само имитирају оно што су видели да постоји код Италијана и Енглеза.
@Nexon
Наравно да је све тако, све је имитација онога што је виђено на западу, ништа није настало међу Србима.
@Nexon
Наравно да је све тако, све је имитација онога што је виђено на западу, ништа није настало међу Србима.