Политика, избори и вести о политици

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Desnoruki levak

Re: Политика, избори и вести о политици

Postby Desnoruki levak » Fri Mar 17, 2017 10:03 am

lepota poroka wrote:Je l se još negde u skorijoj istoriji pojavila ovakva sprdnja na predsedničkim izborima kao što je kod nas lik Preletačević?

Verovatno si prespavao, ali na prošlim se izborima ne samo kandidovala već i pobedila mutava, nepismena paorčina sa kupljenom diplomom koja nas već godinama predstavlja u svetu...Ja stvarno ne vidim kako je posle Tome Nikolića uopšte moguće niže pasti i otkud nekom obraza bilo kog kandidata posle njega da nipodaštava a da ne ispadne komičan.
Uzgred, i na ovim izborima se kandiduje Vojislav jebeni Šešelj, humanoidna nakaza trulog nosa koja je učestvovala na raznoraznim farmama, pravila cirkus od sebe, države i opozicije tokom cele svoje karijere i koja je primer iz udžbenika kad se opisuje termin "sprdnja".

1000‰

Postby 1000‰ » Fri Mar 17, 2017 1:17 pm

kopriva wrote:
Чомбе wrote:Па рекао је да су МНОГО уништили земљу.

Da, ne zato sto su lose radili, nego zato sto su banda lopovska. Ne znam, nesto mi zuto deluje Beli.

Pa ti ponovi glas od proslih izbora,vucic je rekao svojevremeno da su zuti ustase.To je jace od loseg radjenja posla.
Forum je pun sns botova,ali fino zamaskiranih."Sranje je Beli,verovatno je buduci izdajnik","izmedju vucica i bilo koga drugog,ipak je bolje vucic...ovi bi izdali Kosovo i Rusiju","ne znam ko je ovaj Jankovic,ali je sugurno rob EU i unistice Srbiju"...

lepota poroka

Postby lepota poroka » Fri Mar 17, 2017 1:28 pm

Desnoruki levak wrote:
lepota poroka wrote:Je l se još negde u skorijoj istoriji pojavila ovakva sprdnja na predsedničkim izborima kao što je kod nas lik Preletačević?

Verovatno si prespavao, ali na prošlim se izborima ne samo kandidovala već i pobedila mutava, nepismena paorčina sa kupljenom diplomom koja nas već godinama predstavlja u svetu...Ja stvarno ne vidim kako je posle Tome Nikolića uopšte moguće niže pasti i otkud nekom obraza bilo kog kandidata posle njega da nipodaštava a da ne ispadne komičan.
Uzgred, i na ovim izborima se kandiduje Vojislav jebeni Šešelj, humanoidna nakaza trulog nosa koja je učestvovala na raznoraznim farmama, pravila cirkus od sebe, države i opozicije tokom cele svoje karijere i koja je primer iz udžbenika kad se opisuje termin "sprdnja".

Tačno, ali nisam na to ciljao..

1000% - hvala na odgovoru

Влада Паликућа

Postby Влада Паликућа » Fri Mar 17, 2017 1:31 pm

1000‰ wrote:
kopriva wrote:
Чомбе wrote:Па рекао је да су МНОГО уништили земљу.

Da, ne zato sto su lose radili, nego zato sto su banda lopovska. Ne znam, nesto mi zuto deluje Beli.

Pa ti ponovi glas od proslih izbora,vucic je rekao svojevremeno da su zuti ustase.To je jace od loseg radjenja posla.
Forum je pun sns botova,ali fino zamaskiranih."Sranje je Beli,verovatno je buduci izdajnik","izmedju vucica i bilo koga drugog,ipak je bolje vucic...ovi bi izdali Kosovo i Rusiju","ne znam ko je ovaj Jankovic,ali je sugurno rob EU i unistice Srbiju"...

Заборавио си и сендвич да поменеш...једино гори од ботова су они који друге оптужују да су ботови.

prcko

Postby prcko » Fri Mar 17, 2017 2:01 pm

Ako vam je Beli zut, glasajte za Stamata, za Boska. za bilo koga ko nije Vucic i Seselj. U drugom krugu svi protiv Vucica, tacno da je sa kontra strane crni ciganin. To su valjda jasne stvari, ako o ovome treba da polemisemo onda nas je vodja definitivno malo jebao i treba ga pustiti jos.

rizzler

Postby rizzler » Fri Mar 17, 2017 3:56 pm

prcko wrote:Ako vam je Beli zut, glasajte za Stamata, za Boska. za bilo koga ko nije Vucic i Seselj. U drugom krugu svi protiv Vucica, tacno da je sa kontra strane crni ciganin. To su valjda jasne stvari, ako o ovome treba da polemisemo onda nas je vodja definitivno malo jebao i treba ga pustiti jos.

evo covek objasnio lepo. svi vam smetaju e! iza ovog stoji ds, ovaj je nato zonfa, radule ispusena lula itd.
alo bre rodjaci! kapiram da su vam se smucile iste njuske ali eeeej bre coveka kaznili 10 soma dinara jer je prozivao zvalavog u bolnici ej bre! pa jel ste svesni sta ce da nam tek radi ako dobije??! apsolutna vlast!
nisu ovo parlament izbori pa da se tripujete oko stranaka. kontam da bi ga jankovic sa pozicije preCednika jebuckao samo tako na finjaka a vidim da njega najvise napadaju pederovi medijski kerovi i ostali dupelisci i to je odlucilo da njemu dam glas. kontam da je i on premazan ali ja bolje ne vidim trenutno.
dok slušamo fank lagano praznimo šank

навијај

Postby навијај » Fri Mar 17, 2017 3:59 pm

Нису јасне ствари, јебо црног циганина, ако други круг буде педер и јеремић или педер и јанковић итд. не може нормалан србин ту да гласа. Што би гласо за неке за које знам да ћу опет 4 године да вичем педеру...

Strada di vita

Postby Strada di vita » Fri Mar 17, 2017 4:21 pm

Zato sto je sad kohabitacija neophodna. Prvi korak ka unistenju SNS!

njasvi

Postby njasvi » Fri Mar 17, 2017 4:30 pm

навијај wrote:Нису јасне ствари, јебо црног циганина, ако други круг буде педер и јеремић или педер и јанковић итд. не може нормалан србин ту да гласа. Што би гласо за неке за које знам да ћу опет 4 године да вичем педеру...

potpisujem !

Strada di vita wrote:Zato sto je sad kohabitacija neophodna. Prvi korak ka unistenju SNS!

dodji ce drugi sns koji ce se zvati dos ili zuta patkica ili evropa nema alternativu ili... stvarno ne znam sta raditi ni za koga glasati, evo sad da me pitas, ne izadjes na izbore glas za vucica, beli listic glas za vucica da glasam za ove demokratske otpatke ne mogu, dveri su mi prazna prica (nexone izvini), seselj verno cedo udbe i cirkuzant, beli - jbm li ga ?!
04 X 1945

Rođaci

Postby Rođaci » Fri Mar 17, 2017 4:37 pm

eto ti Aleksandar Popović

DRINK

Postby DRINK » Fri Mar 17, 2017 4:38 pm

Па онда се ви кандидујте и владајте Србијом боље од других.

bilipiton

Postby bilipiton » Fri Mar 17, 2017 4:46 pm

DRINK wrote:Па онда се ви кандидујте и владајте Србијом боље од других.

dennycrane

Postby dennycrane » Fri Mar 17, 2017 5:26 pm

DRINK wrote:Па онда се ви кандидујте и владајте Србијом боље од других.

Космет је Србија

Postby Космет је Србија » Fri Mar 17, 2017 5:49 pm

Rođaci wrote:postoji jedno pitanje o kojem niko ne priča, a to je visina obaveza koje je NIS imao u trenutku prodaje

meni drugar ekonomista pričao da je to bila apsolutno realna cena, zbog svega što je NIS imao na grbači

Чомбе wrote:Јел ти рекао друг како су наши цигани изварали Русе приликом продаје? Како су рецимо огроман део потраживања нис-а опростили дужницима, некима и по више милиона евра. Или како су за тепсију рибе распродали возни парк док Руси нису стигли да преузму фирму.

Одличне ствари сте обојица изрекли али баците ми мишљење за овај телеком тј. да ли је ово реална цена што су дали јер не знам да ли они исто имају неке губитке итд? Ја мислим да су они у неком плусу а и питање је да ли би тај неки странац улагао рецимо у спорт као ови. Видим по региону да су швабе мазнуле цг и усташки телеком и да их има по спонзорствима али онда се враћам рецимо на теленор и вип који дају неке смешне паре с обзиром колико узимају.

Nexon

Postby Nexon » Fri Mar 17, 2017 6:12 pm

Image

Рачунајте да им 15% неопредељених тако да ако се то уврсти Вучић иде на неких 47-48% у неком реалном моделу.

Космет је Србија

Postby Космет је Србија » Fri Mar 17, 2017 7:17 pm

Ово је бесмислено да ће изаћи толико народа. Плафон је до 50 % тј. да будем прецизан од 45 до 48. Сад наравно лажној опозицији одговара што већа излазност и мислим да ће младеновчанин додати тих његових пар процената али недовољно. Скокаће то ацко са све крађом да буде довољно у првом кругу све готово. Бели листићи исто као на парламентарним се деле пропорцијално?

Чомбе

Postby Чомбе » Fri Mar 17, 2017 8:04 pm

Космет је Србија wrote:
Rođaci wrote:postoji jedno pitanje o kojem niko ne priča, a to je visina obaveza koje je NIS imao u trenutku prodaje

meni drugar ekonomista pričao da je to bila apsolutno realna cena, zbog svega što je NIS imao na grbači

Чомбе wrote:Јел ти рекао друг како су наши цигани изварали Русе приликом продаје? Како су рецимо огроман део потраживања нис-а опростили дужницима, некима и по више милиона евра. Или како су за тепсију рибе распродали возни парк док Руси нису стигли да преузму фирму.

Одличне ствари сте обојица изрекли али баците ми мишљење за овај телеком тј. да ли је ово реална цена што су дали јер не знам да ли они исто имају неке губитке итд? Ја мислим да су они у неком плусу а и питање је да ли би тај неки странац улагао рецимо у спорт као ови. Видим по региону да су швабе мазнуле цг и усташки телеком и да их има по спонзорствима али онда се враћам рецимо на теленор и вип који дају неке смешне паре с обзиром колико узимају.

Не знам која је цена телекома одређена али која год да је самоубиство је продати телекомуникације странцима. Нама је и овако безбедност земље у курцу, а можеш замислити кад предаш телекомуникације странцима где си онда. :)

Космет је Србија

Postby Космет је Србија » Fri Mar 17, 2017 8:19 pm

Погледајте семафор. :mrgreen: Лудило кад би овако било у априлу.

Image

П.С. Тизла први стаматов глав овде је мој тако да пршутица да је свежа. :mrgreen:

tizlabor

Postby tizlabor » Fri Mar 17, 2017 9:08 pm

Pa zna se da su desetku samo majstori nosili.Zidan,Pirlo,Piksi,Maradona...

Aj nemoj da me brukate kakvo je ovo glasanje,udrite bre za Stamata mora se od necega ljeba jesti. :mrgreen:

Return to “Само опуштено”