Душевна болница
- Занемарујем тактику
Re: Душевна болница
Блок и анфолоу опција су мајка, уредиш да видиш само оно што желиш. Твитер је много канцерогенија мрежа, сви су неки сатирични бунтовници, ''мајстори сарказма'' и скечери. А уствари цео твитер прежвакава две јебене форе у круг.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.
А сјајна прошлост је лаж.
Sto kaze Rodjaci facebook iskljucivo za vesti, lajkujem lepo sto me zanima i sve mi na jednom mestu, cim neko pocne da kenja unfollow i zdravo.
Najvise me nervira kad npr ima grupa od jedno 15 riba koje se medjusobno poznaju i kad jedna okaci neku sliku ovih 14 odmah pise lepotice, opa macko, dominiras, prelepa, lutko...
Najvise me nervira kad npr ima grupa od jedno 15 riba koje se medjusobno poznaju i kad jedna okaci neku sliku ovih 14 odmah pise lepotice, opa macko, dominiras, prelepa, lutko...

Meni je hit kad vidim komentare na objave njuz.neta pa tu likovi mrtvi ozbiljni shvataju njihove tekstove
Mene tetka izdominirala, dvaput njeni komentari na mojim slikama imali vise lajkova nego sama slika 

ja se izvinjavam na duplom postu, al evo kako se sklupljaju prokleti lajkovi

04 X 1945
Аууу каква реалност предходне слике Амер и макета...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
-
Drugar otisao u emirate da sljaka i okaci sliku on i jos jedan lik stoje onako skroz normalna fotka, i tetka mu kometarise " jel tebi hladno,kakav je to smestaj jel tu stalno jedete,to je neka hala". Hahahaha ja picketina lajkovao komentar, los sam covek do jaja
Šta fali poeziji na fejsbuku. Više to volim da vidim nego ove dnevne doze.
Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.
- ultra mentalitet
Neka tatina sestra dodala mene na fb, ali srecom ne komentarise nista, posto i nisam aktivan toliko, nego eventualno baci lajk na neku sliku
Ali sta ona lajkuje krv ti jebem, pa to varira od Porodila se Seka Aleksic do Necete verovati u kojoj pozi se slikala Dzenifer Lopez. Inace je veliki ex-yu nostalgicar pa lajkuje sve nekim muslimancinama i ustasama, kao necemo rat, ljubav sirimo, ucenici u Jajcu hoce u multinacionalno odeljenje. Ne smeta mi, sta vise zanmiljivo mi je. U komentarima nekim rodjacima pise pozdravi sviju

Ali sta ona lajkuje krv ti jebem, pa to varira od Porodila se Seka Aleksic do Necete verovati u kojoj pozi se slikala Dzenifer Lopez. Inace je veliki ex-yu nostalgicar pa lajkuje sve nekim muslimancinama i ustasama, kao necemo rat, ljubav sirimo, ucenici u Jajcu hoce u multinacionalno odeljenje. Ne smeta mi, sta vise zanmiljivo mi je. U komentarima nekim rodjacima pise pozdravi sviju

-
zizou wrote:Meni je hit kad vidim komentare na objave njuz.neta pa tu likovi mrtvi ozbiljni shvataju njihove tekstove
Toga je bilo i ovde.

Pobeda mi je neki matematicki zadatak za drugi razred osnovne skole sa flasama i jabukama i pise ovo samo natprosecno inteligentni, 0.0002% svetske populacije supersonicnih ljudi moze da resi i krenu budale da se loze a moja cerka bi mogla da ga resi. I onda se loze kako su pametni.
А оне поруке 10 порука пошаљи најближима иначе ће те пратити несрећа 439 година аааааааааааааааааа
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
kolege koje su '91. godište nisu čule za "Nestašne godine" i "Trainspotting"
da li sam ja sa 28 godina već mator ili su oni nemači pojma, pitanje je sad
da li sam ja sa 28 godina već mator ili su oni nemači pojma, pitanje je sad
I ja se nekad zacudim kako je moguce da klinci ne znaju nesto sto je bilo popularno dok sam bio mlad, ali onda se setim koliko imam godina i bude mi jasno. Ipak, meni je hit bio kada je jedna moja koleginica pricala sa mladjom koleginicom iz Republike Srpske. Diktira joj nesto gde se pominje JNA.
Cujem moju koleginicu "Cekaj bre, jel ti stvarno ne znas sta je JNA ili me zajebavas". Nije mogla danima da se opasulji posle tog razgovora.
Ali bilo je recimo primeraka ljudi koje nisu znali stvari iz opste kulture. Tako jedna devojka nije znala ko je Majkl Dzordan. Bila u fazonu "ne pratim sport". Pa majku ti jebem poremecenu, postoje neke stvari, dogadjaji, licnosti koji su planetarno poznati da su oni indijanci iz najgorih vukojebina culi za njih.
Cujem moju koleginicu "Cekaj bre, jel ti stvarno ne znas sta je JNA ili me zajebavas". Nije mogla danima da se opasulji posle tog razgovora.
Ali bilo je recimo primeraka ljudi koje nisu znali stvari iz opste kulture. Tako jedna devojka nije znala ko je Majkl Dzordan. Bila u fazonu "ne pratim sport". Pa majku ti jebem poremecenu, postoje neke stvari, dogadjaji, licnosti koji su planetarno poznati da su oni indijanci iz najgorih vukojebina culi za njih.
fejs je sjajna stvar ako ga koristis za ono sto te zanima i treba ti, prvenstveno ga koristim za komunikaciju sa drigarima iz drugih gradova i drzava, za razmenu tifo materijala koji skupljam, zatim za vesti koje me zanimaju, kao i za pracenje istorijskih i old skul sportskih stranica jer stvarno ima super stvari.
a nekad dobro dodje i za zajebanciju, najjace je bilo pre nekog vremena kada su grobari trolovali grupe tipa srbi u svajcarskoj, vozaci profesionalci, uzgajivaci koza i pcelari srbije, i jos nekoliko... kakvih je tu odvala bilo nije realno, vozaci hteli da ih pobiju
e da, i u danima bez foruma dobro zezanje je bilo u tribina grupi i četu.
a nekad dobro dodje i za zajebanciju, najjace je bilo pre nekog vremena kada su grobari trolovali grupe tipa srbi u svajcarskoj, vozaci profesionalci, uzgajivaci koza i pcelari srbije, i jos nekoliko... kakvih je tu odvala bilo nije realno, vozaci hteli da ih pobiju

e da, i u danima bez foruma dobro zezanje je bilo u tribina grupi i četu.
Razmačinji stolove, počinje šiz...
http://crno-bela-nostalgija.blogspot.rs/
http://crno-bela-nostalgija.blogspot.rs/