Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
SAO_Zeljin

Re: Вести

Postby SAO_Zeljin » Fri Mar 16, 2018 7:12 pm

:lol:

ultrastito

Postby ultrastito » Fri Mar 16, 2018 7:40 pm

a jes' ga ujebao :lol:
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

pertla

Postby pertla » Fri Mar 16, 2018 8:26 pm

Nije tebi lako moj brate
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

Bruno Sulak

Postby Bruno Sulak » Fri Mar 16, 2018 8:44 pm

Vecina nas je rodjena i podignuta od svojih roditelja u vreme najvece bede kad je plata bila 5-10 maraka i kad nisi znao sta ce biti sutra, tako da materijalna situacija nije presudna za natalitet, sto kaze neko gore ljudi su postali jako sebicni, pogotovo na zapadu. Keva je imala 4 sestre i 2 brata, naravno nisu neki bogatuni, cekali da jedno dodje iz skole da skine patike da ima ovo drugo dete za skolu u drugoj smeni i tako se smenjivali. Ima i ona prica da je seks zabava za siromasne :D kad neko ima taj uziva u parama i provodi se, a siromasi se skuce i prave decu.

Mislim da je glavni problem sto su se zene okurcile pa sad one kao grade karijeru ne treba njima dete, nece da rode da se ne ugoje, hoce prvo da se izive do 35. Vidite i sami iz vasih okruzenja da ove nesrecnice sto nemaju Bog zna sta jedva cekaju da se udaju i da radjaju decu. Sta je resenje za neku devojku sto zivi sa roditeljima, nema posao, nemaju roditelji para? Pa udaja naravno.

Kaze covek da li je 600evra cisto dovoljno za bebu? Pa koliko ima parova koji zajedno nemaju ni 50.000 pa imaju dece. Nije stvar sa finansijske situacije, vise je sa neke socioloske.

Nije bas ni da nasi parovi ne zele decu, u Evropi je to mnogo gore, kod nas jos ajde i nekako, samo braco mi mnogo ginemo, mnogo ubistva, samoubistva, saobracajki o iseljavanju i da ne pricamo pa su nam zato brojke ovoliko u padu.
Uglavnom, mislim da je obaveza svakog od nas da ima barem dvoje i bice sve u redu. Nemojte se vaditi na te price da nemate uslova za decu, nismo ni mi bas toliko bedni.

fedayn

Postby fedayn » Fri Mar 16, 2018 9:09 pm

Upravo tako Bruno Sulak.STOP KONZUMERIZMU!

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Sat Mar 17, 2018 1:27 am

Ал ти ка кад погледаш, и та деца су исто говна. Шта курац на младима свет остаје, што никад на мени није остао онда. Недељу дана да су ми само дали да уређујем свет, па да причамо, него ми се сад ту пропагирају неке бебе и слична срања у држави.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Rođaci

Postby Rođaci » Sat Mar 17, 2018 11:23 am

jeste li ispratili pad mosta u Majamiju?

https://www.b92.net/biz/vesti/svet.php? ... id=1370172

most izgrađen za 6 dana prošle subote, pao i ubio devetoro ljudi

sad izlaze informacije
radile kompanije koje su već imale takve probleme ranije
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... tions.html

plus je jedna od te dve kompanije feministička :lol:

Image

друг члан

Postby друг члан » Sun Mar 18, 2018 8:42 am

Нису курве добро извибрирале
Choose Life

prcko

Postby prcko » Mon Mar 19, 2018 8:22 am

Na svim birackim mestima su postojale kamere i to su svi znali. Vise mi lici da su ovo pokusaji da mu uprljaju ocekivanu pobedu, a ako nije tako, onda treba da ga je sramota. :mrgreen:

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Mon Mar 19, 2018 9:16 am

Само јеби Довла, јеби јеби а како и не би. Довла краде, ма немојте, имал на Н1 нешто о тој појави?

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Mar 19, 2018 9:44 am

što smeta N1 haha
jedan od retkih medija gde može nešto normalno da se pročita

http://rs.n1info.com/a372701/Vesti/Rusi ... zenje.html

fedayn

Postby fedayn » Mon Mar 19, 2018 10:42 am

Боли ме дупе за Русију и треба Путин да их кара,а видим и да је кандидат КП Руске Федерације на другом месту.
Него шта је то што је занимљиво што се тиче ових наших локалних избора.Изгледа да је ''Црвени протестни глас'' успео у својим намерама.Прерачунали су да је НКПЈ имала око 14 000 листића са дописаним бр. 25 (Комунисти за Београд), и да су такви листићи убедљиво били бројнији од чак 15 изборних листа (ДСС-а,ЛДП-а,Листе Марка Бастаћа..итд).Шта мислите колико би освојили да је НКПЈ изашла на изборе?
http://www.nkpj.org.rs/clanci-la/clanak_id=432.php.
Па мислим да би ушили Двери и Рођаковог Радула ''Доста је Било''.Ево резултата па сами процените.

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Mar 19, 2018 11:04 am

nestvarna organizacija

riba koju znam, a koja je valjda neki istaknuti član NKPJ, je u fazonu "kad dođemo na vlast, ukinućemo Bus Plus, prevoz će biti besplatan, ukinućemo ovo, ukinućemo ono"
svaki put se pitam da li je ozbiljna ili se zajebava, isto kao i sa saopštenjima te organizacije

fedayn

Postby fedayn » Mon Mar 19, 2018 11:15 am

Rođaci wrote:nestvarna organizacija

riba koju znam, a koja je valjda neki istaknuti član NKPJ, je u fazonu "kad dođemo na vlast, ukinućemo Bus Plus, prevoz će biti besplatan, ukinućemo ovo, ukinućemo ono"
svaki put se pitam da li je ozbiljna ili se zajebava, isto kao i sa saopštenjima te organizacije

А Бус Плус се сад иначе ревносно плаћа од стране Београђана па ти то толико делује нестварно.Људи се бре шверцују.Да одем да на посао на Вождовац и да се вратим са посла на НБГ треба ми 180 дин.Маркицу нисам вадио,па ти прерачунај шта је то кад се сабере на месечном нивоу.А треба нешто и да се поједе у току дана.Не дај боже да ''Доста је било'' дођу на власт,твоји заговорници либерлне економије би приватизовали све јавне службе,као што су покушавали да наметну и у неким деловима и успели у Румунији и Бугарској.

1958

Postby 1958 » Mon Mar 19, 2018 12:28 pm

Sto lazes ljude da radis!?
Често одем до на село

riper

Postby riper » Mon Mar 19, 2018 12:48 pm

Koliko znam Bus Plus ne zivi iskljucivo od naplate karata, jer da zivi, imali bi nekoliko hiljada kontrolora. Oni valjda dobijaju iz budzeta tu razliku. Inace ugovor je takav koliko znam da je skuplje da se raskine nego da se sprovodi takav nakaradan kakav je.

Isto kao sa privatnicima sto drze odredjene linije. Kada su privatne linije uvedene, tada su u svakom autobusu imali konduktera koji je naplacivao karte, tako da je naplata bila 100 odsto. Onda je grad rekao da oni nece biti placeni po prodatoj karti, vec po predjenim kilometrima svakog vozila, tako da se privatnicima bas jebe sto ni kod njih niko ne placa kartu.

Posebna je stvar sto je prevoz u Beogradu vec sada u realnosti besplatan, jer secem ruku ako 20 odsto ljudi uopste placa kartu.

Stavise, ja ne znam ova fama oko metroa, da li su ovi svesni da je metro potencijalni finansijski fijasko. Sta, otvori se metro u Beogradu, spucaju se milijarde, ali treba da se plati karta. A narod navikao da se svercuje u nadzemnom prevozu, tako da nakon par dana dok se ljudi naviknu na cudo, niko dalje nece da se vozi.

Metro je kao vid saobracaja apsolutno potreban Beogradu, ali ako bude gubitas, kao sto je GSP, onda bolje i da se ne gradi.

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Mar 19, 2018 12:52 pm

i ja se švercujem, al zato što mi se može, a ne zato što imam neke izmišljene izgovore
GSP-u trenutno fali neka karta od npr. 40 dinara za pola sata ili jednu vožnju, ovo sa 90 za sat i po je odlično, ali ne valja to što te isto toliko košta i ako ideš samo jednu stanicu

što se tiče privatizacija, nije tako kao što kažeš
evo, npr http://dostajebilo.rs/blog/2015/12/12/t ... /?lang=lat

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Mon Mar 19, 2018 1:34 pm

А јес добар је цнН1, има се добрих ствари од паметног и честитог света прочитати.

http://rs.n1info.com/a372769/Vesti/Vojtehovski-Vucic-ponizio-zene-nismo-renta-utrobe.html

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Mar 19, 2018 1:40 pm

ma filtriraš šta su zapadnjačka i domaća govna, pa može da se pročita svašta
ne znam kako ovu nije sramota da se pojavljuje u javnosti posle one bolesne emisije na Pinku koju je vodila

Return to “Само опуштено”