Спортске вести и занимљивости
Re: Спортске вести и занимљивости
Au kakva utakmica Tadića sinoć. Covek se popišo po Realu samo tako. Dve asistencije,gol i još nekoliko šansi je stvorio svojim saigračima. Odlično su odigrali i prvu utakmicu, ali ovo sinoć je fantastično
Choose Life
- ultrastito
Kako je igrao Ronaldo na drugoj strani? 

"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
ja sam triput u životu video da igrač dobije desetku - Toldo 2000. godine protiv Holandije, Žigić 2005. protiv Rome i sad Tadić
- Desnoruki levak
Stvarno rapsodija Ajaxa i Tadića posebno...čovek se preporodio otkad je prešao u Ajax. Izgleda neprepoznatljivo od onog smušenog igrača sa Svetskog. Onaj mali De Jong će isto biti strašan igrač!
Ajax trenutno igra najlepši fudbal u Evropi, verovatno je previše nadati se da oni osvoje LŠ, ali uvek ostaje nada.
Ajax trenutno igra najlepši fudbal u Evropi, verovatno je previše nadati se da oni osvoje LŠ, ali uvek ostaje nada.
- јахач магле
Rođaci wrote:ja sam triput u životu video da igrač dobije desetku - Toldo 2000. godine protiv Holandije, Žigić 2005. protiv Rome i sad Tadić
Која то беше утакмица?

...Сијају звезде као очи конобарице...
ultrastito wrote:Kako je igrao Ronaldo na drugoj strani?
NIje se vid'o
Choose Life
Nosio ih je zato na svojim nejakim plećima najbolji igrač Evrope, član kockastih
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
I novo pojacanje Reala sledece sezone je.... Dusan Tadic. To se desava kada veliki klubovi upadnu u krizu pa pocnu da kupuju svakog ko im je dao gol ili se posrao po njima. U ono staro vreme kada je Milan izgubio primat u italijanskom fudbalu koliko su oni lutali. Kupovali bukvalno svakog ko im je gol dao. Od Dzaspera Blonkvista preko Ibrahima Ba do nekih drugih poluotpadaka.
A onda u jednoj sezoni kada su digli ruke od svega, kupili samo Birofa iz Udinezea. I Birof i neki nesrecnik Guljaminpetro (koji je u finisu sezone davao golove od 85. do 90. minuta) donesose Milanu skudeto i to kada su ga jurili sa onim Lacijom gde su bili Miha, Deki, Konsesisao
, Nedved, Nesta i drugari.
Mislim da ce tim putem krenuti sada i Real. Inace secam se ja Reala tamo negde od pocetka do sredine 90ih. Oni su bili hodajuca tragedija, mislim da ih je tada jos slabasan PSZ nesto odlomio u LS. Najbolji igrac im bio Ivan Zamorano. Barselona i Atletiko sa misterom Anticem i Panticem dominirali, ovi bili epizodisti. Onda dosao Lorenco Sans, postavio Kapela za trenera, ovaj doveo Mijata, Sukera, Sedorfa, Karlosa i podigao dinastiju.
A onda u jednoj sezoni kada su digli ruke od svega, kupili samo Birofa iz Udinezea. I Birof i neki nesrecnik Guljaminpetro (koji je u finisu sezone davao golove od 85. do 90. minuta) donesose Milanu skudeto i to kada su ga jurili sa onim Lacijom gde su bili Miha, Deki, Konsesisao

Mislim da ce tim putem krenuti sada i Real. Inace secam se ja Reala tamo negde od pocetka do sredine 90ih. Oni su bili hodajuca tragedija, mislim da ih je tada jos slabasan PSZ nesto odlomio u LS. Najbolji igrac im bio Ivan Zamorano. Barselona i Atletiko sa misterom Anticem i Panticem dominirali, ovi bili epizodisti. Onda dosao Lorenco Sans, postavio Kapela za trenera, ovaj doveo Mijata, Sukera, Sedorfa, Karlosa i podigao dinastiju.
Sigurno ce Tadic u neku jacu ligu a po meni nemacka bi mu prijala itekako.Bayern sprema cistku na leto tako da je sve moguce...
nisam siguran da ce otici tako lako iz ajaksa, osim ako ne stigne neka ponuda koja se ne odbija.u onim intervjuima pre svetskog prvenstva koji su isli na rts-u je pricao kako veruje da ce promeniti sredinu posle sp, zasitio se sautemptona i borbe za opstanak.velika je razlika,mnogo teza liga od holandske, a znate svi koliko se napadacki igra u holandiji, sto njemu sigurno vise odgovara, vidi se i po ucinku ove sezone.a uvek se boris u titulu i jos igras u jednom od najvecih evropskih klubova.
slazem se da bi mu bilo dobro i u nemackoj, mada nisam siguran da ce bajern biti spreman da izdvoji neku vecu sumu za igraca koji ipak ima 30 godina.po meni bi bio lud da napusti ajaks da bi igrao u recimo volfsburgu ili menhengladbahu, samo dortmund, bajern i eventualno lajpcig imaju smisla, mozda jos ajntraht,mogu da plate dosta a igrao bi za timove koji se bore za vrh tabele
slazem se da bi mu bilo dobro i u nemackoj, mada nisam siguran da ce bajern biti spreman da izdvoji neku vecu sumu za igraca koji ipak ima 30 godina.po meni bi bio lud da napusti ajaks da bi igrao u recimo volfsburgu ili menhengladbahu, samo dortmund, bajern i eventualno lajpcig imaju smisla, mozda jos ajntraht,mogu da plate dosta a igrao bi za timove koji se bore za vrh tabele
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Тадићу не би пријала немачка лига, као што ми не прија енглеска. Али зато шпанска би била идеална.
Тадић је играч који не трпи физички контакт, зато је утекао из енглеске и зато нема бољу каријеру. Осим што је гуран на крило а нема брзину за крило. Јуче је играо више као права 10-ка, ка средини и делио је лопте на све стране.
Зато ће у наредном колу ЛШ да га физички изударају а одбрана Ајакса је трагедија.
Тадић има 30 година и тешко је у тим годинама отићи у неки баш врхунски клуб.
Можда би га могао забости неки Интер или Рома али мислим да му Италије не би легла тако да боље тражи већу плату у Ајаксу.
Мада зависи колико ће Ајакс да распрода на лето, а продаће доста и шта ће да доведу.
Тадић је играч који не трпи физички контакт, зато је утекао из енглеске и зато нема бољу каријеру. Осим што је гуран на крило а нема брзину за крило. Јуче је играо више као права 10-ка, ка средини и делио је лопте на све стране.
Зато ће у наредном колу ЛШ да га физички изударају а одбрана Ајакса је трагедија.
Тадић има 30 година и тешко је у тим годинама отићи у неки баш врхунски клуб.
Можда би га могао забости неки Интер или Рома али мислим да му Италије не би легла тако да боље тражи већу плату у Ајаксу.
Мада зависи колико ће Ајакс да распрода на лето, а продаће доста и шта ће да доведу.
Велшани, дивни људи.
Колико се Дићта попишао по краљевићима синоћ, толико се Нексон попишао по њему у овом посту.
Немој тако.
Тадић је добар играч са сјајном техником и осећајем за простор.
Он је по сопственом признању напустио енглеску јер му је физички била напорна.
Тадић је добар играч са сјајном техником и осећајем за простор.
Он је по сопственом признању напустио енглеску јер му је физички била напорна.
- Bruno Sulak
Videlo se u zadnjih 15 min da ce im Junajted ucackati. Jednostavno imaju kompleks od onog ispadanja od Barse, kad je bitno useru se. Junajted dao 3 odvratna gola ni iz cega.
Inace 2 najbolja dana u Ligi Sampiona od kad je gledam.
Inace 2 najbolja dana u Ligi Sampiona od kad je gledam.
lagani rad
- Kit_Karson
Леле, јуче Ајакс, сад Манчестер
Тј. јуче Реал, вечерас ПСГ
Шта направи фудбал, да се више радујемо поразима пичкица, него победама шмекера
Тј. јуче Реал, вечерас ПСГ

Шта направи фудбал, да се више радујемо поразима пичкица, него победама шмекера
И ми не прођемо групу са оваквим леватима. Милоје одлази 

Choose Life